Гофрокартон для виробництва картонних коробок: історія популярності, сучасний стан та переваги використання (частина 2)

початок див тут

Переваги використання гофрокартону як сировини для виробництва упаковки: картонних коробок, лотків, гофроящиків та гофроконтейнерів

Изготовление картонных коробок любых размеров недорого Харьков Киев Украина Популярність та затребуваність гофрокартону як сировини для споживчої тари та упаковки не викликає жодних сумнівів. Його використовують і великі машинобудівні заводи, кондитерські фабрики, і сфера послуг, і, зрозуміло, оптово-роздрібна торгівля. При цьому кожен споживач вирішує для себе, чому він вибирає саме картонну тару та упаковку. Переваг у даного матеріалу безліч, і визначити точно, в чому полягає головне, так би мовити, вирішальне при виборі матеріалу для виготовлення упаковки, достовірно практично неможливо. Для когось це ціна, а для когось — універсальність.

Однак розповісти про головні переваги гофрованого картону, а також тари та упаковки з нього ми можемо. Отже, давайте спочатку поговоримо про відмінні особливості та переваги матеріалу, тобто, безпосередньо гофрованого картону, а потім розглянемо вироби з гофрокартону за тими самими критеріями – тобто, поговоримо про переваги використання та відмінні особливості картонних коробок, лотків з гофрокартону, гофроящиків та гофроконтейнерів.

Почнемо, мабуть, з переваг та особливостей матеріалу, тобто безпосередньо гофрованого картону.


Ціна запитання

Мабуть, головний плюс гофрокартону як сировини для споживчої тари та упаковки полягає в дешевій ціні як оптом, так і в роздріб. Цим він вигідно виділяється на тлі конкурентів – гофрований картон коштує набагато дешевше, ніж пластик чи дерево.

Як прокладочний матеріал і сировина для виробництва внутрішніх та зовнішніх елементів споживчої тари та упаковки (тих же картонних коробок або, наприклад, гофроконтейнерів) він просто ідеальний за своїми експлуатаційними характеристиками та дешевою ціною виготовлення.

Також слід зазначити, що гофрокартон може використовуватися як обгортковий матеріал. Він здатний легко замінити повітряно-пухирчасту плівку або будь-який інший полімерний пакувальний матеріал при знову-таки дешевшій ціні. А для створення міцної та якісної упаковки гофрований картон підходить набагато краще, ніж матеріали з поліпропілену чи поліетилену.


Економічність

Изготовление картонных коробок любых размеров недорого Харьков Киев Украина Порізка гофрованого картону недорого на певні розміри – процес досить простий у порівнянні з багатьма іншими матеріалами. Ви легко зможете відрізати потрібний вам розмір на будь-якому різальному або просічному верстаті або вручну, за допомогою ножиць або ножа. Це дуже зручно та дозволяє чітко контролювати кількість використаного для виготовлення упаковки чи матеріалу. Таким чином, ви зведете до мінімуму залишковий матеріал у вигляді облоїв. І те, ці облої чудово приймаються в пунктах прийому макулатури, і ви компенсуєте частину витрат на покупку сировини ще й таким чином.


Простота у використанні

Недорогий гофрований картон для виробництва коробок зазвичай поставляється в листах, тому є дуже зручним і простим у використанні сировинним матеріалом. Лист картону важить дуже мало і може бути перенесений на штанц-форму для висікання картонних коробок без особливих труднощів. При цьому безпосередньо висікання з цього матеріалу – також зовсім нескладний технологічний процес, навчання якому займає не більше 10 хвилин. Висікати картонні коробки будь-якого виду та розміру з такого матеріалу може навіть непрофесіонал і без особливої підготовки.

Також важливим моментом є невибагливість гофрокартону до умов зберігання. Єдине, від чого його слід оберігати, то це від влучення рідин. Втім, тут нічого нового – будь-який матеріал на паперовій основі боїться води.

Перенесення картону не вимагає використання будь-яких пристроїв, ви можете переносити його вручну в потрібній кількості без витрати особливих зусиль.


Універсальність

Сучасне обладнання, яке використовується підприємствами з виробництва гофрованого картону, дозволяє нарізати цей сировинний матеріал для виготовлення картонних коробок практично в будь-якому розмірі. Тому подальше виготовлення з нього картонних коробок є простим заходом. Так, наприклад, якщо ви використовуєте двомісну штанц-форму для ротаційної або плоскої висікання картонних коробок, то і листи гофрокартону можете замовити відповідного розміру по довжині та ширині. Те саме і з виробництвом картонних коробок на чотиримісних або будь-яких інших штанц-формах – розмір замовлених вами листів може бути будь-яким.

Другим важливим показником універсальності гофрокартону для виготовлення споживчої тари та упаковки є можливість висікання картонних коробок або будь-яких інших виробів будь-якої конструкції. Якщо у вас є підходяща штанц-форма, то з гофрокартону ви зможете виготовити навіть химерну трапецеїдальну коробку для пакування дорогих алкогольних напоїв або будь-яке інше дизайнерське вишукування.

І, звичайно ж, слід сказати про можливість виготовляти картонні коробки або інше пакування з гофрокартону практично під будь-яку вагу продукції. Гофрований картон для виробництва коробок може бути тришаровим, п'ятишаровим або семишаровим, тому якщо вам потрібні коробки під дуже важкі вантажі, просто оберете картонні коробки з семишарового гофрокартону. А якщо, наприклад, потрібно запакувати негабаритний і не дуже важкий предмет, наприклад, якусь художню інсталяцію, вам ідеально підійдуть дешеві картонні коробки з п'ятишарового гофрованого картону . Коробки з тришарового гофрокартону - це стандартна упаковка для більшості товарів і вантажів вагою до 50 кілограмів. Хоча в залежності від виду тришарового горокартону, з нього можна виготовляти споживчу тару та упаковку під набагато більші ваги.


Простота у зберіганні та транспортуванні

Изготовление картонных коробок любых размеров недорого Харьков Киев Украина Як ми вже зазначали раніше, гофрований картон, що використовується для виготовлення картонних коробок та іншої споживчої тари та упаковки, може зберігатися практично в будь-яких умовах, а втрачає свої експлуатаційні властивості лише від потрапляння води чи іншої рідини.

Також справа і перевезенням гофрованого картону для виробництва коробок. Ви можете використовувати практично будь-який транспорт, навіть автомобілі з відкритим кузовом, якщо дозволяють погодні умови. Стандартним видом перевезення цього сировинного матеріалу є транспортування гофрокартона вантажним автомобілем . Також у нашій країні популярні перевезення гофрокартону та виробів із нього за допомогою залізничного транспорту. Який із них кращий? Тут вже ви самі собі вирішуйте виходячи з вартості і потрібного на доставку часу.

продовження див тут

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн