Стрейч-плівка харчова. Все, що потрібно знати (частина 2)

початок див тут

Стрейч пленка по низким ценам в Киеве, Харькове Полівінілхлоридна стрейч-плівка має низку унікальних особливостей, які роблять її просто незамінними для харчової галузі. ПВХ стрейч має здатність випускати водяну пару і вуглекислий газ назовні упаковки, а кисень - запускати всередину. Саме ця особливість і є визначальною для збереження первинного товарного вигляду та смакових якостей харчової продукції. При цьому всередину не пропускаються різноманітні хвороботворні бактерії та віруси. Простіше кажучи, унікальна структура харчової плівки не дає бактеріям та вірусам, розвиватися та мутувати в упакованому продукті.



Захисні властивості стрейч-плівки

Харчова стрейч-плівка, також як і технічний стрейч , характеризується високою міцністю та опірністю до впливу зовнішніх факторів. Запакованої в харчовий стрейч продукції зовсім не страшним дощ, сніг, сильний вітер, пил та бруд, а також різного роду механічні пошкодження на кшталт випадкових проколів, розривів, продавлювань тощо. Наявність таких захисних властивостей дуже важлива на всіх етапах виробництва та продажу стрейч-плівки харчової у Харкові, Києві та інших містах України оптом та в роздріб. І при перевезенні упакованих товарів у відкритому кузові, і при транспортуванні в контейнері або фурі, і при зберіганні на складі або в цеху, і при знаходженні товару у вітрині або на полиці магазину - харчова стрейч-плівка дозволить зберегти первісний товарний вигляд і смакові якості упакованого продукту.


Колір та запах після стрейч-плівки, чому вони залишаються?

Якісна харчова стрейч-плівка не залишає на упакованій продукції слідів кольору або запаху. Напевно, ви хоч раз у житті стикалися з ситуацією, коли куплені вами в супермаркеті фрукти, овочі або тортик з тістечками мають неприємний "пластмасовий" присмак, і, як наслідок, стають непридатними в їжу. Слід розуміти, що в цій ситуації всьому виною саме харчова стрейч-плівка, і все тому, що вона зроблена "кустарним" чином несумлінними виробниками. На жаль, такі зустрічаються на ринку ПВХ плівки і в Україні загалом, і у Харкові зокрема. На жаль, але ефективно боротися з такими негідниками-виробниками можуть лише відповідні служби. Від себе редакція інтернет-магазину "Експрес Упаковка" може вам порекомендувати лише не купувати більше товарів компанії-виробника, яка скомпрометувала себе таким чином. Безсумнівно, власникам даної компанії-виробника продуктів харчування відомо про низьку якість харчової стрейч-плівки, що використовується для упаковки, але з метою економії вони свідомо йдуть на таку зневагу клієнтами. Що ж, це, як кажуть, вибір кожного.


Простота у застосуванні стретч-плівки

Стрейч пленка по низким ценам в Киеве, Харькове Стрейч-плівка харчова має відмінну опірність до запотівання та збереження високого рівня санітарно-гігієнічних властивостей. Це дуже зручно як для виробника та продавця, так і для покупця. Адже ніхто не стане сперечатися, що бачити те, що купуєш - безцінно.

Ну і, нарешті, останнє. Запаковані в стрейч-плівку продукти можна спокійно розморожувати та підігрівати у НВЧ-печі (мікрохвильовці) до температури 60-70 °C. Різниця в 10 ° C визначається конкретним виробником стрейч-плівки у Харкові, Києві та Україні в цілому. Хтось робить ПВХ плівку під 70 °C, хто допускає лише 60 °C. У будь-якому випадку вам при розігріванні їжі, упакованій устрейч-плівку прозору харчову, краще перестрахуватися та виставити меншу температуру.

Ось, власне, і все, що слід знати про харчову стрейч-плівку. Сподіваємося, що дана стаття виявиться корисною для вас при виборі продуктів харчування, упакованих у харчову стрейч-плівку в магазинах Харкова, Києва та України.

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн