Коробки з мікрогофрокартону: характеристика, основні особливості та переваги (частина 1)

Изготовление картонных коробок любых размеров недорого Харьков Киев Украина У попередніх статтях нашого блогу редакція інтернет-магазину «Експрес Упаковка» вже неодноразово розглядала недорогу якісну тару та упаковку з гофрованого картону з різних боків. Як ви могли помітити, і гофрований картон, що використовується як сировина, і вироби з нього, в першу чергу – картонні коробки, різняться за багатьма ознаками та особливостями. Для одних видів виробів характерні одні ознаки та особливості, а для інших – зовсім інші.

Щоб правильно підібрати потрібну упаковку для виробленої вашим підприємством продукції або купити дешеві картонні коробки , наприклад, для переїзду , важливо знати не тільки розміри майбутньої упаковки, але й хоч трохи орієнтуватися в особливостях сировини, з якої ця упаковка може бути виготовлена, а також розуміти, які у цих виробів є переваги та недоліки.

Тому в цій статті ми хочемо розповісти вам про один з найбільш популярних останнім часом на ринку України видів споживчої тари та упаковки – картонних коробок з мікрогофрокартону. З цієї статті ви дізнаєтеся, що вони є, для чого використовуються, які особливості їм притаманні, а також чим коробки з мікрогофрокартону відрізняються від картонних коробок з інших видів тришарового гофрокартону.


Самозбірна картонна

Коробки із мікрогофрокартону: з чого вони виготовляються? Характеристика мікрогофрокартону як сировини для виробництва коробок

Изготовление картонных коробок любых размеров недорого Харьков Киев Украина Оскільки картонні коробки з мікрогофрокартону – це досить новий вид споживчої гофротари та гофроупаковки, почнемо, мабуть, із самого початку – з'ясуємо, з чого вони виготовляються.

Основною сировиною для виробництва картонних коробок з мікрогофрокартону, як відомо з назви, є мікрогофрокартон. Даний вид якісного гофрованого картону буває лише тришаровим і складається з двох плоских шарів – лайнерів, та одного внутрішнього гофрованого шару – флютингу.

Головною відмінністю тришарового мікрогофрокартону є його товщина. Залежно від обладнання, технології виробництва, а також призначення матеріалу, товщина мікрогофрокартону варіюється в межах від 0.9 мм до 1.8 мм. Що в рази менше, ніж у звичайного тришарового гофрованого картону, товщина якого може досягати 5-6 мм.

Саме завдяки товщині мікрогофрокартон може використовуватися для виробництва картонних коробок таких конструкцій, які з будь-якого іншого виду тришарового гофрованого картону зробити просто неможливо. Цією унікальною особливістю мікрогофрокартон і «заслужив» таку високу популярність як сировину для виготовлення картонних коробок та інших видів споживчої тари та упаковки.

Докладніше про мікрогофрокартон ми розповімо в окремій статті, а в другій частині нашого огляду поговоримо про найбільш популярний вид продукції з мікрогофрокартону – про картонні коробки для споживчої тари та упаковки.

продовження див тут і тут

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн