Стрейч-плівка для ручного пакування (частина 2)

початок див тут

Стрейч пленка по низким ценам в Киеве, Харькове У першій частині статті про стрейч-плівку ручну   ми поговорили про те, що таке стрейч-плівка для ручної обмотки, які її особливості та різновиди. У цій статті ми зупинимося на функціональному призначенні ручного стрейчу і постараємося створити у читача найбільше враження про ручний стрейч як такий. Отже, продовжимо.

Як ми вже розповідали, стрейч-плівка використовується для пакування та продовольчої, і непродовольчої групи товарів. В обох випадках основною функцією стрейчу є захист продукції від різноманітних зовнішніх факторів. Пил, бруд, волога, дощ, сніг, подряпини і відколи - стрейч-плівка прозора і кольорова захищає від цього більш ніж надійно. Далі розглянемо особливості призначення ручної стрейч-плівки прозорої та кольорової, виходячи зі сфер застосування.


Оптова та роздрібна торгівля

У супермаркетах Харкова чи Києва ручний стрейч плівкою користуються для того, щоб зберегти привабливий зовнішній вигляд товарів, що продаються. При цьому треба розуміти, що співробітникам торгового центру дуже зручно стежити за презентабельністю продаваного - досить іноді просто протирати упаковку вологою ганчіркою або губкою. Використання саме стрейч-плівки, а не будь-якого іншого виду упаковки , в даному випадку вигідно власникам супермаркету подвійно: товар на вітрині тривалий час зберігається свою первісну привабливість, а співробітники магазину не витрачають багато часу на збереження презентабельності вітрини.


Транспортування

Якщо потрібно захистити продукцію під час зберігання або перевезення, стрейч-плівка відмінно вирішує всі можливі проблеми. При перевезенні у відкритому або закритому кузові автомобіля меблів, побутової та оргтехніки, госптоварів, електро- та ручного інструменту, комплектуючих мувінгові компанії рекомендують використовувати стрейч-плівку кольорову або прозору для ручної обмотки підвищеної щільності (товщини).


Особливості застосування стрейч-плівки під час вантажоперевезень

Тип вантажу

Товщина стрейчу

Кріплення звичайних вантажів
17 мікрон
Кріплення великогабаритні або з гострими краями
20 мікрон
Кріплення надважких вантажів (кам'яні блоки, бордюрна плитка тощо)
23 мікрони


Зберігання

Маючи великий діапазон допустимих температур та відмінну опірність зовнішнім факторам, і харчова, і технічна стрейч-плівка для ручної обмотки є справжньою паличкою-виручалочкою для виробників та замовників того чи іншого виду товарів. Практично будь-яку продукцію можна обернути стрейч-плівкою прозорою або кольору, що вам сподобався, і залишити на зберігання на складі, в коморі, в сараї або погребі, та й просто неба при сприятливій температурі упакований у стрейч товар буде надійно захищений.

Стрейч-плівка ручна відмінно захистить від пилу, бруду, механічних пошкоджень та збереже початкову презентабельність продукції. Такі властивості упаковки дуже важливі для будь-яких підприємств - і великих заводів, і маленьких цехів і мануфактур.

З підприємствами загалом усе зрозуміло, але чому, запитаєте ви стрейч-плівку активно використовують і в домашньому господарстві? Все дуже просто. З тієї ж причини, що і для виробництва та вантажоперевезень, стрейч-плівка прозора та кольоровий стрейч купується в Харкові, в Києві та інших містах України звичайними "пересiчними громадянами" оптом та в роздріб для пакування та зберігання домашнього начиння та різних цінних та пам'ятних. речей. Припустимо ситуацію, коли ви купили нову, скажімо, тумбочку під телевізор, а стару не хочеться виносити на звалище, адже воно ще пристойно виглядає і стане в нагоді, наприклад, на дачі. Що ви в такій ситуації зробите? Правильно, винесете цю тумбочку на балкон або в тамбур, щоб не заважала і не займала зайву житлову площу. Однак при цьому відразу виникає небезпека псування цього предмета майна від вогкості, пилу, бруду, можливого білка, що обсипається (за статистикою, стеля 90% тамбурів у будинках Харкова оброблена побілкою ще радянських часів) і різних механічних пошкоджень. на кшталт випадкових подряпин, сколів тощо. Щоб не пошкодити і не зіпсувати цілком гарну тумбочку, більшість людей використовує пакувальні засоби. У 80% випадків перевага надається саме стрейч-плівці кольорової чи прозорої, яку можна швидко та дешево купити в Харкові, Києві та інших містах України оптом та в роздріб практично будь-якої намотування. Оскільки спеціальна пакувальна машинка під стрейч-плівку коштує більше 1000 USD, для побутових потреб купують саме ручний стрейч прозорий або чорного і синього кольору. Найчастіше перевага надається саме чорному стрейчу товщиною 20 мкн , тому що така пакувальна плівка, не тільки надійно захищає від бруду, пилу та механічних пошкоджень, але і від сторонніх очей, що часом важливо.

Ось, власне і все, що важливо знати про стрейч-плівку для ручного намотування прозорого або будь-якого з кольорів. Сподіваємося, що даний матеріал допоможе вам розібратися у всьому різноманітті стрейч-плівки в Харкові, Києві та Україні та вибрати саме той кольоровий або прозорий стрейч, який вам найбільше до душі. Купити стрейч-плівку недорого оптом та в роздріб з доставкою до будь-якої точки України ви можете на сайті нашого інтернет-магазину "Експрес Упаковка". У нас найвигідніші ціни на стрейч у Харкові та тільки чесна намотування.

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн