Виробництво скотч-плівки. Етапи та особливості (частина 3)

початок смут
Изготовление скотч пленки по низким ценам в Киеве, Харькове Етап №3 Виготовлення скотч-плівки

Третій та останнім етап виготовлення скотч-плівки прозорої, коричневої або скотчу будь-якого кольору – це безпосередньо виготовлення скотч-плівки. Цей етап може здійснюватися двома різними способами - одинарним або двофазним.

У першому випадку виготовлення скотчу здійснюється за допомогою бобінорізальних машин, які відразу перемотують та розрізають спеціальними пневмоножами рулони на скотч-стрічки за заданими розмірами. При використанні такого пристрою швидкість виробництва плівки скотч зростає – один рулон такий верстат виробляє за 1-1,3 секунди.

При виготовленні скотч-плівки другим способом будуть потрібні вже два спеціальні пристрої - перемотувальна машинка і різальний верстат. Машинка нарізає картонну шпулю на маленькі втулки для скотчу . Потім верстат установки картонної шпулі одягає їх на вали верстата для нарізки скотч-плівки, на якому закріплений джамбо-рулон, що розходиться на 26 окремих стрічок і розподіляє стрічки по втулках. Після завершення намотування вали знімаються і встановлюються в верстат установки втулок на вали, звідки витягуються готові ролики зі скотчем.


Звичайно, як і за будь-якого технологічно складного процесу з використанням кількох верстатів і приладів, процес виробництва пакувального скотчу не обходиться без шлюбу. Так, наприклад, буває, що під час нарізки та намотування скотч-плівки полотно стрічки зміщується вліво або вправо щодо робочої частини лінії з виробництва скотчевої плівки. У такому разі вищезгаданий недолік забирається за допомогою окремого приладу - верстата для перемотування бракованих роликів.


Виготовлення скотч-плівки із печаткою. Як робиться скотч із логотипом

Окремо варто розповісти про виробництво скотч-плівки з логотипом або печаткою , нанесенням будь-якого малюнка або візерунка, а також виготовлення брендованого скотчу для оптових великих клієнтів у Харкові, Києві та інших містах України.

Підприємство, яке виробляє скотч-плівку самостійно в Харкові, Києві та інших містах України, одним із вищеназваних способів має можливість на власний розсуд або за параметрами та побажаннями, наданими замовником скотч-стрічки з логотипом , здійснювати перемотування та порізку скотч-плівки. Тому виготовлення скотчу з логотипом на замовлення не складає для такої фірми особливих труднощів - ви можете замовити скотч-плівку будь-якого розміру і з будь-яким малюнком, і вам зроблять саме те, що потрібно.

Виготовлення скотч-стрічки з печаткою, наприклад, з логотипом конкретної компанії або скотчу в кольорах державного прапора України , або особливо популярної в останні пару років скотч-плівки "вишиванка" можливе за допомогою двох способів: верхнього та нижнього (міжшарового) друку. Детально обидва способи та переваги та недоліки кожного з них ми розглянемо в окремій статті надалі, а поки що обмежимося лише коротким описом даних процесів.

Метод нанесення логотипу за допомогою верхнього друку на підприємствах у Харкові, Києві, Одесі та Дніпропетровську та інших містах України є нанесенням конкретного малюнка на зовнішню (неклейову) поверхню скотч-плівки прозорою або жовтою, зеленою, червоною, синьою, загалом. , скотчу будь-якого кольору, за допомогою спеціального кліше, яке, як правило, виготовляється з гуми або інших пластикових полімерів.

У процесі ж нанесення малюнка або логотипу на скотч методом нижнього друку цей самий друк (конкретний малюнок) наноситься на рулони скотч-плівки до початку їх порізки на окремі рулони. У такому разі друк розташовується між шаром основи з поліпропілену або будь-якого іншого варіанту основи, про які ми розповімо вам найближчим часом в окремих статтях, та шаром клейової маси, різновидами та особливостями якої ми також присвятимо окремі інформаційні матеріали. Друк у цьому випадку проводиться за допомогою спеціалізованої машини, в яку можна завантажувати фарбу кількох кольорів.

Окремо слід зазначити той факт, що при використанні другого способу виготовлення скотч з печаткою малюнок виходить більш якісним і довговічним.


Ось, власне, і все, що слід знати про виготовлення скотч-плівки на підприємствах Харкова, Києва та інших міст України. Процес виробництва скотчу сьогодні - досить цікавий та цікавий процес, адже практично всі операції проводяться на спеціалізованій апаратурі, а людині ж в основному потрібно просто спостерігати та контролювати процес виготовлення плівки скотч.

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн