Стрейч-плівка для ручного пакування (частина 1)

Стрейч пленка по низким ценам в Киеве, Харькове Редакція інтернет-магазину "Експрес Упаковка" продовжує знайомити наших читачів із різноманіттям та особливостями такого популярного виду упаковки, як стрейч-плівка. І сьогодні ми з вами почнемо розглядати різновиди стрейчу на кшталт. Ми розповімо вам все, що потрібно знати про стрейч-плівку для ручного намотування , машинний стрейч і, нарешті, про джамбо-рулони. У цій статті йтиметься про стрейч-плівку для ручного намотування.

Стрейч-плівка сьогодні: чи використовують?

Даний вид пакувального матеріалу є дуже поширеним і часто використовується у виробництві та оптово-роздрібній торгівлі Харкова та України. Кожен із нас щодня бачить ті чи інші предмети, упаковані у ручну стретч-плівку у Харкові, Києві та інших містах України. На полицях супермаркетів, на лотках біля метрів, на продуктових, речових, господарських ринках свого міста - загалом практично скрізь можна побачити товари, упаковані в прозору, червону, чорну, синю, жовту стретч-плівку . Сфера застосування ручного стрейчу дійсно величезна і обмежується лише перевагою кожного окремого виробника: використовувати ручний стрейч або якийсь інший вид пакувальної стрейч-плівки , наприклад стретч-плівку в джамбо рулонах. Багато виробничих підприємств купують при цьому стрейч-плівку в Харкові великим оптом , повністю орієнтуючи своє виробництво під даний вид упаковки.

Чим же заслужила ручна стрейч-плівка прозора та кольоровий стретч такої любові та популярності? Причин цього явища кілька, але давайте про все по порядку.


Що таке ручний стрейч?

Ручний стрейч, або стрейч-плівка для ручної обмотки, прозорий та кольоровий - це пакувальна плівка з матеріалу на основі поліетилену (С2H4)n, яка використовується для пакування різних предметів або товарів як продовольчої групи, так і непродовольчої.

Так само, як і інші види стрейчу має ряд неоціненних переваг перед іншими видами упаковки. Але є при цьому найпрактичнішим і найпростішим у використанні видом поліетиленової стрейч-плівки, ніж будь-який інший.


Чим відрізняється ручна стрейч-плівка від інших типів стрейчу?

Стрейч-плівка ручна є найпростішим у застосуванні і тому найпопулярнішим видом стрейчу. Щоб упакувати ручний стрейч-плівкою якийсь предмет, не потрібно нічого особливого. Одна людина запросто зможе дуже швидко упакувати в стрейч-плівку прозору або стрейч будь-якого кольору практично будь-який предмет - від маленької коробочки з сувеніром на подарунок і до шафи-купе, розібраної частинами.


Які бувають різновиди ручної стретч-плівки?

Стрейч-плівка для ручної обмотки за своєю сферою застосування ділиться на два основні типи.

  • Стрейч-плівка для ручної обмотки. Клінг-плівка прозора та кольорова

Даний тип ручної пакувальної плівки прозорої або, скажімо, синього або жовтого кольору використовується головним чином харчової промисловості. Але варто відзначити дуже важливу деталь, саме ручну стрейч-плівку, як правило, використовують невеликі підприємства з виробництва продуктів харчування, грошовий обіг та обсяги виробництва яких не дозволяють виділити кошти на покупку спеціальної пакувальної машини. Іноді може бути й інша причина – продукція даної фірми настільки різноманітна за вагою, типом, габаритами тощо, що купівля певної моделі пакувальної машини просто недоцільна.

  • Технічна стретч-плівка для ручної обмотки

Стрейч пленка по низким ценам в Киеве, Харькове Технічний стрейч, який використовують у Харкові, Києві та інших містах України є популярним видом упаковки у виробників непродовольчої групи товарів. Ручний стрейч для непродовольчих товарів купують оптом у Харкові, Києві та інших містах України зазвичай невеликі підприємства, що займаються виробництвом та складанням меблів, виготовленням та перепродажем господарських товарів, побутової хімії, канцелярського приладдя тощо. Упаковка продукції при цьому, як і у випадку з поліетиленовою плівкою, проводиться вручну одним або декількома співробітниками.

Окремо варто сказати про використання ручної стрейч-плівки у сільському господарстві Харкова та України. Дана область застосування стоїть окремо, тому що однаково в ній використовується і харчова стрейч-плівка для ручної обмотки та технічний стрейч . Залежно від типу продукції сільгоспвиробники вибирають конкретний тип стрейч-плівки прозорої або кольорової. Якщо організація вирощує, скажімо, фрукти, то при фасуванні та упаковці використовуватиметься ручна стрейч-плівка прозора. Застосування кольорового стрейчу малоймовірне, оскільки специфіка товару (фруктів) передбачає вибір його покупцем, орієнтуючись і зовнішній вигляд над останню чергу. У випадку, коли виробляються будь-які види добрив або корисних мінералів і т.п., компанія-виробник також може з різною метою використовувати стрейч-плівку. Але найчастіше в даному випадку перевага надається більш щільному стрейчу темного кольору.

продовження див тут

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн