Картонні коробки Нової пошти: детальний огляд упаковки, яка використовується для поштового пересилання (частина 3)

початок див. тут і тут

Картонные коробки Новой почты любых размеров недорого Харьков Киев Украина Звичайно, всі вищезгадані альтернативи є більш затратними для "Нової пошти", тому в найближчій перспективі навряд чи ситуація кардинально зміниться. Хіба що поштові служби-конкуренти подбають. Але це вже зовсім на межі фантастики. Єдиним виходом для споживачів є покупка чотириклапанних коробок за розмірами "Нової пошти" в інших місцях. Це можуть бути інтернет магазини, стаціонарні магазини, ринки вашого міста. Можна навіть самостійно замовити виробництво чотириклапанних коробок "Нової пошти" на заводі за великих тиражів або у цеху – за менших тиражів. Так чи інакше, вибір все одно за вами, тож вирішуйте. Ну, а ми перейдемо до наступної групи – самозбірні картонні коробки "Нової пошти".


Самозбірні картонні коробки "Нової пошти"

І на завершення нашої сьогоднішньої статті розглянемо найпопулярніший вид картонних коробок "Нової пошти" - самозбірні картонні коробки . Чому найпопулярніший? - Все просто, ну, як завжди, коли справа стосується упаковки "Нової пошти".

Напевно, кожен з нас хоч раз, але таки був/був у відділенні "Нової пошти", щоб відправити або отримати посилку. Але чи звертали ви увагу, які саме отримують чи надсилають посилки люди, які перебувають з вами у цьому відділенні? Ми більш ніж впевнені, що ні. Проте спеціалізовані організації за цим стежать, зрозуміло, і не лише. "Нова пошта", як і будь-яка інша комерційна компанія, дуже зацікавлена у своєму розвитку, а тому подібна статистика для них за вагою золота. Тому негласні показники популярності є, хоч і не афішуються публічно та на постійній основі.

Для початку давайте відразу прояснимо, що поняття "коробка" або "коробок" з приставкою "гофро-" або без неї - це загальні поняття, які однаково використовуються для назви картонних коробок будь-яких конструкцій. Але такі визначення, як "ящик" або "короб", знов-таки з приставкою "гофро-" або без неї, жодного відношення до самозбірних коробочок не мають.

А тепер давайте повернемося до самоскладання "Нової пошти". Власне найбільш популярним видом картонних коробок "Нової пошти" для пакування товарів та вантажів до 30 кілограмів є самозбірні коробки з мікрогофрокартону . При цьому, звичайно, такі коробочки бувають різні і, як і чотириклапанні, різняться за вагою. Однак у цьому випадку є ще відмінність на кшталт конструкції.

Як ми вже неодноразово розповідали, різних конструкцій самозбірних картонних коробок дуже багато. І всі вони досить багатофункціональні. Питання лише в тому, яку саме конструкцію самозбірної коробки вибрати, а розмір такої коробочки так чи інакше буде однаковим, якщо захочете, а ось конструкцій за цим розміром можна виготовити більше десятка різних, і це як мінімум. Усі конструкції самозбірних картонних коробок можна побачити у міжнародному каталозі FEFCO , який публікує та оновлює спеціальна міжнародна комісія під егідою Європейської федерації виробників картону (Fédération Européenne des Fabricants de Carton Ondule). Щодо "Нової пошти", то для здійснення поштових операцій ця компанія використовує самозбірні картонні коробки трьох різних конструкцій:

  • самозбірні картонні коробки "Нової пошти" FEFCO 0427;
  • самозбірні картонні коробки "Нової пошти" FEFCO 0471;
  • самозбірні картонні коробки "Нової пошти" FEFCO 0215.

Також варто сказати про тубуси "Нової пошти" з мікрогофрокартону, проте впевнено стверджувати їхній тип конструкції ми не будемо, оскільки вони можуть бути і трикутними, і прямокутними. А розмір і вага по факту буде той же. Іноді можуть зустрічатися картонні коробки "Нової пошти" з конструкцією FEFCO 0210, але це вже дуже рідкісний випадок, не будемо на ньому загострювати нашу увагу.

Картонные коробки Новой почты любых размеров недорого Харьков Киев Украина Рекомендований розподіл за вагою серед картонних коробок "Нової пошти", як і у випадку з 4-х клапанними гофроящиками, нам бачиться м'яко кажучи дивним. Більш того, конструкція всіх самозбірних коробок зі списку має на увазі наявність додаткових стін і перемичок, які ще більше зміцнюють загальну міцність конструкції. Тим не менш, на сьогоднішній день у нас є наступний асортимент самозбірних картонних коробок "Нової пошти" :

  • 150 х 130 х 600 мм – самозбірний тубус, вага – 3 кг;
  • 150 х 130 х 1100 мм – самозбірний тубус, вага – 6 кг;
  • 150 х 130 х 1600 мм – самозбірний тубус, вага – 8 кг;
  • 580 х 310 х 60 мм – картонна коробка для ноутбука з діагоналлю 17 дюймів або менше;
  • 170 х 120 х 100 мм – картонна коробка ємністю до 0,5 кг фактичної чи об'ємної ваги (стандартна);
  • 240 х 170 х 50 мм – картонна коробка місткістю до 0,5 кг фактичної чи об'ємної ваги (плоска);
  • 240 х 170 х 100 мм – картонна коробка місткістю до 1 кг фактичної чи об'ємної ваги (стандартна);
  • 340 х 240 х 50 мм – картонна коробка місткістю до 1 кг фактичної чи об'ємної ваги (плоска);
  • 340 х 240 х 100 мм – картонна коробка місткістю до 2 кг фактичної чи об'ємної ваги.

Як бачите, знову та сама історія з рекомендованою вагою, що й у чотириклапанних коробках "Нової пошти". Звичайно, самозбірні картонні коробки виготовляються з мікрогофрокартону і мають трохи менші показники міцності, ніж аналогічні коробки зі звичайного гофрованого картону тієї ж марки. Але не так само! Ну, давайте для порівняння візьмемо будь-яку самозбірну коробочку з перерахованого вище списку. Наприклад, плоска самозбірна картонна коробка "Нової пошти" 340 х 240 х 50 мм . "Нова пошта" допускає її для пересилання з вантажами не більше ніж 1 кілограм. А тепер давайте підрахуємо на скільки розрахована така коробочка, якщо взяти стандартний для виробництва такого роду коробочок матеріал – тришаровий мікрогофрократон марки Т-22 . Підрахувавши об'єм (4 літри) та зробивши деяку знижку на різницю типів вантажів, ми отримуємо показник "3 кг"! Більше того, на наш досвід ми сміливо можемо сказати, що в такій коробочці можна і 5 кілограмів з легкістю запакувати та доставити в безпеці, щоб у нього не було гострих країв. А "Нова пошта" чомусь допускає для пакування в картонні коробки такого розміру вантажі вагою не більше ніж 1 кілограм. Чому? Відповідь та сама, що і у випадку з чотириклапанними коробками, які ми розглянули вище. Як кажуть, без коментарів.

На закінчення хотілося б ще раз наголосити, що картонні коробки "Нової пошти" (і чотириклапанні, і самозбірні, і тубуси, і всі інші) зовсім необов'язково купувати саме у відділеннях "Нової пошти". Звичайно, працівники цієї поштової служби вам їх нав'язуватимуть. Однак змусити вас вони не можуть, тому у вас завжди є можливість купити якісні картонні коробки "Нової пошти" в іншому місці та набагато дешевше. Вибір із вами.

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн