Стрейч-плівка прозора (частина 2)

Стрейч-пленка

початок див тут

В яких розмірах продається прозора стрейч-плівка?

Довжина

Навіщо купувати оптом і в роздріб стрейч-плівку шириною 50 см або будь-яку іншу, ми з вами розібралися в першій частині статті. Тепер настала черга поговорити про стрейч-плівку прозору з погляду її довжини.

На сьогоднішній день безліч магазинів чи торгових компаній пропонують купити недорого оптом та в роздріб прозорого кольору практично будь-якого розміру. У цьому різноманітті немає нічого дивного, адже маючи відповідне обладнання порізати стрейч-плівку прозорого кольору зовсім нескладно. Однак є певні усталені величини, яких дотримується більшість компаній, що продають стрейч-плівку оптом та в роздріб у Харкові, Києві та інших містах України. Найчастіше це 10, 50,100,200 та300 метрів стрейч-плівки прозорою. Однак пропозиція на 1 м, 5 м, 25 м, 150 і 250 метрів також присутня, так що при бажанні та терпінні можна знайти та купити, наприклад, в інтернеті стрейч-плівку даних розмірів.

При покупці стрейчу певної довжини намотування потрібно враховувати пару важливих моментів – це одиниці виміру та рівень престрейчу. Давайте трохи розберемося в цих аспектах і почнемо, мабуть, із престрейча.

Як ми вже розповідали раніше , будь-яка стрейч-плівка має рівень граничного розтягування – престрейч. Тобто, залежно від типу стрейч-плівка, прозора може бути розтягнута на 300% від вихідного розміру. Крім позитивних моментів, така властивість стретч-плівки прозора дає можливість для шахрайства. Не чесний на руку продавець, може продати вам прозору стрейч-плівку, попередньо розтягнувши її на певну величину. Тобто, купуючистрейч-плівку прозорого кольору довжиною 100 метрів , яка може бути розтягнута при упаковці до 300 метрів, ви отримаєте стрейч, який можна буде розтягнути в кращому разі в півтора рази, а то й зовсім непридатний до розтягування - він одразу порветься. Такі ситуації, на жаль, не рідкісні, тому треба бути особливо уважним, коли потрібно купити не дорого, а дешево прозору стретч-плівку оптом чи в роздріб у Києві, у харкові та інших містах України.

Стрейч-пленка Тепер щодо можливого обману в одиницях вимірювання. Як ви знаєте, для України звичними одиницями виміру є міліметр, сантиметр та метр. У Європі та країнах американського континенту загальноприйнятими є такі одиниці виміру довжини стрейч-плівки прозоро, як дюйм та фут. якщо хтось не знає, то 1 фут і 1 дюйм менше, ніж 1 метр. Ось такі відмінності в одиницях виміру довжини чогось, у нашому випадку стрейч-плівки прозорої, і таять у собі потенційний обман. На цінниках товару у магазинах чи картці товару інтернет-магазину одиниці виміру вказуються практично завжди, але у часто дрібним шрифтом тощо. практично непомітно. І людина, купуючи стрейч-плівку прозору оптом чи вроздріб, довжиною нібито 200 метрів, насправді купує стретч-плівку 200, наприклад, ярдів, а це 182 метри 88 сантиметрів. Відповідно, гроші з сімнадцять з невеликим метрів стрейч-плівки прозорої просто даруються продавцю стрейчу.

Загалом, завжди звертайте особливу увагу на рівень престрейча і на те, якою величиною вказана довжина стрейч-плівки прозорої в даному магазині.

Товщина

Стрейч-плівка прозора може бути різної товщини. Вибір певної товщини (або щільності) залежить від конкретного вантажу або товару, який планується пакувати в прозору стрейч-плівку. Найбільш часто використовуваною у Харкові, Києві та інших містах України є стрейч-плівка прозора 9, 17, 20 та 23 мікрони. Для кожного виду при цьому є перелік рекомендованих для пакування предметів та вантажів.


Тип вантажу
Товщина стрейчу
Кріплення звичайних вантажів
17 мікрон
Кріплення великогабаритні або з гострими краями
20 мікрон
Кріплення надважких вантажів (кам'яні блоки, бордюрна плитка
23 мікрони
продовження див тут

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн