Державні нормативи вибору пакувальних матеріалів та правила пакування готової продукції в Україні (частина 3)

(початок див. тут і тут)
Правильний вибір транспортної гофротари справді вирішує безліч проблем виробника, пов'язаних із упаковкою готової продукції. Однак одних лише пакувальних матеріалів для транспортування та зберігання готової продукції, звичайно, недостатньо, оскільки вироблену продукцію ще й потрібно продати. А для успішного продажу на постійній основі харчових або нехарчових товарів сьогодні на ринку України потрібна ефектна та ефективна упаковка . В іншому випадку споживач може навіть не помітити такі товари серед інших рівних – конкуренція у всіх сферах і нішах ринку надзвичайно велика. Правильний вибір споживчого пакування багато в чому вирішує ці проблеми. Саме про це давайте далі й поговоримо.

[an error occurred while processing the directive]

Перейти до розділу контакти До каталогу Купити упаковку

Споживча упаковка для готової продукції на продаж

Як ви напевно помітили, більшість товарів, які ви купували в тому чи іншому магазині, обов'язково продається в упаковці. Така упаковка називається споживчою і виконує безліч найважливіших функцій: захищає продукцію від негативних зовнішніх впливів, не дає втрачати товарний вигляд і псуватися під впливом різних каталізаторів, забезпечує можливість тривалого перебування на прилавку або вітрині магазину, дозволяє підкреслити переваги випущеного продукту та приховати його недоліки. Крім того, споживча упаковка завжди відіграє найважливішу маркетингову роль, дозволяючи ефектно піднести продукцію потенційним покупцям, привернути їх увагу, поінформувати про споживчі властивості і, як наслідок, підштовхнути до здійснення покупки. Це стосується будь-яких категорій товарів харчової та нехарчової групи, тому до споживчої упаковки і покупцями та ГОСТами завжди пред'являються максимально жорсткі вимоги. В принципі, сама суть усіх вимог держрегуляторів України щодо споживчого пакування полягає у максимальному задоволенні споживчих побажань. Більше того, в нашій країні навіть діє Держпродспоживслужба, фахівці якої уважно стежать за відповідністю пакувальних матеріалів усім нормам та приймають скарги споживачів, у разі порушення їхніх прав, у тому числі щодо товарної упаковки .

Купити коробку для пакування недорого від виробника. Найбільш затребуваним видом споживчого пакування в Україні сьогодні є самозбірні коробки з картону та мікрогофрокартону. Вони використовуються як товарна упаковка і для товарів нехарчової групи, і для харчових товарів, і навіть для продуктів харчування з особливим режимом зберігання та/або перевезення. Загалом, така популярність самоскладань як товарна тара цілком зрозуміла і зрозуміла, адже вони справді в переважній більшості випадків як мінімум непогані. Так, самозбірні коробки з гофрокартону зможуть ефективно захистити та зберегти готову продукцію до моменту продажу, запросто підкреслять переваги та приберуть недоліки практично будь-якої готової продукції. Виробники товарів в Україні, безумовно, теж про це чудово знають, а тому при виборі тари для нової партії готової продукції зазвичай вибирають різні варіанти самозбірних коробок . Тим більше є з чого вибрати! На сьогоднішній день українська целюлозно-паперова промисловість випускає понад 500 видів різноманітних коробок самозбірного типу. Вражає, правда? І це не кажучи вже про те, що будь-який такий різновид може бути випущений у різних розмірах і з різним обсягом внутрішнього простору, з різними на кшталт комплектуючими! Тому при виборі самозбірної тари для готової продукції споживачам завжди рекомендують ознайомитись з Міжнародним каталогом гофротари та картонної упаковки FEFCO-ASSCO. Цей документ містить найбільш популярні у світовій торгівлі конструкційні варіації самозбірних коробок з картону та гофрокартону.

Споживча упаковка та товарна тара самозбірного типу на сьогоднішній день в Україні найчастіше виготовляється з тришарового мікрогофрокартону марок Т-21 та Т-22 з типом профілю «Е» та «К». В результаті самозбірні коробки для товарів має дуже малу вагу - набагато меншу, ніж у будь-якого іншого виду споживчої тари та упаковки з гофрованого картону . Це дуже легка і водночас неймовірно міцна товарна упаковка. Вона відрізняється чудовими міцнісно-експлуатаційними характеристиками і може використовуватися в різних умовах. Тут все продумано з акцентом на споживача: всі конструкції коробок складені таким чином, що основні несучі елементи, на які припадає більша частина навантаження, посилюються додатково коли коробка в зібраному стані. Така особливість конструкції дає можливість використовувати самозбірні коробки недорого та якісно, а головне – практично для будь-яких видів продукції.

Крім того, споживча гофротара самозбірного типу найчастіше випускається з екологічно безпечної сировини, тому може контактувати з будь-якими вкладеними товарами без будь-яких збитків для них. Наприклад, популярні самозбірні коробки з вушками ніколи і не за яких умов не залишають на упакованих товарах якийсь присмак, запах або сліди від зіткнень з поверхнею коробки. Зокрема, саме це робить самозбірну гофротару практично незамінною споживчою упаковкою для продуктів харчування різної температури нагріву, охолодження та заморожування. Наприклад, ось лише неповний список тих харчових товарів, які упаковуються на продаж у самозбірні коробки на постійній основі:

При цьому будь-які такі самозбірні коробки для товарів можуть бути зі своїми товарними особливостями. Наприклад, сьогодні українська промисловість випускає жорстку, напівжорстку та м'яку споживчу гофротару. Вона може відрізнятися за кольором, фактурою, текстурою верхнього шару, прозорістю та оформленням. Завдяки жорсткості своєї конструкції самозбірні коробки та ящики дають можливість упаковувати товари різної форми та обсягу. Хочете створити упаковку, що запам'ятовується, яка виділить ваш товар на тлі конкурентів? За допомогою самозбірних картонних коробок це зробити найпростіше і найдешевше. Крім того, не варто забувати, що для споживчої упаковки велике значення має такі показники як гладкість та білизна поверхні картону. Біла поверхня забезпечить високий контраст зображення під час друку, а глянсовість зробить такі коробки неймовірно приємними на дотик.

Загалом, поточний ринок споживчого та транспортного пакування в Україні неймовірно різноманітний. Ну а ми, зі свого боку, на завершення цієї статті хочемо вам нагадати, що всі найбільш затребувані розміри товарних і транспортних коробок ви зможете купити в наявності в інтернет-магазині «Пак Юа» . Причому як оптом, так і вроздріб від 1 штуки. Крім того, для всіх клієнтів доступна можливість замовити картонні коробки будь-якого розміру та конструкції від виробника відповідно до норм ДСТУ 4260:2003, ГОСТ 17527-2014 та ISO 21067:2007. Працювати з компанією «Експрес Упаковка» вигідно та зручно. Ми раді бачити вас 24/7!

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн