Як вибрати поштові коробки та іншу упаковку для посилок? (Частина 4)

початок см: частина 1 , частина 2 і частина 3

Изготовление почтовых коробок любых размеров недорого Харьков Киев Украина Тому така поштова тара користується набагато меншим попитом, ніж поштові коробки з тришарового гофрованого картону або мікрогофрокартону. До того ж не можна не відзначити і те, що використання листового п'ятишарового гофрокартону для висікання поштової тари та упаковки автоматично накладають певні обмеження на види поштової тари. Наприклад, із п'ятишарового гофрованого картону ніколи не роблять самозбірні поштові коробки або поштові коробки конструкції "кришка-дно". Теоретично, звичайно, їх можна зробити, але результат вийде зовсім не презентабельним. Хоча б тому, що конструкція практично всіх самозбірних картонних коробок передбачає наявність безлічі невеликих висічок, вирізів, розрізів, отворів, замочків та інших дрібних елементів, а тому складання подібної коробки буде дуже трудомістким заходом, якщо вона буде з п'ятишарового гофрованого картону. Та й коштуватиме вона набагато дорожче.

Отже, резюмуючи все сказане вище, що ми маємо в сухому залишку? Найбільш прийнятним з різних сторін для виробництва поштової тари та упаковки є тришаровий гофрований картон , та й тришаровий мікрогофрокартон як його різновид. Власне, цей висновок підтверджується у теорії - нашими міркуваннями у межах цієї статті, а й у практиці - підвищеним попитом споживачів таку упаковку для посилок. Всі інші види гофрованого картону всерйоз розглядати як матеріал для висікання поштових коробок не варто. Теоретично, звичайно, це можливо, але на практиці такі коробки для посилок ніхто не використовує, чого не можна сказати про перевезення в промисловому масштабі. Там, зрозуміло, активно застосовують і транспортну тару із семишарового гофрованого картону та багато іншого.


Як вибрати поштові коробки?

З матеріалом, з якого сьогодні виготовляються поштові коробки , ми розібралися. Тепер поговоримо про те, які види конструкцій бувають у поштових коробок. Простіше кажучи, як має виглядати поштова коробка у зібраному вигляді. Як ви знаєте з попередніх наших статей, основними конструкціями картонних коробок вважаються чотириклапанні гофроящики та самозбірні гофрокороби різних видів. Що стосується поштової тари та упаковки для посилок, то тут ситуація така ж точно. Для пакування посилок найчастіше використовуються саме ці два види картонних коробок. Тому про них ми поговоримо максимально докладно, а про решту скажемо лише побіжно.

Изготовление почтовых коробок любых размеров недорого Харьков Киев Украина І почнемо, мабуть, з самозбірних поштових коробок, так як на практиці ми в останні роки спостерігаємо тенденцію до попиту, що постійно підвищується, саме на самозбірні картонні коробки для посилок . У чому тут річ? Однозначно дуже важко відповісти на це питання, причин справді кілька, і розглядати їх варто лише в комплексі, але не окремо.

Отже, самозбірні картонні коробки для посилок. Основною особливістю, яка дійсно відрізняє самозбірну поштову тару від будь-якої іншої, ми вважаємо матеріал виготовлення – мікрогофрокартон (частіше – Е-хвиля, рідше К- та F – хвиля). Хоча в цілому самозбірні коробки і конструкції досить сильно відрізняються. Але в зібраному вигляді і самозбірна коробка, і чотириклапанна, наприклад, використовуються рівнозначно як поштова тара. А ось мікрогофрокартон накладає ряд відмінностей, на наш погляд, дуже суттєвих. Звичайно, це все дуже суб'єктивно і багато хто може не погодитися, проте.

Що взагалі тягне за собою використання мікрогофри як матеріал для виробництва поштової упаковки? Найголовніше, саме за рахунок цього досягається максимальне зменшення ваги самої коробки при збереженні необхідних за обсягом та вагою характеристик до поштової коробки. Це автоматично зменшує вартість поштової операції. І якщо, скажімо, для відправки однієї посилки, що упакована в одну коробку, це не надто помітно, то, наприклад, інтернет-магазини, які, як правило, відправляють покупки своїм клієнтам поштою, дуже відчувають таку різницю.

Другим важливим аргументом на користь самозбірної поштової гофротари є збір таких коробок для посилок. Це дійсно зручно, коли тобі не потрібно нічого додаткового для збирання. Жодного клею, скоб, скотчу. І як хороший приклад знову варто згадати інтернет-магазини. Так, для відправки однієї посилки може і не надто важлива збірка, то при надсиланні певної кількості таких посилок на день починаєш відчувати такі відмінності. І порівняння тут зовсім не на користь будь-яких інших поштових коробок, для складання яких потрібно щось додаткове.

Ну і третьою важливою перевагою самобірних поштових ящиків на наш суб'єктивний погляд є різноманітність конструкцій. І справді більш ніж достатньо. Повний перелік усіх форм ви можете переглянути у міжнародному каталозі гофротари та гофроупаковки ФЕФКО-ЕСКО, який опублікований у блозі нашого інтернет-магазину. Ну, а з особистого досвіду можемо впевнено сказати, що коли споживачеві є з чого вибрати, то це величезний плюс.

закінчення див тут: частина 5

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн