Скотч-плівка: основа із фольги

Скотч пленка из фольги по низким ценам в Киеве, Харькове У попередніх статтях про різноманітність видів, типів полотна скотч плівки, а також про матеріали, що використовуються для їх виготовлення, ми розглянули практично всі можливі матеріали для виготовлення полотна скотч-плівки, які використовуються при виробництві скотч-плівки кольорового або прозорого та коричневого скотчу. , у Харкові та інших містах України.

Залишився один матеріал, який застосовується для промислового виробництва скотч-плівки, - це фольга. Саме про неї ми сьогодні й поговоримо. Почнемо зазвичай із визначення.


Що таке фольга?

Фольга (від лат. fulgur - блискуча) - це металевий "папір", тонкий і гнучкий металевий лист з алюмінію, олова, сталі, срібла або золота. Товщина листа фольги варіюється в межах 0,001 – 0,5 мм, іноді – до 0,2 мм.

Тобто, як випливає з визначення, фольгою може називатися листок різних металів, проте не всіх. Так, наприклад, слово "фольга", згідно з Вікіпедією, не використовується для позначення виробів із заліза та його сплавів товщиною 0,14 - 0,36 міліметрів. У цьому контексті прийнято вживати поняття "жесть". Для тонкої фольги з олова та олов'яних сплавів використовують термін "станіоль". А для позначення дуже тонкої золотої фольги використовують словосполучення "сусальне золото". До речі, фольга із золота є найтоншим видом фольг - її товщина становить лише 0,00001 мм.


Де використовують фольгу?

Фольгу постійно застосовують під час виробництва різних видів електротехніки: для дому та офісу телевізори, комп'ютери, холодильники, а також для промислового використання: різноманітні верстати та виробничі лінії.

Алюмінієва та сталева фольга має широке застосування у фармацевтичній та харчовій галузях промисловості – різноманітні блістери.

Також фольга використовується для тепло- та пароізоляції у будівництві та при проведенні ремонтних робіт.

У поліграфії фольгу застосовують для тиснення.


Використання фольги при виробництві упаковки

Скотч пленка из фольги по низким ценам в Киеве, Харькове Тобто фольга застосовується у різних сферах життєдіяльності людини. Що ж до упаковки та застосування фольги для виробництва скотч-плівки на підприємствах Харкова, Києва та інших міст України, то в даному контексті кількість відповідних видів матеріалів та фольги з них значною мірою звужується. Чи не кожна фольга підходить для упаковки.

Найбільш поширеним видом фольги для скотч-плівки є фольга із алюмінію.

Вироби з такого виду фольги називають дюралевою клейкою стрічкою або дюралевим скотчем.


Скотч-плівка: основа – фольга з алюмінію

Алюмінієва скотч-плівка - це, по суті, алюмінієва фольга з клейовим шаром на моносиликонізованій паперовій прокладці. Також поширеною в нашій країні назвою є "фольгоскотч".

Застосовується даний вид скотч-плівки під час проведення теплоізоляційних робіт під час будівництва або ремонту приміщень та техніки:

  • для з'єднання стиків панелей, вузлів, труб тощо. під час будівельних, монтажних чи ремонтних робіт
  • при проведенні з'єднання та герметизації стиків труб. Наприклад, при здійсненні монтажу систем вентиляції, кондиціювання, охолодження
  • при ремонті та заміні деталей холодильного обладнання
  • використовується в захисних цілях для різноманітного обладнання - відмінно захищає від проникнення пилу, бруду, вологи та пари
  • використовується в антикорозійних цілях


От і все. На цьому наша розповідь про скотч-плівку із фольги завершується. Як, втім, і розповідь про види основи скотч-плівки та матеріали, що використовуються для її виробництва у Харкові, Києві та інших містах України. Надалі ми також докладно розповімо про різні клейові склади, які використовуються для виготовлення скотч-плівки. Читайте цикл статей про клювання скотч-плівки на сторінках сайту інтернет-магазину "Експрес Упаковка" найближчим часом.


Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн