Де можна придбати фігурні пакети для подарунків у Дніпрі?

Універсальність пакету як виду упаковки всім добре відома - це така собі паличка-виручалочка на всі випадки життя. Те ж саме можна сказати і в подарункових пакетах, адже вони дійсно можуть бути зручною і практичною упаковкою в різних ситуаціях. Наприклад, крейдовані подарункові пакети з петлевими ручками та яскравим принтом у Дніпрі нерідко використовуються і як товарна упаковка для продажу жіночої білизни, і як упаковка для продажу квітів у горщиках або квіткових букетів, і як подарункова упаковка при врученні декоративних інсталяцій на кшталт настільних статуеток . Особливо, якщо ми говоримо про подарункові пакети з ручками та незвичайним дизайнерським оформленням (тасьма, принт, стрічки тощо). При цьому важливо відзначити, що серед усіх різновидів пакетів для пакування подарунків найбільш вишуканими вважаються подарункові пакети незвичайної форми. Наприклад, для вручення кольорів часто застосовуються пакети конусної форми (які з широким верхом та звужені внизу). А для подарунків, упакованих у картонні коробки , застосовують паперові пакети з довгими ручками та прямокутним дном. І так далі – фактично технологія виробництва пакетів дозволяє створити зручну містку ємність будь-якої форми, а потім оформити її на власний розсуд. Така простота отримання ефектної подарункової упаковки та відносно низькі ціни на подарункові пакети в Україні, природно, роблять пакети для подарунків найпопулярнішою вітальною упаковкою в нашій країні. Так-так, можливо ви здивуєтеся, але пакети для пакування подарунків використовуються сьогодні в нашій країні набагато частіше, ніж навіть подарункові коробки , сумочки чи щось інше.

[an error occurred while processing the directive]

Перейти до розділу контакти До каталогу Купити упаковку

Чому подарункові пакети нестандартної форми настільки популярні у Дніпрі сьогодні?

Різнокольорові подарункові пакети для пакування Практичність, різноманітність моделей та поточні дешеві ціни на подарункові пакети нестандартної форми (наприклад, у вигляді конуса або трикутника) роблять цей вид подарункової упаковки ідеальним рішенням у різних ситуаціях. І в той же час ці фактори безпосередньо визначають популярність фігурних пакетів на ринку нашої країни – мовляв, якщо це красиво, практично, зручно і дешево, то чи потрібно ще щось? Наприклад, споживачі часто запитують: чи потрібно доплачувати за гарний принт на подарунковому пакеті, якщо цей пакет вже за своєю формою виділяється на тлі інших? Однозначної відповіді тут немає ні у виробників, ні у споживачів, а тому єдиним рішенням для дизайнерів такої упаковки є максимальна різноманітність варіантів оформлення при максимальної універсальності в експлуатації. Таким чином, виробники гарантують, що будь-які різновиди подарункових пакетів у нашій країні ще довго залишатимуться на вершині споживчої популярності. У тому числі й за рахунок застосування нестандартних дизайнерських рішень за формою пакувального пакету.

Добре, так а що ж являють собою ці фігурні пакети для квітів, раз на них є настільки високий попит? Якщо говорити буквально, то це класичні за матеріалом та технологією виробництва поліетиленові, паперові, картонні пакети, основною відмінністю яких є нестандартна форма. Справа в тому, що в сприйнятті споживача пакувальний пакети - це або прямокутний пакети без ручок і яскраво вираженого дна, або пакет-майка з ручками середнього розміру. Решта варіантів споживачем вже сприймаються як щось незвичайне. Наприклад, дуже ефектно виглядають подарункові пакети конусної форми для квітів (це такі скріплені бічним швом поліетиленові пакети, характерною особливістю яких є наявність широкої верхньої частини та звуженої нижньої). Однак у тому те, що такі пакети можуть бути настільки різними за концептом форми і наповнення, що іноді просто дивуєшся. Але рівно до тих пір, поки не згадаєш про дивовижну універсальність застосування подарункових пакетів , адже ними користуються в різних випадках для упаковки різних за типом, розміром, видом і призначенням подарунків і подарункових товарів.

При цьому, очевидно, що далеко не всі моделі нестандартних формою пакетів для упаковки подарунків мають однаково високу популярність у покупців. Смаки у всіх різні – і ви це добре знаєте. Однак є ряд різновидів фігурних подарункових пакетів, які сьогодні в Україні набагато популярніші за інші:

  • конусні квіткові пакети із прозорою лицьовою стінкою;
  • подарункові пакети у вигляді трапеції із вузькою верхньою частиною або зі шнурівкою вгорі;
  • подарункові пакети з фольгованою передньою та задньою стінкою;
  • пакети для солодких подарунків овальної форми з різноманітними варіантами принта та візерунків;
  • подарункові пакети для ляльок та алкогольних товарів з невеликим віконцем на лицьовій стороні пакета;
  • конусні пакети, стилізовані під ялинку, із стійким дном для пакування новорічних товарів.

Кожен із перелічених видів фігурних пакетів непросто різний формою, а й, звісно, має свої переваги і недоліки. Плюс для кожного з них характерна власна специфіка застосування. Так, і ціни на фігурні пакети для подарунків або подарункових наборів таких різновидів у Дніпрі, наприклад, також далеко не однакові. Однак є й певні загальні риси, характерні для них для всіх - на зразок незвичайної форми або широких можливостей щодо нанесення кольорового малюнка, широкого вибору моделей за розмірами, гарною міцністю та декоративністю. Останній пункт у даному контексті найбільш цікавий, оскільки рівень складності та якість декоративного оформлення для подарункових пакетів загалом завжди є чинниками ціноутворення. Так, наприклад, чим химернішими, складнішими і красивішими оформлені подарункові пакети, тим вища їхня вартість на ринку України хоч оптом, хоч поштучно. Втім, ця тенденція характерна і для ринку більшості інших країн.

Важливою загальною особливістю всіх видів дизайнерських пакетів є також висока функціональність. Практичність, простота та зручність безпосередньо процесу упаковки подарунків у пакети нестандартної форми від компанії «Експрес Упаковка» в Україні добре відома флористам, саме тому наші квіткові пакети практично завжди і безальтернативно вибираються професіоналами як тимчасове або одноразове пакування. Що ж до нас з вами (простих споживачів), то ми, як правило, в більшості випадків віддаємо перевагу красивим і недорогим за ціною подарунковим пакетам, а вже потім дивимося на їхню форму. Особливо коли йдеться про вибір упаковки для невеликого за розміром подарунка. Але це зовсім не означає, що пакети нестандартної форми для пакування подарунків споживачеві нецікаві. Зовсім навпаки, але питання ціни і відповідного принта має вирішальне значення. Це важливо завжди враховувати, пропонуючи покупцеві ту чи іншу упаковку.

Переваги використання пакетів нестандартної форми

Пакеты нестандартной формы Сьогодні все більше і більше споживачів в Україні віддають перевагу нестандартним рішенням при виборі упаковки для подарунків . Наприклад, фігурний подарунковий пакет із ручками є ідеальним варіантом – він дешевий, простий та зрозумілий у використанні, а головне – універсальний. Тобто, фактично які б подарунки ви не обрали для вручення чи привітання, у трапецієподібному пакеті з ручками-шнурками або в пакеті з малюнком конусоподібної форми такі подарунки будуть виглядати як мінімум непогано. Плюс, і в тому, і в іншому випадку такий формат подарункової упаковки буде більш ніж доречним. До того ж, завжди є з чого вибрати. Великий асортимент вибору моделей подарункових пакетів в Україні, безумовно, відіграє тут свою роль. Для наочного прикладу ми з вами можемо взяти будь-яку групу споживачів і побачити, що незалежно від мети покупки такої подарункової упаковки фігурні пакети здаватимуться вигідною покупкою.

Зрозуміло, все це добре відомо вітчизняним виробникам різних споживчих товарів. Логіка тут дуже проста: якщо подарункові пакети нестандартної форми настільки чіпляють око, так подобаються людям, то чому б не використовувати це у своїх комерційних цілях? Тим більше, що, повторюся, універсальність подарункових пакетів і, як наслідок, висока практичність в експлуатації характерні практично для всіх моделей цієї товарної групи. Що може бути краще для пакування подарункових товарів чи якихось дизайнерських виробів. Наприклад, дорога дизайнерська ваза з порцеляни на вітрині зовсім без квітів і та сама ваза з живими або декоративними квітами - це дві абсолютно різні речі. За такою ж логікою споживчого сприйняття беремо і ставимо цю вазу з квітами або без у тематично оформлений пакет, та ще й на вітрину з ефектним підсвічуванням! Бачите, виходить цілісна композиція, яку гарантовано зверне увагу покупець у магазині, навіть за наявності величезного вибору схожих товарів. І правильно підібраний пакувальний пакет нестандартної форми тут відіграють свою важливу роль.

Правильна подача для продажу елітних або дорогих товарів неймовірно важлива. І виробники товарів такого типу чудово про це знають, тому не заощаджують на використанні супутніх матеріалів. А дизайнерські пакувальні пакети саме в цьому випадку виконують функцію супутніх пакувальних матеріалів. І, погодьтеся, цілком успішно справляються з поставленим завданням. І що виходить у результаті? Подарункові пакети можуть використовуватися як основна упаковка для подарунків, і як додаткова, супутня упаковка у складі цілісних флористичних композицій, подарункових наборів або товарних вітрин. Ну, а для наочного прикладу актуальності подарункових пакетів на ринку пакувальних та декоративних матеріалів у нашій країні просто візьміть два будь-які подарункові пакети (можна з різним оформленням або різних розмірів) і просто уявіть, у яких ситуаціях вони можуть бути справді корисними або навіть незамінними. Ми більш ніж впевнені, що список можливих способів застосування обчислюватиметься десятками варіантів.

Переваги використання подарункових пакетів із поліетилену.

Отже, будь-які подарункові пакети – це універсальне недороге упакування, яке в Дніпрі, наприклад, можна купити в дуже широкому асортименті. Вона відмінно підходить для індивідуальної або набірної фасування подарункових товарів та індивідуальних подарунків у різних ситуаціях. Неважливо, подарунок особистого характеру ви хочете піднести або хочете використовувати презент в рекламних цілях - так чи інакше, вигідніше і практичніше упаковки, ніж пакети для подарунків, вам навряд чи вдасться знайти. Дизайнерські подарункові пакети серед інших відрізняються рівнем оформлення, тому найчастіше виготовляються з дорогих сортів крафт-паперу та/або крейдованого картону. А ось дешевші види подарункових пакетів виготовляються в Україні, як правило, із поліетилену. Зрозуміло, різного: ПНД, ПВД, ПСД – гранули всіх цих поліетиленової сировини активно використовуються українськими виробниками упаковки.

Крім дешевшої ціни, поліетиленові пакети для подарунків мають безліч інших переваг – як у візуальному оформленні, так і за функціональними можливостями. Наприклад, поліетиленові пакети для подарунків мають високий рівень водовідштовхувальних властивостей та відмінну стійкість до механічних пошкоджень. Простіше кажучи, вони і від дощу захистять і подряпини на них практично не видно. Більше того, переваги поліетиленових пакетів нестандартної форми для пакування подарунків на цьому абсолютно не закінчуються. Є й простіші, очевидні мотиви використання таких пакетів, отже – і високого рівня споживчого попиту даний пакувальний матеріал.

Почнемо з найпростішого: як часто відбувається покупка подарункової упаковки в Україні? Коли людина хоче купити упаковку для подарунків у Дніпрі, наприклад, вона йде до спеціалізованого магазину подарункової упаковки і там, на місці купує відповідну упаковку для них. Оформлення подарункових товарів, у свою чергу, у Дніпрі здійснюється переважно силами виробників. А от якщо покупцю такої, скажімо так «заводської комплектації» недостатньо, то в такому разі він знову звертається до спеціалізованого магазину або інтернет-магазину подарункової упаковки в Дніпрі. А якщо, наприклад, ви купуєте подарунок дистанційно через інтернет чи замовляєте святковий презент телефоном? У такому разі оформлення подарунка у відповідну упаковку також відбувається безпосередньо продавцем. У всіх цих випадках упаковка подарунків здійснюється саме в пакувальні матеріали, які дозволяють максимально підкреслити всю красу виробів і гармонійно оформити всі елементи композиції. Більше того, часто для цього звертаються за допомогою до професійних стилістів, флористів, дизайнерів. За великим рахунком, байдуже, чи використовуються в цьому випадку подарункові пакети з прозорою передньою стінкою. Або, наприклад, задньою стінкою сріблястого кольору. Або взагалі прийнято рішення упаковати подарунок у повністю матовий пакет з ледь помітними візерунками. Так чи інакше, у переважній більшості випадків дизайнер-оформлювач запакує вам подарунок у максимально ефектні поліетиленові пакети. Найчастіше дуже нестандартної форми. Чому саме такі? Давайте спробуємо це з'ясувати.

Поліетиленові квіткові пакети з вузьким відкритим верхом та широким дном сьогодні в Україні вважаються одним із найцікавіших варіантів подарункової упаковки. Зручна трапецієподібна форма робить їх практичними та ефектними одночасно, тому такі пакети для подарунків у вигляді трапеції використовують буквально повсюдно. Просто зайдіть у будь-яку кондитерську лавку і, купивши набір цукерок, ненав'язливо попросіть запакувати їх у якийсь пакет. З величезною часткою ймовірності вам запакують їх саме в трапецієподібні подарункові пакети з вузьким відкритим верхом на шнурку або стрічкі та широким дном. Чому так? Та тому що такі подарункові пакети є не просто зручною упаковкою, а ще й ідеальним варіантом одноразової упаковки для солодощів будь-якого типу і розміру. Більше того, подарункові пакети з вузьким відкритим верхом та широким дном – це найяскравіший приклад сукупності всіх споживчих переваг подарункових пакетів як таких. Ну, і завжди потрібно пам'ятати про ціни на пакети для подарунків із вузьким відкритим верхом на шнурку та широким дном. На сьогоднішній день у Дніпрі, наприклад, практично немає дешевшої упаковки для солодощів з аналогічними споживчими властивостями, ніж подарункові пакети такої конструкції.

Чим ще характеризується використання подарункових пакетів із вузькою верхньою частиною та широким дном? Ну, крім того, що вони візуально схожі на мішечок Діда Мороза із подарунками. Це залежить від точного формату випуску такого виробу. Як ми вже неодноразово зазначали вище, подарункові пакети ПЕ бувають дуже різними. Наприклад, наявність прозорої лицьової частини подарункового пакета дозволяє уникнути зайвого контакту, поки цей товар знаходиться на вітрині. Товар добре проглядається через прозору плівкову стіну, а значить - зможе довше зберігати презентабельний зовнішній вигляд. Непрозора або матова задня сторона пакету, у свою чергу, робить таку упаковку оригінальною. Цілком прозорі подарункові пакети, наприклад, відмінно підходять для квіткових букетів або квітів у кошиках. Вони захистять квіти від запилення і одночасно з цим зможуть вигідно підкреслити букет загалом за рахунок певної міри глянсової плівки. Таким чином, збереження форми букета, захист квітів від бруду та пилу, захист рук від можливих поранень шипами – це також важливі переваги подарункових пакетів із поліетилену.

Чи можна купити у Дніпрі пакети для подарунків будь-якого розміру, з малюнком чи логотипом на замовлення?

І на завершення нашої статті відповімо ще на одне запитання: «Чи можна в Дніпрі купити подарункові пакети на замовлення?». Так звичайно можна. Різновидів у подарункових пакетів існує безліч, тому для кожного такого різновиду виробники передбачають різні варіанти візуального оформлення. Питання лише в тому, як знайти у Дніпрі хорошого виробника подарункової упаковки загалом та подарункових пакетів зокрема? Крім того, не варто забувати, що друк малюнка на подарункових пакетах стандартної та нестандартної форми у Дніпрі є одним із найпопулярніших способів прикрасити подарункові пакети. Готові пакети для подарунків із малюнком також мають високу популярність у українських споживачів. Втім, тут варто зазначити, що виготовлення подарункових пакетів на замовлення хоч із печаткою, хоч без друку в принципі в Україні дуже потрібне. При цьому високий споживчий попит, наприклад, на конусні подарункові пакети з печаткою або овальні пакети для подарунків без друку в Дніпрі, наприклад, найчастіше визначається ціною. Логіка тут проста: якщо пакети для подарунків можна оформити як завгодно, то в ідеалі це має бути максимально швидко та дешево. Так, а де у Дніпрі, у такому разі, можна купити пакети для подарунків будь-якого розміру, з малюнком чи логотипом на замовлення дешево? Зрозуміло, в інтернет-магазині «Експрес Упаковка»! І якщо пакети для подарунків з печаткою в Україні на замовлення, як правило, виготовляються в одношаровому форматі, то у нас ви можете замовити дешево та багатошарові подарункові пакети з малюнком у тому числі!

Крім того, компанія «Експрес Упаковка» пропонує послуги з брендування поліетиленових пакетів для подарунків, презентів, рекламних акцій та поштового розсилання будь-якого типу та розміру. Сьогодні кожен намагається зробити все можливе для завоювання уваги якнайбільшої кількості потенційних покупців. Для кожного виробника товарної продукції важливо заявити про себе з усією серйозністю. Використання брендованої упаковки або обгорткових матеріалів з логотипом, розроблених спеціально для вас, продемонструє рівень вашої турботи про покупця. Покаже, що ви не боїтеся вкладати гроші у комфорт своїх клієнтів та у свій розвиток. До того ж поліетиленові або крафтові пакети для презентів з надрукованим брендом додадуть солідності та підкреслять концептуальність магазину з цікавим асортиментом та привітними консультантами. А покупці, використовуючи подарункові пакети з вашим логотипом, ефективно сприятимуть просуванню вашого бренду абсолютно безкоштовно!

Подарункові та сувенірні пакети з печаткою – один із найкращих рекламних інструментів, який при мінімальних вкладеннях сприяє швидкому та якісному просуванню. Даний спосіб реклами забезпечує основні вимоги результативності: легкий, простий, зрозумілий, незабутній, часто помітний, завжди залишається на увазі, але при цьому не нав'язливий. Чим частіше людина зустрічатиме згадку про вас, тим більша ймовірність того, що в майбутньому вона стане вашим клієнтом. Як мінімум, він захоче поцікавитись тим, хто ви, яку нішу займаєте та що пропонуєте. А надрукувати на такому пакеті можна все: назву магазину або його емблему, вітання, слова подяки, якусь інформацію (адресу, посилання на соціальні мережі та інші способи зв'язку з вами, асортимент, який ви пропонуєте). Також ефективним буде використання логотипів компаній, з якими співпрацюєте, оскільки відомі бренди на упаковці привертають увагу клієнтів і підвищують рівень їхньої довіри до вас. А виділитися з натовпу та запам'ятатися дадуть можливість оригінальні та яскраві фарби. Тому при замовленні друку ми радимо використовувати дизайнерські матеріали, привабливі ілюстрації та помітні слогани. У фірмовому інтернет-магазині компанії «Експрес Упаковка» ми пропонуємо вам за низькими цінами оптом та в роздріб подарункові пакети стандартної та нестандартної форми, різного розміру та з різним оформленням на замовлення. При цьому мінімальний тираж для друку логотипу на пакетах складає 500 штук. Задати всі питання, що вас цікавлять, уточнити вартість друку і оформити замовлення ви можете за вказаним телефоном, за допомогою кнопки зв'язку або через електронний лист.

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн