У що запакувати подарунок чоловікові на День Закоханих.

Таким чином, за роки незалежності в нашій країні склалася вже цілком собі стійка традиція дарувати тематичні подарунки, робити святкові сюрпризи коханим, а також виявляти свою увагу та прихильність своїм другим половинкам на День святого Валентина. Безумовно, всі ці презенти покликані надихати, давати можливість випробувати незабутні емоції, відчути чари довгого кохання або магію легкого флірту як чоловікам, так і жінкам. І щоб створити ту саму атмосферу свята та чарівництва, необхідно святково, красиво запакувати ваш подарунок. Способи для цього бувають різні, зрозуміло. Тому в цій статті ми зібрали для вас всю необхідну інформацію про святкове пакування подарунків на День Закоханих чоловіка. Яку коробку вибрати для пакування подарунка чоловікові на 14 лютого? Як її прикрасити? Який формат упаковки найкраще підходить для того чи іншого віку? І так далі. Словом, про все необхідне ви дізнаєтеся далі за текстом.

[an error occurred while processing the directive]

Перейти до розділу контакти До каталогу Упаковка для подарунків

Загальні поради щодо оформлення подарунка чоловікові на День святого Валентина.

14 лютого в Україні сьогодні – це вже свято не лише для підлітків чи студентів, як було, наприклад, ще 15 років тому. Сьогодні подарунки на День святого Валентина в красиво оформленій упаковці вручають чоловікам різного віку. Звичайно, упаковка при цьому відрізняється. Так, наприклад, одним із головних правил оформлення подарунка для чоловіка середнього чи старшого віку є лаконічність та підкреслена стильність. Подарункова композиція не повинна виглядати химерно, тому при виборі упаковки для подарунка чоловікам у віці 30+ постарайтеся вибирати прості матеріали. І що менше на такій упаковці буде декоративних елементів, то краще. Однак композиція загалом не повинна виглядати надто суворо – зрештою, ви ж не подарунок шефу чи директорові збираєтесь вручити. А ось при виборі подарунків для чоловіків молодшого віку можна підійти творчіше і використовувати при цьому куди яскравіший спектр пакувальних матеріалів. Наприклад, у цьому випадку крафтовий пакет із ручками та принтом у стилі персонажа з голлівудського блокбастера цілком підійде.

Отже, зрозуміло, що вік, що обдаровується, потрібно враховувати і вибирати упаковку для подарунка і сам подарунок з урахуванням цього. А чи є універсальні пакувальні матеріали, які у будь-якому випадку підійдуть для таких цілей? Безперечно. Наприклад, для упаковки презенту невеликого розміру коханому чоловікові чудово підійде крафтовий папір натурального кольору або однотонні або не дуже, скажімо так, різнокольорові коробки. Більше того, можна взагалі купити однотонні самозбірні коробки як для посилки і не переживати. Як декор для коробки з подарунком краще використовувати не дуже яскраві допоміжні пакувальні матеріали: джутовий шпагат або лляна мотузка натурального кольору, гудзики, марки, декоративні стрічки непомітних квітів і т.п. У деяких випадках подарункову композицію можна розбавити тонким блиском або колірним акцентом. Використовуйте яскраві деталі на темному папері. Дуже важливо тут не перемудрити з елементами декору та кількістю яскравих великих бантів. Стримана, лаконічна, не химерна упаковка виглядає набагато красивіше, ніж перебір дешевого паперу, стрічок та скотчу. І обов'язково стежте, щоб скотч не приклеївся до самого подарунка, адже це може його зіпсувати.

Крім того, не варто забувати про те, що святкове пакування має виконувати не лише функцію прикраси подарунка. Ще одне важливе завдання - захистити упакований у неї подарунок, особливо якщо він виготовлений з дуже крихкого матеріалу. Зрештою, будь-який подарунок повинен мати ідеальний презентабельний зовнішній вигляд, так що про його захист від пилу, підвищеної вологості та різноманітних механічних пошкоджень (подряпин, тріщин чи сколів) не варто забувати. Крім того, якщо подарунок на 14 лютого передбачається доставити кур'єром або відправити поштою, то не забудьте захистити його ще й усередині коробки. Наприклад, деревний наповнювач для подарунків у цьому випадку стане чудовим «охоронцем» від пошкоджень, можливих у процесі транспортування чи зберігання. А ще краще, якщо і сама подарункова упаковка буде міцною, стійкою до механічних пошкоджень та вологи. Наприклад, підійдуть самозбірні коробочки з мікрогофрокартону. Ну і, звичайно ж, не варто забувати про те, що упаковка повинна бути легкою та зручною у використанні.

Як вибрати упаковку для подарунка?

Подарункова упаковка для чоловіка Безумовно, при виборі упаковки на День святого Валентина існують певні канони, стандарти пакувальних матеріалів для подарунків незалежно від віку, статусу або професії. Наприклад, навряд чи чоловік зрадіє презенту 14 лютого, який упакований у рожеву або бузкову коробочку, прикрашену квітковим принтом, бантиками та рюшами. Тому абсолютно точно: чоловічий варіант – нейтральні кольори. Щоб подарунок не виглядав нудно, можна використовувати геометричні візерунки, декоративну атласну стрічку (є багато способів оригінально зав'язати банти з них), парчу або дизайнерський шпагат . Також до подарунка можна додати мінімалістичну листівку з освідченням у коханні та побажаннями.

Пакети BOSS (ті, що зовсім не HUGO і асоціюються з привидами з минулого в малинових піджаках та светрах, заправлених у джинси) – теж не найвдаліше рішення для упаковки подарунка коханому чоловікові. Використовуйте строгі однотонні або взагалі крафтові пакети , а також пакети з ненав'язливим, стриманим принтом, які не дешевитимуть ваш презент, а навпаки – зроблять його більш статусним.

Якщо ж ви вирішили зупинити свій вибір на пакувальному папері, обов'язково враховуйте розмір коробки. Для невеликих та середніх розмірів підійде папір , на який нанесений дрібний геометричний малюнок. Для великих коробок краще підібрати упаковку з великим малюнком або однотонну. Якщо упаковувати презент ваш буде не продавець в магазині упаковки, а ви самостійно, при покупці матеріалів особливу увагу зверніть на розмір подарунка, який вам потрібно обернути: поміряйте довжину всіх сторін і додайте ще кілька сантиметрів запасу для підгину. Адже дуже важливо, щоб пакувального паперу вистачило, і вам не довелося бігти за ним у невідповідний момент.

Як правильно вибрати та поєднувати кольори пакувального матеріалу?

"Чоловічі" кольори традиційно холодні: синій, холодний зелений, сірий, бордовий, сталевий та ін. Зрозуміло, при виборі забарвлення дуже важливий характер і статус обдаровується. Адже мало для кого буде секретом, що за допомогою різноманітних кольорів та відтінків можна передавати почуття, емоції та навіть наміри. Також не менш важливо, щоб упаковка чудово поєднувалася з самим подарунком. Якщо вам здається, що ви не можете відчути цю гармонію, постарайтеся зробити упаковку якомога нейтральнішою та лаконічнішою.

Синій. Зазвичай застосовується для оформлення чоловічих подарунків. Синій колір говорить про шляхетність, вірність та силу. Розрізняють світло-синій (блакитний) та темно-синій. Вважається, що синій колір дуже добре підходить для пакування подарунків для чоловіків. Темно-синій поєднується із золотом, сріблом, білим, жовтим, блакитним; світло-синій - із сріблом, білим, рожевим, ніжними відтінками жовтого, темно-синім.

Фіолетовий . Таємничий, фантастичний колір. Завдяки йому з'являється загадковість і інтрига. Пакування бузкового або фіолетового кольору ідеально підходить для незвичайного та неординарного подарунка. Після його відкриття одержувач буде непідробним подивом. Багато людей бояться цього кольору, не люблять його, тому використовувати його потрібно акуратно. Фіолетовий колір чудово поєднується зі сріблом, білим, жовтим, помаранчевим, рожевим.

Зелений. нейтральний колір. Темний, насичений зелений виглядає солідно і багато – чудовий варіант, щоб оформити солідний подарунок для шановної людини. Ніжні, світлі відтінки справляють враження чогось тендітного та ніжного. Символи кольору – багатство, благородство та достаток. Темно-зелений поєднується із золотом, жовтим, помаранчевим, білим та кольором вохри. Світло-зелений - з жовтим, сірим, коричневим. Гармонійною і закінченою може бути композиція, в якій використовується тільки зелений колір і його відтінки.

Коричневий та чорний кольори. Прекрасно підійде для оформлення ділового подарунка, коли не можна користуватися яскравими відтінками, що кричать. За допомогою спокійного та благородного кольору можна передати повагу до партнера, наголосити на власному почутті стилю. Для того, щоб додати статус подарунку, можна скористатися невеликими декоративними елементами золотистого або сріблястого кольору, а також атласну стрічку в тон.

Білий. Колір символізує чистоту та невинність. Але, незважаючи на всі його переваги, просто білий колір виглядатиме дуже просто, не викличе емоцій. Також не варто використовувати його як основу, тоді упаковка здаватиметься холодною. Найкращий варіант – використання його як доповнення для яскравих кольорів, що стануть основою. Обмеження відсутні, білі матеріали чудово поєднуються з усіма тонами.

Золотий, срібний, сталеві кольори. В першу чергу, рекомендується використовувати їх не як основу (не варто думати, що подарунок, повністю упакований у золотистий або сріблястий кольори – це стильно та елегантно. Все – з точністю навпаки), а як додаткові елементи упаковки ( стрічки , банти, дрібні) аксесуари). Золотий добре поєднується з "теплими" квітами, срібний та сталевий - з "холодними", всі вони - з білим та чорним. Однак будьте обережні з монохромною гамою, вона може виглядати дуже холодно чи похмуро.

Окремо потрібно сказати про поєднання трьох і більше кольорів, наприклад, у різнобарвному пакувальному папері. Найправильніше (але не єдине) рішення - це стрічка і бант такого кольору, який є в папері, але не є домінуючим.

Популярні матеріали для пакування подарунків на День святого Валентина для коханих.

Характеристики подарункових коробочок із картону до Дня всіх закоханих значно відрізняються від характеристик звичайних коробок , призначених для транспортування та зберігання товарів. Оскільки вони призначені для вручення якихось романтичних презентів, оцінюється така пакувальна тара не лише за своїми можливостями міцності та експлуатації. Не менш важливим для неї є зовнішній вигляд. Такі коробочки можуть бути кольорові та декоровані абсолютно по-різному. Стильні прикраси, нанесені зображення у вигляді спільних фото, принти у вигляді сердець або зірочок.

Враховуючи всі зазначені вище параметри, не варто дивуватися з того, що на сьогоднішній день найбільш популярними для упаковки подарунка до Дня святого Валентина є подарункові коробки з крейдованого картону. Адже у них є дві вагомі переваги. Перше – це доступна ціна. Вони дійсно стоять на порядок дешевше, ніж аналогічні коробки, виготовлені з інших матеріалів. І друге – вони дуже зручні не тільки в експлуатації, а й у візуальному оформленні, що важливо. Найголовніше полягає в тому, що коробки з крейдованого картону являють собою справді універсальну упаковку для подарунків на День усіх закоханих абсолютно різних товарних груп. Представлена така упаковка різними моделями та широким асортиментом розмірів. Проте, актуальність тієї чи іншої моделі коробки визначається в першу чергу обраним презентом для вручення.

Пакування подарунка – це не тільки коробка. Прикраса коробки всередині та зовні – це також важливо. Для заповнення коробки часто використовується декоративний наповнювач , який виконує кілька функцій. Основне і найочевидніше призначення наповнювача - це заповнення порожнечі всередині коробки і створення підкладки для подарунка, що є не тільки красивим, а й практичним. Ще одне завдання наповнювача – створити додатковий рівень захисту для упакованого презенту під час зберігання та транспортування. Існують різні види наповнювача . Найпопулярніші з них: деревний наповнювач , натурального кольору та фарбовані, сизаль , рафія .

Наполнитель для упаковки недорого Дерев'яна стружка дуже легка , приємна на дотик, має натуральний запах дерева, може бути натурального кольору або фарбований. Стружка не є відходами виробництва. Вона виготовляється на спеціальному устаткуванні з різних порід дерева, тому виходить соснова стружка, липова стружка, березова стружка. Декоративну пакувальну стружку важко сплутати з дерев'яною тирсою. Довга, тонка, вузька стружка не схожа на коротку, грубу тирсу сосни або листяних порід, вона має інші характеристики і свою особливу сферу застосування.

 
Рафія для упаковки подарунка недорого      Рафія - актуальна і виглядає чудово, коли йдеться про декоративну упаковку подарунків, сувенірів або товарів. Рафія - це пряжа з натурального засушеного   волокна  пальмового листя. Вона є екологічно чистим матеріалом, досить міцна і має кремовий колір, який легко набуває потрібного відтінку після фарбування


Сизаль для упаковки подарунка на День Закоханих

Сизаль - натуральний - це декоративний матеріал натурального походження, що є дуже міцним целюлозним волокном, що виробляється з листя рослини Agavasisolana (з роду Агава). Сизаль дуже приємний на дотик, податливий і водночас жорсткий і неймовірно міцний. Більш того, на відміну від плетених волокон багатьох інших рослин, що використовуються для пакування подарунків, волокнам сизали зовсім не страшні дії вологи або різкі перепади температур.

Також як декоративне наповнення подарункових коробок або як самостійна упаковка для подарунка все більш популярною стає папір тишею – це дуже ніжний і тонкий папір, який відрізняється гарним зовнішнім виглядом та різноманітністю відтінків. Тиша тактильно приємна, має привабливу напівпрозору структуру, яка схожа з папірусом, тому працювати з нею неймовірне задоволення.

Для декору коробочок зовні найчастіше використовують різні декоративні атласні стрічки та дизайнерський бавовняний шпагат .

Де придбати упаковку для подарунків до Дня святого Валентина?

Асортимент подарункових коробок , представлений в нашому інтернет-магазині «Експрес Упаковка» , дуже різноманітний. Ми пропонуємо своїм клієнтам подарункові коробки власного виробництва абсолютно різних розмірів, форм, конструкцій та з різної сировини. Звичайно, враховуючи те, що ми виробляємо коробки самостійно і є прямим постачальником, ми можемо запропонувати подарункові коробки на День святого Валентина за дуже вигідними цінами.

У постійній наявності на складі ми завжди маємо величезну кількість моделей подарункових коробок , які стануть відмінним вибором для подарунка коханому чоловікові. Це коробки різних конструкцій, виготовлені з різних видів картону. При цьому на готові коробки для презентів ми готові запропонувати найбільш вигідні на ринку оптові та роздрібні ціни.

Якщо ж ви хочете замовити у нас коробки для подарунків на День усіх закоханих, виходячи з індивідуальних уподобань, ми можемо гарантувати вам втілення в реальність будь-яких ваших фантазій. Ви можете самостійно вибрати розміри, конструкцію та матеріал виготовлення пакувальної тари . На замовлення ми виготовляємо коробки у кількості від 500 штук у максимально стислий термін. Крім того, ми пропонуємо нанесення одноколірних та багатобарвних принтів різної складності на пакувальну тару .

Залишити заявку на індивідуальне виготовлення коробок, а також оформити замовлення на готові подарункові коробки в наявності та інші супутні товари для упаковки ви можете за номерами телефонів, вказаних на сайті. Також менеджери-професіонали нашої компанії завжди готові відповідати на всі питання, що вас цікавлять, надати повну консультацію з асортименту і допомогти вам з вибором товарів.

В інтернет-магазині «Експрес Упаковка» можна купити картонні коробки для подарунків з печаткою або без оптом та в роздріб недорого, а також замовити виробництво подарункових картонних коробок та друк зображення на них. Більше 50 видів коробок для упаковки подарунків завжди є на нашому складі. Крім того, у нас ви завжди можете замовити індивідуальні картонні коробки для подарунків на День святого Валентина за своїми розмірами з будь-якого картону та з будь-яким видом друку. Телефонуйте, ми чекаємо на вас 24/7.

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн