Стрейч-плівка прозора (частина 1)

Стрейч-пленка У попередніх наших статтях у рамках циклу "Стрейч-плівка" наші читачі змогли познайомитися з даним видом пакувального матеріалу, дізнатися про всі його слабкі та сильні сторони та вирішити для себе, чи варто купувати стрейч-плівку оптом чи в роздріб у Харкові чи Києві, а також у інших містах України.

Були розглянуті практично всі тонкощі виготовлення, реалізації та вибору стрейч-плівки. Єдина характеристика стрейч-плівки, про яку ми ще не поговорили – це колір стрейчу.

Ця стаття присвячена одному з найпопулярніших варіантів кольору стрейчу – стрейч-плівці прозорої. Сьогодні ми з вами поговоримо про те, чи варто купувати прозору стретч-плівку, чи важлива різниця між прозорим стретчем та стрейч-плівкою певного кольору, які є плюси та мінуси у прозорої стретч-плівки тощо. Загалом, намагатимемося розглянути стрейч-плівку прозорого кольору з усіх можливих сторін.


Що таке стрейч-плівка прозора?

Почнемо за традицією, що вже склалася, з визначення поняття "прозорий стрейч".

Стрейч-плівка прозора - це пакувальна плівка з матеріалу на основі поліпропілену або кополімерів етилену. Як і будь-який інший вид стрейч-плівки, прозорий стрейч є популярним пакувальним матеріалом. Причому популярність його визнана не лише в Україні, а й у європейських, азіатських та американських країнах. Продається, як правило, прозорий стрейч оптом та в роздріб у рулонах певної намотування. Кількість стрейчу при цьому вимірюється або в метрах або на вагу - в кілограмах.


В яких розмірах продається прозора плівка? (початок)


Ширина

Стрейч-пленка Основними параметрами при виборі стрейч-плівки прозорого кольору кінцевим покупцем є довжина, ширина та товщина полотна. На ринку Харкова та України різні варіанти порізаної стрейч-плівки, проте в цілому стандартний розмір прозорого стретча виділити можна.

Отже найчастіше зустрічається стрейч-плівка прозора для ручного та машинного пакування шириною 10,25 та 50 сантиметрів. Деякі компанії також пропонують купити в Харкові не дорого оптом і в роздріб прозору стрейч-плівку шириною 15, 35 і 45 сантиметрів, проте дані розміри ширини полотна стрейч досить специфічні, а тому мають дуже слабкий попит.

Найбільш популярним різновидом стрейч-плівки прозорого кольору по ширині є

стретч шириною 50 см різної довжини намотування. Така популярність зовсім не дивна, адже ширина півметрова дуже практична і підходить для використання в різних сферах - від виробництва до домашнього використання. І якщо для промислового застосування стрейч-плівки може бути використана і стретч-плівка прозора іншої ширини, то стрейч для будинку практично завжди купується шириною 50 см. 50 сантиметрів. Очевидно, причини цього явища слід шукати у зручності застосування (рулон шириною 50 см зручно тримати в руках, обмотку або упаковку предметів можна легко виконувати самостійно і т.п.), а також відносно недорогій ціні в порівнянні з іншими варіантами упаковки. Крім того, очевидно, що ширина 50 см є вкрай практичною і підходить для упаковки практично всіх видів предметів домашнього вжитку.

Ширина 10 та 25 сантиметрів досить специфічна, хоч і є для Харкова та України загалом поширеною. Однак навіть самі постачальники відзначають набагато нижчу популярність стрейчу прозорого даного розміру в порівнянні зі стрейч-плівкою прозорою шириною намотування 50 сантиметрів .

Застосовується стрейч-плівка прозора для пакування головним чином на виробництві. Адже габарити упаковки можуть різними, часом зовсім не стандартними і не звичними. А оскільки є попит на продукцію таких незвичайних габаритів, то цю саму продукцію потрібно запакувати та доставити замовнику, тому стрейч-плівка шириною намотування 10 та 25 см і мають свою частку ринку, як сказали б економісти, хоч і порівняно невелику.

Окремо варто сказати про стрейч-плівку прозорого кольору завширшки 1,1 метра. Плівку такої великої ширини також купують у Києві та Харкові оптом та в роздріб, і знову ж таки в основному для пакування готової продукції на виробництві. Застосування стрейчу прозорою шириною 1 метр 10 сантиметрів у домашніх умовах здається абсолютно неможливим. Загалом так воно і є.

продовження див тут


Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн