Скотч-плівка

Огляди та корисні статті про скотч-плівку.


Клейовий склад скотч-плівки: різновиди та особливості. Відмінності клейового складу за призначенням (частина 1)



Призначення клейового складу, що використовується в промислових та побутових цілях, у Харкові, Києві та інших містах України за істиною величезне. Щоб не заплутатися в різноманітності клейового складу, що використовується у виробництві скотч-плівки прозорого, коричневого, червоного та жовтого кольору, а також при створенні величезної кількості промислових товарів та пристроїв, читайте нашу статтю.

Клейовий склад скотч-плівки: різновиди та особливості. Відмінності клейового складу за призначенням (частина 3)



Щоб вибрати найбільш підходящий скотч за недорогою ціною оптом чи в роздріб у стаціонарних магазинах Харкова, Києва. Одеси та інших міст України чи онлайн в інтернеті, читайте нашу статтю. У даному матеріалі ми розповімо вам про всі можливі клейові склади, види та призначення, а також про сфери застосування кожного виду клею.

Паперовий скотч. Особливості та різновиди



Продаем бумажный скотч в ассортименте У цій статті ми розповімо про скотч-плівку з паперу, можна купити оптом дешево в Харкові, Києві та інших містах України, а також в роздріб в інтернет-магазинах або в стаціонарних точках продажу скотчу типу лотків, кіосків або магазинів канцтоварів.

Скотч-плівка: основа з целофану



Скотч пленка из целлофана по низким ценам в Киеве, Харькове Скотч-плівку з целофану не часто можна купити оптом чи в роздріб в інтернет-магазинах чи стаціонарних торгових точках України. Для середньої людини знання про види целофанової упаковки закінчуються на продуктових пакетах або пакетах для упаковки одягу. Однак упаковка з целофану має місце.

Скотч-плівка: основа із фольги



Скотч пленка из фольги по низким ценам в Киеве, Харькове Застосування фольги для виробництва скотч-плівки на підприємствах Харкова, Києва та інших міст України. Найбільш поширені види фольги для скотч-плівки. Вироби із фольги: алюмінієва клейка стрічка або алюмінієвий скотч.

Скотч-плівка: історія появи (частина 2)



Как появилась скотч-пленка? У вересні 2015 року клейкій стрічці, відомій також, як скотч-плівка прозора або кольоровий скотч, виповнилося 85 років. З першої частини статті ( перейти ), присвяченої історії виникнення цього пакувального матеріалу, ми дізналися, що в основі появи скотч-плівки лежить лейкопластир, винайдений німецьким ученим Оскаром Тропловицем у 1901 році, точніше його концепція - паперова (так-так, спочатку лейкопластир робився з паперу) стрічка з внутрішнім клейким полотном.

Скотч-плівка: історія появи (частина 1)



История появления скотч-пленки Пакувальна клейка стрічка з одностороннім клеючим покриттям або двостороння клеюча стрічка давно видом пакувального матеріалу, що давно прижився і активно застосовується щодня. У народі таку стрічку давно охрестили "скотч" - від англійського "scotch".

Скотч-плівка технічна: основа з лавсану



Скотч пленка по низким ценам в Киеве, Харькове Редакція інтернет-магазину "Експрес Упаковка" представляє нашим читачам серію матеріалів, присвячених скотч-плівці. У статтях даного циклу ми розглядаємо скотч-плівку як вид упаковки з усіх можливих сторін, розповідаємо про різні види, типи та складові.

Виробництво скотч-плівки. Етапи та особливості (частина 1)



Этапы и особенности изготовления упаковочного скотча У цій статті ми розповімо про види матеріалу або сировини, що використовується для виробництва скотчу на підприємствах Харкова або Києва, а також інших міст України, технологіях, а також про обладнання, що застосовується при виробництві скотч-плівки.

Поліпропіленовий скотч: характеристика та особливості



Полипропиленовая скотч пленка по низким ценам в Киеве, Харькове Скотч-плівка з поліпропілену є найпопулярнішим широко використовуваним видом скотч-плівки в Харкові, Києві та інших містах України. Дуже популярними видами скотчу є прозора скотч-плівка для офісу і коричневий скотч для складу. Такі види скотчу часто купують оптом великими партіями у Харкові у стаціонарних магазинах або онлайн в інтернеті.

Показано з 1 по 10 з 24 (всього 3 сторінок)

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн