Можливості використання повітряно-пухирчастої плівки (частина 3)

початок див тут

Воздушно-пузырчатая пленка, воздушно-пузырьковая пленка, ВПП, пузырчатая пленка, пленка с пузырьками Редакція інтернет-магазину «Експрес Упаковка» продовжує публікацію серії матеріалів, присвячених світові пакувальних виробів та приладдя для пакування. Купити сьогодні упаковку оптом чи в роздріб у Харкові, Києві та інших містах України за вигідною для кожного ціною досить просто – існує безліч стаціонарних спеціалізованих магазинів. Але щоб розібратися в цьому різноманітті пакувальних матеріалів, потрібно хоча б загалом мати уявлення про кожного з них. Тому редакція інтернет-магазину «Експрес Упаковка» продовжує розповідь для наших читачів про пакувальні матеріали. Сьогодні ми знову поговоримо про повітряно-бульбашкову плівку, а саме – про її можливості використання. Якщо ви не знали, як використовувати ВПП , де застосовується повітряно-бульбашкова плівка і як правильно підібрати пухирцеву плівку для тих чи інших цілей – читайте нашу статтю. Отже, почнемо.


Повітряно-бульбашкова плівка для меблів

Перевезення та зберігання різних предметів меблювання будинку чи офісу – це звичайне явище для такого великого міста як Харків чи Київ. Щодня відбувається понад сотню вантажоперевезень подібного типу. Причини можуть бути різними: хтось переїжджає до нового приміщення, а хтось просто вирішив купити нові диван чи піаніно додому. Так чи інакше, меблі з дерева або пластику слід довезти до місця призначення цілістю та безпекою, без будь-яких механічних пошкоджень або псування покриття від вологи, наприклад.

Щоб уникнути неприємних наслідків для меблів при переїзді, використовують кілька видів пакувальних матеріалів. Про стрейч-плівку та скотч-плівку для меблів ми вже писали раніше. Сьогодні ж ми розглянемо, у яких випадках необхідно використовувати також повітряно-бульбашкову плівку для перевезення меблів або переїзду, а також з'ясуємо, якою саме має бути ВПП для перевезення меблів , щоб ви могли з легкістю вибрати та купити якісну повітряно-бульбашкову плівку оптом чи в роздріб недорого у Харкові, Києві та інших містах України.

Насамперед, слід розуміти, що повітряно-бульбашкова плівка при перевезенні меблів використовується головним чином у захисних цілях. Пухирці пом'якшують можливі падіння предметів меблів, удари об стінки кузова автомобіля, а також захищають різні одиниці меблів, завантажені в автомобіль, від ударів один об одного.

Другим важливим моментом використання ВПП для меблів є її здатність захищати покриття меблів від вологи, дощу, снігу, а також від прямих сонячних променів. Адже не секрет, що видів покриття меблів дуже багато, і є такі, що не терплять навіть невеликого мокротиння або швидко тріскають на сонці.

Тобто, фактично, використовуючи повітряно-бульбашкову плівку при перевезенні меблів, ви одним пакувальним матеріалом вирішуєте відразу кілька проблем. Зручно? Більш за.

Тепер давайте з'ясуємо, які властивості має мати якісна повітряно-бульбашкова плівка для меблів, щоб ви могли легко вибрати і купити ВПП недорого в Харкові, Києві та інших містах України.


Властивості якісної повітряно-бульбашкової плівки для меблів з дерева або пластику


Підвищена міцність

Воздушно-пузырчатая пленка, воздушно-пузырьковая пленка, ВПП, пузырчатая пленка, пленка с пузырьками В першу чергу ВПП для перевезення меблів, які можна купити оптом недорого або в роздріб у Харкові, в Києві, в Одесі та Дніпропетровську, а також у багатьох інших містах України, має мати достатню міцність. Міцність повітряно-пухирчастої плівки залежить від діаметра бульбашок, їх цілісності і, звичайно ж, від кількості шарів. Тому для перевезення великогабаритних видів меблів краще вибирати тришарову повітряно-бульбашкову плівку, а для більш дрібних типів вантажу - купити дешево двошарову ВПП. Якщо у вас виникли труднощі з визначенням типу вантажу та підбором відповідної повітряно-бульбашкової плівки, орієнтуйтеся за вагою предмета та зручністю його перенесення. Простіше кажучи, якщо предмет міститься у вас в руках або ви можете самостійно його донести та упаковати – у такому разі достатньо використовувати двошарову пухирчасту плівку, якщо ж ні – тоді доведеться вибрати та купити у Харкові, Києві чи інших містах України недорогу та якісну повітряно-бульбашкову плівку.


Універсальність як пакувальний матеріал

Повітряно-бульбашкова плівка для меблів повинна мати дійсно широкі можливості в застосуванні. Якісна бульбашкова плівка , яку можна купити оптом і в роздріб у Харкові, в Києві та в інших містах України, може однаково успішно використовуватись і для перевезення дерев'яних та пластикових столів та стільців, і сервантів зі скляними вітринами, і для комп'ютерних столів та стільців, а також для багатьох інших предметів меблів. Купуючи будь-який вид ВПП оптом недорого або в роздріб за низькою ціною, ви повинні бути впевнені, що даний вид повітряно-бульбашкової плівки зможе використовуватися для упаковки всіх речей, що перевозяться, а також для прокладання між одиницями вантажу в кузові автомобіля.


Естетичний зовнішній вигляд

Ну, і, звичайно ж, повітряно-бульбашкова плівка повинна мати нормальний зовнішній вигляд. Бульбашки повинні бути цілими, а сама плівка - чистою і без плям і будь-яких потік або розлучень.


Ось, мабуть, і все, на що слід звертати увагу при виборі повітряно-бульбашкової плівки для перевезення меблів. Сподіваємося, що після прочитання цієї статті у вас вже не виникне будь-яких проблем з вибором та покупкою ВПП для меблів .

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн