Обладнання для виробництва картонної упаковки: види та типи пресів для висікання гофротари (частина 4)

початок: частина 1 , частина 2 та частина 3

Плоская высечка гофротары любых размеров с печатью и без недорого Харьков Киев Украина Принцип роботи висічних пресів такого типу також досить простий, як і у плоских ручних оправочних пресів. Спочатку заготівля з гофрованого картону розміщується на станині, потім на місце передбачуваної висікання накладається штанц-форма для майбутнього виробу. Причому так, що матеріал має бути розташований на штампі зверху. Марзан закріплюється на поворотному ударнику або легко прикладається вручну, потім активується цикл висікання. Верхня плита поворотного ударника опускається на штамп. Після цього прес приводиться у дію за допомогою дворучного механізму.

Плоскі преси з гідроциліндром для висікання етикеток, стікерів та різних додаткових внутрішніх та зовнішніх елементів гофротари (обичайки, грати, вкладиші) зі стопи працюють за принципом високошвидкісного пробійника. Основною особливістю даного висічного преса є те, що за один цикл він виробляє висікання відразу декількох виробів (точна кількість варіюється в залежності від моделі обладнання). Сам процес висікання виробів на устаткуванні такого типу відбувається так: агрегат продавлює через отвір у нерухомій штанц-формі стопу попередньо обрізаних заготовок. На вивідний лоток з тильного боку послідовно потрапляють готові вироби, штанц та штанцетримач.

Гідравлічні висічні преси для виробництва гофротари - це дуже різноманітні види висічних пресів. Залежно від моделі та виробника їх можна розділити на: плоскі висічні преси, висічні преси з автоматичним відведенням головки на зворотному ходу, поворотні висічні преси з цільними штанц-формами, висічні преси з рухомою головкою. До варіантів перерахованих систем відносяться преси з одним та двома підводними столами, інкрементною (поступовою) подачею, системи з притискними валиками та обладнання з ріжучою стрічкою. У більшості висічних пресів такого типу є махове колесо, що накопичує зусилля, а в гідравлічних - гідронасос. Головка преса опускається до тих пір, поки сенсор не подає сигнал клапану про зворотний рух, ініціюючи підйом. Тобто переміщення вгору/вниз забезпечує гідравлічний циліндр (один або декілька). Всі ручні моделі оснащуються дворучним механізмом розблокування, антиопускачем (перед нанесенням чергового удару необхідно відпустити обидві рукоятки), тимчасовим блокатором (обидві рукоятки необхідно штовхнути заздалегідь) і системою, що запобігає повторному циклу. Ручні висічні преси на гідравліці приводяться в дію дворучними механізмами. У комплектацію гідравлічних пресів зазвичай включається марзан, з яким стикається частина прорізає оброблювану поверхню інструменту, або ущільнена пластина-основа, що приймає на себе дію ріжучої кромки.

Плоская высечка гофротары любых размеров с печатью и без недорого Харьков Киев Украина Пневматичні преси для виготовлення картонної упаковки також можуть бути декількох різновидів залежно від виробника і навіть країни-виробника. Основною особливістю висічних пресів такого типу є наявність пневмоциліндра та висувного столу для заготовок. Замість столу також може бути використана станина різної форми.

Сервопривідні висічні преси є яскравим прикладом модернізації та підвищення технологічності виробництв гофротари. У таких системах традиційний принцип ударного механізму або гідравлічного преса замінений універсальним механізмом зі зниженим рівнем шуму та вібрації. Як основна деталь для висікання використовується висікаюча головка, яка приводиться в дію серводвигуном. Зрозуміло, удосконалення технології висікання гофротари прямо пропорційно впливає і на продуктивність подібних агрегатів. Звичайна швидкість висікання сервопривідних висічних пресів становить до 300 цикл/хв.

Висічні преси для виробництва гофротари з колінно-важільний механізм обов'язково мають гідравлічний механізм, який діє за колінно-важільного принципу, забезпечуючи тим самим потужне, але збалансоване зусилля висікання. Яскравим прикладом висічного обладнання такого типу є преси тиглів для виробництва тари та упаковки з гофрованого картону. Вони можуть бути напівавтоматичними або працювати повністю на автоматі та автономно. У будь-якому випадку, висічні преси з колінно-важільного механізму чудово справляються з висіканням і рилювання будь-яких гофрокартонів і картонів, причому навіть найтонших, за що, власне кажучи, їх і цінують найбільше.

продовження: частина 5 та частина 6

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн