Пакувальний скотч із поліетилену: все, що потрібно знати

Скотч пленка из полиэтилена по низким ценам в Киеве, Харькове У попередніх статтях про види полотна скотч-плівки прозорої, коричневого скотчу, скотч-плівки жовтого та синього кольору або чорного, ми розповіли вам про три основні варіанти основи скотчу - це основа з целофану , основа з поліпропілену та основа з полівінілхлориду, або ПВВ .

Дана стаття про полотно скотч-плівки, доступної для оптової та роздрібної купівлі в Харкові, Києві, Дніпропетровську та інших містах України, буде присвячена ще одному варіанту основи скотч-плівки - поліетилену.

У цій статті ми продовжимо знайомити наших читачів зі скотч-плівкою, яку можна купити оптом дешево в Харкові, Києві та інших містах України, а також в роздріб в інтернет-магазинах або в стаціонарних точках продажу скотчу типу лотків, кіосків або магазинів канцтоварів . Отже, скотч-плівка із поліетилену. Поїхали


Скотч-плівка технічна: основа з поліетилену

Поліетиленова пакувальна стрічка є досить популярним видом упаковки, що застосовується в різних цілях. В Україні цей вид плівкової стрічки трохи поступається популярності пакувальній плівці на основі поліпропілену, проте не надто сильно. Можна з упевненістю говорити, що пакувальний матеріал із поліетилену свою нішу у споживчому інтересі та попиті знайшов і впевнено займає вже не перший рік.

Поліетиленова плівка - це пакувальна плівка з поліетилену, що має низку дуже корисних у життєдіяльності людини властивостей. така пакувальна стрічка еластична, вологонепроникна, стійка до низьких температур і дуже гігієнічна.

На відміну від ПВХ плівки та поліпропіленової плівки, поліетиленовий пакувальний скотч-матеріал є абсолютно нешкідливим для організму людини. Саме тому для виробництва дитячих товарів вибирається саме поліетиленова скотч-плівка, що купується в інтернеті оптом чи в роздріб дешево готівковим чи безготівковим розрахунком.

Поліетиленова скотч-плівка чудово передає відтінок і колір фарби, що наноситься на неї. Тому скотч-плівку з поліетилену з печаткою часто використовують для брендування продукції харчової та нехарчової галузі промисловості.

Такий унікальний набір корисних властивостей поліетиленова скотч-плівка має завдяки матеріалу основи – поліетилену.

Далі розглянемо цей матеріал докладніше.

Що таке поліетилен для скотч-плівки?

Поліетилен, з якого виготовляється основа скотч-плівки прозорого або кольорового скотчу, або скотч-плівки з логотипом на замовлення - це термопластичний полімер етилену. Цей матеріал є органічною сполукою, яка часто використовується в різних галузях промисловості не тільки в Україні, а й в інших країнах світу. Більше того, поліетилен – це найпоширеніший у світі вид пластмаси.

Згідно з Вікіпедією, поліетилен є масою білого кольору (тонкі білі та прозорі листи). Є діелектриком та амортизатором. дуже морозостійкий і при нагріванні не розпадається одразу, а розм'якшується – при температурі 80-120 °С.

При цьому адгезія (прилипання), про яку ми розповідали вам в одній з перших статей, у даного полімеру, а значить і у виробів на його основі, зокрема, у скотч-плівки прозорої або будь-якого кольору, наприклад, коричневого, поліетилену, надзвичайно низька.

Окремо варто сказати про поліетилен в Україні та сусідніх країнах. Так вийшло, що в нас і в сусідів поліетилен часто плутають з іншими полімерами, найчастіше - з целофаном. Однак це абсолютно різні полімери, відмінності у властивостях та структурі яких лягають в основу виготовлення різних видів упаковки. Так само, до речі, поліпропілен називають поліетиленом, зовсім не звертаючи уваги на різницю в характеристиках.


Властивості поліетилену

При виборі основи для скотч-плівки віддається перевага поліетилену завдяки ряду хімічних властивостей, про які ми поговоримо далі.

Поліетилен стійкий до впливу води, не реагує з лугами будь-якої концентрації, з розчинами нейтральних, кислих та основних солей, органічними та неорганічними кислотами, навіть з концентрованою сірчаною кислотою, але розкладається при дії 50% азотної кислоти при кімнатній температурі та під впливом рідкого та газоподібного хлору та фтору.

Горить поліетилен блакитним полум'ям, зі слабким світлом, видаючи при цьому запах, схожий на запах парафіну, тобто запах звичайної свічки для домашнього використання.

Поліетилен та вироби з нього, наприклад, скотч-плівка, при кімнатній температурі нерозчинні та не набухають ні у воді, ні в будь-якому з відомих розчинників. Розчинити поліетилен можна лише при температурі від 80 °C у циклогексані та чотирихлористому вуглеці. Також може бути розчинений під високим тиском у прогрітій до 180 ° C воді.


Ось, власне кажучи, і все, що потрібно знати про поліетилен та його роль у створенні та популярності скотч-плівки з основою з поліетилену. Матеріал основи скотч-плівки є важливою властивістю пакувального скотчу і приклад поліетилену та скотч-плівки з нього яскраво це демонструє.


Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн