Як вибрати якісний поліпропіленовий шпагат: практичні поради та рекомендації (частина 1)

Натуральные и синтетические шпагаты в ассортименте по низким ценам оптом и в розницу. Харьков Киев Украина У попередніх статтях ми встигли познайомити наших читачів із таким видом упаковки, як шпагати із синтетичних матеріалів. Ця стаття є логічним продовженням цієї теми, тому в ній ми детально розглянемо найбільш популярний серед усіх полімерних шпагатів вид – поліпропіленовий шпагат , який, до речі, ви можете купити за найнижчими цінами оптом або в роздріб в каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка» .

Поліпропіленові шпагати у різному вигляді, розмірі та кольорі користуються на сьогоднішній день величезним попитом у українського споживача. Причому це відноситься і до виробників товарів, і до сфери логістики та товаротранспортних операцій, і до галузі споживчої тари та упаковки.

Популярність такого рівня, зрозуміло, має на чомусь ґрунтуватися, і випадок із поліпропіленовим шпагатом не є винятком. У будь-якого поліпропіленового шпагату є маса достоїнств, виразних, корисних якостей і особливостей, і кожен споживач сам вибирає для себе, яка властивість поліпропіленового шпагату є найважливішим, що визначає вибір і покупку тієї чи іншої моделі шпагату з поліпропіленових волокон. Але, варто відзначити, що в більшості випадків вибір конкретного виду та моделі шпагату зводиться до стандартного співвідношення «ціна/якість», і, в принципі, у справі. Адже шпагат господарський поліпропіленовий підходить практично для будь-яких цілей і може рівноцінно замінити будь-який господарський шпагат, шнур або мотузку з інших синтетичних та натуральних матеріалів, а ціна на поліпропіленовий шпагат є найнижчою серед аналогів.


Основні особливості поліпропіленових шпагатів

Шпагат поліпропіленовий виготовляється з мультифіламентних поліпропіленових ниток, які сплітаються в міцну та надійну мотузку. При цьому ниток може бути кілька, а може бути лише одна. Шпагат з однією цільною ниткою правильніше називати поліпропіленовою ниткою, але дана особливість зазвичай нехтується і повсякденному житті однонитковий поліпропіленовий шпагат називають також шпагатом і лише зрідка - поліпропіленовою ниткою, що є точнішим формулюванням.

Натуральные и синтетические шпагаты в ассортименте по низким ценам оптом и в розницу. Харьков Киев Украина Будь-яка модель поліпропіленового шпагату, виготовленого за технологією та з дотриманням усіх норм і стандартів, мають відмінну стійкість до дії безлічі зовнішніх «подразників» і може використовуватися навіть в агресивному середовищі. Так, наприклад, якісні моделі шпагату з поліпропіленових волокон стійкі до дії лугів, кислот і розчинників, багаторазовим вигинам, гниття, дії біологічних організмів. Навіть недорогі поліпропіленові шпагати відмінної якості не вбирають вологу і не втрачають своїх властивостей при намоканні або тривалому знаходженні під водою. Більш того, якісні поліпропіленові шпагати від виробника (бажано з ім'ям, яке добре зарекомендувало себе на ринку) – це поєднання кращих властивостей та якостей поліамідних, поліетиленових, поліпропіленових та капронових мотузок та шнурів, у тому числі і шпагатів.

Крім того, як важливі та корисні властивості поліпропіленових шпагатів варто виділити наступні:

  • висока міцність та довговічність;
  • стійкість до стирання, статичним та динамічним навантаженням;
  • стійкість та високий опір до впливу кислот, лугів, розчинників та інших агресивних матеріалів за будь-якої робочої температури оточення (повітря, води, ґрунту);
  • плавучість (відносна питома густина поліпропіленових шпагатів зазвичай становить від 0.70 до 0.91%);
  • негігроскопічність і практично нульова водопоглинання;
  • покриття не втрачає свій колір та відтінок;
  • може використовуватися для нанесення будь-якого кольору чи відтінку;
  • подовження під граничним навантаженням становить лише 18-20 %;
  • температура плавлення в залежності від виду та моделі варіюється від 150 до 170 °C.


Як вибрати шпагат поліпропіленовий

Вибір поліпропіленових шпагатів тієї чи іншої моделі – це процес не такий простий, як здається на перший погляд. Якщо ви хочете купити дійсно якісний виріб, слід звертати увагу на кілька важливих факторів і особливостей, оцінювати запропоновані вам моделі з декількох сторін. Далі давайте поговоримо про це детальніше і конкретно.

По-перше, слід розуміти найголовнішу особливість такого виду упаковки – поліпропіленовий шпагат відрізняється від лляного та будь-якого іншого натурального шпагату (джут, пенька, папір тощо), про які ми розповідали вам раніше в попередніх статтях. Тому оцінювати його з точки зору якості виробу та ціни за одиницю товару (бобіну або моток) слід дещо інакше – надто вже відрізняється ціна та експлуатаційні властивості.

По-друге, слід пам'ятати, що є поліпропіленовим шпагатом. Поліпропіленовий шпагат - це тонка міцна нитка, утворена методом скручування декількох поліпропіленових волокон або виготовлена з одного волокна в залежності від моделі. Кількість волокон для виробництва шпагату відрізняється в першу чергу, виходячи з її функціонального призначення, потенційних навантажень і експлуатаційних особливостей.

продовження див тут

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн