Як створюється крафт-папір, чи що таке сульфатний процес? (частина 1)

Крафт-бумага, упаковочная бумага крафт, крафт бумага, прочная бумага для упаковки, крафт-бумага для упаковки Крафт-папір – це досить новий для українського ринку вид пакувального матеріалу. Тим не менш, завдяки своїй дешевизні та відмінним характеристикам міцності і властивостям, пакувальний крафт-папір активно використовують у різних сферах життєдіяльності. Причому не тільки в промисловості чи в торгівлі, а й на побутовому рівні крафт-папір для пакування, який можна купити оптом і в роздріб недорого в Харкові, Києві, а також в інших містах України або замовити через інтернет, використовується повсюдно і досить часто .

Проте за всієї такої популярності крафт-папір – це багато в чому незнайомий вид упаковки для середнього жителя того ж Харкова чи Києва. Мало хто знає всі потенційні можливості використання паперу крафт, який можна купити оптом чи в роздріб за низькою ціною у Харкові, Києві та інших містах України. Тому давайте розглянемо крафт-папір як пакувальний та обгортковий матеріал досконало та гранично уважно.

Сьогоднішня наша розповідь буде присвячена промисловому виробництву крафт-паперу на підприємствах Харкова, Києва, а також багатьох інших міст України.


Як виготовляють крафт-папір?

Крафт-папір на сьогоднішній день досить поширений на українському ринку. Хоча дуже багато людей і не знають різниці між пакувальним папером і крафт-папером, тим не менш, купують саме крафт-папір для упаковки для переїзду переїздів, для зберігання речей та інших цілей, плутаючи її дуже часто з пакувальним папером. Загалом, у цьому немає нічого дивного – пакувальний папір та крафт-папір, які можна купити оптом і в роздріб у Харкові, Києві та інших містах України, зовні досить схожі, служать для схожих цілей, а їх виробництво та технологія Виготовлення не сильно відрізняються. Тим паче, що і пакувальний папір, і крафт-папір є частиною целюлозно-паперового виробництва та однойменної галузі української промисловості. Тобто підприємства України, які займаються виробництвом пакувального паперу, зазвичай мають необхідне обладнання і можуть виготовляти також і крафт-папір.

Минулої статті про крафт-папір ми з вами з'ясували, що крафт-папір – це високоміцний обгортковий папір із слабопровареною довговолокнистою сульфатною целюлозою. Виробляється крафт-папір, який можна купити оптом чи в роздріб за недорогою ціною в Харкові, Києві, Одесі та Дніпропетровську, а також у багатьох інших містах України, в процесі обробки деревини методом сульфатного варіння. Це єдино можливий спосіб як виготовити крафт-папір, тому розглянемо цю промислову технологію докладніше.


Що таке сульфатний процес?

Сульфатний процес, також називається крафт-процесом - це один з провідних промислових способів лужної делігніфікації деревини з метою отримання целюлози. Основна стадія цього термохімічного процесу – це сульфатне варіння. І хоча номенклатурні терміни, названі вище, і здаються незрозумілими та складними, насправді все набагато простіше.

Давайте спочатку розберемося що таке делігніфікація, і причому тут крафт-папір , а потім розглянемо і наступні процеси.


Що таке делігніфікація?

Сульфатна целюлоза, що є основним компонентом крафт-паперу , який можна купити оптом і в роздріб за низькою ціною в Харкові, Києві та інших містах України, на промисловому рівні отримують у процесі лужної делігніфікації деревини. По суті це процес обробки лужними каталізаторами деревини. Робиться це у тому, щоб видалити лігнін (від лат. lignum – дерево, деревина). Лігнін у свою чергу - це речовина, а точніше складне полімерне з'єднання, присутнє в дерев'яних стінках рослинних клітин. І саме для того, щоб зробити структуру рослинної клітини гнучкішою і менш твердою, використовується процес делігніфікації.


На цьому ми, мабуть, закінчимо першу частину статті про створення крафт-паперу , яку можна купити оптом чи в роздріб у Харкові, Києві та інших містах України за недорогою ціною та замовити через інтернет. У наступних статтях ми продовжимо розбирати всі етапи одержання крафт-паперу та розповімо всі подробиці, тонкощі та умови виробництва даного пакувального матеріалу. Сподіваємося, що після прочитання серії статей про виробництво крафт-паперу кожен зможе з'ясувати, що таке крафт-папір , як його виготовляють і як самостійно організувати виробництво крафт-паперу в Харкові, Києві, Одесі або Дніпропетровську, так, загалом. те, у будь-якому місті України. Адже сировини для виготовлення крафт-паперу в нашій країні достатньо, причому за низькою ціною. Головне – знати технологію та особливості даного виробничого процесу. Додайте наш блог у закладки вашого браузера або реєструйтесь на сайті та отримуйте тільки найцікавіші статті та огляди про світ пакувальних матеріалів.

продовження див тут

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн