Обладнання для виробництва картонної упаковки: види та типи пресів для висікання гофротари (частина 6)

початок: частина 1 , частина 2 , частина 3 , частина 4 і частина 5

Плоская высечка гофротары любых размеров с печатью и без недорого Харьков Киев Украина Плоскі преси для виробництва пластикових карток є досить специфічним, вузькоспеціалізованим обладнанням. Їх застосування часто обмежується великими заводами, для різноманітності та широти спектра пропонованих послуг та продукції мають на балансі подібні агрегати. Принцип їх роботи полягає у технологічних операціях зі штампами та контрштампами. Оброблятися можуть попередньо запечатані та порожні листи. Вирівнюються вони автоматично. При цьому, варто відзначити, високі преси цього типу працюють з дуже великим спектром матеріалів. Наприклад, крім картону та гофрокартону, такі преси використовуються для виробництва пластикових карток (кредитки, візитки тощо).

Плоскі стоп-циліндричні скроневі преси для виробництва гофротари і гофроупаковки працюють за таким принципом: лист, що подається в машину для обробки, простягається через циліндр, що впливає на топлайнер листа, а штанц-форма для плоскої вирубки, що знаходиться на нижній плиті, здійснює безпосередньо вирубку. Преси такого типу є досить незручними для серійного виробництва гофротари, оскільки розраховані на малу висоту матеріалу. Тому виробництво виробів на верстатах такого типу є найпоширенішим для картону, паперу, а також у поліграфії.

Обрубувальні преси для плоскої вирубки конвертів (поштових, бандерольних тощо) – це також вузькоспеціалізований вид обладнання. Сфера використання таких машин обмежується виробництвом різних конвертів та пакетів із повноцінної стопи у 500 аркушів. Щоб з високою точністю обробити всі 500 шарів застосовують дуже міцний і гострий суцільнометалевий штамп.

Плоская высечка гофротары любых размеров с печатью и без недорого Харьков Киев Украина Звичайні преси для плоскої вирубки гофротари з валиками (валкові преси) – це один з основних видів обладнання для споживчої та транспортної тари з гофрованого картону за допомогою штанцевих форм. Для прикладу можемо взяти практично всі вироби з категорії товарів інтернет-магазину "Експрес Упаковка" "Чотириклапанні коробки". Більшість виробів із цієї групи товарів висічено саме за допомогою подібного обладнання. Ну а приклади верстатів такого типу ви можете подивитися тут. Принцип роботи такого обладнання для виробництва гофротари та гофроупаковки виглядає наступним чином: плоска дерев'яна штанц-форма з вбудованими металевими ножами та біговками встановлюється на робочий стіл, поверх штампу розміщується відповідний лист гофрованого картону. Разом з ним штамп переміщається (вручну прокочується станиною до валу або доставка здійснюється на ременях) під робочий циліндр, що передає на інструмент достатній для вирубування матеріалу тиск. Готові вироби потрапляють на інший бік столу для вибірки та видалення облої. Ключовим моментом цієї технології є правильний підбір висот та розмірів. Так, для отримання якісної гофротари та гофроупаковки наладчик повинен правильно відкалібрувати відстань між валами, що передають, і валом, а також враховувати тип гофрованого картону, профіль і ступінь його жорсткості.

І останні два види висікаючих пресів, що здійснюють плоску вирубку виробів з картону, гофрованого картону та паперу, - це термальні висічні преси та системи для плоскої вирубки гофротари та гофроупаковки, а також плоскі висічні преси вертолітного типу. Термальні преси використовуються, як правило, для виробництва виробів з вінілу та деяких інших синтетичних матеріалів. В основі даної технології лежить використання хімічно витравленого плоского скроневого штанца з магнію. Він закріплюється на верхній пластині преса, що нагрівається і, на відміну від стандартної обробки матеріалу, тиском буквально розплавляє вініл. На термальних високих пресах часто виготовляють комплекти букв і цифр, рекламу великого формату для вантажних автомобілів, що самоклеяться. Ну, а останнім видом висікального обладнання , про які варто згадати у форматі цієї статті, є високі плоскі преси вертолітного типу. Вони являють собою конвертингове обладнання, яке застосовується виключно в поліграфії. Готові вироби висікаються з листів, що подаються в машину. Втім, як ви могли помітити, останні два види в принципі не належать до виробництва будь-яких виробів із матеріалів на паперовій основі. Їх неможливо зустріти на підприємствах виробництва тари та упаковки. Однак у них використовуються той самий високий принцип, тому сказати про них все ж таки слід.

На цьому ми, мабуть, закінчимо нашу розмову про види обладнання, що використовується для плоскої вирубки тари та упаковки з гофрованого картону, картону, паперу та не тільки. Надалі, в рамках даного блогу, ми обов'язково повернемося до теми високого обладнання і розглянемо два типи вирубних пресів, що залишилися. Слідкуйте за оновленням блогу інтернет-магазину "Експрес Упаковка".

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн