Автономна Республіка Крим

АР Крим є, мабуть, найвідомішим регіоном України. Насамперед це пов'язано з її рекреаційним потенціалом. Щороку тисячі туристів відпочивають на кримських курортах Чорного моря. Однак це не єдине, чим може похвалитися цей регіон України. Тут добре розвинена промисловість та є непогана транспортна інфраструктура. Плюс велика кількість портів, що лише сприяє збільшенню товарообігу регіону. Основними галузями господарювання у Криму є харчова та легка промисловість. Підприємствами харчової промисловості, наприклад, виробляються м'ясні продукти, ковбасні вироби, олія тварина, молочні продукти, сири, олія, консерви, кондитерські вироби, крупи та борошно, лікеро-горілчані вироби, хліб та хлібобулочні вироби, мінеральні води та прохолодні напої, вина , тютюнові вироби та ін. Легка промисловість Автономної Республіки Крим представлена 15 підприємствами, що випускають бавовняні тканини, панчішно-шкарпеткові, шкіргалантерейні, трикотажні, швейні вироби, шкіряне взуття, фурнітуру. В Автономній Республіці Крим функціонує 15 підприємств, що випускають бавовняні тканини, панчішно-шкарпеткові, шкіргалантерейні, трикотажні, швейні вироби, шкіряне взуття, фурнітуру. p align="justify"> Основним резервом розвитку легкої промисловості при цьому є розвиток виробництва у сфері малого підприємництва. Всі ці фактори дають нам розуміння, що пакувальні матеріали в АР Крим не просто потрібні, а використовуються повсюдно і в різних цілях. Тому далі розглянемо різні види упаковки та оцінимо їх роль та затребуваність у товарообігу, випуску промислової продукції та у приватній сфері Автономної Республіки Крим. Оцінюватимемо, як завжди, на прикладі пакувальних матеріалів від компанії «Експрес Упаковка», оскільки у нас найбільший та різноманітний асортимент гофротари та упаковки в нашій країні.

[an error occurred while processing the directive]

Перейти до розділу контакти До каталогу Купити упаковку


Яка упаковка популярна у Криму?

Як ви знаєте, видів та типів пакувальних матеріалів існує безліч. Багато хто з них є універсальними і підходять буквально під усі, а інші – навпаки, вузькоспеціалізовані та застосовуються виключно за прямим призначенням. Все це різноманіття упаковки є характерним і для ринку Автономної Республіки Крим. Тут також використовується безліч пакувальних матеріалів, проте деякі закономірності, все ж таки, явно виділяються із загальної картини. Найбільш популярними за сукупністю характеристик на сьогоднішній день у Криму є полімерні та картонно-паперові пакувальні матеріали . Їх застосовують буквально всіх сферах господарського життя республіки: у промисловості, сільському господарстві, у сфері послуг, для побутових цілей. Така популярність обумовлена кількома факторами: простотою у використанні та невисокою ціною оптом та в роздріб щодо пакувальних матеріалів з іншої сировини. Більше того, популярність полімерної упаковки та гофротари сьогодні в Криму настільки велика, що різних видів такої упаковки використовують просто десятки.

Загалом тенденції попиту на упаковку в Криму сьогодні такі, що сміливо можна говорити про те, що кримчани хочуть купувати легку та міцну упаковку, бажано недорого оптом чи в роздріб, з великими можливостями застосування. Різні картонні коробки, гофротара широкопрофільного призначення, упаковка з можливістю повторного застосування, прозорі пакети та конверти, рулонна упаковка з паперу та гофрокартону – все це є універсальною упаковкою, яку можна підібрати для товарів і вантажів абсолютно будь-яких типів, габаритів, з різними умов зберігання. Затребуваною є та упаковка, яка відрізняється високою функціональністю та гарною надійністю, може зберігатися практично у будь-яких умовах, а термін її придатності практично не обмежений.

Найбільшим попитом серед паперових пакувальних матеріалів в Автономній Республіці Крим користується транспортна та споживча тара та упаковка з тришарового, п'ятишарового та семишарового гофрованого картону, яку, до речі, ви можете купити дешево оптом та в роздріб в інтернет-магазині «Експрес Упаковка». Така гофротара відрізняється високою стійкістю до впливу зовнішніх факторів, а також до поздовжніх та поперечних навантажень. Ці дві особливості в багатьох випадках є визначальним при виборі пакувальних матеріалів для того чи іншого виду продукції, оскільки допускають будь-які труднощі при перевезенні або зберіганні і можуть убезпечити вантаж від різного роду впливів.

Візьмемо, наприклад, процес перевезення чи зберігання м'яса, ковбас чи подібних товарів. Ці товари харчової групи повинні зберігатися та перевозитися виключно у відповідних температурних умовах. Дерев'яні ящики для зберігання і перевезення таких товарів підходять дуже слабко, тому що дерево втрачає свої властивості міцності при перепаді температур, а значить і такий ящик прослужить недовго. Пластикова тара та упаковка коштує досить дорого і при цьому важить набагато більше, ніж упаковка з гофрокартону , що у багатьох випадках відіграє вирішальну роль.

Крім того, мабуть, ні для кого не є секретом, що транспортування готової продукції в нашій країні практично завжди проводиться при повному завантаженні автомобіля. На паливі заощаджує кожен. Тому упаковані товари в автотранспорт завантажуються майже під зав'язку. У цій ситуації на загальну вагу упаковки та транспортних аксесуарів завжди звертається пильна увага. Упаковка з гофрованого картону або полімерні мішки та пакети – це найлегший, у прямому значенні цього слова, спосіб перевезти будь-які товари та вантажі. Обмежень просто немає – що хочеш, те й пакуй.

Також важливим фактором для виробників будь-яких товарів у Криму є загальні габарити пакувальної продукції. У складських приміщеннях практично не вистачає місця, причому незалежно від обсягів виробництва. Так уже повелося споконвіку в нашій країні. Тому місце, яке займає упаковка до приміщення продукції, також турбує складських працівників і, як наслідок, керівництво виробництва. Картонні коробки незалежно від форми і конструкції є збірним видом упаковки. Їх досить просто збирати та розбирати, причому робити це можна неодноразово, що також важливо. У зібраному стані картонні коробки займають зовсім небагато місця та можуть зберігатися необмежено довго. Такими якостями упаковка з дерева або пластику не має. З полімерною упаковкою все ще простіше. Навіть тисяча поліетиленових пакетів не займає багато місця.


Транспортні гофроящики та інша тара для перевезень у Криму

Одним із найбільш популярних видів упаковки в Автономній Республіці Крим на сьогодні залишається транспортна тара і, зокрема, гофроящики для перевезення різних вантажів. Загалом можна з упевненістю стверджувати, що в регіоні така тара за своїм прямим призначенням застосовується у дуже різних сферах праці та життя. Її використовують для перевезень, складування та зберігання продукції, застосовують для перевезення особистого майна та різних цінностей. Але всі види транспортної тари в Криму можна умовно розділяти на дві категорії: жорстка тара, яка характеризується міцністю та високою каркасністю, та м'яка тара, для якої характерна та ж міцність та гнучкість.

Як жорстка транспортна тара в Автономній Республіці Крим найчастіше застосовуються різноманітні гофроящики, картонні лотки, обичайки та амортизаційні вкладиші до гофроящиків, картонна тара складаної конструкції з високим рівнем каркасності. Основним споживачем жорсткої тари, а в даному випадку навіть – гофротари, в Автономній Республіці Крим сьогодні є промисловість та сільське господарство. Щороку потреба у такій упаковці для регіону обчислюється сотнями тисяч одиниць гофротари. Жорстка транспортна тара з гофрокартону має високу міцність і хороший опір динамічним навантаженням, не вимагає систематичного ремонту, характеризується тривалим терміном експлуатації, надійно зберігає продукцію від зовнішніх впливів, має гарний зовнішній вигляд. Завдяки технологіям, що використовуються для її виготовлення, можна отримувати транспортну гофротару різної форми і конструкції, що забезпечує раціональне затарювання продукції. Завдяки своїй жорсткості тара може легко штабелюватись у кілька ярусів, займаючи при складуванні мінімальні площі, без застосування додаткових пристроїв.

До м'якої транспортної тари відносяться поліпропіленові мішки, чохли, вкладиші, різні пакети, полімерні плівки, м'які складні контейнери та одноразове упакування з різних полімерів. Поліпропіленові мішки в АР Крим широко застосовуються для перевезення та зберігання різних сипучих продуктів харчування, хімічних добрив і пестицидів, насіння, гранульованих продуктів, барвників та ін. продуктів. За собівартістю та надійністю в даному випадку вони практично незамінні, оскільки за сукупністю показників набагато вигідніші, ніж традиційні фанерні барабани, бочки, дерев'яні ящики тощо. Полімерні мішки та пакети з вантажем можуть транспортуватися на залізничних платформах або водним шляхом, легко перевозяться автомобільним транспортом, їхнє вивантаження-навантаження не є дуже трудомістким процесом, що потребує якогось обладнання. А застосування, наприклад, полімерних пакетів із замком Zip-Lock для фасування готової продукції знижує трудомісткість операцій із пакування та дозволяє оптимізувати процес вантажно-розвантажувальних робіт. Ну і останнім очевидним плюсом використання різних мішків та пакетів є те, що у порожньому вигляді вони легко складаються і займають зовсім небагато місця при зберіганні.

Як транспортна тара в Автономній Республіці Крим часто використовуються і різні плівки – як клейкі, так і неклейкі. В основному вони використовуються при транспортуванні будь-яких вантажів для поштового пакування, а також у процесі переїздів або перевезення особистого майна. Плівки в цьому сенсі застосовуються дуже різні: починаючи від харчових стретч-плівок, які застосовуються для індивідуального та групового пакування м'ясомолочної, рибної, консервованої продукції, медичних товарів та багатьох різних товарів, що перевозяться насипом. Крім того, практично всі поштові оператори, що працюють у Криму, використовуються полімерні плівки для пакування посилок.

Окремо варто сказати про палети та піддони. Цей вид транспортної тари використовується практично при будь-яких перевезеннях готової продукції або її зберігання. До цієї категорії транспортної тари прийнято відносити скринькові піддони, у яких товар доставляється з підприємств-виготовлювачів та складів безпосередньо до точок реалізації. Застосування піддонів дуже зручне у торгівлі овочами, фруктами, м'ясом, рибою, тому вони використовуються у харчових галузях АПК, а також у текстильній, хімічній, парфумерній промисловості. Піддони легко штабелюються як у робочому, так і в складеному вигляді, відрізняються малою власною масою та високою довговічністю, легко стерилізуються гарячою водою та парою.


Пакувальні картонні коробки та інша споживча гофротара в Криму.

Споживча тара в Криму використовується як основне пакування для безлічі товарів, що виробляються всередині Республіки і транспортуються з інших країн і вже фасуються в Криму. Основним видом споживчої тари при цьому залишаються картонні коробки різних форм, конструкцій та розмірів. Найбільш популярними для пакування готової продукції є самозбірні та чотириклапанні картонні коробки, що, втім, не дивно, оскільки така тенденція спостерігається практично у всіх регіонах України.

Компанія «Експрес Упаковка» є виробником повного циклу гофротари та гофроупаковки. Одним із найважливіших напрямів нашого виробництва є виготовлення самозбірних коробок із гофрокартону у Криму. В асортименті нашого офіційного інтернет-магазину ви можете купити недорого оптом самозбірні картонні коробки в Криму із тришарового гофрованого картону та мікрогофрокартону. У нас ви можете купити в режимі онлайн маленькі коробки для самозбирання, середні самозбірні коробки і великі самозбірні коробки. Тільки у нас ви можете купити або замовити за найнижчими цінами в Автономній Республіці Крим самозбірні коробки в найширшому асортименті серед усіх постачальників гофротари в Україні. У нас справді величезний вибір самозбірних картонних коробок.

На сьогоднішній день найбільш вигідні ціни на споживчу гофротару та іншу упаковку у Криму ви знайдете саме у нашому інтернет-магазині. У каталозі магазину ви можете вибрати та купити недорого самозбірні картонні коробки для пакування будь-яких товарів та вантажів – від самсоборних картонних коробок під господарські товари та мобільні телефони до коробок із мікрогофрокартону для пакування продуктів харчування та інших товарів харчової групи. Більше 300 різних моделей самозбірних коробок за міжнародним каталогом гофротари та гофроупаковки FEFCO-ASSCO, продаж картонних самозбірних коробок онлайн через інтернет та в стаціонарних торгових точках компанії. І що найголовніше, купити картонні самозбірні коробки у Криму ви можете дуже дешево за готівковий чи безготівковий розрахунок з безкоштовною доставкою по Україні.

В асортименті нашої компанії представлено багато різних самозбірних коробок. Якісна та недорога самозбірна гофротара у Криму для будь-яких цілей та завдань у нас завжди в наявності. Безліч видів самозбірних картонних коробок для безлічі різноманітних видів готової продукції з різними умовами зберігання. Вибір картонних коробок самозбірного типу під різні умови експлуатації також досить великий. Величезний та різноманітний асортимент картонних самозбірних коробок, які ми пропонуємо вам купити дешево оптом та в роздріб у Криму, став можливим завдяки налагодженому щоденному виробництву картонної упаковки підприємствами нашої компанії. Вже більше десяти років ми займаємося виготовленням та продажем самозбірних коробок із гофрокартону всіх типів та розмірів за каталогом FEFCO-ASSCO. Ми в однакових обсягах виробляємо всі види споживчої самозбірної гофротари та упаковки з мікрогофрокартону та тришарового гофрокартону. Абсолютно всі картонні коробки , представлені в каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка» на сьогоднішній день, виробляються тільки нашими підприємствами. Ми не є перекупниками, у нас ви можете купити самозбірні коробки за цінами виробника.

Купити оптом або в роздріб картонні коробки в Криму ви можете в нашому офіційному інтернет-магазині декількома способами. Найпростіше оформити покупку коробок онлайн за допомогою форми у «Особистому кабінеті» на сайті. Але ви також можете зателефонувати менеджерам нашої компанії по одному із вказаних у верхній частині сайту телефонів, або відправивши заявку з детальною вказівкою характеристик необхідної моделі або кількох моделей самозбірних коробок на офіційну поштову скриньку компанії «Експрес Упаковка».


Виробництво картонних коробок на замовлення у Криму

Компанія «Експрес Упаковка», як ми вже неодноразово зазначали, більше десяти років займається виготовленням та продажем картонних коробок усіх типів та розмірів. Виробництво повного циклу тари та упаковки з гофрокартону – це найважливіший напрямок діяльності нашої компанії, тому асортимент гофротари та гофроупаковки, виробленої нашим підприємством, великий та різноманітний. Ми на постійній основі виробляємо понад 400 різних видів картонних коробок, детальніше з якими ви можете познайомитись на нашому офіційному сайті у відповідному розділі. Однак ми завжди відкриті для взаємовигідного співробітництва та пропонуємо вам будь-які картонні коробки на замовлення від виробника у Криму. Ви можете самостійно вибрати найбільш відповідну конструкцію картонних коробок, їх колір та розмір. Матеріал виготовлення картонних коробок також може бути вибраний вами самостійно, однак у цьому випадку ми рекомендуємо вам погодити цей момент з менеджерами нашої компанії. Від гофрокартону або одношарового картону, який ви виберете, безпосередньо залежатиме безліч важливих експлуатаційних характеристик, які будуть мати майбутні картонні коробки. Тому рекомендуємо вам у цьому питанні проконсультуватися з професіоналами.

Загалом, оформити виробництво картонних коробок на замовлення в Автономній Республіці Крим зовсім нескладно. Замовлення на виробництво та постачання картонних коробок у Криму ви можете зробити, зателефонувавши менеджерам нашої компанії по одному із наведених нижче телефонів, або відправивши заявку з детальним зазначенням характеристик необхідної моделі або кількох моделей коробок на офіційну поштову скриньку компанії «Експрес Упаковка».

Телефони:

  • +38 (093) 578 8837;
  • +38 (096) 719 7719;
  • +38 (066) 330 0300.

Офіційна поштова скринька компанії:

  • mail@pack.ua.

Вашу заявку буде оброблено протягом 24 годин, і ми обов'язково вам передзвонимо, щоб обговорити умови та деталі нашої взаємовигідної співпраці. Стандартний час виконання замовлення за наявності потрібної кількості коробок складає 24 години з моменту оформлення заявки будь-яким із зазначених вище способів. Виготовлення коробок займає, як правило, від 1 до 3 днів з моменту надходження заявки, доставка гофротари в АР Крим залежить від вашого розташування та обраного вами поштового оператора. Крім того, забрати картонні коробки на замовлення ви можете самостійно самовивозом, попередньо уточнивши з менеджером, який працює на ваше замовлення, час вашого візиту.

Нас знаходили за такими словами:



Продаж бульбашкової плівки в Сімферополі



Асортимент пропозицій з продажу бульбашкової плівки у Сімферополі сьогодні відрізняється своєю різноманітністю. Купити пухирчасту плівку тут справді можна різну. І щоб вам було зрозуміліше, яку бульбашкову плівку вам потрібно вибрати для вирішення тих чи інших завдань, в цій статті ми поговоримо про види бульбашкової плівки, які найбільше підходять як пакувальний матеріал для зберігання та перевезення різних товарів і вантажів.

Показано з 1 по 1 з 1 (всього 1 сторінок)

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн