Нестандартна тара та упаковка з гофрованого картону

Картонная коробка для пиццы необычной формы Споживча та транспортна тара та упаковка із багатошарового гофрованого картону на сьогоднішній день є найбільш затребуваним видом пакувальних матеріалів. Відмінні показники щодо співвідношення «ціна/якість», а також недорога ціна на упаковку з гофрокартону роблять такі вироби справді масовим видом упаковки.

При цьому різноманітність різних видів гофротари та картонних коробок як однієї з головних складових цього поняття на сьогоднішній день по правді величезна. І якщо про моделі виробів з гофрованого картону стандартних конструкцій ми вам вже розповідали, то в цій статті давайте поговоримо про нестандартну тару та упаковку з тришарового та п'ятишарового гофрованого картону – насамперед про картонні коробки незвичайної форми. І спочатку давайте в загальних рисах розглянемо широкі поняття «нестандартна гофротара» і «нестандартна гофроупаковка», а потім вже перейдемо до розмови безпосередньо про конкретні види гофротари нестандартної форми, які також називають тарою та упаковкою складної висікання або тарою та упаковкою складної форми висікання.


Що таке нестандартна гофротара?

Картонная коробка с нестандартной формой клапанов Нестандартна гофротара і гофроупаковка – це узагальнене найменування різних пакувальних матеріалів. Головною загальною ознакою таких виробів є незвичайна форма конструкції та матеріал виготовлення. Як відомо, всі ці вироби виготовляються з багатошарового гофрованого картону. При цьому вид гофрокартону може бути теж дуже різним - до такої тари та упаковки відносяться і вироби з мікрогофрокартону, і продукція складної висічки зі звичайного тришарового гофрованого картону, і навіть упаковка з п'ятишарового гофрокартону, яку ви можете купити дешево в каталозі інтернет-магазину «Експрес» Упаковка» оптом та в роздріб.

Для виготовлення такого виду упаковки завжди використовується багатошаровий гофрокартон. а ось спосіб виготовлення може відрізнятись. Так, наприклад, коробки нестандартної форми виготовляють на рольових пресах трьох типів з різним принципом дії – плоскосікальним, ротаційним та тигельним.

Конструкція, розміри, форма окремих елементів і товщина гофрованого картону, що використовується для висікання таких виробів, залежить від призначення виробів. Наприклад, надміцна картонна упаковка з обічайкою застосовується як транспортна тара для важких товарів і товарів з гострими краями. Коробки нестандартної форми з тришарового гофрокартону з внутрішніми перегородками застосовуються для упаковки товарів групового типу, виготовлених з крихких матеріалів, що легко б'ються, і потребують додаткового захисту при перевезенні. До такого типу товарів належать зокрема продукція зі скла, посуд, фарфорові вироби тощо. При цьому основною перевагою такої гофротари, крім забезпечення високого рівня захисту упакованих товарів при різних статичних і динамічних навантаженнях, є унікальний зовнішній вигляд, що добре запам'ятовується. Ну і, як завжди, якісні транспортні коробки за низькими цінами такого типу повинні добре захищати від попадання бруду, пилу та вологи всередину упаковки, зберігати цілісність форми конструкції в процесі транспортування (навіть за значних вібрацій), а також забезпечувати простоту та легкість переміщення та складування товару.


Нестандартна гофротара: особливості, можливості та сфера застосування

Картонные коробки необычной формы На сьогоднішній день виробництво нестандартної гофротари в Харкові, в Києві та в інших містах України теж не обмежується тільки виготовленням картонних коробок нестандартної конструкції. Щоб конкурувати на ринку повною мірою, виробники тари та упаковки нестандартної форми з гофрованого картону випускають вироби овальної, закругленої або багатокутної форми, вироби з різнорівневою обічайкою, вироби з гофрокартону з незвичайними елементами висікання на корпусі та кришці виробів. Особливо така упаковка потрібна для товарів елітного типу, як упаковка для подарунків, сувенірної продукції, рекламної упаковки, виставкової гофротари і тому подібних випадках. Призма, трикутник, паралелограм, куля – гофроупаковка може мати будь-яку форму.

Також буває чимало ситуацій, коли стандартна гофротара з якихось причин не може бути використана. Наприклад, якщо йдеться про переміщення предметів інтер'єру дизайнерської роботи, що мають незвичайну форму. Упаковка, розрахована на найпоширеніші габарити, у цьому випадку виявиться недостатньо надійною. Вона зможе забезпечити щільне прилягання стін тари до товару, отже і зможе гарантувати збереження його цілісності.

Крім того, слід зазначити, що основною перевагою гофрокартону є можливість виготовляти упаковку абсолютно будь-якої форми, яка оптимально відповідатиме предмету, що знаходиться в ній. Саме це дає можливість легко упаковувати, зберігати та транспортувати продукцію нестандартних розмірів та форм.

Сфера застосування гофротари та гофроупаковки нестандартної форми дуже велика. Оскільки вироби з гофрованого картону підходять абсолютно до будь-якого типу товарів, то через дешевизну такої упаковки в порівнянні з виробами з інших матеріалів тару та упаковки нестандартної форми з гофрокартону застосовують і в харчовій промисловості (упаковувати фрукти або овочі в таку упаковку дуже зручно, оскільки спеціальні висічки та екологічні властивості гофрокартону дозволяє забезпечувати продуктам ідеальні умови зберігання та перевезення), і в парфумерно-косметичній галузі (парфумерія та косметика класу «люкс» нерідко має нестандартну форму випуску, тому такі товари і потребують особливої упаковки), і у сфері послуг, та у багатьох інших галузях.

Купити за низькими цінами оптом та в роздріб гофротару та гофроупаковку нестандартної форми висікання , незвичайної конструкції та негабаритного розміру ви можете в інтернет-магазині «Експрес Упаковка» на замовлення. Продаж здійснюється за готівковий та безготівковий розрахунок з доставкою по всій території України. Щоб здійснити замовлення на виготовлення гофротари або гофроупаковки нестандартної висікання, вам достатньо зателефонувати менеджерам нашої компанії по одному із наведених нижче телефонів, або надіслати заявку з детальним зазначенням характеристик продукції на офіційну поштову скриньку компанії «Експрес Упаковка».

Телефони:

  • +38 (063) 100 9000
  • +38 (067) 190 9000
  • +38 (057) 780 9000

Офіційна поштова скринька компанії:

  • mail@pack.ua

Вашу заявку буде оброблено протягом 24 годин, і ми обов'язково вам передзвонимо, щоб обговорити умови та деталі замовлення.

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн