Нова пошта – що таке РО?

Картонні коробки Нової пошти будь-яких розмірів недорого Харків Київ Україна 20-го березня 2021-го року до правил прийому посилок з обмеженнями за вагою та габаритами вантажоперевізника «Нова Пошта» було внесено та затверджено зміни, і вперше з'явилося таке поняття, як РУЧНА ОБРОБКА. Ця ознака застосовується для всіх посилок, фактична або габаритна вага яких не перевищує 30 кг, а максимальна довжина сторін становить не більше 120 см і 70 см, але не упаковані в кур'єрський пакет , гофрокоробку , гофрокартон або будь-яку іншу упаковку з плоским дном. При цьому в компанії зазначили, що відправлення таких посилок можливе лише з вантажних відділень і доставка здійснюється лише на вантажні відділення або адресу отримувача кур'єром. Це пояснили тим, що посилки, які мають неправильну геометричну форму (позначає відсутність кутів 90 градусів та плоских сторін) справді вимагають ручного сортування, тому що автоматичні сортувальні лінії та сканери не можуть їх ідентифікувати. Тобто переміщення, перевезення та сканування та сортування таких відправок здійснюється саме людьми.

У нашому магазині «Експрес Упаковка» представлений величезний вибір пакувальних матеріалів (на нашому сайті PACK.UA ви знайдете понад 30 категорій, що налічують понад 1000 позицій) різних форм, видів та розмірів. Найчастіше ваші замовлення поєднують у собі коробки різних видів, пакувальний крафт-папір , гофрокартон в рулонах , спінений поліетилен і повітряно-пухирчасту плівку , стрейчеву плівку , скотч , деревний наповнювач та інші товари. Всі коробки відправляються в розібраному вигляді, і (особливо самозбірні) не є ідеально квадратними або прямокутними, що вже ускладнює завдання формування посилки правильної геометричної форми, до якої оператори поштової служби «Нова Пошта» не застосували б ознака Ручна Обробка. Те саме стосується і тих пакувальних матеріалів, які продаються в рулонах. Неможливо підібрати одну стандартну коробку для упаковки різних комбінацій наших товарів, а найчастіше посилки взагалі доводиться розбивати на кілька місць.

Гофрокартон у рулоні недорого Харків Київ Україна Щоб максимально зробити упаковку посилок доступною та простою, але при цьому достатньо надійною та здатною захистити товар під час транспортування від різних механічних пошкоджень та несприятливих погодних умов, ми використовуємо для пакування посилок пакувальний крафт-папір та стрейч-плівку , який фіксуємо нашим брендованим скотчем. Найчастіше такі посилки мають заокруглені кути і зовсім не схожі на коробковий формат, саме тому система та оператори Нової Пошти не допускають їх відправлення на поштомати або відділення до 30кг, навіть якщо посилка зовсім невелика та неважка.

На жаль, змінити правила або вплинути на систему роботи та функціонування служби перевезень «Нова Пошта» ми не можемо. Відправка посилок, фактична або габаритна вага яких становить не більше 30 кг, а довжина сторін до 120 см і до 70 см, можлива буде на поштові відділення по Україні тільки у разі упаковки в коробку або гофрокартон (можлива додаткова упаковка безпосередньо операторами поштової служби, але за тарифами Нової Пошти). При цьому наші пакувальники завжди намагаються запакувати ваші замовлення максимально компактно і так, щоб доставка була максимально дешевою, швидкою та зручною для вас. Адже мета нашої компанії «Експрес Упаковка» - якнайбільше задоволених посмішок та вдячних клієнтів.

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн