Коробка картонна 600 х 350 х 490 мм


Модель: 4-х клапанная из П-31 (С/С-волна), 600 х 350 х 490 мм
Наявність: Замовлено
35.00грн з ПДВ: 35.00грн
Купити

Опис

Чотирьохклапанний гофроящик з 5-ти шарового гофрокартону П-31 (С/С-хвиля). Використовується як транспортна тара для великої кількості різних товарів та вантажів. Розрахований на індивідуальне та групове пакування товарів загальною вагою до 80 і більше кілограмів та об'ємом до 100 літрів. Має стандартне розташування клапанів і вимагає проклеювання скотчем після упаковки продукції.

П'ятишарова гофротара даної моделі є транспортним гофроящиком великого розміру з дуже міцними стінками і дном. Завдяки п'ятишаровому гофрокартону такі коробки можуть стати засобом перевезення та зберігання абсолютно будь-яких товарів та вантажів, включаючи предмети з гострими краями, важкі вантажі та предмети нестандартних габаритів. Ідеально підходить як транспортна тара для перевезення автотранспортом, а також для зберігання товарів на складі без комфортних умов зберігання. Також може застосовуватись як споживча упаковка.

Картонна коробка цієї моделі виготовляється з п'ятишарового гофрованого картону марки П-31 (С/С-хвиля). "С/С" означає, що обидва гофровані шари мають С-профіль. В цілому, п'ятишаровий гофрокартон такої марки відрізняється чудовими показниками якості та експлуатації. Так, наприклад, картонні коробки даної моделі користуються великим попитом як упаковка для різних продуктів харчування, що вимагають зберігання в морозильних та холодильних камерах (морозиво, ковбасні вироби, всі види м'яса, молочна продукція, різні напівфабрикати), бакалійні товари (макаронні вироби, крупи) , соняшникова олія). Також таку коробку використовують для пакування ручного та електроінструменту, одягу та різних товарів для дому. Сама коробка відрізняється гарною міцністю та функціональністю, підходить для пакування всіх типів товарів та вантажів на палети та піддони в процесі вантажоперевезення або зберігання на складі. Завдяки матеріалу та немаркому зовнішньому шару, пакувальний гофрокороб даної моделі може використовуватися для зберігання товарів у сирих приміщеннях, морозильних та холодильних камерах. Прекрасно справляється із збереженням товару в спеку та дощову погоду.

На сьогоднішній день картонні коробки даної моделі зняті з серійного виробництва і виготовляються тільки на замовлення оптом від 1000 штук. Причому тільки в бурому кольорі з гладким зовнішнім шаром. Можуть бути використані для нанесення одноколірного або багатобарвного зображення будь-якої складності методом флексографічного або трафаретного друку. Вартість нанесення друку, а також термін виконання робіт уточнюйте у менеджерів за телефонами, зазначеними у верхній частині даної сторінки сайту.

Коробка має стандартну чотириклапанну конструкцію без висікання під ручки – 2х2 клапани встик. Виготовляється методом плоскої висікання за допомогою штанцевих форм без додаткових внутрішніх або зовнішніх елементів. Відповідає стандарту № 0201 за міжнародним каталогом гофроупаковки FEFCO та вимагає проклеювання скотч-плівкою у зібраному вигляді для фіксації стиків клапанів. Є екологічно безпечною упаковкою і має бути утилізовано за правилами утилізації побутових відходів.

Призначення:

  • транспортна коробка;
  • товарна тара;
  • коробка для переїзду;
  • коробка для перевезення речей;
  • транспортна гофротара та гофроупаковка;
  • споживча гофротара та гофроупаковка;
  • індивідуальна тара та упаковка;
  • групова тара та упаковка;
  • упаковка великогабаритних вантажів під час квартирного або офісного переїзду: ковдри, домашній одяг, постільна білизна тощо;
  • упаковка макаронів та іншої бакалії;
  • упаковка речей та предметів середнього розміру під час квартирного чи офісного переїзду;
  • пакування поштових посилок;
  • упаковка ручного та електроінструменту середніх розмірів: ручних дрилів, молотків, паяльників;
  • упаковка посуду та інших предметів зі скла та кераміки: сервізів, чайників, вазонів, тарілок тощо;
  • Упаковка м'яса, риби, напівфабрикатів.

Характеристики

Коробка
Довжина, мм 600
Ширина, мм 350
Висота, мм 490
Вид картону Гофрокартон
Марка картону П-31
Профіль С/С
FEFCO 0201
Кількість в упаковці, шт 20
Колір Бурий
Виробник Україна