Стрейч-плівка чорного кольору оптом

Чорна стрейч-плівка оптом

Стрейч-плівка чорна – недорогий вид пакувальної плівки з широкими можливостями застосування. Цей вид упаковки для предметів великих розмірів та маленьких габаритів на українському ринку, зокрема у Харкові, з'явився нещодавно. Однак сьогодні купити стрейч-плівку чорного кольору в Харкові оптом намагаються багато хто, віддаючи перевагу стрейчу саме такого забарвлення перед іншими видами пакувальної стрейч-плівки.

Стрейч-плівка чорна в рулонах оптом

Стрейч-плівка чорного кольору, як і будь-якого іншого, поставляється в рулонах. Рулон стрейч-плівки чорною товщиною 20 і 23 мікрона завжди є стрейч-плівкою, намотаною в безліч шарів на спеціальну втулку, або шпулю. Довжина та ширина намотування стрейч-плівки при цьому може бути різною.
Залежно від конкретного способу упаковки своєї продукції виробники самі підбирають відповідний чорний стрейч і вирішують, яким чином здійснювати упаковку - машинним або вручну. Стрейч-пленка черная - недорогой вид упаковочной пленки Ручний стрейч чорного кольору у такому випадку вибрати досить просто, а ось з машинним варіантом стрейч-плівки чорної або з відтінком чорного потрібно враховувати кілька деталей. Це параметри палетопакувальника і тип продукції, що упаковується в чорну стрейтч-плівку. Відмінним вибором у такій ситуації є покупка оптом у Харкові чи Києві стрейч-плівки чорного кольору в джамбо рулонах.

Стрейч-плівка чорна ширина рулону 50 см

Чорний стрейч шириною рулону 50 сантиметрів - найбільш популярний вид кольорової стрейч-плівки. Така ширина дозволяє використовувати плівку стрейч для пакування практично за будь-яких умов. Особливо це актуально в ситуації, коли виробниче приміщення, де виробляється упаковка готової продукції для продажу оптом у Харкові та інших містах України, має невеликі розміри. Стрейч-плівка чорна шириною намотування 50 см у такому разі є ідеальним вибором упаковки за співвідношенням ціна/якість/зручність у застосуванні.

Вигідно купити оптом стрейч-плівку чорного кольору

Купити недорого стрейч-плівку чорну шириною рулону 50 см найвигідніше через інтернет. Недорога ціна та можливість розглянути безліч варіантів перед покупкою оптом чи в роздріб стрейч-плівки чорної або іншого кольору - це найбільш явні переваги покупки стрейч чорної плівки у Харкові чи у Києві онлайн.

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн