Поштові конверти з гофрокартону - недороге та надійне пакування для відправки поштою (частина 1)

Изготовление почтовой упаковки любых размеров недорого Харьков Киев Украина Поштові конверти Україна є одним із найпоширеніших способів листування в нашій країні. Такі конверти для листів виготовляються із різних матеріалів. Найбільш поширеною сировиною для поштових конвертів є папір різної щільності, кольору і типу. Однак не завжди власне паперових конвертів достатньо для надійної доставки інформаційних матеріалів (ділових листів, рекламних буклетів, прайс-листів тощо). Причини можуть різними: іноді недостатньо щільності паперу, оскільки вкладені матеріали можуть мати гострі краї, часто вага вкладеного предмета занадто важка, а часом тільки конверта з паперу недостатньо.

У такій ситуації люди намагаються скористатися різними альтернативними варіантами поштової упаковки . В одних випадках найкращим варіантом є недорогі бандерольні конверти, в інших люди віддають перевагу самозбірним поштовим коробкам . Однак найбільш ефективним вибором поштової упаковки для будь-яких рекламних буклетів, книг, журналів, ділових листів тощо паперових матеріалів є поштові конверти з гофрованого картону. Це досить новий вид поштової упаковки в Україні, проте з кожним роком дедалі більше набирає популярності. Причин тому кілька. Найбільш головною з них, звісно, є ціна питання. Картонні конверти коштують досить дешево, трохи дорожче, ніж звичайні паперові конверти, що набагато поступаються їм у міцності, практичності, надійності та довговічності.

Здавалося б, що може бути простіше і надійніше для надсилання листів, ніж звичайні паперові конверти? Виявляється, можливо. Картонні конверти дозволяють використовувати їх для будь-яких поштових відправок і доставок, їм можна довірити ділову та особисту кореспонденцію, будь вона на паперовому або електронному носії. Їх можна використовувати для відправки вантажу з супровідними документами, застосовувати їх як негабаритне поштове впакування і навіть просто використовувати для зберігання документів в офісі. Загалом різних способів ефективно використовувати недорогі картонні конверти безліч. А тому далі давайте докладно поговоримо про те, які бувають картонні конверти, чим вони відрізняються від стандартних поштових конвертів з паперу і, нарешті, з'ясуємо, чи вигідно використовувати картонні конверти для поштових відправок та для зберігання документації та цінних паперів в офісі.


Що є поштові картонні конверти?

Изготовление почтовой упаковки любых размеров недорого Харьков Киев Украина Для того щоб мати найповніше уявлення про поштові конверти з гофрованого картону , потрібно їх розглядати з двох найважливіших сторін - з точки зору їх ефективності як поштової упаковки, а також з точки зору доцільності їх використання. Адже теж важливо розуміти, а чи варто довірити упаковку, скажімо, ділового листування таким конвертам. все-таки, як не крути, це досить новий вид упаковки. Загалом, давайте по порядку та почнемо за традицією з визначення та невеликої характеристики.

Поштовий конверт у будь-якому своєму вигляді є якоюсь спеціальною ємністю для вкладання, зберігання та пересилання паперів або плоских предметів. Конверт із гофрованого картону повністю відповідає даному визначенню, проте з невеликими застереженнями. Якісний картонний конверт, на відміну від деяких паперових, завжди має спеціальний замочок, за допомогою якого закривається верхній клапан, або верхній та бічні клапани. Даний формат конверта є найбільш вигідним для пересилання поштових різноманітних відправлень, оскільки він не передбачає використання додаткових пакувальних матеріалів. Тобто, використовуючи картонні конверти для листів або, скажімо, рекламних буклетів, вам не потрібно буде морочитися наявністю скотчу, клею або скоб. Картонний поштовий конверт сам собою є самодостатньою упаковкою. А це, у свою чергу, відмінна економія вже на тільки форматі упаковки.

До речі, говорячи про формат упаковки, варто сказати, що формати картонних конвертів і, відповідно, їх розміри також бувають різними. Для них це основна класифікуюча різниця, проте зовсім не єдина. Так, на сьогоднішній день поштові конверти з гофрованого картону, паперу та картону прийнято розрізняти за такими ознаками:

  • формат конвертів;
  • тип склеювання (спосіб закриття у нашому випадку) поштових конвертів;
  • тип використовуваного для виготовлення матеріалу (папір, крафт-папір, гофрований картон, мікрогофрокартон, крейдований папір тощо);
  • тип завантаження поштових конвертів (розташування клапана, що закриває);
  • наявність інформаційного вікна та інших подібних вставок.

продовження див тут і тут

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн