Як вибрати поштові коробки та іншу упаковку для посилок? (Частина 3)

початок див: частина 1 та частина 2

Изготовление почтовых коробок любых размеров недорого Харьков Киев Украина Щоб вибрати картону для посилок , що дійсно підходить, потрібно враховувати все в комплексі. Наприклад, уявімо собі ситуацію, що ви приходите до поштового відділення і хочете переслати в інший кінець України якусь посилку. І для того щоб вибрати найбільш підходящу коробку, вам головним чином потрібно розуміти, що вона собою представляє: тендітна вона чи ні, чи є в предметах, що відправляються, гострі краї, а може бути це взагалі рідина в пластиковій або скляній тарі і так далі. І щоб розуміти, з чого такі поштові коробки мають бути виготовлені, ми дамо вам невелику загальну рекомендацію.

Поштові коробки з одношарового картону не можна серйозно розглядати як поштову тару. Їм обов'язково буде потрібна додаткова тара, оскільки самі по собі вони не в змозі забезпечити надійний захист вантажу в процесі перевезення, зберігання або перебування у пункті прийому чи пересилання. Тобто – однозначно немає.

Двошаровий гофрований картон хоч і застосовується в поштових операціях дуже активно, але не для коробок під пакування посилок. У нього можна загортати для захисту різні негабаритні поштові вантажі, і в цьому двошаровий картон гофрований досить ефективний, але пакувальні поштові коробки з нього точно не роблять. Тобто знову – однозначно ні.

Тришаровий гофрований картон є найбільш популярним видом гофрокартону для виробництва поштової тари та упаковки – це факт. Однак не всі його види можна розглядати як сировину для такої тари. Наприклад, існує такий тришаровий гофрований картон у листах марки КГ. Основним його призначенням є висікання різних додаткових зовнішніх та внутрішніх елементів упаковки: всіляких прокладок, решіток, перегородок, обічаків тощо. Крім того, їм часто застеляють підлоги транспортних засобів, які використовуються для поштового сполучення між населеними пунктами. Загалом-то його так і називають - прокладочний гофрокартон. Він теж тришаровий, виробляється так само, як і інші марки гофрокартону, але поштову гофротару з нього робити не можна. У неї банально будуть відсутні необхідні для поштової тари міцнісно-експлуатаційні показники.

Изготовление почтовых коробок любых размеров недорого Харьков Киев Украина Решта марок тришарового гофрованого картону "за ідеєю" підходять для виробництва поштової тари. Чому, за ідеєю? Тому що будь-який тришаровий гофрований картон виготовляється з певним типом хвилі. Це може бути С-хвиля, В-хвиля тощо. Але важливо відзначити, що поштові коробки із тришарового гофрованого картону з А-хвильою не можуть використовуватися для поштових операцій. Вони надто слабкі. Причому не має значення, яка при цьому марка тришарового гофрокартону застосовується, хоч навіть Т-25 - все одно вони не витримають.

Тришаровий мікрогофрокартон відрізняється від стандартного гофрокартону більш "низьким" профілем. Як наслідок, це веде до різних особливостей поштової тари з мікрогофрокартону як позитивним, так і негативним. Особливо важливим для поштової тари є рекомендована для упаковки вага, а також тип вмісту. З одного боку - поштові коробки з мікрогофрокартону розраховані на меншу вагу, ніж коробки аналогічного об'єму із звичайного тришарового гофрованого картону, а з іншого боку - поштова тара з мікрогофрокартону і сама по собі важить менше, а вартість поштових послуг безпосередньо залежить від ваги посилки. Тобто і тут і там є свої плюси та мінуси. Однак все це умовно, оскільки найважливішою різницею є можливість використовувати поштові коробки універсально, буквально під все. А з чого вони зроблені - це питання вторинне, аби ціна була доступною. Вартість поштових коробок і з мікрогофрокартону, і зі стандартного тришарового гофрованого картону при однаковому обсязі відрізняються не надто.

А ось поштові коробки з п'ятишарового гофрованого картону коштують окремо. І насамперед через свою ціну. Дійсно вартість такої поштової тари набагато вища, ніж у поштових коробок з будь-якого іншого картону та гофрокартону. Це пояснюється тим, що п'ятишаровий гофрований картон і виробляти складніше, і сировини на його виготовлення йде в рази більше, і власне висікання такої тари - процес куди більш трудомісткий. Загалом і в цілому виходить, що кінцева вартість однієї одиниці поштової тари з п'ятишарової плати виходить досить дорогою для середнього українського споживача поштових послуг.

продовження див: частина 4 та частина 5

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн