Стрейч-плівка для машинного пакування (частина 2)

Стрейч пленка по низким ценам в Киеве, Харькове

початок див тут

Також палетопакувальники розрізняються по швидкості обмотки і типу вантажу, що упаковується.

Кожна модель палетообмотувача для машинноїстрейч-плівки прозорої має певний набір корисних можливостей - функцій. Варіанти і поєднання можуть бути різними, перерахуємо лише деякі з них: регулювання кількості додаткових витків по краях рулону, автоматичне визначення висоти вантажу разом з піддоном і без нього, зручний нешвидкий старт обертання і плавна зупинка платформи, вибір відповідної швидкості обертання платформи і переміщення каретки із запропонованих (кількість може бути різною - залежить від конкретної моделі палетопакувальника для розрачного та кольорового стрейчу), автоматичне обрізання стрейч-плівки прозорою або кольоровою товщиною17 , 20 та 23 мкн після завершення процесу упаковки. Деякі моделі також передбачають можливість швидкого доступу та легкої заміни стрейч-плівки прозорого або кольорового стрейчу .


Які бувають різновиди стрейч-плівки для упаковки?

Стрейч-плівка автоматична буває кількох видів. Основним фактором відмінності в даному випадку виступає насамперед показник престрейча – граничного рівня розтягування конкретного виду стрейч-плівки прозорої та кольорової. Іншими словами – наскільки можна розтягнути стрейч-плівку, щоб вона не порвалась. Також впливає і конкретна модель пакувальної машини, за допомогою якої даним видом стрейч-плівки упаковуватиметься продукція та вантажі.

З усього різноманіття машинного стрейчу нас, звичайно ж, цікавить насамперед такі види стрейч-плівки машинної, які можна купити оптом та в роздріб дешево у Харкові, Києві, Одесі та інших містах України. Отже, все різноманіття ринку стрейч-плівки для машинного пакування в Україні можна поділити на 4 основні типи. і про кожного з них поговоримо більш детально.


Стрейч-плівка для машинного пакування з показником престретча 150%

Даний вид стрейч-плівки прозорої або кольорової має досить середній показник міцності. Використовується в палетопакувальних машинах вельми примітивної конструкції, не обладнаних механізмом перестрійу і не вимагають будь-яких підвищених показників міцності або липкості стрейч-плівки. Застосовується для упаковки різних вантажів, яким не потрібна сувора фіксація та додатковий захист від механічних пошкоджень.


Жорстка стрейч-плівка для машинного пакування

Іноді таку стрейч-плівку прозору чи кольорову називають ще найстрейчовою жорсткою плівкою. Основною відмінністю жорсткого стретчу від інших видів стрейчу для машинної упаковки є наявність особливого зовнішнього шару, що запобігає явищу адгезії. Простіше кажучи, цей вид плівки має спеціальне антилипке покриття, наявність якого дуже важлива при зберіганні упакованого в стрейч-плівку прозорого або кольорового товару або готової продукції в умовах обмеженого простору.

Також застосовується для пакування важких вантажів, у разі коли необхідна підвищена жорсткість пакувального матеріалу і високі показники, що стягують.

Рівень розтягування даного виду стретча коливається в районі 200-220% від вихідного розміру, а вибір певного типу палетопакувальної машини не потрібен - дана стрейч-плівка також дуже універсальна і підходить як для автоматичних палетайзерів, так і для напівавтоматичних.

продовження див тут

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн