Тришаровий гофрокартон у листах - найвигідніший матеріал для виробництва якісної упаковки (частина 3)

початок див тут і тут

Трехслойный гофрированный картон в листах любых размеров недорого Харьков Киев Украина У попередній частині цієї статті про тришаровий гофрований картон для виробництва тари та у пакування ми говорили про переваги та недоліки даного матеріалу, а також тари та у пакування з нього. Давайте продовжимо і скажемо про очевидні вигоди використання тришарового гофрованого картону в листах для виробництва упаковки перед іншими сировинними матеріалами. Отже, почнемо.

Четвертий плюс використання листового тришарового гофрованого картону у виробництві пакувальних засобів та матеріалів – це варіативність сировини. Безпосередньо тришаровий гофрокартон для картонних коробок і гофроящиків можна розділити п'ять основних типів: Т-21, Т-22, Т-23, Т-24 і Т-25. Дані види тришарового гофрокартону в листах відрізняються своєю граматурою, щільністю, іноді кольором, типом хвилі (або гофра), однак так чи інакше використовуються у виробництві упаковки. І в залежності від побажань замовника, а також призначення та вантажопідйомності упаковки, яка з цих листів буде висічена, технолог на виробництві підбирає найбільш підходящий вид тришарового гофрокартону. Крім того, існують інші види тришарового гофрокартону, проте вони не застосовуються зазвичай у виробництві упаковки. Хорошим прикладом є тришаровий гофрований картон марки КГ , який використовується як дешевий гофрокартон . Його використовуються для нарізки прокладок, обічаків, решіток та інших внутрішніх та зовнішніх додаткових елементів до основної упаковки.

П'ятою важливою перевагою тришарового гофрованого картону є можливість нанесення на нього різних одноколірних та багатобарвних друкованих зображень. Найчастіше для таких цілей застосовуються технології флексографічного друку, офсетного друку, а також шовкографія (трафаретний друк). при цьому важливо відзначити, що завдяки структурі лицьового шару тришарового гофрокартону передача зображення здійснюється з ідеальною точністю при належному дотриманні технології виробника. Крім того, нанесення зображення можливе як на сам тришаровий листовий гофрований картон, так і на готові вироби, попередньо з нього висічені. Тут, як кажуть, кому як подобається. Якість зображення та кольору будуть чудові в обох випадках.

Трехслойный гофрированный картон в листах любых размеров недорого Харьков Киев Украина Що й казати, можливість нанесення друку, а також відносна простота цього процесу, його дешевизна та швидкість виконання даної операції роблять тару та упаковку з листового тришарового гофрованого картону відмінним рекламним засобом. Використовуючи упаковку з тришарового гофрованого картону, ви можете рекламувати все, що заманеться! Можна наносити абсолютно будь-яку інформацію, робити будь-які візерунки та композиції - тришаровий листовий гофрований картон підходить для будь-якого зображення . А головне – коштує вся ця краса порівняно дешево, навіть дуже дешево!

І, нарешті, шостою важливою перевагою тришарового гофрованого картону є його екологічність. Даний сировинний матеріал чудово поєднується з будь-яким іншим матеріалом – як синтетичним, так і натуральним або органічним походженням. Тобто, використовуючи тару та упаковку з листового тришарового гофрокартону , ви можете запакувати, зберігати або перевозити будь-які предмети, товари, вантажі. Вам потрібна упаковка для продуктів? І щоб не залишала на їжі смаку та запаху? Вироби, висічені із тришарового гофрокартону в листах, чудово справляються з цим завданням! А може, вам необхідно перевезти одяг чи взуття? У такому разі споживча тара та упаковка із тришарового гофрокартону стане відмінним рішенням. Або ж вам потрібно запакувати у щось мінеральні сільськогосподарські добрива - і в цьому випадку тришаровий гофрокартон буде чудовим вибором сировини для виробництва упаковки для таких товарів.

Крім того, пакувальні вироби з тришарового гофрокартону і сам по собі цей вид гофрованого картону, як правило, виготовляється з екологічно чистої сировини (макулатури або деревної целюлози невибіленої). Тому утилізація такої упаковки через непотрібність або якщо вона стала непридатною, є дуже простою справою. Ви можете відправити таку упаковку на вторинну переробку в макулатуру, а можете її утилізувати будь-яким іншим способом, придатним для утилізації побутових відходів. Говорячи простою мовою, будь-яке пакувальне виробів з тришарового гофрокартону можна викинути на сміття або спалити, або позбутися його якимось іншим способом - вибирайте, що вам буде простіше здійснити. Шкоди для довкілля такі маніпуляції не завдадуть.

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн