Основні правила зберігання та перевезення гофротари та гофроупаковки (частина 1)

Потребительская и транспортная гофротара любых размеров недорого Харьков Киев Украина Гофротара і гофроупаковка в різних їх проявах і видах на сьогоднішній день є основним видом упаковки для безлічі товарів, що використовуються при переїздах, просто незамінні як універсальна ємність для складування буквально всього на світі. Загалом, це далеко не секрет, ми не раз і не два говорили про те, що пакувальні гофровироби - це найвигідніший з усіх поглядів вид тари та упаковки. Але при всій своїй універсальності та затребуваності будь-яка гофротара має певні умови використання. Так, нехай ці умови зовсім не критичні, але якщо говорити з точки зору вигідності використання картонної упаковки, економії на упаковці, їх обов'язково слід враховувати.

Для початку давайте трохи поговоримо про суть проблеми та причини, які стали приводом для написання цієї статті.


Основні причини псування гофротари та гофроупаковки в процесі зберігання та перевезення упакованої продукції

Потребительская и транспортная гофротара любых размеров недорого Харьков Киев Украина Абсолютно кожна організація, компанія чи підприємство, які випускають товари власного виробництва та використовують для їх упаковки тару з гофрокартону, хоч раз, але зазнавали збитків через передчасне псування упаковки. Ситуації та причини при цьому можуть бути дуже різними, але підсумок завжди один - упаковка не годиться, а значить гроші були витрачені даремно. Як правило, подальша реакція на це однакова - претензії до виробника і найчастіше із звинуваченнями та образами. Однак чи обґрунтовано це? Давайте розберемося.

Практично у будь-якій сфері життя ми завжди хочемо отримувати бажане. Це "бажане" у кожного своє, але в переважній більшості випадків бажаним є належна якість чогось. Зауважте, як часто ви чуєте, та й говорите про якісні послуги, якісне обслуговування, якісні товари тощо тощо. Споживча тара та упаковка з гофрованого картону не є винятком. Причому неважливо, дешева гофротара купується чи навпаки – дорожча. У всіх випадках споживач вимагає належної якості та при виникненні будь-яких проблем з тарою при упаковці, зберіганні або перевезенні продукції тут же всю провину звалює на "погану" якість гофротари та на погану "якість" обслуговування. Мовляв, я заплатив за упаковку, а мені продали якусь, даруйте, макулатуру.

Ця проблема існує вже не один десяток років. І щоб її уникнути, і виробник гофротари, і споживач повинні дотримуватись деяких правил експлуатації даної продукції, оскільки вони обумовлені її особливостями та особливостями матеріалу, з якого гофротара виготовляється – власне кажучи, гофрованого картону . І щоб у результаті отримати дійсно якісний продукт на всіх етапах експлуатації, ці умови повинні обов'язково дотримуватися. Далі давайте поговоримо про кожен важливий аспект вибору та експлуатації споживчої чи транспортної гофротари докладніше.


Як правильно підбирати розміри пакувальних гофроящиків?

Дуже часто при експлуатації картонних коробок, лотків, гофроящиків та іншої гофротари подібного типу виникає повне або часткове руйнування упаковки і, як наслідок, можливе псування упакованої готової продукції та небажана втрата грошей. Найпоширенішою причиною такої ситуації є неправильний розрахунок габаритів продукції та відповідно неправильний підбір розмірів пакувальної гофротари для цієї продукції. Причому відразу слід зазначити, що ця ситуація виникає у конкретному разі конкретного товару, а й у принципі. З нашого досвіду можемо сказати, що дуже часто та ж купівля картонних коробок здійснюється з прицілом на кілька різних розмірів продукції. Мовляв не зовсім розміром, але й так зійде. Так, зійде, але не завжди.

За давно встановленими правилами вибір розміру гофротари має здійснюватися за декількома нескладними стандартами, які чомусь нерідко, на жаль, ігноруються. Отже, передусім такі операції регулюються конкретними нормативними актами – ГОСТами, ОСТами тощо. Ці стандарти завжди слід ставити в основу, причому як виробнику (що логічно), так і споживачеві. Так-так, якщо ви постійно користуєтеся, наприклад, чотириклапанними гофроящиками для пакування товарів , то було б не зайвим вивчити відповідні стандарти. Це витрачений час з лишком зекономить ваші нерви та гроші.

продовження див тут і тут

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн