Повітряно-бульбашкова плівка: переваги використання

Воздушно-пузырчатая пленка, воздушно-пузырьковая пленка, ВПП, пузырчатая пленка, пленка с пузырьками Редакція інтернет-магазину «Експрес Упаковка» продовжує публікацію серії матеріалів, присвячених світові пакувальних виробів та приладдя для пакування. Купити сьогодні упаковку оптом чи в роздріб у Харкові, Києві та інших містах України за вигідною для кожного ціною досить просто – існує безліч стаціонарних спеціалізованих магазинів. Крім того, упаковка продається через інтернет. Щоб купити дешево упаковку в Харкові чи Києві, потрібно хоча б приблизно знати, який саме вид пакувальних виробів вам потрібен.

ВПП – це абревіатура повітряно-бульбашкової плівки, широко поширеного і при цьому порівняно нового для ринку України виду пакувальних та ізоляційних матеріалів. Тому при виборі цього виду упаковки у багатьох людей можуть виникнути питання та труднощі. Саме з цієї причини редакція інтернет-магазину «Експрес Упаковка» вирішила опублікувати цикл статей, присвячених повітряно-бульбашковій плівці. З нашою допомогою вибір недорогий ЗПС стане для вас простою формальністю та розвагою.


Загальна характеристика захисних властивостей пухирчастої плівки

Повітряно-бульбашкова плівка купується оптом або в роздріб у Харкові, Києві та інших містах України головним чином з метою захисту товарів або вантажів від різного роду впливів. Такий рівень захисних можливостей двошарової ВПП обумовлений насамперед її структурою, причому від кількості шарів рівень захисту продукту лише зростає.

І хоча кількість шарів безпосередньо впливає на рівень захищеності вантажу, на перевірку виявляється, що в більшості ситуацій цілком достатньо використовувати двошарову повітряно-бульбашкову плівку, яку можна купити оптом або в роздріб у Харкові, Києві та інших містах України за вигідною ціною. Давайте на прикладі 2-х шарової ВПП розберемося докладніше в захисних можливостях бульбашкової плівки.

Двошарова захисна пухирчаста плівка, як відомо з назви, і двох шарів. При цьому перший шар – це так звана «основа» – плоский шар із поліетилену високого тиску та низької щільності. Другий шар – це бульбашки, які хіба що «приклеєні» до «основі». І хоча кількість цих самих бульбашок на один квадратний метр полотна суворо обмежена, порушення цілісності одного з них не веде до непоправного псування пакувального матеріалу. Справа в тому, що кожна бульбашка сама по собі є міні-амортизатором, тому в разі лопання однієї бульбашки від здавлювання або, наприклад, від проколювання, інші бульбашки зберігають загальну захисну структуру в цілому.


Головні переваги використання ЗПС

Воздушно-пузырчатая пленка, воздушно-пузырьковая пленка, ВПП, пузырчатая пленка, пленка с пузырьками Із загальними відомостями про захисні можливості повітряно-бульбашкової плівки, яку можна купити дешево оптом чи в роздріб у Харкові, Києві та інших містах України, ми вас познайомили. Тепер давайте поговоримо про основні переваги використання повітряно-пухирчастої плівки як пакувальний матеріал. Отже, чому варто купувати ВПП двошарову або тришарову для упаковки.

  • Повітряно-бульбашкова плівка зберігає свою структуру та високий рівень захисних властивостей при великому діапазоні температур. Завдяки використанню поліетилену високого тиску як основний матеріал, повітряно-пухирчаста плівка може однаково успішно забезпечувати збереження вантажів у температурному діапазоні від +80 °С до -60 °С.
  • Двошарова повітряно-бульбашкова плівка має дуже високий рівень механічної міцності, що є основним фактором при виборі пакувального матеріалу для вантажоперевезень багатьох товарів і предметів.
  • ВПП двошарова або тришарова характеризується відмінними амортизуючими можливостями та відмінно захищає від подряпин. Завдяки бульбашкам більшість можливих пошкоджень товару від ударів та падінь нівелюється.
  • 2-х шарова пухирчаста плівка важить дуже мало і при обмотуванні нею вантажу, що перевозиться, займає зовсім небагато місця - буквально трохи. Тобто, загальна вага і розмір вантажу практично не змінюється, що дуже зручно і вигідно як для виробників продукту, що перевозиться, так і для самих вантажоперевізників.
  • Повітряно-бульбашкова плівка абсолютно нешкідлива для організму, її використання дозволено навіть дітям. Тому використання ЗПС для продуктів є стандартною практикою для компаній, які працюють на ринку харчових товарів України.
  • ВПП двошарова або тришарова має високий електричний опір і високий рівень теплоізоляції. Тому ідеально підходить для перевезення предметів, що потребують особливого температурного режиму, наприклад, телевізорів з рідкокристалічним екраном або мобільних телефонів та планшетів.
  • І найголовніше – повітряно-бульбашкова плівка не містить токсичних речовин, не впливає та не змінює структуру та хімічні властивості предметів, упакованих у неї. Причому найголовніше, навіть під впливом зовнішніх каталізаторів.


На цьому ми завершимо нашу розповідь про переваги використання повітряно-бульбашкової плівки, яку можна купити оптом або в роздріб за низькою ціною або дорого в Харкові, Києві та інших містах України, а також замовити через інтернет. Сподіваємося, що тепер при виборі пакувальних матеріалів для вантажоперевезень і зберігання ви не відчуватимете сумнівів і зупините свій вибір на двошаровій повітряно-бульбашковій плівці або на тришаровій.

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн