Транспортна гофротара (частина 1)

Транспортная гофротара любых размеров с печатью и без недорого Харьков Киев Украина Однією з основних сфер використання тари та пакування з гофрованого картону є вантажні перевезення. За великим рахунком, вантажоперевезення загалом та умови їх проведення зокрема є визначальними для гофротари та її вибору. Погодьтеся, при зберіганні на складі або в підсобному приміщенні точки оптово-роздрібної торгівлі і сама упаковка, і упакована в неї продукція відчуває набагато менший вплив зовнішніх факторів, а тому може бути, як кажуть, трохи "простіше", тобто мати не настільки високі міцнісно-експлуатаційні характеристики. Тому в більшості випадків варто проводити межу між гофротарою для зберігання та транспортною гофротарою. У будь-якому випадку, вам це буде набагато дешевше.

Однак саме з цієї причини, коли приходить час вибрати недорогу транспортну гофротару, може виникнути проблема, а яку саме купити? Та ще й так, щоб дешевше... Як зрозуміти, яка гофротара підійде для того чи іншого типу перевезення та того чи іншого виду вантажу? Загалом питань поки що набагато більше, ніж відповідей. Давайте спробуємо докладно розібратися у цьому питанні та підібрати види та типи гофротари для конкретних товарних груп та видів їх перевезення.


Що таке транспортна гофротара?

Для початку давайте розберемося, що такий транспортна гофротара? Транспортною гофротарою прийнято умовно називати будь-які пакувальні матеріали, виготовлені з гофрованого картону, які використовуються для будь-якого перевезення упакованих вантажів. Транспортна гофротара є одним із "підвидів" транспортної тари в цілому, а тому є загалом прийнятним називати її просто транспортною тарою, без уточнення матеріалу, з якого вона виготовлена. Багато хто так і робить.

Транспортная гофротара любых размеров с печатью и без недорого Харьков Киев Украина Як і будь-який інший вид тари або упаковки, гофрована транспортна тара включає кілька різновидів пакувальних матеріалів. Це зумовлено тим, що в процесі перевезення вантажів виникають різні завдання та проблеми, і для вирішення неможливо підібрати якийсь універсальний вид упаковки. А тому в якості транспортної гофротари можуть бути використані і недорогі транспортні гофроящики , і гофролотки, і гофроконтейнери, і картонні коробки, і навіть гофрований картон в рулонній або листовій формі, і багато іншого. Тобто варіантів транспортної гофротари справді величезна кількість, а тому вибір якогось конкретного виду найчастіше зумовлений специфікою упакованого вантажу та його призначенням. При цьому вся транспортна гофротара розділяється залежно від її форми або конструкції. Наприклад, це можуть бути транспортні гофроящики, самозбірні картонні коробки, коробки з кришкою і так далі. Ну і, звичайно, така тара перевозиться не завжди однаково.

Зрештою від транспортної гофротари потрібно одне - повне збереження вантажу у процесі перевезення. Він повинен доїхати до замовника, не втративши презентабельного вигляду, якщо перевозиться товар або продукція, а також доїхати цілим і неушкодженим, коли перевозиться щось ще, наприклад, меблі або побутова техніка під час квартирного переїзду. При цьому обов'язково має братися до уваги формат перевезення - її тип, тривалість та умови проведення. Але про це трохи згодом.


Навіщо потрібна транспортна гофротара?

У принципі, вже з самого визначення зрозуміло, що в такій тарі щось і якось перевозитися. Однак це далеко не весь спектр завдань, що обслуговує транспортна гофротара. давайте про все по порядку.

Вантажні перевезення товарів та вантажів у гофротарі здійснюються практично з будь-яким видом товару чи вантажу без обмежень. Гофротара забезпечує збереження предметів, що перевозяться, дає можливість їх завантажити-вивантажити без ризику зіпсувати і т.п. Проте це єдиний дуже важливий тип завдань, який виконує гофротара. Наприклад, основним елементом транспортної упаковки, що є будь-яким виріб для розміщення вантажу, є в більшості випадків саме транспортна гофротара . У нормативно-правовому сенсі вона поділяється на самостійні одиниці, тому облік ведеться з кожної конкретної упакованої одиниці. Ну, наприклад, одна коробка олівців, один ящик яблук або один лоток яєць. Таким чином, гофротара дозволяє сформувати так звані "вантажні одиниці", які групуються та маркуються за конкретними параметрами ваги вантажу, його типу та габаритами. Це дозволяє правильно розраховувати і обсяг перевезення, і витрати на його здійснення. Отже, гофротара - це засіб збереження вантажу у процесі перевезення, а й інструмент бухгалтерського обліку, номенклатурна складова тощо.

продовження див тут і тут

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн