Коробки з мікрогофрокартону: всі види конструкцій та моделей (частина 1)

Изготовление картонных коробок любых размеров недорого Харьков Киев Украина Картонні коробки з мікрогофрокартону – це загальновизнана економічно вигідна, багатофункціональна та напрочуд міцна упаковка. Свою популярність на ринку споживчої тари та упаковки вони завоювали завдяки вигідній ціні, практичності та естетичній привабливості. При цьому коробочки дуже легкі, набагато легші за коробки з інших видів гофрокартону, не кажучи вже про тару і упаковку з інших матеріалів. А за рахунок багатошаровості вони надійно захищають вантаж від будь-яких пошкоджень у процесі перевезення та зберігання. Такі коробки відрізняються високою презентабельністю, вони приємні на дотик, можуть бути пофарбовані в будь-який колір і підходять для нанесення зображень різної складності, тому мають попит ще й для ексклюзивної та подарункової упаковки.

Однак видів коробок з мікрогофрокартону існує безліч. Як при цьому вибрати відповідну конструкцію коробки з мікрогофрокартону? Чи згодиться вона під конкретний товар? Щоб не заплутатися при виборі коробок з мікрогофрокартону, читайте цю статтю з поясненнями щодо кожного виду конструкцій коробок з мікрогофрокартону.


Які бувають види картонних коробок із мікрогофокартону?

Изготовление картонных коробок любых размеров недорого Харьков Киев Украина Виробництво недорогого та якісного пакування з мікрогофрокартону в більшості випадків орієнтоване підприємствами-виробниками України на декілька основних видів тари та пакування з мікрогофрокартону. І практично 95% з усієї виробленої з мікрогофрокартону продукції – це картонні коробки, а також їх внутрішні та зовнішні елементи. Тому, якщо виробник говорить про можливість виготовлення продукції з мікрогофри, у більшості випадків він має на увазі саме виробництво дешевих картонних коробок з мікрогофрокартону .

При цьому всі картонні коробки з мікрогофрокартону, що виробляються підприємствами України, можна розділити на кілька основних видів за типом конструкції. Безумовно, за наявності штанц-форми ви можете замовити недорого виробництво картонних коробок з мікрогофрокартону будь-якої конфігурації та конструкції. Але найчастіше споживачі вибирають відповідну за розміром картонну коробку з мікрогофри з відомих видів конструкції. Однак не рідкісні випадки виготовлення та коробок з мікрогофрокартону оригінальної форми – такі коробки, як правило, виготовляються для пакування виставкової чи рекламної продукції, а також для деяких видів дуже дорогих спиртних напоїв та аксесуарів.

Про незвичайні та нестандартні за формою коробки з мікрогофрокартону ми поговоримо в окремій статті, а зараз розглянемо види конструкцій стандартних коробок з мікрогофрокартону, які використовуються як споживча тара та упаковка.

Отже, за типом конструкції пакувальні дешеві картонні коробки з мікрогофрокартону виготовляються у дванадцяти різних моделях. Далі коротко поговоримо про кожну з них, але спочатку трохи спільної інформації. Всі види коробок із мікрогофрокартону, які будуть описані нижче, розраховані на упаковку невеликої ваги продукції – не більше ніж 20 кілограмів. Крім того, вони можуть бути виготовлені як з бурого, так і білого або хмарного мікрогофрокартону в залежності від побажань замовника. Ну, і кожен вид перерахованих нижче коробок з мікрогофри підходить для нанесення одноколірного або кольорового зображення методом флексографічного друку.


Изготовление картонных коробок любых размеров недорого Харьков Киев Украина Календарна коробка

Даний вид картонних коробок з мікрогофрокартону являє собою картонну коробку невеликої висоти з відкидною кришкою , що є частиною самої коробки (корпуса), що не відокремлюється. Виготовляється такий вид дешевих картонних коробок із мікрогофрокартону з однієї деталі (самозбірна коробка) за допомогою штанц-форм для плоскої або ротаційної висікання. Використовується ж для упаковки різної рекламної або публіцистичної продукції (книги, журнали, рекламні буклети тощо) друкарнями, торговими компаніями, ательє і т.д. Крім того, самозбірна коробка такого типу може застосовуватися для пакування іграшок, конструкторів, що розвивають ігор. Яскравим прикладом є упаковка дитячих планшетів та комп'ютерів.


Изготовление картонных коробок любых размеров недорого Харьков Киев Украина Коробка «Зубна паста»

Цей вид картонних коробок з мікрогофри також є картонною коробкою невеликої висоти з відкидною кришкою , що є невідокремлюваною частиною самої коробки (корпуса). Відмінною особливістю моделі є наявність двох бічних клапанів, які при закриванні кришки коробки накриваються зверху клапаном з «язичком». Виготовляються такі коробки з однієї деталі за допомогою штанц-форм для плоскої або ротаційної висікання і є самозбірними. Основне призначення - упаковка побутової хімії, дрібних та сипких товарів та вантажів, кондитерських виробів. Застосовується для пакування подарунків та сувенірів.

На цьому ми закінчимо першу частину розповіді про конструкції картонних коробок з мікрогофрокартону. Продовження читайте незабаром на сторінках блогу інтернет-магазину «Експрес Упаковка».

продовження див тут

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн