Класифікація ВПП: тришарова повітряно-бульбашкова плівка (частина 2)

початок див тут

Воздушно-пузырчатая пленка, воздушно-пузырьковая пленка, ВПП, пузырчатая пленка, пленка с пузырьками Редакція інтернет-магазину «Експрес Упаковка» продовжує публікацію серії матеріалів, присвячених світові пакувальних виробів та приладдя для пакування. Купити сьогодні упаковку, наприклад, з поліетилену оптом чи в роздріб у Харкові, Києві та інших містах України за недорогою ціною досить просто – існує безліч стаціонарних спеціалізованих магазинів. Крім того, упаковка продається через інтернет. Щоб купити дешево упаковку в Харкові чи Києві, потрібно хоча б приблизно знати, який саме вид пакувальних виробів вам потрібен.

Саме тому цю статтю ми присвятили тришаровому варіанті повітряно-бульбашкової плівки . У першій частині статті ми загалом познайомилися з тришаровою повітряно-пухирчастою плівкою: розглянули її популярність у вантажоперевізників; з'ясували, чому купують оптом недорого повітряно-бульбашкову плівку для домашнього та офісного переїзду, для перевезення малогабаритних та великогабаритних товарів та вантажів; розібралися в діапазоні робочих температур ЗПС, у опорі та стійкості до впливу зовнішніх факторів – природних та механічних.

Сьогодні ж ми продовжимо знайомитися з унікальними особливостями повітряно-пухирцевої плівки, поговоримо про її переваги та недоліки, а також докладно розглянемо спектр застосування тришарової повітряно-пухирчастої плівки з поліетилену високого тиску (низькою щільністю) LLDPE. Отже, почнемо.


Основні параметри повітряно-бульбашкової плівки тришарової

Як і будь-який пакувальний матеріал, тришарова повітряно-бульбашкова плівка, втім, як і двошарова, має ряд основних параметрів, виходячи з яких відбувається класифікація та ранжування різних варіантів 3-х шарової повітряно-бульбашкової плівки , яку можна купити оптом або в роздріб дешево Харкові, Києві, Дніпропетровську та Одесі, а також в інших містах України.

Дані параметри є важливими показниками, на які обов'язково слід звертати увагу при купівлі ВПП оптом чи в роздріб. Тому давайте уважно розглянемо кожен із них:


Діаметр бульбашки

Воздушно-пузырчатая пленка, воздушно-пузырьковая пленка, ВПП, пузырчатая пленка, пленка с пузырьками Діаметр бульбашки повітряно-бульбашкової плівки – це професійніша назва, термін, якщо хочете. За фактом, діаметр бульбашки – це ніщо інше як розмір бульбашки, його величина. Вся повітряно-бульбашкова плівка, яку купують оптом або в роздріб у Харкові, Києві та інших містах України дешево чи дорого, має стандартні показники діаметра бульбашки та показник висоти бульбашки (або товщини, як іноді називають, по суті це те ж саме) , який залежить від величини діаметра. Серед найбільш поширених розмірів такі: 6 мм x 3 мм, 10 мм x 4 мм, 10 мм x 4,8 мм, 8 мм x 35 мм і, нарешті, 10 мм на 30 мм. Як ви можете помітити, показник висоти бульбашки тришарової пухирчастої плівки залежить від діаметра і навпаки.


Щільність бульбашки та плівки

Щільність бульбашкової плівки – це основний параметр, від якого залежить стійкість двошарової та тришарової повітряно-бульбашкової плівки, яку можна купити оптом недорого в Харкові, Києві та інших містах України, до впливу зовнішніх факторів, насамперед – механічних. Чим вище щільність ЗПС, тим більше навантаження вона може витримувати без втрати структури та основних властивостей.

Як ми вже говорили, повітряно-бульбашкова плівка випускається для різних потреб, тому і показник щільності того чи іншого виду буває різним. Цей параметр завжди краще уточнювати у продавця. Зрозуміло, як і будь-якого показника, щільність повітряно-бульбашкової плівки , що продається в Україні, має граничні значення, виходячи за межі яких існує ризик псування пакувального матеріалу.


Питомий поверхневий електричний опір ВПП

Повітряно-бульбашкова плівка використовується для упаковки величезного ряду предметів і товарів, але також поширеним варіантом застосування ВПП є і використання плівки бульбашки як прокладочного матеріалу. І якщо при проведенні вантажоперевезень більшості предметів питомий поверхневий електричний опір повітряно-бульбашкової плівки, або ВПП , яку можна купити оптом або в роздріб недорого в Харкові, Києві та інших містах України, не має скільки-небудь істотного значення, то при перевезенні електротехніки або електроприладів цей показник є дуже важливим.

Так, величина питомого поверхневого електричного опору повітряно-бульбашкової плівки враховується при застосуванні антистатичної повітряно-бульбашкової плівки для пакування критичних до дій статичних зарядів пристроїв.

На цьому наша сьогоднішня розповідь про повітряно-бульбашкову плівку , яку можна купити оптом або в роздріб у Харкові, Києві та інших містах України за вигідною ціною, добігає кінця. У наступних статтях ми поговоримо про основні переваги використання ЗПС – як двошарової, так і тришарової, а також детально розглянемо спектр застосування пухирчастої плівки в Україні. Ці статті з'являться на сторінках блогу інтернет-магазину «Експрес Упаковка» найближчим часом. Слідкуйте за анонсами.

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн