Онлайн калькулятор, розрахунок вартості картонних коробок та іншої тари з картону.

Підбір пакувальних матеріалів сьогодні найпростіше здійснювати в режимі онлайн. Знайти магазин упаковки та купити картонні коробки в інтернеті таким способом дуже просто – достатньо мати під рукою відповідний девайс. Ну, а далі ви можете або отримати консультацію професійного менеджера в даній сфері в режимі реального часу, або зможете самостійно підібрати картонні коробки за певними параметрами за допомогою онлайн калькулятора картонних коробок. Наприклад, в інтернет-магазині «Експрес Упаковка» функціонує спеціальний онлайн калькулятор прорахунку коробок, який дозволить вам самостійно визначити основні характеристики таких виробів та замовити їх за цінами виробника. Прорахувати картонні коробки та правильно підібрати їх під ті чи інші завдання, насправді, досить легко, а за допомогою онлайн калькулятора для прорахунку коробок від компанії «Експрес Упаковка» ви впораєтеся з цим дуже і дуже швидко. А ми, у свою чергу, далі розповімо вам: як вибрати картонні коробки правильно за допомогою калькулятора коробок та якими параметрами та характеристиками при цьому керуватися. Крім того, при створенні даного типу калькулятора для розрахунку картонних коробок за основу нами було взято стандартну заявку на індивідуальне виготовлення коробок. Ця форма дійсна для більшості найбільших заводів-виробників гофротари та пакувальних матеріалів нашої країни.
[an error occurred while processing the directive]

Перейти до розділу контакти До каталогу Купити упаковку

Як вибрати конструкцію картонних коробок правильно за допомогою калькулятора упаковки?

Як вам напевно відомо, картонні коробки є, мабуть, найбільш різноманітний за своєю формою та видом пакувальний матеріал. Більше того, сьогодні в нашій країні використовується настільки велика різноманітність цих форм коробочок, що найбільш популярні конструкції картонних коробок давно зібрані в спеціалізовані технологічні довідники. При цьому, вибір тієї чи іншої конструкції картонної коробки залежить від конкретних цілей і завдань, які потрібно виконати коробці як пакувальному матеріалу. Наприклад, є звичні нам і цілком зручні в усіх відношеннях чотириклапанні картонні коробки, які називають також «гофроящики». Начебто вони настільки зручні та практичні, що жодних інших і не потрібно. Однак, чи настільки вони універсальні, як здається на перший погляд? Насправді ні. Існує безліч прикладів, коли картонні коробки іншої конструкції впораються з пакувальним завданням набагато краще, ніж чотириклапанні гофроящики.

Наприклад, далеко не всі види товарів варто пакувати в картонні коробки стандартного типу – для них більше підійдуть коробки самозбірної конструкції. Найбільш яскравий приклад харчові та нехарчові товари сипучої консистенції – самозбірні коробки для них є ідеальною упаковкою, оскільки їх конструкція виключає будь-які прокидання вмісту. Або взяти, наприклад, напої у скляних пляшках. Чи можна їх упакувати у стандартні гофроящики? В принципі, все можливе. Але навіщо, якщо їм передбачені спеціалізовані лотки з висічкою, що дозволяє стійко фіксувати скляні пляшки у процесі перевезення чи зберігання. Для кондитерських продуктів використовуються картонні коробки також власної особливої конструкції - гофролотки. А щоб виставити товар на вітрину, не виймаючи з коробки повністю, краще використовувати картонні коробки конструкції «шоу бокс». І так далі – вибір конструкції та форми картонних коробок безпосередньо залежить від специфіки пакувального завдання.

Найбільш повно всі види форм та конструкцій картонних коробок для упаковки зібрані у Міжнародному каталозі гофротари та картонної упаковки FEFCO (або FEFCO-ASSCO). Цей документ підготувала та щорічно коригує Європейська федерація виробників гофрованого картону (Fédération Européenne des Fabricants de Carton Ondule). Він випускається у форматі онлайн журналу та друкованої брошури, в яких детально вказуються всі види та форми конструкцій тари та упаковки з одношарового картону, крафт-картону, палітурного картону, пресованого картону, багатошарового гофрованого картону, мікрогофрокартону та будь-яких інших видів сировини для виробництва тари та упаковки. Каталог фефко - каталог-довідник виробів з гофрокартону , що постійно оновлюється і поповнюється, який включає повну інформацію про всі можливі види і типи упаковки з гофрованого картону. Бібліотека FEFCO-ASSCO використовується виробниками упаковки як галузеве довідкове посібник для всіх видів робіт з виготовлення упаковки з гофрованого картону. Відповідно до класифікації каталогу Фефко всі конструкції ящиків та його елементів розділені на вісім основних груп. Докладно з ними ви можете ознайомитись на офіційному сайті федерації https://www.fefco.org/ . Там же ви зможете побачити докладні креслення всіх конструкцій картонних коробок, що використовуються в європейській промисловості як тара та упаковка . Повний перелік видів конструкцій картонних коробок та допоміжних пакувальних елементів виглядає так:

  • 02 - складні ящики спрощеної конструкції, виконані з однієї викрійки з клапанами кришки та дна, з бічним швом, при скріпленні якого клеєм, дужками або липкою стрічкою утворюється бічна обичайка;
  • 03 - телескопічні ящики з окремим корпусом та кришкою, причому кришка по висоті закриває корпус;
  • 04 - обгорткові ящики та більшість штампованих ящиків, що збираються за допомогою язичкових з'єднань без клею, скоб, липких стрічок та інших допоміжних матеріалів;
  • 05 - ящики, що збираються за допомогою скоб, стрічок, клею з деталей типу рама, а також окремі деталі типу рама (остова) для інших типів ящиків;
  • 06 - ящики, що збираються за допомогою скоб, стрічок, клею з двох окремих торцевих частин і обечайки, що з'єднують їх;
  • 07 - готові, зібрані в основному з однієї деталі складані ящики;
  • 08 – резервна група;
  • 09 – внутрішні елементи ящика: прокладки, решітки, вкладки дна, перегородки тощо.

Крім того, у кожній з вищезгаданих груп діє власна номенклатура, тому кожний креслення конструкції коробки має свій унікальний номер. Тобто повний код конструкції картонної коробки у стандартному форматі має вигляд «XXXX»: перша дві цифри – це тип упаковки, група конструкцій упаковки, а друга частина – номер унікального варіанта конструкції. У випадку, якщо варіанти упаковки походять із комбінації декількох базових стилів, наприклад клапанів, в описах можуть даватися посилання інші типи упаковки. Наприклад – верхній клапан 0201 (клапани встик), а нижній – 0202 (клапани внахлест для посилення дна). У такому разі для позначення конструкції такої картонної коробки буде використано наступну комбінацію - 0201/0202 (верхній клапан/нижній клапан).

Безумовно, далеко не всі види конструкцій картонних коробок та їх додаткових елементів затребувані в Україні однаково. Тому фахівці компанії «Експрес Упаковка» для більшої зручності наших клієнтів розділили всі варіанти конструкцій картонних коробок за каталогом Фефко на більш зрозумілі та звичні для всіх групи з ілюстрацією креслення відповідного типу:

  1. 4-х кланний короб із клапанами встик – FEFCO 0201;
    FEFCO 0201: Види та типи картонних коробок
  2. Самозбірний короб спрощеної конструкції з бічним швом - FEFCO 0215
    FEFCO 0215: Види та типи картонних коробок
  3. Самозбірний короб "з вушками" - FEFCO 0427;
    FEFCO 0427: Види та типи картонних коробок
  4. Самозбірний короб із замочком - FEFCO 0471;
    FEFCO 0471: Види та типи картонних коробок
  5. Архівний короб з відкидною кришкою – FEFCO 0441;
    FEFCO 0441: Види та типи картонних коробок
  6. Коробка вашої унікальної форми чи конструкції.

Замовити картонні коробки за допомогою онлайн калькулятора в інтернет-магазині «Експрес Упаковка» насправді простіше простого. Просто виберіть відповідний пункт у меню онлайн калькулятора при прорахуванні або в процесі замовлення коробочок.

Який картон чи гофрокартон вибрати для виробництва пакувальних коробок?

Саме по собі поняття «картонні коробки» дуже ємне, воно поєднує в собі безліч різних видів і типів пакувальних матеріалів. Втім, у поняття «картон» також вкладено безліч різновидів продукції целюлозно-паперової промисловості України. Таким чином, при виборі матеріалу для виготовлення пакувальних коробок перед споживачем завжди постає питання: "А який картон або гофрокартон краще вибрати для виробництва пакувальних коробок?" Насправді, єдиної відповіді тут немає, оскільки, як і у випадку з вибором конструкції пакувальних коробок, підбір сировини для їхнього виробництва повинен ґрунтуватися з урахуванням кількох важливих умов. Отже. Для того щоб правильно підібрати сировину для виробництва пакувальних коробок потрібно врахувати:

  1. Розмір картонних коробок. Так далеко не всі види картону та гофрокартону підійдуть для виробництва коробок великого розміру, наприклад.
  2. Загальна вага нетто товарів, що упаковуються, предметів або вантажів з розрахунку на одну одиницю тари. Причому тут неважливо, індивідуальний або груповий формат упаковки ви виберете, тут важливо, щоб тара в результаті витримала загальну вагу предметів, що упаковуються. Наприклад, для упаковки побутової техніки використовується тара з тришарового або п'ятишарового гофрокартону з типом гофрів "А" або "В" (іноді "С"). А ось для упаковки домашнього посуду, настільних світильників чи смартфонів настільки міцна гофротара зовсім не потрібна.
  3. Вибраний варіант конструкції картонних коробок. Наприклад, цілий ряд самозбірних коробок в силу особливостей складання не може виготовлятися з п'ятишарового гофрованого картону, одношарового крафт-картону або гофрокартону з типом гофри "А", "В" і "С".
  4. Умови експлуатації. Залежно від того, де і як використовуватимуться картонні коробки, потрібен правильний вибір матеріалу їх виготовлення. Наприклад, у картонних коробок з крафт-картону і п'ятишарового гофрокартону зовсім різні можливості міцності і експлуатації і рівень живучості. Крім того, далеко не всі види картону та гофрокартону однаково підходять для механічної чи хімічної обробки. І ефект від здійснення таких обробок картонних коробок може бути зовсім різним, аж до негативного.

Виходячи з усіх вищевикладених фактів, на сьогоднішній день в Україні найбільшим попитом користується гофротара з тришарового гофрокартону та мікрогофрокартону, п'ятишарового гофрованого картону, а також коробки з багатошарового пресованого целюлозного крафт-картону. Така упаковка в багатьох ситуаціях може використовуватися універсально, тому якщо ви не знаєте напевно, який саме гофрокартон або картон вибрати, то рекомендуємо вам картонні коробки та іншу тару з цих матеріалів. Ну, а якщо у вас все ще залишилися питання, то на сторінці онлайн калькулятора прорахунку коробок в інтернет-магазині «Експрес Упаковка» ви можете отримати кваліфіковану допомогу спеціаліста нашої компанії з усіх питань, що вас цікавлять.

Як замовити картонні коробки з печаткою в Україні у виробника гофротари?

Будь-яка тара та упаковка з картону або гофрованого картону від компанії «Експрес Упаковка» може бути виготовлена з печаткою на замовлення. Залежно від вибраного вами матеріалу для виробництва картонних коробок , а також від складності та багатобарвності друку вартість цієї послуги може відрізнятися. Як і мінімальний для ухвалення замовлення тираж. Для більшості видів гофротари та упаковки компанія «Експрес Упаковка» встановила мінімальний друкований тираж 500 одиниць. Однак тут все залежить від розміру гофротари, кількості кольорів друку, а також її складності. Крім того, варто враховувати, що якість відбитка, що отримується в результаті нанесення друку за технологією флексографії, шовкографії та лазерного друку абсолютно різні. Як і вартість таких послуг, звичайно. Тому вам заздалегідь варто визначити, який саме і як саме ви хочете нанести малюнок на коробки для упаковки.

Виробництво картонних коробок із печаткою співробітники компанії «Експрес Упаковка» здійснюють щодня дві зміни. Таким чином, ми готові виконати будь-яке замовлення на виготовлення картонних коробок з печаткою будь-якого типу в Україні приблизно за 1-3 дні незалежно від кількості коробок у замовленні та складності друкованої операції. Завдяки досвіду професійних дизайнерів ми можемо запропонувати вам друкований ескіз будь-якої складності та для будь-якого типу картонних коробок, створити особисто для вас унікальну упаковку з гофрованого картону та мікрогофрокартону. При цьому, безумовно, ми орієнтуватимемося на ваші побажання щодо підсумкового дизайну замовлених картонних коробок. А також врахуємо деякі інші фактори, які дуже важливі для створення одноколірного і багатобарвного друкованого відбитка найвищої якості. Більш детально замовлення на одноколірний або багатобарвний друк картонних коробок в Україні має такий вигляд.

  1. Спочатку ви та співробітник нашої компанії спільно затвердите оригінал-макет друку та підберете кліше для її нанесення. Звичайно ж, одночасно з вибором зображення, яке наноситиметься на ваші картонні коробки.
  2. Далі ви спільно зі спеціалістом-технологом нашої компанії вибираєте одну або кілька фарб певних відтінків, які будуть максимально підходящими для виробництва картонних коробок вибраного вами типу.
  3. На третьому етапі ми запропонуємо вам визначитися з вибором форми, розмірів та конструкції картонних коробок. Так як конструкція, розміри та форма тари безпосередньо впливають на складність друкованих та пост друкованих операцій.
  4. На останньому етапі потрібно буде визначитися з форматом нанесення друку. Як мовилося раніше, ми використовуємо кілька технологій нанесення одноколірного і багатобарвного малюнка. Вам потрібно лише вибрати, як саме пофарбувати ваші картонні коробки і де саме на них повинні розташовуватися дизайнерські елементи друку.

Звичайно ж, всі ці операції ви можете погодити за допомогою наших професійних фахівців, або ж самостійно вказати за допомогою спеціальної форми на сторінці онлайн калькулятора прорахунку виробництва картонних коробок в інтернет-магазині «Експрес Упаковка».

Як правильно підібрати розміри картонних коробок онлайн?

Правильний вибір розмірів картонних коробок є гарантією того, що упаковка зможе успішно впоратися з поставленим перед нею завданням. Тому до цього питання потрібно підійди з максимальною серйозністю. Однак нічого кардинально складно в вимірі товарів або вантажів на замовлення картонних коробок насправді немає. Тут потрібно лише правильно розрахувати зазор за всіма трьома основними параметрами (довжина, ширина, висота), а також визначитися з наявністю додаткових внутрішніх або зовнішніх елементів. Так, не секрет, що в процесі групового пакування в одній коробці може розміщуватися цілий набір різних за розміром товарів або вантажів, тому важливо сегментуватися внутрішній простір коробки за допомогою спеціальних роздільників. Будь-які такі стінки, прокладки, решітки або що-небудь подібне називаються додатковими елементами упаковки. Також їх можна замовити в інтернет-магазині «Експрес Упаковка» за допомогою онлайн калькулятора прорахунку коробок.

Для правильного підбору розмірів картонних коробок на замовлення також важливо враховувати, що зазвичай у всіх магазинах та інтернет-магазинах України використовуються внутрішні розміри коробок. Саме ці розміри вказуються в картках товарів, прайс-листах, а також онлайн калькуляторі прорахунку гофротари та картонної упаковки від компанії «Експрес Упаковка». Однак є низка відомих у нашій країні компаній, які застосовують у своїй роботі весняні розміри упаковки. Так, наприклад, для замовлення поштових ящиків для посилок провідного поштового оператора України цей факт потрібно обов'язково враховувати – НП використовує саме зовнішні розміри. Різниця між зовнішніми та внутрішніми розмірами за всіма трьома основними параметрами зазвичай становить від 1 до 10 міліметрів залежно від типу використовуваного картону або гофрокартону . Наприклад, для того щоб підібрати самозбірні поштові коробки для посилок за розміром того самого поштового оператора, достатньо від кожної величини відібрати 5 міліметрів: 340 міліметрів на сайті поштової компанії перетворяться на 335 міліметрів в онлайн калькуляторі на сайті Пак Юа, 240 - на 235, а 90 - у 85 і так далі. Хоча, безумовно, різниця в 5 мм далеко не завжди є критичною. Тому тут вам самим важливо враховувати особливості упаковуваних товарів та складності їхньої логістики.

Ну, і завершення хочемо вам нагадати, що в інтернет-магазині «Експрес Упаковка» ви можете купити дешево оптом та в роздріб картонні коробки у наявності будь-якого розміру, а також замовити виготовлення пакувальних коробок та будь-якої іншої гофротари безпосередньо у виробника. Більше 100 різних видів упаковки та гофротари завжди в наявності на нашому складі. Крім того, у нас ви завжди можете замовити виробництво картонних коробок із тришарового та п'ятишарового гофрованого картону в Україні. Величезний вибір гофротари та картонної упаковки. Купівля картонних коробок будь-якої форми та конструкції онлайн в один клік. Оформлення замовлення за 5 хвилин. Професійні менеджери-консультанти. Можливість придбання картонних коробок у день замовлення прямо зі складу. Найнижча ціна на виробництво картонних коробок в Україні. Всі ці та інші переваги чекають на вас при замовленні пакувальних матеріалів в інтернет-магазині «Експрес Упаковка» . Працювати з нами вигідно та зручно. Ми чекаємо на вас 24 години на добу та 7 днів на тиждень!

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн