Стрейч-плівка харчова. Все, що потрібно знати (частина 2)
початок див тут
Захисні властивості стрейч-плівки
Харчова стрейч-плівка, також як і технічний стрейч , характеризується високою міцністю та опірністю до впливу зовнішніх факторів. Запакованої в харчовий стрейч продукції зовсім не страшним дощ, сніг, сильний вітер, пил та бруд, а також різного роду механічні пошкодження на кшталт випадкових проколів, розривів, продавлювань тощо. Наявність таких захисних властивостей дуже важлива на всіх етапах виробництва та продажу стрейч-плівки харчової у Харкові, Києві та інших містах України оптом та в роздріб. І при перевезенні упакованих товарів у відкритому кузові, і при транспортуванні в контейнері або фурі, і при зберіганні на складі або в цеху, і при знаходженні товару у вітрині або на полиці магазину - харчова стрейч-плівка дозволить зберегти первісний товарний вигляд і смакові якості упакованого продукту.
Колір та запах після стрейч-плівки, чому вони залишаються?
Якісна харчова стрейч-плівка не залишає на упакованій продукції слідів кольору або запаху. Напевно, ви хоч раз у житті стикалися з ситуацією, коли куплені вами в супермаркеті фрукти, овочі або тортик з тістечками мають неприємний "пластмасовий" присмак, і, як наслідок, стають непридатними в їжу. Слід розуміти, що в цій ситуації всьому виною саме харчова стрейч-плівка, і все тому, що вона зроблена "кустарним" чином несумлінними виробниками. На жаль, такі зустрічаються на ринку ПВХ плівки і в Україні загалом, і у Харкові зокрема. На жаль, але ефективно боротися з такими негідниками-виробниками можуть лише відповідні служби. Від себе редакція інтернет-магазину "Експрес Упаковка" може вам порекомендувати лише не купувати більше товарів компанії-виробника, яка скомпрометувала себе таким чином. Безсумнівно, власникам даної компанії-виробника продуктів харчування відомо про низьку якість харчової стрейч-плівки, що використовується для упаковки, але з метою економії вони свідомо йдуть на таку зневагу клієнтами. Що ж, це, як кажуть, вибір кожного.
Простота у застосуванні стретч-плівки
Стрейч-плівка харчова має відмінну опірність до запотівання та збереження високого рівня санітарно-гігієнічних властивостей. Це дуже зручно як для виробника та продавця, так і для покупця. Адже ніхто не стане сперечатися, що бачити те, що купуєш - безцінно.
Ну і, нарешті, останнє. Запаковані в стрейч-плівку продукти можна спокійно розморожувати та підігрівати у НВЧ-печі (мікрохвильовці) до температури 60-70 °C. Різниця в 10 ° C визначається конкретним виробником стрейч-плівки у Харкові, Києві та Україні в цілому. Хтось робить ПВХ плівку під 70 °C, хто допускає лише 60 °C. У будь-якому випадку вам при розігріванні їжі, упакованій устрейч-плівку прозору харчову, краще перестрахуватися та виставити меншу температуру.
Ось, власне, і все, що слід знати про харчову стрейч-плівку. Сподіваємося, що дана стаття виявиться корисною для вас при виборі продуктів харчування, упакованих у харчову стрейч-плівку в магазинах Харкова, Києва та України.