Клейовий склад скотч-плівки: різновиди та особливості. Універсальний клейовий склад (частина 2)

початок див тут

Скотч пленка по низким ценам в Киеве, Харькове

Перша частина статті про універсальний клейовий склад скотч-плівки була присвячена використанню універсального клейового складу в чистому вигляді, а також у вигляді клейового шару скотч-плівки, що складається з полімерів на поліуретановій основі. Оскільки універсальний клей є досить новим і не надто відомим у нашій країні, а особливо – як клейовий шар скотч-плівки прозорої або кольорової з поліпропілену або поліетилену, ми намагатимемося надати нашим читачам найбільш повну картину використання та тонкощів застосування даного клейового складу. Сподіваємося, що після прочитання цієї статті ви зможете з легкістю вибрати та купити оптом або в роздріб за низькою ціною клейку стрічку з універсальним клейовим шаром, а також універсальний клей у чистому вигляді для тих чи інших потреб.

Продовжимо нашу розповідь про універсальний клейовий склад інформацією про універсальний клей з наіриту. Так, приступимо.

Універсальний клей з наіриту

Універсальний клейовий склад з наіриту або неопрену – це поліхлоропреновий клей широкого спектру дії. Основою даного клейового розчину є поліхлоропреновий каучук – синтетичний різновид натурального каучуку. Також даний полімер називають наірит або неопрен. Основними особливостями неопрену є особлива еластичність, низька горючість, стійкість до окислення та старіння, які з'являються після проходження процесу вулканізації на етапі виробництва універсального наіритового клею.

Крім того, для наіриту характерна стійкість до впливу води, розчинів різних солей, а також речовин, що використовуються при виготовленні миючих засобів для підлоги, посуду, скла та меблів. Що є важливим фактором при покупці оптом чи в роздріб дешево у Харкові, Києві та інших містах України універсального клею для дому, для офісу та для машини.

Наіритовий універсальний клейовий склад у чистому вигляді або у вигляді клейового розчину, нанесеного на скотч-стрічку , застосовується для з'єднання та склеювання безлічі матеріалів натурального та штучного походження. Так, неопреновий клей використовується для виробів із дерева, скла, щільних тканин, кераміки, різних полімерів. Зокрема, наіритовий клейовий розчин чудово поєднується з матеріалом полотна ПВХ скотч-плівки .

Головною ж перевагою даного виду клейового розчину є склеювання гуми та шкіри з металом або металевими сплавами, а також бетоном та цеглою.

Окремо варто сказати про використання неопренового клейового складу в чистому вигляді або у вигляді клейової маси, нанесеної на скотч-стрічку , для монтажу та кріплення теплоізоляції або гідроізоляції зі спіненого поліетилену та поліпропілену до поверхонь з алюмінію, сталі та деяких інших металів. Загалом клеїть намертво.

Поширена форма упаковки клею з наіриту в Харкові, Києві та інших містах України – це металевий тюбик або пластиковий флакон 40 – 200 мілілітрів, а також металеві банки або відра великого об'єму – від 3 до 20 літрів.


Клей універсальний з епоксидної смоли

Універсальний епоксидний клейовий склад – це двокомпонентний епоксидний клей холодного затвердіння. Може використовуватися як у чистому вигляді, так і у вигляді клейового шару скотч-плівки прозорого, коричневого або іншого кольору з поліпропілену або поліетилену.

Основною сферою застосування епоксидного клею та поліпропіленової клейкої стрічки з клейовим шаром з епоксиду є склеювання кольорових та чорних металів та їх сплавів, деревини та виробів з неї, пінопластів та різних видів пластмас, а також кераміки та керамічних виробів.

Епоксидний клейовий розчин може бути використаний для приготування епоксидних компаундів для реставрації тріщин, сколів, невеликих порожнин при ремонті автомобілів, різних механізмів, виробів зі склопластику.

Клей з епоксидної смоли відрізняється підвищеною масло- та бензостійкістю, стійкістю до миючих розчинів за умови відсутності в його складі будь-яких розчинників.

Купити клей з епоксидної смоли в чистому вигляді або клейку стрічку з клейовим шаром з епоксидної смоли оптом або вроздріб за дешевою ціною найпростіше в інтернеті, тому як знайти стаціонарний магазин з таким специфічним асортиментом і щоб хорошої якості досить непросто.

На цьому наша розповідь про універсальний клейовий склад добігає кінця. Ми розповіли вам про всі види універсального клею, що використовується в чистому вигляді або як клейовий шар скотч-плівки, який можна знайти і купити дешево оптом або в роздріб у Харкові, Києві та інших містах України. Зрозуміло, у Європі та США поширені й інших, більш досконалі види універсального клейового полотна, проте розповідь про них може з'явитися колись пізніше. Якщо, звичайно, дані види клейового складу з'являться на ринку України у вигляді клейового складу скотч-плівки прозоро або кольорової, або пакувального коричневого скотчу.

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн