Купуємо оптом та в роздріб б/в зшивну машину для зшивки гофрокартону, гофрокоробів та гофроящиків.

Купим недорого б/у полуавтоматический станок для сшивки ящиков изгофрокартона Компанія «Експрес Упаковка» купить недорого оптом чи в роздріб обладнання для виробництва гофрокартону у хорошому чи відмінному стані. Якщо ви хочете продати за вигідною ціною будь-яке обладнання для картону гофрованого недорого оптом чи в роздріб, то наша пропозиція саме для вас.

Протягом цього місяця компанія «Експрес Упаковка» розгляне будь-які вигідні пропозиції щодо купівлі автоматичної або напівавтоматичної зшивної машини для зшивки коробок з гофрованого картону двошарового, тришарового, п'ятишарового та семишарового б/в у хорошому стані. Якщо ви готові продати верстат для зшивки картонних коробок у Харкові, Києві, Дніпропетровську, Одесі, Львові, Миколаєві та інших містах України, то ми готові його купити недорого за взаємовигідною ціною з доставкою або самовивозом.

Для того, щоб зв'язатися з нами та обговорити деталі купівлі зшивної машини напівавтомат або автомат для виробництва гофрокартону, зателефонуйте по одному з наступних телефонів:

+38 (063) 100 9000

+38 (067) 190 9000

+38 (057) 780 9000

Або ж ви можете надіслати вашу пропозицію про купівлю верстата для виробництва гофрокартону, а саме – машини для зшивки гофроящиків б/у у Харкові, Києві, Одесі, Миколаєві, Полтаві, Сумах або будь-якому іншому місті України, на наш e-mail:

mail@pack.ua

Вашу пропозицію ми розглянемо в найкоротші терміни і обов'язково передзвонимо та повідомимо про наше рішення.


Що є верстат-напівавтомат для зшивки виробів з картону, який ми готові купити?

Уживана напівавтоматична машина для зшивки пакувальних виробів з гофрованого картону тришарового, двошарового, п'ятишарового та семишарового металевими скобами або дротом, яку компанія «Експрес Упаковка» готова купити оптом або в роздріб за недорогою ціною в хорошому або відмінному стані, повинна бути агрегатом, допомогою якого виробляється широкий спектр упаковки для різних типів товарів – як широкого споживання, і вузькоспрямованих, специфічних.

Зшивна машина, яку компанія «Експрес Упаковка» купить недорого оптом та в роздріб в Харкові, в Києві, в Дніпропетровську або в будь-якому іншому місті України, повинна бути призначена для зшивки заготовок та готових ящиків з гофрованого картону двошарового, тришарового гофрокартону, п'ятишарового листа картону і семишарового гофроліста без втрати якості структури та псування зовнішнього вигляду виробу, що обробляється. Так, ми купимо оптом і в роздріб недорого зшивний верстат, який не залишає тріщин або розривів біля місця зшивки – причому як скобою, так і дротом. При цьому зшивний верстат повинен бути розрахований під різні типи та розміри скоб – щоб ефективно виконувати технологічні операції з зшивання п'ятишарового та семишарового гофрованого картону підвищеної щільності.

Для якісної зшивки в верстаті для склепування клапанів гофрокоробів повинен бути передбачений пристрій попереднього притиску – щоб товщина картону в місці зшивки була не більше 20 міліметрів.

Також важливим фактором є наявність у вузлі подачі чотирьох регульованих та знімних упорів-насадок у вигляді куточків або прямих деталей для додаткової фіксації заготовки, що обробляється. Висота таких упорів повинна бути не меншою за висоту двох листів семишарового гофрованого картону.

Транспортування заготовки безпосередньо до зшивного механізму повинно здійснюватися за допомогою транспортних ременів або роликів.


Технічні особливості напівавтоматичної або автоматичної машини для зшивки ящиків із гофрокартону

Зшивна машина для склеювання ящиків з картону в хорошому або у відмінному стані, яку ми готові купити оптом і в роздріб за недорогою ціною в Харкові, в Києві або в будь-якому іншому місті України самовивозом або з доставкою, повинна мати невеликий обов'язковий набір параметрів наявність яких має для нас важливе значення:

  • дозволяє скріплювати заготовки з однієї частини
  • максимальний формат заготівлі 2500 х 3900 мм
  • можливість ефективної роботи з лише одним оператором
  • обробка заготовок будь-якого типу картону - від двошарового до семишарового.
  • продуктивність становить не менше 800 аркушів на годину
  • можливість безперервної подачі заготовок у процесі роботи верстата та безпосередньо зшивання
  • точне розташування та механізм (датчик) контролю відповідності заданому розміру першої та останньої скоби
  • ручне та автоматичне регулювання вузлів агрегату в процесі роботи, а також швидке переналагодження на інший типорозмір, що займає не більше 5 хвилин


Технічні характеристики верстата для зшивки виробів з гофрованого картону

(Необов'язково, можливі варіанти)


Назва параметра
Одиниці виміру
Показник
Кількість зшивних головок
шт
1-2
Продуктивність
шт/год
від 250
споживана потужність
кВт
від 0,37 до 2
Габарити
мм

довжина - 950 - 2300

ширина – 600 – 1200

висота – 1400 – 1750


Маса
кг
200 – 1000

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн