Картонні коробки для свічок різного типу, розміру та призначення: де купити в Дніпрі?

Картонні коробки для свічок відносяться до категорії пакувальних матеріалів для різного роду дріб'язку побутового та споживчого призначення. Цей факт робить свічкові коробки одним із найбільш затребуваних видів упаковки в Дніпрі сьогодні, оскільки свічки різного типу споживачам у Дніпрі та Дніпропетровській області на сьогоднішній день більш ніж цікаві. І, слід сказати, місцеві виробники упаковки, незважаючи на військовий стан, раді задовольнити такі потреби покупців. Більше того, вибір коробок маленького розміру під свічки у Дніпрі сьогодні виділяється як якісним, так і кількісним наповненням товарного асортименту. Коробки з картону або гофрованого картону невеликого розміру в Дніпрі можна вибрати по-справжньому різні. Ну, і, зрозуміло, купити практично у будь-який зручний спосіб. За фактом, клієнтоорієнтованість дніпровських виробників товарної тари та упаковки з гофрокартону та картону може позаздрити, мабуть, будь-який інший регіон нашої незламної країни. Наприклад, купити коробки для свічок або крейдовану упаковку для свічок можна в роздріб від однієї штуки, дрібним оптом від 50-100 штук з невеликою знижкою або великим оптом від 1000 штук зі значним зниженням ціни (так званий, великий опт). І так далі - насправді, цікаві пропозиції про продаж коробок під побутові свічки, святкові свічки, дизайнерські кондитерські свічки можна зустріти і в стаціонарних магазинах Дніпра (наприклад, мережа «Епіцентр»), і в інтернет-магазинах (наприклад, Вондерпак та інші ).

[an error occurred while processing the directive]

Перейти до розділу контакти До каталогу Купити упаковку

Однак найбільш різноманітний вибір якісних коробок маленького розміру для зберігання та перевезення свічок у Дніпрі сьогодні пропонує компанія «Експрес Упаковка»» . Так, наприклад, в їхньому офіційному інтернет-магазині «Пак Юа» на сьогоднішній день представлено понад 200 моделей коробок маленького розміру для подарунків та сувенірів, прикрас та біжутерії, косметики та парфумерних товарів, свічок та лампочок, чашок, кухлів та склянок, а також багатьох інших товарів широкого вжитку побутового призначення. Саме тому в ході розгляду різних видів актуальних коробок для свічок тощо, ми будемо брати за основу і як наочний приклад в основному коробки з картону та гофрокартону від компанії «Експрес Упаковка» . І по можливості намагатимемося порівняти їх з іншими аналогічними від інших виробників, які працюють на ринку Дніпра та Дніпропетровської області. Отже, почнемо.


Упаковка для свічок у Дніпрі купити

Отже, що є ідеальною упаковкою для свічок на думку дніпровських споживачів? Упаковка для свічок сьогодні в Дніпрі та загалом в Україні в основному представлена виробами з плоского картону або мікрогофрокартону. Це, як правило, самозбірні картонні коробки , що застосовуються як основна тара, а також листи гофрокартону або щільного паперу , завдяки яким сегментується простір усередині коробок або прикрашається її лицьова оболонка. При цьому, вироблене заводами-виробниками картонної упаковки в Дніпрі величезна кількість різноманітних форм і конструкцій коробок під свічки дозволяє споживачам купити коробки для свічок різного розміру, товщини, зносостійкості та призначення. Наприклад, в інтернет-магазинах Дніпра ви можете купити крейдовані коробки під декоративні свічки або замовити щільні самозбірні коробки з мікрогофрокартону для транспортування та зберігання свічок побутового призначення. Більше того, навіть автомобільні свічки та свічки запалювання для іншої техніки теж продаються упакованими в картонні коробки . Тобто фактично в Дніпрі сьогодні асортимент картонних коробок дозволяє вибрати та купити в роздріб або оптом коробки для абсолютно будь-яких свічок. Споживачу потрібно лише визначитися зі своїми смаковими уподобаннями. А це, у свою чергу, часто буває досить складно, тому що в ідеалі потрібно поєднати візуальні та функціональні переваги коробочок. Далі давайте розглянемо деякі приклади підбору картонної та паперової упаковки під той чи інший вид свічок:

  1. Як вибрати коробки для ароматичних та дизайнерських свічок?
  2. Які коробки підійдуть для домашніх свічок та товстих свічок, які використовуються для освітлення квартири, гаража чи сараю в блек-аут?
  3. У що та як упаковувати святкові свічки для тортів, пирогів та тістечок?
  4. Яка упаковка потрібна під ритуальні та церковні свічки?

Далі пройдемося по всіх цих різновидах свічок і виберемо для них індивідуальне пакування в порядку черговості. Однак спочатку давайте все-таки ще трохи загальної інформації. Чарівність свічок виходить за рамки їхнього мерехтливого полум'я; він охоплює весь досвід: від вибору аромату до візуального впливу на полицю. На ринку, переповненому пропозиціями, правильний дизайн коробки для свічок є ключем до привернення уваги споживача та створення сталого попиту до товарів того чи іншого бренду. Дизайн коробки для пакування свічок, оригінальність його ідеї не тільки виділять ваш продукт серед інших, але й піднімуть його на новий рівень вишуканості та візуальної привабливості.

Тим більше, що дизайн для картонних коробок під свічки можна вигадати практично який завгодно. Ви можете обмежитися одноколірним оформленням у вигляді бічних візерунків та одноколірного друку логотипу, а можете підняти свої товари на новий рівень розкоші, вибравши дизайн упаковки, що випромінює розкіш. Більшість коробки для свічок виготовляються з високоякісних матеріалів, тому тип оформлення для них може бути практично будь-якої складності: від жорстких коробок свічок, прикрашених тактильною обробкою, до крейдованих крафт коробок з тисненням або тисненням фольгою. Подумайте про включення елегантної друкарні, золотих чи срібних акцентів та бархатистості, щоб створити дизайн пакувальної коробки , який передає ексклюзивність та найвищу майстерність. Відчуття розкоші не лише приваблює клієнтів, а й позиціонує ваші свічки як неймовірно бажаний предмет.

Картонні коробки для ароматичних та дизайнерських свічок

Картонні коробки на замовлення у Дніпрі Ароматизовані свічки, свічки для створення дизайнерських рішень та свічки для інтер'єру. Як обирають упаковку для них споживачі у Дніпрі? Вибір правильної упаковки для свічок такого формату передбачає вдумливий розгляд низки функціональних факторів та естетичних аспектів. Ну, а якщо ж знехтувати якусь із цих двох складових, то реакція споживача буде відверто негативною. Які тут можуть бути складнощі? Наприклад, як ви напевно знаєте, будь-яка упаковка повинна захищати вкладені в неї предмети від різних небажаних впливів. Тому коробки для ароматичних або дизайнерських свічок у Дніпрі споживачі вибирають із відповідними експлуатаційними можливостями. Так вони зобов'язані захистити свічки від будь-яких пошкоджень під час перевезення або зберігання. При цьому добитися належного захисного ефекту від коробок під свічки зовсім не важко - це зовсім не те саме, що вибрати коробки для склянок, чашок або іншого посуду. Зі свічками все куди простіше. Наприклад, до пакувальних матеріалів, здатних забезпечити необхідні показники міцності, жорсткості, зносостійкості та живучості коробки для свічок відносяться п'ятишаровий гофрокартон, тришаровий гофрований картон марок Т-22, Т-23 і Т-24 , а також мікрогофрокартон з невеликою . Картонна коробка для свічок, виготовлена з таких матеріалів, забезпечить дотримання всіх стандартних умов та вимог, що пред'являються до зберігання, перевезення та продажу свічок

Однак, давайте поставимо собі питання: «Чи достатньо вибрати просто міцні коробки для ароматичних та дизайнерських свічок?». Зрозуміло, що ні. Така упаковка має бути ще й красивою. Ну, або, у крайньому випадку, спочатку естетично нейтральною, щоб на неї можна було нанести якісь додаткові прикраси на кшталт кольорових зображень, тиснення, оздоблення чимось тощо. Плюс давайте не забуватимемо, що виробники чи ретейлери таких товарів, як арома свічки, декоративні свічки чи інтер'єрні свічки, у Дніпрі, як правило, хочуть виділити свій товар на тлі інших. І, як ви самі розумієте, свічки - це навряд чи той вид продукції, який сам по собі дає величезний простір для маневру щодо реклами. Адже по суті більшість пропозицій з продажу свічок такого типу в Дніпрі є плюс-мінус одне й те саме, тільки за різною ціною. Відповідно потрібно імпровізувати, щоб виділити конкретно свою продукцію з цілої когорти подібних на ринку Дніпра та Дніпропетровської області. Як це зробити? Насправді по-різному. Однак за допомогою оригінальної упаковки для свічок – це один із найбільш ефективних і не дуже затратних варіантів. Так що до вибору дизайну упаковки для ароматичних або дизайнерських свічок виробники і ретейлери цих товарів підходять з усією серйозністю і скрупульозністю. Естетика пакувальних матеріалів , треба сказати, - це взагалі важлива складова практично завжди, оскільки банальний поведінковий фактор споживачів натякає на те, що будь-яка коробочка з товаром має бути приємною на дотик і на око. Таким чином, хоча функціональність коробок для пакування свічок і має першорядне значення, естетика в даному випадку відіграє не менш важливу роль, тому саме від неї залежить залучення клієнтів. Вибирайте упаковку, яка доповнює стиль та тематику ваших свічок. Додати кольори, логотип або відмінний дизайн вашого бренду, який виділяє ваші товари серед інших. Якісний друк та увага до деталей можуть підвищити загальну візуальну привабливість коробок свічок, створюючи незабутні враження від розпакування для ваших клієнтів.

Як вибрати під них упаковку?

Самозбірні картонні коробки для свічок у Дніпрі Побутові, домашні, господарські свічки - це ціла низка свічкових товарів, не схожих на інші види свічок. Так, наприклад, для виготовлення застосовуються парафін, стеарин, віск, гліцерин, гель. Такі свічки зазвичай більші за розміром, ніж декоративні, менш привабливі візуально, а їх застосування в Україні в основному полягає у створенні джерела резервного освітлення у разі відключення електроенергії. Як правило, свічки для побутового використання виробляються з воску (бджолиний, пальмовий, соєвий, кокосовий), або з парафіну. І хоч загалом це досить різні сировинні матеріали, що мають свої особливості, але з погляду вибору відповідних картонних коробок для свічок і того, й іншого типу принципової різниці немає. Рекомендації за фактом будуть одні й самі. Більше того, з погляду екологічності парафінова чи воскова свічка абсолютно нешкідлива (зрозуміло, ми зараз про свічки, скажімо так, у «неробочому стані»). Та й для здоров'я людини, якщо їх застосовувати в розумних межах, воскові та парафінові свічки не зазнають жодної шкоди. Навіть якщо проковтнути оплавлену краплю разом із шматочком іменинного торта, харчового отруєння не станеться. Таким чином, перед нами фактично універсальний та абсолютно невибагливий до нюансів вид готової продукції, який потрібно надійно запакувати.

Однак, як і завжди, свічки побутового призначення також мають невеликі особливості з точки зору вибору упаковки . Наприклад, стандартним фасуванням побутових свічок розміром 25 сантиметрів є упаковка в коробки по 50 і 100 штук. У сукупності така кількість свічок важить досить багато, а значить далеко не всяка картонна коробка підійде для них. Тобто, щоб коробочка не порвалася, нам потрібен міцності сировинний матеріал і відповідна складності завдання конструкція коробочка. Тришаровий гофрований картон різних марок у такому контексті більш ніж годиться. Так, безперечно, можна зупинити свій вибір і на інших матеріалах. Але навіщо? Вони ж коштують дорожче. Щодо конструкції коробок для свічок побутового призначення, то тут потрібно вибирати коробки з міцним і стійким дном, а також посиленими стінами, оскільки повторюся, упаковані побутові свічки важать досить багато. Тому наша рекомендація: залиште свій вибір на самозбірних коробках штампованого типу, які збираються за допомогою спеціальних язичкових з'єднань і не вимагають додаткової фіксації скотчем , клейкими стрічками або скобами. Тобто, вам потрібна цілісна конструкція та бажано з посиленими елементами для підвищеного статичного та динамічного навантаження.

Сьогодні в Україні в цілому і в Дніпрі зокрема можна купити різні самозбірні коробки від виробника. І досить багато моделей, так чи інакше, може застосовуватися для упаковки побутових парафінових або воскових свічок. Для попиту це, зрозуміло, більше плюс, ніж мінус, проте як бути з їхньою відповідністю до виконання потрібного нам завдання? Ну, дивіться: виходячи з конструкційних особливостей самозбірних коробок та функціональних умов їх застосування, для пакування парафінових та воскових свічок побутового та господарського призначення ми рекомендуємо наступні види картонних коробок:

  1. Гофрокороб - стандартна самозбірна коробка , верх якої складається з 4 прямокутних частин, що є продовженням стін.
  2. ТБ – картонна тара без кришки, що забезпечує максимальний огляд товару.
  3. Ластівчин хвіст - конструкція безклейового кріплення дна в складних коробках.
  4. Пачка – коробка з кришкою, яка надійно закривається завдяки замку.
  5. Скринька – коробка, у якої кришка є єдиним цілим із задньою стінкою.
  6. З вушками - коробка, у якої по краях кришки є спеціальні клапани-вушка для посилення вертикального опору навантаженням, а кришка є єдиним цілим із задньою стінкою, як і в коробці-скриньці.
  7. Шоу-бокс – переводиться зі стану тари в режим міні-вітрини шляхом видалення або відкриття частини коробки.

І насамкінець варто відзначити, що використання самозбірних коробок таких конструкцій для пакування побутових свічок ще й вигідно з погляду реклами та піару. Будь-яка з таких коробочок – це ідеальний рекламний носій інформації, що дуже зручно, якщо ви продаєте побутові свічки оптом у Дніпрі, або маєте власне виробництво свічок у Дніпрі чи Дніпропетровській області. Самозбірні коробки насправді дуже підходять для нанесення будь-якої рекламної, презентаційної чи контактної інформації. Вони й самі собою виглядають красиво. Плюс зображення, що наноситься на них, може бути практично будь-яким, оскільки зовнішній шар коробок з мікрогофрокартону чудово передає потрібну колірну гаму і при цьому кольоровість не псується дуже довгий час в порівнянні з іншими видами упаковки.

У що та як упаковувати святкові свічки для тортів, пирогів та тістечок?

Картонні коробки для святкових свічок в наявності та на замовлення у Дніпрі І передостанній вид свічок, для якого ми намагатимемося вибрати ідеальну упаковку - це святкові свічки для тортів, пирогів, тістечок, кексів та інших солодощів. Святкові свічки для солодощів часто називають просто кондитерські свічки. Вони мають особливості експлуатації, дуже відмінні від інших типів свічок. Наприклад, на відміну від побутових свічок, кондитерські свічки повинні бути виготовлені зі спеціальних матеріалів, що не містять шкідливих пластикових компонентів. Крім того, для них діють особливі вимоги щодо умов зберігання та перевезення (температурний режим, розміщення на піддонах, вивантаження/навантаження тощо). Також термін зберігання кондитерських свічок має свою цілком обмежену межу, на відміну від, наприклад, воскової побутової свічки, яку можна зберігати фактично скільки завгодно.

Зрозуміло, картонні коробки та супутня упаковка для зберігання, перевезення оптово-роздрібного продажу свічок для прикраси солодощів на свята повинні повністю відповідати всім вищезазначеним критеріям. Які саме картонні коробки та супутні матеріали ми можемо вам порадити? Ну, дивіться. Почнемо із коробок. Картонні коробки для святкових свічок ми рекомендуємо наступних типів:

  1. Самозбірні коробки з вушками з тришарового мікрогофрокартону - вони дозволять підвищити вертикальне навантаження на упаковку, а значить - збережуть упаковані в коробки свічки в цілості навіть у складних умовах перевезення або зберігання.
  2. Складні та самозбірні коробки з крейдованого крафтового картону стануть гарним вибором для пакування кондитерських свічок невеликими партіями. Наприклад, це чудовий варіант для свічок індивідуального дизайну під конкретного клієнта для святкування якоїсь урочистості.
  3. Кондитерські самозбірні лотки з тришарового або п'ятишарового гофрокартону з боковою вертикальною висічкою будуть відмінним рішенням для транспортного пакування кондитерських свічок, яким потрібно доїхати в цілості та безпеці на далеку відстань (300+ кілометрів). Завдяки своїй конструкції, занурені одна на одну (у штабелі) такі коробки для тортів, кексів та інших солодощів гарантовано витримають усі особливості довгого транспортного маршруту.
  4. Самозбірні коробки з центральним та/або бічними замочками , виготовлені з мікрогофрокартону. Даний вид пакувальної тари для свічок підійде під упаковку свічок для прикрашання солодощів, які постачаються середніми партіями. Це відмінний варіант свічки для виробників і рітейлерів, що працюють з обмеженими тиражами кондитерських виробів. Тобто не великий опт, але й не індивідуальне замовлення.

На сьогоднішній день у Дніпрі та Дніпропетровській області особливих проблем із пропозицією щодо продажу такої упаковки для свічок, безумовно, немає. Картонні коробки під свічки такого типу можна купити дешево як оптом, так і в роздріб, як у стандартному бурому, так і кольоровому варіанті. Та й друк логотипу вам, безумовно, зроблять, якщо замовити від 500 штук та більше коробок одного розміру. Що ж до вибору якоїсь конкретної конструкції, то тут все саме так само, що і з коробками під побутові і господарські свічки , про які ми говорили раніше. Тобто, порівнювати переваги та недоліки кондитерських лотків та самозбірних картонних коробок іншої потрібно виходячи зі специфікації конкретного виду продукції. В даному випадку нам потрібно враховувати, що свічки для тортів та тістечок повинні мати товарний вигляд, не мати специфічного запаху та не втратити свою форму. Так що коробки під свічки для солодощів нам потрібні міцні, зносостійкі та надійні. До того ж красиві, тому що продукція у нас специфічна і будь-що її пакувати абсолютно не можна. Далі давайте поговоримо про них докладніше.

Почнемо з особливостей експлуатації такої гофротари і картонної упаковки під свічки. Отже, всі святкові свічки під кондитерку упаковуються вручну та мають самозбірну конструкцію. У складеному вигляді вони дуже компактні і займають зовсім небагато місця. При необхідності перед транспортуванням такі упаковки збирають у цілі ящики. Для складання не потрібно особливих навичок та умінь – навіть непідготовлена людина зможе з легкістю зібрати таку коробочку та запакувати у неї свічки у потрібній нам кількості. А потім залишиться лише обмотати все стрейч-плівкою та відправити на зберігання чи відвантаження. Таким чином, самозбірні коробки для свічок під торти та тістечка – це просто, надійно та ефективно.

Ще одна безперечна перевага, яка виділяє самозбірні коробки під свічки для солодощів на тлі інших видів подібної упаковки, - це їхня невисока вартість. Однак, доступна ціна не єдине, на що слід звернути увагу. Також варто відзначити і їх чудові експлуатаційні характеристики. Незважаючи на зовнішню крихкість, гофротара відрізняється надійністю, довговічністю, здатністю витримувати серйозні навантаження. Крім того, самозбірні коробки виготовляються виключно з екологічно чистих матеріалів, тому можуть контактувати з будь-якими продуктами харчування, не завдаючи жодної шкоди. Тому після багаторазового використання будь-яку таку тару можна відправити на переробку. Самозбірні коробки для свічок у Дніпрі, виготовлені з гофрованого картону, можуть виступати і як носії рекламної інформації. Їх можна пофарбувати в будь-який колір (або в кілька), а на бічні панелі нанести необхідну інформацію, будь то вид послуг, контактні дані, логотип компанії або щось інше. Послуга друку на кондитерських лотках коштує недорого. А можливості такого друку сьогодні настільки великі, що можна зобразити малюнок абсолютно будь-якої складності.

В принципі основні переваги самозбірних коробок під свічки ми вже перерахували. На закінчення хочемо відзначити, що будь-які товари, пов'язані з харчовою промисловістю, - це дуже специфічна продукція. І свічки для тортів та тістечок тут не виняток. Вони повинні не тільки самі по собі не втратити початковий зовнішній вигляд, а й аж ніяк не зіпсувати чудові смакові якості солодощів. А тому і до упаковки для такої продукції особливі вимоги. Особливо до товарів, які продаються поштучно. Правильне зберігання та упаковка в комплексі якраз стануть запорукою повної безпеки кондитерських свічок, а отже – стануть рушієм споживчого попиту саме для вашої продукції, залишивши далеко позаду всі пропозиції конкурентів. Купити дешево коробки для кондитерських свічок у Дніпрі та Дніпропетровській області ви можете в офіційному інтернет-магазині компанії «Експрес Упаковка» за адресою pack.ua. Заходьте, ми раді вам 24/7!

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн