Запорізька область

Запорізька область сьогодні є одним із двигунів економіки України. Це регіон, у якому економічне зростання та технологічний розвиток виробничої сфери, і навіть приватного бізнесу та сфери послуг визначають значно високий товарообіг і натомість інших галузей нашої країни. Мабуть, тільки окрім Києва та Дніпропетровська. З погляду ринку збуту картонної упаковки , а також полімерних пакувальних матеріалів Запорізька область є одним із найцікавіших регіонів України. Тут справді практично невичерпний потенціал споживання упаковки у промислових та приватних цілях.


[an error occurred while processing the directive]

Перейти до розділу контакти До каталогу Купити упаковку


Потенціал споживання транспортного пакування в Запорізькій області

Картонные коробки для перевозки грузов любых размеров продажа в Запорожье и области Високому рівню упаковкообігу Запорізької області сприяє не лише велика кількість різних підприємств, а й вдале місце розташування регіону. Запорізька область схожа в цьому сенсі до Дніпропетровської області, про яку ми розповідали раніше, - це також великий вузол автомобільних магістралей та залізничного сполучення. Плюс до цього ще й повноводна річка Дніпро, яка ділить область навпіл з півночі на південь, а отже, і перевезення вантажів мостами через Дніпро обов'язково проходить і через міста області. Тут також безліч різних товарно-транспортних баз, на яких здійснюються різні операції з вантажами, починаючи з первинного пакування та закінчуючи комплектацією тощо. Значна частина загального вантажопотоку в регіоні посідає Запорізький річковий вантажний порт, що спеціалізується на переробці промислових, у тому числі металургійних вантажів. Загалом, Запорізька область має дуже розвинену транспортну систему. Мережа шосейних доріг завдовжки 6683,0 км пов'язує усі населені пункти області. Через територію регіону проходить низка стратегічних трас, таких як: Одеса – Мелітополь – Новоазовськ, Харків – Сімферополь – Севастополь, Бориспіль – Дніпропетровськ – Запоріжжя. І всі вантажі, які перевозяться цими трасами, проходять через міста області і в них часто перепаковуються в нові гофроящики для вантажів . Розгалужена ж мережа залізниць з'єднує всі основні промислові центри регіону з містами України та країнами СНД.

Крім того, Запорізька область на південному сході омивається Азовським морем, яким також перевозиться безліч товарів і вантажів, навіть незважаючи на його мілководність. Бердянський морський порт є морською брамою в Запорізьку область. Термінали та інше портальне обладнання дозволяє приймати та зберігати всі види вантажу, крім наливного, та обслуговувати всі типи суден, у тому числі річкові та океанські. Можна з упевненістю говорити сьогодні, Бердянський порт за кількістю вантажів, що приймаються і відправляються, займає четверте місце серед усіх портів України. А це приблизно 15% усіх вантажів, що ввозяться в Україну та вивозяться з нашої країни морським шляхом щороку.

І завершення короткої характеристики транспортного значення Запорізької області варто сказати про авіаперевезення. Запорізький регіональний аеропорт, який має статус міжнародного та займає одне з провідних місць в Україні за інтенсивністю пасажиропотоку. Аеропорт м. Бердянська Запорізької області, який також має статус міжнародного, є складовою розвиненої транспортної інфраструктури регіону.


Промисловий потенціал споживання пакувальних матеріалів у Запорізькій області

Упаковка любых видов и типов недорого продажа в Запорожской области Будь-яка упаковка розцінюється найчастіше як засіб для зберігання та перевезення товарів та вантажів, як спосіб доставки продукту кінцевому споживачеві. У Запорізькій області зосереджено безліч великих підприємств України, які займаються різними видами діяльності: від ЗАТ "Завод алюмінієвої катанки" - єдиного в Україні виробника алюмінієвої катанки для електротехнічних цілей шляхом безперервного лиття - до відомого на весь світ металургійного комбінату "Запоріжсталь", який є одним із найпотужніших у Європі металургійних підприємств чорної металургії з повним металургійним комплексом. Проте, на превеликий наш жаль, не всі ці підприємства є споживачами видів упаковки та гофротари, що цікавлять нас. Наприклад, основна продукція тієї ж "Запоріжсталі" – це ливарний чавун, гарячекатаний та холоднокатаний листовий прокат, холодногнуті профілі тощо. Така продукція ніколи не пакується в целюлозно-паперову упаковку і дуже рідко для її зберігання або перевезення застосовуються полімерні плівки або пакети, майже ніколи.

Проте серед промислових гігантів Запорізького регіону є й активні споживачі картонної, паперової та полімерної тари та упаковки. Мабуть, найбільшим із них у Запорізькій області є ВАТ «АзМол». Це одне з найпотужніших в Україні підприємств із випуску продукції хімічної промисловості. Основну продукцію підприємства складають: мастила: універсальні, автомобільні, індустріальні, залізничні та спеціальні; мастильно-охолоджувальна рідина; оливи: синтетичні та мінеральні моторні, гідравлічні, для холодильних машин, спеціальні. Продукція ВАТ «АзМол» користується постійним попитом не лише в Україні та країнах СНД, а й у державах далекого зарубіжжя. Такі товари, зазвичай, перевозяться і зберігаються у кількох типах тари. Так, як споживча тара для того ж машинного масла застосовують різні пластикові ємності або щось на кшталт того, але ось як транспортна тара найчастіше використовують картонні коробки і гофроящики, в яких продукція перевозиться в точки своєї реалізації. Крім того, застосовується і безліч різних пакувальних плівок, які використовуються в різних цілях.

В області зосереджені практично всі основні галузі промисловості, серед яких чільне місце займають електроенергетика, металургія, машинобудування, металообробка та хімія. Згідно з офіційною статистикою на сайті Кабінету Міністрів України, основу промисловості регіону складають металургійний та енергетичний комплекси, де виробляється 12,1% загального обсягу чавуну, 14% сталі, 15,6% готового прокату, 11,9% коксу, 26,5% електроенергії. в Україні. Також такі підприємства регіону як «Запорізький алюмінієвий комбінат» та «Запорізький трансформаторний завод» є єдиними в Україні виробниками алюмінію та трансформаторів світової якості. Лідером на автомобільному ринку України є СП "АвтоЗАЗ-ДЕУ", на якому виробляється 36,7% усіх легкових автомобілів. Втім, продукція легкового вітчизняного автопрому добре відома всім. Не будемо на ній зупинятись.


Упаковка для товарів народного споживання в Запорізькій області

Упаковка от производителя в Запорожской области в наличии и под заказ Запорізька область входить до п'ятірки лідерів з виробництва товарів народного споживання серед усіх областей України. При цьому провідні ролі в даному контексті грають харчова та легка промисловість. Наприклад, не лише в Україні, а й у країнах Європи добре відома продукція торгових марок «Селена» та «Елегант». Одяг цих виробників користується гарним попитом по цілій низці товарних позицій. Різні види одягу цих брендів упаковуються по-різному. Тут відіграє головну роль призначення та тип одягу. В основному упаковка для одягу найчастіше – це картонні коробки для одягу, а також різні пакети та навіть мішки. Наприклад, останнім часом досить популярним видом упаковки для одягу, а також постільної білизни та іншого трикотажу стали прозорі пакети із замком Zip Lock великого розміру. Так-так, ви не помилилися, саме такі пакети, в які зазвичай прийнято фасувати різну дрібничку, пакети для одягу виглядають так само, тільки вони більші і міцніші.

Серед лідерів області з виробництва харчових товарів відзначимо ВАТ «Пивобезалкогольний комбінат «Славутич» – один із лідерів пивоваріння у Східній Європі та найсучасніше підприємство галузі з високим рівнем автоматизації технологічних процесів. Цей завод випускає понад десяток сортів бурштинового напою марки «Славутич» і за обсягом споживання картонної упаковки під свою продукцію є одним із лідерів усього регіону. Пивна продукція практично завжди перевозиться і зберігається у пластикових ящиках або картонних коробках . Залежно від її розміру, типу, призначення та навіть статусу. Наприклад, досить часто елітні марки пива упаковуються в спеціальні коробки-вітрини, які забезпечують фіксацію пляшок із цим алкогольним напоєм, а також дають можливість демонструвати, як то кажуть, "товар обличчям". Така ось свого роду вітрина.


Упаковка для продукції агропромислового комплексу Запорізької області

Упаковка любых видов и типов недорого продажа в Запорожской области Згідно з офіційною статистикою за 2018 рік, Запорізька область – один із найбільших виробників сільськогосподарської продукції та виробів харчової промисловості серед регіонів України. Площа оброблюваних сільськогосподарських угідь області минулого року становила приблизно 2246,3 тис. га, або 5,4% сільгоспугідь України. В області працюють 546 підприємств харчової та переробної промисловості. З них 87% – це підприємства, які належать до сфери «малого підприємництва» та зорієнтовані на задоволення місцевих потреб у продуктах харчування (міні-пекарні, олійниці, крупорушки, тощо). Це дуже серйозний показник, який говорить про значну потребу регіону. в упаковці для сільгосп товарів .

У структурі сільськогосподарського виробництва переважає продукція рослинництва. Основна технічна культура Запорізької області – соняшник. За статистикою, частка регіону у загальному обсязі виробництва соняшнику в Україні у 2018 р. становила близько 14%. Крім того, завдяки сприятливому клімату в області у промислових масштабах вирощують багато видів овочів. Для зберігання та перевезення зернових культур та соняшника в Запорізькій області зазвичай використовують щільні поліпропіленові мішки різного розміру та різні пакети. А ось продукція з цих культур пакується по-різному. Наприклад, споживчою упаковкою для соняшникової олії є пластикові пляшки різного обсягу, які, у свою чергу, перевозяться в точки реалізації в гофротарі, найчастіше в міцних картонних коробках із тришарового гофрокартону . Серед основних споживачів такої упаковки виділяються Пологівський олійноекстракційний завод, а також Запорізький олійно-жиркомбінат, які за потужністю та обсягами випуску продукції є провідними в Україні:


Картонні коробки від виробника в Запорожской области

Картонные коробки любых размеров недорого продажа в Полтавской области Враховуючи специфіку товарообігу, виробництва та транспортного значення Запорізької області, основним видом упаковки без перебільшення можна назвати картонні коробки. Ця універсальна, проста у використанні, а головне - дешева і водночас дуже надійна упаковка використовується в більшості галузей промислового комплексу регіону, у сфері транспортних послуг (до речі, компаній, що їх надають, у Запорізькій області - маса), а також харчової промисловості. При цьому, обсяги використання транспортних гофроящиків у Запорізькій області в рази перевищують обсяги використання будь-яких інших картонних коробок. Така вже регіон має специфіку.

Компанія «Експрес Упаковка» пропонує купити недорого оптом та в роздріб у Запорізькій області чотириклапанні картонні, а також транспортні гофроящики у величезному асортименті розмірів. Ми є виробниками повного циклу гофротари і хочемо запропонувати нашим клієнтам із Запоріжжя та області мінімальні ціни на гофротару . Ми займаємося виробництвом картонних чотириклапанних коробок з усіх видів та типів гофрованого картону. Тому каталог інтернет-магазину «Експрес Упаковка» - це найбільший вибір транспортної та споживчої гофротари у Запорізькій області. Зайшовши на наш офіційний сайт, ви завжди зможете підібрати найбільш вдалий вигляд і розмір гофроящиків за найнижчими цінами.

Крім того, ми пропонуємо купити дешево оптом та в роздріб найзручнішу самозбірну гофротару – картонні коробки з тришарового мікрогофрокартону. Асортимент пропозицій щодо самозбірних коробок у Запорізькій області ще більше, ніж у транспортних гофроящиках. На сьогоднішній день ви можете купити у нас дешево оптом такі коробки у величезному асортименті з більш ніж 300 різних моделей. У нашому інтернет-магазині ви знайдете широкий вибір готових самозбірних картонних коробок всіляких розмірів і габаритів. А також зможете замовити виробництво будь-якої гофротари в Запорізькій області з доставкою до будь-якого населеного пункту регіону.

На сьогоднішній день в інтернет-магазині «Експрес Упаковка» ви можете купити оптом недорого картонні коробки будь-яких розмірів наступних типів:

  • стандартні чотириклапанні картонні коробки з клапанами встик (FEFCO 0201);
  • чотириклапанні картонні коробки з клапанами внахлест (FEFCO 0202);
  • 4-х клапанні картонні коробки без двох верхніх клапанів (FEFCO 0200);
  • чотириклапанні картонні коробки з клапанами, що прикривають один одного (FEFCO 0203).
  • чотириклапанні картонні коробки з кришкою;
  • 4-х клапанні картонні коробки з висіканням під ручки та іншими отворами;
  • чотириклапанні картонні коробки з обічайкою, гратами та іншими додатковими внутрішніми або зовнішніми елементами.

Пропозиція по самозбірних коробках у нас ще більш приваблива і вражаюча. Так, ми хочемо запропонувати нашим клієнтам у Запорізькій області наступні види самозбірних картонних коробок:

  • Кришка-дно - коробка, що складається з двох частин: короба з гофрованого картону та окремої кришки з того ж типу матеріалу, що й основна частина. Використовується для пакування несипких товарів. Не підходить для пакування круп, цукру та подібних видів продукції.
  • Екран», або ТБ - лоток з гофрованого картону з відкритою верхньою частиною, що дозволяє бачити продукцію, що міститься в ящику. Використовується головним чином для упаковки кондитерських товарів: печива, цукерок, тістечок, тортів.
  • Піддон - коробка з висіканням під ручки або без неї та відкритим верхом. Найчастіше використовується для упаковки бутильованої продукції із пластику, металу та скла: безалкогольних напоїв, мінеральної газованої та негазованої води, їдальні, пива, згущеного молока, рибних та м'ясних консервів, лакофарбових матеріалів тощо.
  • Шоу-бокс - картонна коробка, призначена для зберігання та демонстрації упакованої продукції. Конструкція коробки потроєна таким чином, що в разі потреби частина ящика знімається, складається або зсувається, перетворюючи коробку на свого роду вітрину.
  • Склянка - висока та вузька коробка без кришки з гофрованого картону. У бічній стінці може висікатися вікно невеликого розміру для демонстрації вмісту. Використовується для упаковки різних предметів, насамперед – ексклюзивної лікеро-горілчаної продукції. Висічене вікно в даному випадку дозволяється бачити етикетку з інформацією про товар, наклеєну на пляшку.
  • Обечайка, або коробка половинної висоти – коробка з гофрованого картону без кришки, що закриває упакований товар лише половину від його висоти. Використовується для демонстрації товару на виставках та на вітрині у точках роздрібної та оптової торгівлі.
  • Пачка – картонна коробка з кришкою, що має спеціальний замок, що дозволяє її міцно закривати. Один або кілька замків можуть розташовуватись по центру або по краях бічної стінки. Підходить для пакування всіх типів товару або вантажу, часто використовується для пакування товарів насипом.
  • Скринька - цільна коробка з відкидною кришкою, що є продовженням однієї зі стінок коробки. Через особливості конструкції таку коробку часто називають самозбірною. Застосовується для пакування будь-яких товарів та вантажів, у тому числі дрібних або сипких.
  • Пет-пак - картонна коробка з жорсткими та міцними стінками та дном. Використовується для пакування пакетованої молочної продукції, соків, лікеро-горілчаних виробів.
  • Архівна коробка – ящик із гофрованого картону, що використовується для зберігання цінних паперів, документів, різної поліграфічної продукції.
  • Зубна паста - картонна коробка з двома бічними клапанами, які зверху накриваються третім клапаном зі спеціальним "язичком". Назву отримала через тип вантажу, що упаковується. Використовується для перевезення та зберігання побутової хімії, кондитерських виробів, госптоварів.
  • З вушками - картонна коробка з бічними клапанами та язичком на кришці. Є самозбірною та підходить для пакування будь-яких типів товару чи вантажу.
  • Ластівчин хвіст - картонна коробка з посиленим дном. У зібраному стані елементи конструкції такої коробки кріпляться один до одного методом «хвиля ластівки». Використовується для пакування важких предметів під час перевезення та зберігання.
  • Трикутний короб – картонна коробка трапецеїдальної форми, часто також звана «піраміда». Використовується для пакування сувенірної продукції, подарунків, виробів зі скла, порцеляни, кераміки тощо.
  • Посилений короб - картонна коробка із подвійними бічними стінками. Використовується для пакування важких предметів.
  • Тубус - довгаста картонна коробка для пакування плакатів, креслень, макетів, скручених у пакунок.

В цілому, ми здійснюємо оптовий продаж абсолютно всіх видів картонних коробок за міжнародним каталогом гофротари та гофроупаковки FEFCO-ASSCO . Більш детальну інформацію щодо асортименту продукції, а також способів оформлення замовлення та термінів доставки ви можете уточнити у менеджерів нашої компанії за телефоном:

  • +38 (093) 578 8837;
  • +38 (096) 719 7719;
  • +38 (066) 330 0300.

Або ж ви можете надіслати вашу заявку з докладним описом необхідної продукції на офіційну електронну поштову скриньку нашої компанії:

  • mail@pack.ua

І пам'ятайте, найякісніша та найдешевша гофротара для товару в Запорізькій області тільки в компанії "Експрес Упаковка". Ми пропонуємо тільки вигідні ціни та мінімальні терміни виготовлення тари та упаковки будь-якої складності.

Нас знаходили за такими словами:



Пухиркова плівка, ВПП, або повітряно-бульбашкова плівка у Запоріжжі



Повітряно-бульбашкова плівка завдяки своїм характеристикам використовується сьогодні у Запоріжжі неймовірно універсально, причому у найрізноманітніших сферах господарського життя міста. У цій статті ми поговоримо про основні переваги для споживача від застосування ЗПС у своїй роботі, а також різноманітність моделей бульбашкової плівки на ринку Запоріжжя на сьогоднішній день.

Продаж картонних коробок в Запоріжжі.



Упаковка харчових товарів сьогодні в Україні здійснюється в різні пакувальні матеріали. Однак різні картонні коробки в упаковці їжі використовуються набагато частіше за інші варіанти упаковки. У цій статті ми розглянемо особливості використання картонних коробок для їжі в Запоріжжі. А заразом і виявимо всі їхні переваги та недоліки в порівнянні з іншими пакувальними матеріалами.

Картонні коробки для зберігання товарів та вантажів у Запоріжжі



Картонні коробки для зберігання сьогодні відрізняються за багатьма характеристиками, які, у свою чергу, безпосередньо залежать від типу, виду та розмірів конкретної продукції. Тому асортимент коробок для зберігання сьогодні виділяється величезною кількістю різної гофротари, іноді навіть дуже незвичайної форми або конструкції. Але чи всі такі коробки сьогодні однаково затребувані в Запоріжжі? У цій статті ми якраз це і з'ясуємо, приєднуйтесь.

Використання стрейч-плівок в упаковці харчових товарів у Запоріжжі.



Упаковка продуктів харчування та інших харчових товарів по праву вважається складнішим заходом, аніж упаковка товарів нехарчової групи. І не всі види упаковки можуть бути використані в контакті з харчовими товарами. У цій статті ми розглянемо ті види пакувальної стретч-плівки, які застосовуються у Запоріжжі для пакування саме продуктів харчування. А також розберемося, чому саме ці види плівки стрейч популярніші сьогодні, ніж інші.

Використання пакетів Zip-Lock для пакування фасування товарів у Запоріжжі.



Купити пакети із замком Zip-Lock у Запоріжжі сьогодні можна не тільки різних розмірів, але ще й видів. Та й сфера застосування таких зип-локов може бути зовсім різна. Тому в цій статті ми постаралися визначити найбільш популярні сьогодні у Запоріжжі пакети-струна із застібкою Zip-Lock з погляду споживчого попиту.

Продаж архівних коробок та боксів у Запоріжжі: найпопулярніші моделі виробів



Різні архівні коробки та картонні бокси для паперів сьогодні в Запоріжжі є досить популярним видом гофротари. І, що цікаво, купують їх і використовують не лише для зберігання паперів та документації. Сьогодні такого роду упаковку використовують і під час переїзду, і для пакування товарів, і навіть під час складських робіт. У цій статті ми розглянемо найпопулярніші сьогодні моделі архівних коробок та боксів у Запоріжжі. А заразом і з'ясуємо причини цього явища.

Найпопулярніші види паперу для пакування подарунків та сувенірів у Запоріжжі



Практично в кожному місті України подарунковий папір є одним із найбільш затребуваних видів упаковки загалом. У Запоріжжі, наприклад, її застосовують і для оформлення подарунків особистого характеру, і в комерційному впакуванні для оформлення різних товарів, які часто купуються на подарунок комусь. Це справді «попитовий» продукт, який завжди знайдеться свій споживач. Тільки який подарунковий папір споживачі в Запоріжжі хочуть купити найчастіше, поки незрозуміло. Розбиратись у цьому питанні ми будемо в рамках цієї статті. Приєднуйтесь!

Показано з 1 по 7 з 7 (всього 1 сторінок)

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн