Що таке крафт-папір?

Крафт-папір для пакування: загальна характеристика

Крафт-бумага, упаковочная бумага крафт, крафт бумага, прочная бумага для упаковки, крафт-бумага для упаковки Редакція інтернет-магазину «Експрес Упаковка» після невеликої перерви продовжує публікацію серії матеріалів, присвячених світові пакувальних матеріалів. З наших статей ви зможете дізнатися все про засоби для упаковки величезного спектру предметів і, як наслідок, зможете вибрати саме той вид упаковки, який найбільше підходить під ваші потреби та вимоги.

Сьогоднішньою статтею ми розпочинаємо публікацію серії матеріалів, присвячених крафт-паперу . В рамках даного циклу ви дізнаєтеся все про цей цікавий вид упаковки: що таке крафт-папір, для чого його використовують, які види бувають і, нарешті, як вибрати якісний крафт-папір і де купити оптом чи в роздріб недорого крафт-папір в Харкові , у Києві, в Одесі та Дніпропетровську, а також в інших містах України.

Крафт-папір – це досить новий для українського ринку вид пакувального матеріалу. Тим не менш, завдяки своїй дешевизні та відмінним характеристикам міцності і властивостям, пакувальний крафт-папір активно використовують у різних сферах життєдіяльності. Причому не тільки в промисловості чи в торгівлі, а й на побутовому рівні крафт-папір для пакування, який можна купити оптом і в роздріб недорого в Харкові, Києві, а також в інших містах України або замовити через інтернет, використовується повсюдно і досить часто .

Однак за всієї такої популярності крафт-папір – це багато в чому незнайомий вид упаковки для середнього жителя того ж Харкова чи Львова. Мало хто знає всі потенційні можливості використання паперу крафт, який можна купити оптом чи в роздріб за низькою ціною у Вінниці, Полтаві та інших містах України. Тому давайте розглянемо крафт-папір як пакувальний та обгортковий матеріал досконало та гранично уважно. Отже, почнемо.


Що таке крафт-папір?

Крафт-папір – високоміцний обгортковий паперовий матеріал із слабопровареною довговолокнистою сульфатною целюлозою. Як і у випадку з картоном гофрованим у рулонах або листах, основним матеріалом для виготовлення у великих і дрібних масштабах крафт-паперу в Харкові, Києві та інших містах України є целюлоза. Більше того, виробництво обгорткового крафт-паперу – це частина або, вірніше, галузь целюлозно-паперової промисловості. Про всі пакувальні матеріали на основі целюлози ми ще поговоримо в майбутньому, а зараз повернемося безпосередньо до крафт-паперу, який можна купити оптом або в роздріб недорого в Харкові, Києві та інших містах України.

Саме слово «крафт» у разі походить від німецького слова «kraft» - сильний. Тому основною відмінністю крафт-паперу від звичайного паперу є наявність підвищеної міцності до механічних пошкоджень, стійкість на розрив, а також посилений опір впливу зовнішніх факторів. Упакований у крафт-папір товар буде відмінно захищений від сонця, бруду та пилу, а також від вологи – дощу та снігу. Однак у разі впливу вологи слід зробити невелике застереження. Ні для кого не секрет, що папір (нехай навіть найщільніший і міцніший) і матеріали на його основі розмокають від впливу вологи, втрачають свої властивості і, як наслідок, стають непридатними. Але для того, щоб паперова упаковка зіпсувалася, вологи має бути достатньою. Поняття «достатнє» в даному випадку залежить від виду паперової упаковки, тому, якщо говорити, про обгорткову або крафт-папір, те, щоб вона розмокла і зіпсувалася, намочити її потрібно дуже сильно.

Виробляється крафт-папір з деревини в процесі варіння. Цей процес завдяки найменуванню кінцевого продукту – тобто крафт-паперу, також називають крафт-процес. Про нього ми ще встигнемо поговорити у наступних статтях, тому докладно його описувати не будемо.

На завершення зазначимо, що використовується пакувальний крафт-папір, який можна купити оптом і в роздріб у Херсоні, Сумах та інших містах України за недорогою ціною, в першу чергу як пакувальний та обгортковий матеріал. Рідше крафт-папір використовують для прокладки між різними рядами товару, проте лише в тому випадку, коли потрібно зберегти одиниці продукції від псування впливу один з одним. Відмінним прикладом у цьому випадку є упаковка скляної тари, наприклад, пляшок з вином або іншими видами лікеро-горілчаної продукції.

Також поширеною сферою застосування крафт-паперу є упаковка медичних препаратів та різної супутньої продукції. Справа все в тому, що крафт-папір чудово стерилізується та зберігає стерильність упакованих у неї предметів, наприклад, медичних рукавичок тощо.

На цьому ми, мабуть, закінчимо. Детальний розгляд якостей та характеристик обгорткового крафт-паперу, який можна купити оптом та в роздріб за дешевою ціною в Харкові, Києві, Одесі та Дніпропетровську, а також в інших містах України або замовити через інтернет, ми опублікуємо в наступних статтях в рамках циклу Крафт-папір на сторінках блогу інтернет-магазину Експрес Упаковка.

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн