Подарункові коробки своїми руками: 25 найкращих ідей (частина 1)

Упаковка для подарунків може бути дуже різної: починаючи з маленьких коробочок для прикрас і закінчуючи яскравим кольоровим пакетом у якому можна подарувати м'яку іграшку розміром з людський зріст. Але щодо подарункової упаковки є одне важливе правило: картон, мікрогофрокартон або будь-який папір чи прозрачна плівка, з яких ви плануєте зробити гарну обгортку для подарунка , обов'язково повинні бути потрібної якості. Зрозуміло, одразу постає питання: де взяти необхідні матеріали? Перш за все згадуються спеціалізовані художні крамниці. Але чи є вони у вашому місті? А якщо ціни в них дуже високі? Тоді найкращим способом купити необхідне буде Інтернет, зокрема інтернет-магазини. Наприклад, в інтернет-магазині "Експрес-Упаковка" ми пропонуємо багато видів кольорового картону та паперу, які точно не будуть зайві під час створення подарункової упаковки.

Припустимо, що всі необхідні матеріали ви вже придбали. Тепер дійшла черга до створення упаковки. Як її створити? З чого почати? Що має вийти врешті-решт? Тому далі в цій статті ми вирішили навчити вас робити найбільш цікаві варіанти подарункових коробок із тришарового мікрогофрокартону та звичайного одношарового картону чи кольорового паперу. Нижче ви знайдете різні цікаві приклади подарункових картонних коробок з описом та фото, які можна зробити власноруч, не маючи якихось навичок у цій справі. А в кінцевому рахунку ви отримаєте ексклюзивний примірник упаковки для обраного подарунка. Крім того, навіть якщо ви будете точно, крок за крок все робити згідно інструкції в цьому огляді, ви все одно зможете зробити вашу коробку ексклюзивною за рахунок експериментів з кольором та типом потрібних матеріалів. Наприклад, ви можете в будь-якому випадку долучати до списку матеріалів на власний розсуд щось своє: якийсь інший папір, картон, стрічки, стрази, ґудзіки. Вони можуть бути зовсім інші за кольором та типом, ніж ті, що використали ми, створюючи фото для цієї статті. Отже, далі ми навчаємо вас основній схемі, а деталі вже - повністю на вашу думку. Ну що ж, давайте починати.


Коробка-будиночок

Необхідно роздрукувати на папері наведень на фото шаблон. Потім вирізати його та окреслити по ньому всі потрібні лінії на аркуші мікрогофрокартону. У крайньому випадку або якщо ви маєте художні навички, ви можете одразу намалювати все на картоні. Потім нам потрібно вирізати та підігнути за всіма пунктирними лініями. На дні коробочки далі потрібно зробити канцелярським ножем два порізи, в які треба просунути стрічку. Тепер залишилося склеїти наш будиночок, вирізати з вибраного вами кольорового паперу або картону два прямокутники для кришки. Вигинаємо кожний з них по 1 см, а потім робимо в них прорізи як на фото. Залишилося тільки вставити у прорізи стрічку, покласти всередину подарунок та зав'язати зверху на кришці дві стрічки у вигляді бантика. Усі можна вручати подарунок одержувачу!

Створюємо коробку для подарунків: крок 1Створюємо коробку для подарунків: крок 2Створюємо коробку для подарунків: крок 3


Кругла картонна коробочка для подарунка

Кругла картонна коробочка для подарунка Для того, щоб зробити картонну коробку для подарунків круглої форми, нам потрібно буде кілька промов. По-перше, треба вирізати з мікрогофрокартону чотири кружечки. Два з них повинні бути трохи більше ніж ті, що залишилися. Далі з картону треба вирізати дві смужки за розміром кружечків з невеликим запасом: одна ширша, а друга – вужча. Далі склеюємо за допомогою двостороннього скотчу або клею 2 більших за розміром кружечка, а потім окремо склеюємо 2 інших. З менших за розміром ми будемо створювати дно коробки. Для цього наносимо прозрачний клей по краях кружечка, приклеюємо сюди смужку з мікрогофрокартону або картону (можна навіть кілька, щоб зміцнити всю майбутню конструкцію). З кришкою робимо все те саме: наклеюємо вузьку картонну смужку вдоль усього краю великого кружка. Залишилося тільки зробити бантик. Для цього розрізаємо стрічку навпіл, її кінці приклеюємо до внутрішньої частини кришки, а з тих, що залишилися, зав'язуємо петельки.

На цьому на сьогодні поставимо крапку. У найближчі дні ми продовжимо навчати вас робити файні подарункові коробки з того, що є у вас під рукою. Слідкуйте за оновленнями нашого блогу, продовження статті вже скоро.

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн