Волинська область

Волинська область знаходиться на північному заході України і має вигідне територіальне розташування як транзитну територію, через яку багато українських товарів потрапляють на ринки інших країн. Волинська область знаходиться у зоні українського Полісся. Межує на заході з Республікою Польща, на півночі – з Республікою Білорусь, на сході – з Рівненською, на півдні – з Львівською областями України. Це специфічний регіон, який внутрішньо орієнтований насамперед на виробництво харчових товарів та сільськогосподарської продукції, але як транзитна територія охоплює практично весь спектр товарів, які виготовляють підприємства нашої країни. Волинська область як ринок для збуту пакувальних матеріалів є досить цікавим варіантом, оскільки наявність розвиненої системи виробництва сільськогосподарської продукції та хороший транзитний потенціал прямо говорять про те, що упаковка тут затребувана, і в перспективі обсяги її споживання тільки зростатимуть. Потрібно лише розібратися, що саме з упаковки тут купуватиметься найкраще і який асортимент упаковки варто пропонувати волинському споживачеві. А аналізувати все це ми будемо, як завжди, на прикладі товарів компанії «Експрес Упаковка», оскільки ми маємо найбільший асортимент гофротари та упаковки в Україні. Отже, почнемо.

[an error occurred while processing the directive]

Перейти до розділу контакти До каталогу Купити упаковку


[an error occurred while processing the directive]

Особливості споживання пакувальних матеріалів у Волинській області

Провідною галуззю економіки Волинської області є аграрно-промисловий сектор, що забезпечує майже половину її сукупного продукту. Саме цим обумовлюється, швидше за все, відсутність у регіоні великих міст та мегаполісів. Населення області концентрується в принципі рівномірно всієї території області та займається головним чином вирощуванням сільськогосподарських культур та розведенням худоби. Сільськогосподарська галузь спеціалізується на тваринництві м'ясо-молочного напряму, а також на виробництві зерна, цукрових буряків, овочів, картоплі. При цьому товарообіг базується на приватній власності. Виробництвом же промислової продукції займаються 167 підприємств. Провідні галузі – харчова, машинобудування, паливна, хімічна та промисловість будівельних матеріалів. На підприємствах області виготовляються прилади контролю, підшипники, водолічильники, машини для тваринництва та кормовиробництва, вироби із пластмас, тканини, лінолеум, руберойд, цегла, меблі, кондитерські, макаронні, ковбасні та горілчані вироби, консерви та інше. Проте обсяги випуску готової продукції у сільськогосподарській сфері в рази вищі. А якщо враховувати ще приватний бізнес, який на 90% орієнтований саме на сільське господарство, то напрям споживання упаковки взагалі виходить досить вузьким. До речі, у Волинській області у приватному секторі працює 3,7 тисячі малих підприємств та близько 29 тисяч фізичних осіб-підприємців. Тут зайнята десята частина працездатного населення області. Малими підприємствами виробляється 9,2 відсотка продукції, забезпечується п'ята частина надходжень до бюджетів усіх рівнів. Ну, а тепер, коли ми з'ясували, що переважно упаковку у Волинській області купують для сільськогосподарської продукції та продуктів харчування, залишається лише з'ясувати, яка саме пакувальна продукція для вирішення цих завдань підходить найбільше. Розглядатимемо по черзі, звичайно ж, на прикладі пакувальних матеріалів із каталогу офіційного інтернет-магазину компанії «Експрес Упаковка».


Гофроящики та чотириклапанні коробки: де купити у Волинській області?

Чотириклапанні коробки з гофрованого картону – це найпопулярніший вид товарної тари у Волинській області. Подібні коробки різних розмірів з різними особливостями конструкції використовуються в регіоні і в промислових цілях, і в сільському господарстві, і навіть в приватному бізнесі, не кажучи вже про сферу послуг і побутову сферу. Такі коробки підходять для перевезення та зберігання харчових продуктів, свіжих овочів та фруктів, будь-якого особистого майна тощо. Придбати 4-х клапанні картонні упаковки за найнижчими цінами у Волинській області з доставкою пропонує завод гофротари «Експрес Упаковка».

Наша компанія є виробником повного циклу гофротари та гофроупаковки. У Волинській області та в Луцьку ми продаємо чотириклапанні коробки оптом та в роздріб від 1 штуки у величезному асортименті. Ми займаємося виробництвом картонних чотириклапанних коробок з усіх видів та типів гофрованого картону. Тому можемо запропонувати нашим клієнтам асортимент із понад трьохсот моделей картонних коробок та ящиків чотириклапанної конструкції. Зайшовши на наш офіційний сайт, ви завжди зможете вибрати та купити дешево картонні чотириклапанні коробки від виробника з доставкою до будь-якої точки Волинської області.

Картонні чотириклапанні коробки від компанії «Експрес Упаковка» - це якісна товарна та транспортна тара за дуже вигідною ціною. Політика нашої компанії така, що для постійних оптових клієнтів ми готові продавати чотириклапанні гофроящики з мінімальною націнкою. Крім того, оскільки така гофротара є однією з найпопулярніших упаковок у Волинській області, ми хочемо запропонувати вам максимально широкий асортимент чотириклапанних коробок із гофрокартону у максимально можливому виборі типорозмірів. На сьогоднішній день в інтернет-магазині «Експрес Упаковка» можна купити оптом недорого картонні 4-х клапанні коробки будь-яких розмірів наступних типів:

  • стандартні чотириклапанні картонні коробки з клапанами встик (FEFCO 0201);
  • чотириклапанні картонні коробки з клапанами внахлест (FEFCO 0202);
  • 4-х клапанні картонні коробки без двох верхніх клапанів (FEFCO 0200);
  • чотириклапанні картонні коробки з клапанами, що прикривають один одного (FEFCO 0203).
  • чотириклапанні картонні коробки з кришкою;
  • 4-х клапанні картонні коробки з висіканням під ручки та іншими отворами;
  • чотириклапанні картонні коробки з обічайкою, гратами та іншими додатковими внутрішніми або зовнішніми елементами.

В цілому, ми здійснюємо оптовий продаж абсолютно всіх видів картонних коробок за міжнародним каталогом гофротари та гофроупаковки FEFCO-ASSCO, тому у нас ви легко зможете купити якісну гофротару недорого для продукції, орієнтованої як на внутрішній український ринок, так і для поставок в інші країни. . Наші гофроящики повністю відповідають усім європейським нормам та стандартам, що висуваються до пакувальних матеріалів, що ввозяться до країн ЄС. Покупку чотириклапанних гофроящиків у нашому інтернет-магазині ви можете здійснити в будь-який час доби сім днів на тиждень. Ми чекаємо вас!


Самозбірні картонні коробки від виробника у Волинській області.

Другим важливим видом гофротари, яку ми пропонуємо за дешевими цінами у Волинській області, є самозбірні картонні коробки . Вони є максимально зручною упаковкою і діляться на два типи:

  1. Обгорткові ящики, що збираються вручну за допомогою язичкових з'єднань без використання клею, скоб або будь-яких клейких стрічок, наприклад скотч-плівки.
  2. Штамповані ящики, що збираються за допомогою язичкових з'єднань без використання клею, скоб або будь-яких клейких стрічок, наприклад скотч-плівки.

Як ви можете помітити, основна особливість коробок самозбірних полягає в автономності їх використання. Для ефективного пакування готової продукції потрібно лише власне коробка, а також людина, яка її збере, а потім завантажити у неї продукцію. Ми пропонуємо вам низькі ціни на самозбірні картонні коробки у Волинській області. Вони підійдуть для упаковки будь-яких товарів та вантажів – від самсоборних картонних коробок під господарські товари та мобільні телефони до коробок із мікрогофрокартону для пакування продуктів харчування та інших продуктів харчової групи. Більше 300 різних моделей самозбірних коробок за міжнародним каталогом гофротари та гофроупаковки FEFCO-ASSCO, продаж картонних самозбірних коробок онлайн через інтернет та у стаціонарних торгових точках у Волинській області. І що найголовніше купити самозбірні коробки в інтернет-магазині «Експрес Упаковка» ви можете дуже дешево за готівковий або безготівковий розрахунок з безкоштовною доставкою по Волинській області.

Компанія «Експрес Упаковка» пропонує вам купити оптом чи в роздріб самозбірні картонні коробки тільки власного виробництва. Ми не є перекупниками, наша компанія – виробник повного циклу пакувальних матеріалів з паперу, картону та всіх видів гофрокартону. Вже більше десяти років ми займаємося виготовленням та продажем тари та упаковки з гофрокартону та одношарових картонів усіх типів та розмірів за міжнародною стандартизацією FEFCO-ASSCO. Більше того, виробництво самозбірних коробок із тришарового мікрогофрокартону та гофрокартону сьогодні є найважливішим напрямком нашої діяльності. Саме завдяки цьому, нашим клієнтам ми пропонуємо не тільки величезний та різноманітний асортимент самозбірних коробок у Волинській області, а й низькі ціни оптом на самозбірні коробки , а також виробництво самозбірних коробок з мікрогофрокартону будь-яких розмірів у дуже стислий термін. Щодня нашими виробничими підприємствами виготовляється десятки тисяч одиниць споживчої, транспортної та спеціалізованої гофротари самозбірної конструкції.

Для того щоб досягти максимальної довговічності і міцності картонних коробок, для їх виробництва ми використовуємо найчастіше тришаровий мікрогофрокартон. Він може бути різних марок і з різним типом гофри (висота профілю), але незмінним залишається основний плюс цієї сировини - тара з мікрогофрокартону має чудові міцнісні та експлуатаційні властивості при дуже маленькій своїй вазі коробок. Самозбірна упаковка з хорошого, якісного мікрогофрокартону забезпечує високий рівень захисту упакованої продукції від зовнішніх впливів, при цьому коробка відмінно зберігає форму, не пом'якшується і не деформується в процесі зберігання та перевезення, витримує безліч відкривань та закривань. Завдяки невеликій товщині матеріалу коробки виглядають витончено та елегантно. А замовивши у нас різні види друку, кашування, тиснення та іншого оздоблення, ви отримаєте унікальний дизайн коробки, ми легко зможемо нанести на неї вашу фірмову символіку, контактні дані та іншу важливу інформацію.

Крім того, загальновизнаним є радий невід'ємних переваг використання саме самозбірних коробок як споживча упаковка продукції:

  • самозбірні картонні коробки займають дуже мало місця в розібраному стані (будь-який виробник зацікавлений в оптимізації приміщень складу, тому самозбірна упаковка є для нього чудовим варіантом у цьому контексті);
  • самозбірні картонні коробки не вимагають використання додаткових пакувальних матеріалів при безпосередньому пакуванні продукції, за допомогою язичкових з'єднань вони збираються з однієї частини без використання скотчу або клею;
  • будь-яка картонна коробка з нашого каталогу виглядає дуже презентабельно і естетично, до того ж завжди справляє сприятливе враження на споживача завдяки оригінальності конструкції;
  • самозбірні коробки з легкістю і дуже швидко збираються вручну, їхнє складання не вимагає будь-яких особливих навичок та умінь, або додаткового обладнання.

У каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка» ви можете купити оптом та в роздріб у Волинській області самозбірні картонні коробки кількох типів конструкції. Вибір якогось конкретного типу залежить тільки від вас – будь-яку з представлених конструкцій взуттєвих коробок з мікрогофрокартону ми виготовимо в найкоротші терміни та в будь-якому обсязі. На сьогоднішній день компанія «Експрес Упаковка» може запропонувати нашим клієнтам у Волинській області кілька видів самозбірних картонних коробок, виробництво яких вже здійснюється на серійній основі:

  1. Самозбірні картонні коробки «валіза» – FEFCO №0217.
  2. Самозбірні картонні коробки «з вушками» – FEFCO №0427.
  3. Самозбірні картонні коробки «трансформер» – FEFCO №0443.
  4. Самозбірні картонні коробки «ластівчин хвіст» - FEFCO №0215.
  5. 5Самозбірні картонні коробки «книжка» - FEFCO №0429.
  6. Самозбірні картонні коробки «зубна паста» – FEFCO №0444.
  7. Самозбірні картонні коробки «скринька» - FEFCO № 0428.

Всі самозбірні взуттєві коробки від компанії «Експрес Упаковка», незалежно від типу конструкції, ви можете купити оптом і в роздріб у широкому ціновому діапазоні – від економічних коробок невеликого розміру до негабаритних тубусів з мікрогофрокартону різного розміру. При замовленні готових картонних коробок ви можете розраховувати на своєчасне виготовлення і доставку замовлення.


Виготовлення картонних коробок на замовлення у Волинській області.

Компанія «Експрес Упаковка» за роки своєї професійної діяльності набула величезного досвіду у виробництві різних картонних коробок. Ми неодноразово успішно виконували замовлення на виробництво транспортної гофротари, споживчого пакування, а також картонних коробок для пакування нестандартних або вузькоспеціалізованих видів продукції. На сьогоднішній день виробничі потужності компанії дозволяють виготовляти гофровану упаковку для велико-, середньо- та малогабаритних товарів та вантажів. Компанія «Експрес Упаковка» однаково успішно може виготовити для вас картонні коробки будь-яких розмірів – від пакувальної самозбірної коробочки для наручного годинника або парфумерії до чотириклапанного ящика великого розміру для упаковки холодильника, шафи-купе тощо.

Також різноманітність обладнання та наявність досвідченого персоналу компанії «Експрес Упаковка» дозволяють виготовляти якісну упаковку з різних видів картону. В основному всі картонні коробки на замовлення ми виготовляємо з тришарового і п'ятишарового гофрованого картону, також великою популярністю користуються коробки на замовлення з мікрогофрокартону. За індивідуальним замовленням з 50% передоплатою ми можемо виготовити для вас потрібну кількість картонних коробок будь-якої конструкції та моделі за міжнародним каталогом гофрованої упаковки FEFCO-ASSCO. Компанія «Експрес Упаковка» роблять все! Будь-які типи картонних коробок на замовлення швидко, недорого та з усіх видів гофрокартону.

Найшвидше ми можемо виготовити на замовлення картонні коробки з каталогу нашого офіційного інтернет-магазину – pack.ua. Всі види і моделі коробок, представлені тут, як ми вже зазначали вище, виробляються виключно нашими підприємствами. Також ви можете замовити у нас виробництво картонних коробок у Волинській області. Залежно від обсягу замовлення, його терміновості, а також розмірів та типу конструкції коробок ми використовуємо для виготовлення картонних коробок дві технології: ротаційна висікання та плоска висікання. Усі види висікання здійснюються на різних типах верстатів та штанц-форм, проте принцип приблизно однаковий: лист гофрокартону кладеться на спеціальну штанцеву форму, по якій проходить вирубний вал. Розміри та конструкцію коробок ви можете вибрати самостійно із запропонованих нашою компанією варіантів. Або ми можемо ексклюзивно для вас виготовити картонні коробки на вашій штанц-формі для виробництва картонних коробок. Або ж за індивідуальним замовленням ми самі виготовимо для вас штанцеву форму (з урахуванням вирубки конкретного типорозміру та форми картонної самозбірної коробки), підберемо найбільш відповідний тип гофрокартону або мікрогофрокартону (з урахуванням особливостей перевезення, зберігання та типу продукції). А вже після виготовимо для вас самозбірні коробки за найнижчою ціною у Волинській області.

Контактні дані компанії «Експрес Упаковка» для замовлення на виробництво коробок із гофрокартону у Волинській області.

Телефони:

  • +38 (093) 578 8837;
  • +38 (096) 719 7719;
  • +38 (066) 330 0300.

Офіційна поштова скринька компанії:

  • mail@pack.ua.

Стандартний час обробки замовлення на виробництво картонних коробок у Волинській області складає 24 години з моменту оформлення заявки будь-яким із зазначених вище способів. Виготовлення коробок займає, як правило, від 1 до 3 днів з моменту надходження заявки, доставка самозбірних коробок залежить від вашого місця розташування. Крім того, забрати самозбірні коробки на замовлення ви можете самостійно самовивозом, попередньо уточнивши з менеджером, який працює на ваше замовлення, час вашого візиту. Ми раді 24/7.

І насамкінець хотілося б окремо відзначити, що вся продукція компанії «Експрес Упаковка» виготовляється виключно відповідно до діючих технологічних норм та вимог, а також з дотриманням усіх екологічних стандартів та правил санепідемстанції. Будь-яка модель картонних коробок, представлена в каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка», виготовлена з екологічно чистого матеріалу, її утилізація повинна проводитись відповідно до правил утилізації побутових відходів. Простими словами – утилізуйте так, як вам заманеться. Більш того, всі самозбірні картонні коробки з нашого асортименту виготовляються із сировини, що не містить синтетичних речовин. Навіть клейовий розчин, який ми використовуємо для отримання тришарового листового гофрокартону, з якого робимо коробки, виробляється виключно з натуральних матеріалів. Завдяки цьому ми з гордістю можемо рекомендувати нашу продукцію абсолютно для будь-яких товарів. Навіть для продуктів харчування, овочів і фруктів, що зберігаються та перевозяться насипом.

Нас знаходили за такими словами:



Пакети дой-пак – один із найпопулярніших видів гнучкої упаковки в Луцьку.



Пакети дой-пак сьогодні у Луцьку є одним із найпопулярніших видів гнучких пакувальних пакетів. Це неймовірно універсальна упаковка, яку застосовують для зберігання, перевезення та продажу товарів харчової та нехарчової групи. Причому, різної консистенції, температури нагрівання та/або охолодження. Про ці та про низку інших функціональних переваг використання пакетів дой-пак у Луцьку ми розповімо вам у рамках цієї статті.

Виробництво двошарового гофрокартону в Луцьку: найкраща сировина та матеріали для виробництва



Двошаровий гофрований картон в Україні сьогодні вважається одним із найкращих обгорткових матеріалів, популярність якого всім добре відома. У цій статті ми поговоримо про особливості його виробництва та вибору сировини для цього процесу у Луцьку.

Продаж клейких стрічок для упаковки товарів і вантажів в Луцьку.



Різні клейкі стрічки сьогодні у Луцьку є одним із найбільш затребуваних витратних матеріалів. Їх використовують і в упаковці, і в будівництві, і навіть у побуті. Проте далеко не види клейкої стрічки скотч у Луцьку однаково популярні: якісь купують частіше, а якісь навпаки рідше. У цій статті ми поговоримо про найбільш популярні види скотчу в Луцьку, а заразом і з'ясуємо причини їхнього поточного споживчого попиту.

Як упаковують вантажі в Луцьку: вибираємо тару для складу та переїзду



Зберігання та перевезення різних товарів чи вантажів ніколи не буває простим заняттям. Особливо коли йдеться про правильний вибір відповідної упаковки. Потрібно врахувати безліч чинників, які впливають і термін зберігання, і безпеку товарів під час перевезення, і навіть можливість реалізації таких товарів споживачеві надалі. У цій статті ми спробуємо з'ясувати, як вирішують проблему надійного зберігання та безпечного перевезення товарів та вантажів у Луцьку.

Як вибрати правильно коробки для перевезення вантажів в Луцьку?



Купівля вантажних коробок у Луцьку може бути досить непростою справою. Адже, незважаючи на високий рівень асортименту та пропозицій від виробника, картонні коробки для перевезення вантажів стоять не однаково. У цій статті ми постараємося з'ясувати, які саме коробки для перевезення вантажів можна купити за найвигіднішою ціною у Луцьку. А заразом і визначимо, де саме це можна зробити.

Показано з 1 по 5 з 5 (всього 1 сторінок)

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн