Наповнювач для декоративних коробок купити в Дніпрі, виробництво Україна

Чому так відбувається? "У чому тут секрет, адже наповнювачем зовсім не обов'язково користуватися?" - Запитайте ви. Насправді, однозначної відповіді тут немає, оскільки натуральні та синтетичні наповнювачі для коробок виручають у різних ситуаціях. Тому кожен конкретний споживач набуває пакувального наповнювача виходячи зі своїх потреб і переваг.

Самі ж собою пакувальні наповнювачі є досить неоднорідний за своїм типом допоміжний пакувальний матеріал. Вони виконують різні завдання (причому в багатьох ситуаціях одночасно, будучи і захистом, і прикрасою, і рекламним інструментом одразу). До цього також варто додати, що наповнювачі для упаковки можуть бути різними за своєю структурою та фактурою. Наприклад, як наповнювач для пакувальних коробок сьогодні в Україні застосовується:

  • деревна стружка , що створює додатковий об'єм усередині упаковки та захищає вміст від статичних та динамічних пошкоджень:
  • м'який сизаль , за допомогою якого ефектно заповнюються порожнечі в основній упаковці або тарних пакувальних матеріалах – завдяки цьому одиниці товару всередині упаковки захищені від контактів один з одним;
  • пряжа рафія , яка за рахунок об'ємної текстури та м'якої фактури і прикрашає, та захищає одночасно;
  • наповнювач із паперових обрізків, який за рахунок простоти фарбування в кілька кольорів або відтінків може надати химерності будь-яким товарам чи подарункам;
  • папір тишею , яка неймовірно гнучка, тому відмінно поєднується як наповнювач навіть з товарами або подарунками нестандартної, незвичайної форми;
  • пінопластові пластини, у свою чергу, застосовуються як фіксатори та динамічний захист для товарів чи подарунків усередині картонних коробок.

І так далі. Це лише деяка частина можливих наповнювачів, які сьогодні в Україні використовуються у подарунковій, товарній, транспортній та навіть виробничій упаковці . Чому так виходять? У чому секрет такої популярності пакувальних наповнювачів ? Насправді все просто: саме наповнювачі посилюють впевненість споживачів у тому, що та чи інша упаковка повністю виконає своє призначення (нагадаємо, воно може бути різним). Пакувальні наповнювачі - це свого роду перестрахування в ряді випадків. Так, до того ж цілком собі дешева, практична та надійна.

Пакувальні наповнювачі , представлені на ринку України, можна сегментувати по-різному – це дуже неоднорідна група товарів для пакування, ділити на групи, види та типи якої можна лише досить умовно. Наприклад, одним із найважливіших критеріїв для пакувальних наповнювачів є декоративна функція . Саме вона умовно поділяє наповнювачі для пакування на захисні та декоративні. Приміром, той же пінопласт (у вигляді пластин або крихти) далеко не завжди виконує декоративну функцію, а ось кольорова стружка деревини в Дніпрі абсолютно завжди прикрашає будь-який упакований предмет. Крім того, що наповнювачі для коробок можуть виконувати декоративну функцію або захисну функцію, вони часто використовуються в маркетингових цілях як цікаве доповнення для товарної позиції або подарункової композиції. У рамках цієї статті ми поговоримо про різноманітність пакувальних наповнювачів, представлених на ринку України, обговоримо варіативність їх використання. А також дізнаємось, які наповнювачі для коробок сьогодні в Україні можна купити дешево, а які – дорожчі. Ну і, звичайно, обговоримо, чому залежать ціни на наповнювачі для коробок в нашій країні сьогодні. А для початку ж давайте розберемося, що є наповнювачем для коробок в загальних рисах. З'ясуємо, з яких матеріалів виробляються популярні сьогодні в Україні загалом та у Дніпропетровській області зокрема натуральні та синтетичні наповнювачі. І трохи поринемо в тонкощі виробничого процесу перетворення грубої сировини на красиві, естетичні та економічні наповнювачі для різного пакування.

[an error occurred while processing the directive]

Перейти до розділу контакти До каталогу Купити упаковку

Наповнювач для декоративних коробок купити в Дніпрі та Дніпропетровській області. Власне виробництво.

Натуральные наполнители для упаковочных коробок Отже, як ми з вами з'ясували, пакувальні наповнювачі умовно розділити декоративні та захисні. Декоративні наповнювачі при цьому, треба сказати, у Дніпрі, наприклад, мають набагато більшу популярність у місцевих споживачів. У Києві чи Львові, до речі, ситуація приблизно така сама. А ось в Одесі наповнювачі для вантажного пакування використовуються значно частіше. Ні, звичайно ж, в Одесі також упаковують подарунки, купують сувенірні товари та виготовляють деякі вироби, для яких потрібний гарний наповнювач декоративного типу. Проте порівнювати обсяги товарообігу промислових товарів та вантажів із цією групою товарів саме у Одесі немає сенсу. Одеса – це великий вантажний порт, через який до нашої країни потрапляє більшість промислових товарів. Так що і сама упаковка, і наповнювачі до цієї упаковки тут найчастіше використовуються саме захисні. Тобто, в різних регіонах нашої країни специфіка споживання та основної упаковки та допоміжної упаковки різниться. А це, у свою чергу, безпосередньо відбивається на попиті на той чи інший пакувальний матеріал. На прикладі пакувального наповнювача дана логіка попиту виглядає так: купити декоративний наповнювач для пакування в Дніпрі споживачі хочуть набагато частіше, ніж в Одесі чи Миколаєві. Причому мотиви у кожного різні. Хтось оформляє за допомогою наповнювача картонну коробку з подарунком усередині, намагаючись зробити яскраву подарункову композицію, що добре запам'ятовується. Хтось за допомогою наповнювача виділяє вітрини з тематичною продукцією на прилавку. Ну, а хтось просто купує, наприклад, натуральний деревний наповнювач для надійності та безпеки товарів під час їх транспортування.

Добре, так що являє собою цей декоративний наповнювач і чим відрізняється від захисного? Як ми вже сказали раніше, декоративні наповнювачі покликані ще більше прикрасити подарункову упаковку , а також захистити предмети, що вкладені в таку упаковку. Наприклад, не секрет, що одні з найбільш популярних способів упаковки подарункових товарів на продаж, подарунків для безпосереднього вручення адресату або сувенірів на згадку, наприклад, надісланих поштою – подарункові коробки . Саме вони найчастіше підбираються насамперед, а вже в другу до них додаються наповнювачі, стрічки, зав'язки, банти та інші декоративні елементи. Подарункові коробки не завжди є дешевою упаковкою – у певних випадках споживачі на Дніпропетровщині купують коробки для подарунків по 100 і більше гривень за штуку. Це пов'язано з тим, що різні види подарунків потребують відповідної упаковки, яка стоїть по-різному. З декоративними наповнювачами для пакування ситуація ідентична – щоб вибрати наповнювач для коробок правильно, потрібно врахувати весь спектр факторів. Наприклад, у деяких випадках більш підходящими будуть натуральні наповнювачі для коробок, а в інших – наповнювачі із синтетичних матеріалів, зате з яскравим принтом у тематичних відтінках.

Якщо ми маємо на увазі, наприклад, декоративне оформлення недорогих товарних або подарункових коробок за допомогою наповнювача, то найчастіше застосовуються деревні та паперові наповнювачі. Це недороге доповнення в принципі до будь-якої упаковки, яким подарунок чи товар в упаковці можна декорувати навіть без спеціальних дизайнерських навичок – просто розмітіть наповнювачі всередині коробки на власний розсуд і наскільки вистачить вашої фантазії. Однак і тут не варто забувати, що будь-яка подарункова коробка з картону, гофрокартону, палітурного картону або інших матеріалів є ємністю, внутрішній простір якої має бути заповнений цілком. Це потрібно для того, щоб візуальне сприйняття подарунка в упаковці загалом було повним та сприятливим. Погодьтеся, що просто пара чаші в одній спільній коробці без нічого буде виглядати досить безглуздо. Тому коли ви кладете всередину коробки подарунок або товар, вільний простір, що залишився, порожнечі і проміжки слід чимось заповнити. Декоративні види дерев'яної стружки та паперового наповнювача для коробок якраз і покликані заповнити ці порожнечі. Плюс вони також можуть створити ефект, що амортизує, для вкладеного в коробку подарунка або товару, виконуючи при цьому і декоративну функцію в тому числі. Таким чином, використовуючи декоративні види паперової та деревної вовни, ви отримуєте дешевий декоративний наповнювач, за допомогою якого можна прикрасити подарункову композицію і одночасно захистити вкладений у подарункові коробки предмет від можливих пошкоджень незалежно від його розмірів і габаритів.

Декоративні наповнювачі для коробок сьогодні в Україні також активно застосовуються в товарній упаковці і з практичної точки зору, і з естетичної, і рекламної мети. Як ми вже сказали, натуральні пакувальні наповнювачі пофарбувати в будь-який колір або нанести на них якийсь друк не надто важко. Це не займає багато часу і не вартує якихось великих грошей, тому різні виробничі, торгові та рекламні компанії сьогодні в Україні цим активно користуються. Найчастіше такий формат упаковки застосовується для крихкої готової продукції, що легко б'ється, а також для товарів з чутливими типами покриття. Словом, все робиться для того, щоб гарантувати клієнтам не просто захист і стійкість найбільш крихких деталей, а ще й звернути увагу на ці товари серед інших на вітрині магазину. При цьому важливо відзначити, що хоч би яким був підсумковий вибір наповнювача для товарних коробок з готовою продукцією, принцип функціональності наповнювача тут такий самий, як і у разі упаковки подарунків – натуральні або синтетичні наповнювачі від виробника в Україні повинні бути красивими, практичними, недорогими. та зручними одночасно. Так, наприклад, наповнювач для коробок з товарами не повинен бруднитися або залишати слідів. Не повинно бути різкого та неприємного запаху, який неодмінно почує покупець, відкриваючи коробку з товаром. Взагалі, краще, якщо для упаковки товарів використовується натуральний або синтетичний наповнювач без запаху. Ну, і в ідеалі наповнювач для товарної упаковки готової продукції на продаж (хоч натурального, хоч штучного походження) повинен мати різноманітну колірну гаму та форму – все для того, щоб задовольнити запити та побажання споживача.

Власне виробництво натуральних та синтетичних наповнювачів для упаковки сьогодні є одним із пріоритетних напрямків діяльності компанії «Експрес Упаковка» . Зокрема, у каталозі нашого офіційного інтернет-магазину «Пак Юа» ви можете обрати та вигідно купити в Дніпрі або в будь-якому іншому місті України декоративні пакувальні наповнювачі для подарунків чи товарної упаковки готової продукції на продаж. Нашу продукцію сьогодні використовують різні компанії, які займаються виготовленням та продажем посуду, сувенірів, білизни, взуття, ялинкових іграшок та інших святкових товарів. Сьогодні немає жодних сумнівів у тому, що для подарункового та товарного пакування надійність та захист дуже важливі – і саме декоративні наповнювачі від компанії «Експрес Упаковка» зможуть їх забезпечити максимально ефективно. ,Для будь-якого пакувального наповнювача, представленого в каталозі нашого інтернет-магазину, характерні низька ціна та висока якість. Ми пропонуємо вам купити синтетичні та натуральні наповнювачі з високим амортизуючим та візуальним ефектом. Декоративний наповнювач від інтернет-магазину «Пак Юа» - це вигідні допоміжні пакувальні матеріали від виробника в Україні, які вам знадобляться!

Захисні пакувальні наповнювачі від виробника в Україні.

Наполнитель для упаковки товаров разного размера Натуральні та синтетичні наповнювачі для коробок, як ми вже сказали, часто виконують захисну та декоративну функцію одночасно. Крім того, часто бувають ситуації, коли вся ця декоративність банально не потрібна, проте від функціональних можливостей пакувального наповнювача залежить неймовірно багато. Наприклад, коли потрібно відправити упакований у посилку подарунок адресату до іншого міста. Звичайно ж, тут не можна просто покласти подарунок у коробку і здати на пошті - на шляху з ним може статися все, що завгодно. Але якщо попередньо зафіксувати подарунок усередині упаковки та убезпечити його від різного роду механічних впливів, то поштова «подорож» подарунка навіть у найвіддаленіші куточки України буде цілком безпечною. За рахунок яких показників міцності-експлуатації та інших характеристик це можливо? Ну, дивіться. Будь-який захисний наповнювач для коробок, перед яким стоїть така чи подібна «захисна» задача, має бути гарної якості та високої надійності.
Ці ось поняття визначається за кількома параметрами:

  1. Захисний наповнювач для подарункових коробок повинен бути приємний на дотик та мати непористу поверхню, щоб не пошкодити в процесі доставки вкладені в коробку товари або вантажі особистого характеру.
  2. Наповнювач для захисту подарунків або подарункових товарів в упаковці повинен мати приємний оку колір або відтінок, оскільки візуальне сприйняття та загальне враження від подарунка в упаковці адресатом теж не слід забувати.
  3. Захисні наповнювачі для подарункових, товарних або транспортних коробок повинні бути безпечними у використанні. Важливо, щоб будь-який контакт з наповнювачем не порушував цілісності основної упаковки, не впливав негативно на вкладений товар або подарунок (оскільки наповнювачі часто застосовуються для упаковки харчових товарів) і, нарешті, не ніс якихось загроз організму при контакті зі шкірою людини або домашнього вихованця. Останнє, до речі, особливо важливе, наприклад, при виборі наповнювача для упаковок та товарів для дітей чи тварин. В ідеалі, якщо пакувальний захисний наповнювач, наприклад, для коробок у Дніпрі – це екологічно чистий продукт, який може контактувати з будь-якими предметами, не залишаючи ні смаку, ні запаху.
  4. Наповнювач для коробок захисного типу повинен гарантовано забезпечити збереження предмета або виробу в коробці або іншій тарі до моменту розпакування в цілості та безпеці. Тобто повністю нівелювати будь-які негативні зовнішні та внутрішні впливи механічного чи статичного характеру.
  5. Достаток кольорової гами наповнювача для подарункових коробок має бути максимально різноманітним, придатним для вибору конкретного кольору та відтінку під різні ситуації.

Окремо хотілося б відзначити, що важливою та обов'язковою якість для захисного наповнювача хоч натурального, хоч штучного походження є мала власна вага. Ми вже сказали, що дуже часто в Україні подарунки та подарункові товари відправляються поштою, перевозяться якимось рекомендованим транспортом, тобто фактично загальна вага упаковки впливає на вартість послуг з доставки таких предметів. Тож чим менше важить пакувальна тара з вантажем і наповнювач, за допомогою якого були заповнені порожнечі в ній, тим дешевше обходиться доставка таких товарів чи вантажів. Саме тому для вантажної та поштової доставки подарунків, подарункових товарів чи готової продукції в Україні переважно використовують легкі за вагою наповнювачі, а також коробки та іншу тару з невеликою власною вагою.

Для конкретного прикладу можна згадати, наскільки часто пінопластові пластини використовуються для пакування різних предметів у поштові коробки з гофрованого картону. Крім того, дуже характерним прикладом є застосування деревної стружки та поштових самозбірних коробок для поштового відправлення куплених товарів стаціонарними та інтернет-магазинами. А ось коробки для подарунків , які використовуються для транспортування цих подарунків кудись, і наповнювачі для них зазвичай вибираються виходячи з оцінки візуального і практичного елемента упаковки одночасно. Тут важливе все – і краса, і практичність, і надійність. Ідеальним наповнювачем у разі є, наприклад, тонка деревна вовна з хвойних порід дерев. Забарвлена або незабарвлена деревна шерсть - це не так важливо, можна навіть комбінований варіант використовувати. Тут все віддається на відкуп споживачів – аби їм подобалося.

Також не варто забувати, що подарункові товари, як і подарунки особистого характеру, часто упаковуються в легку та неміцну упаковку. Наприклад, у подарункові коробки з крейдованого картону – одношарового чи багатошарового, не суть. У разі все одно не обійтися без захисного наповнювача. Однак у цьому контексті наповнювач для коробок використовується більше з міркувань захисту предметів усередині упаковки один від одного. Наприклад, візьмемо новорічні ялинкові іграшки. Такі товари можуть купуватись як для себе, так і на подарунок комусь. Відповідно до моменту вручення подарунка вони повинні зберегти свій презентабельний зовнішній вигляд. Втім, як і до моменту придбання споживачем, перебуваючи на полиці або на вітрині магазину. Такі подарункові коробки зовсім не призначені для того, щоб пакувати в них щось важке. Тому для легких за вагою ялинкових іграшок потрібний і легкий подарунковий наповнювач , звичайно ж. Благо, таких в Україні більш ніж достатньо. Тобто для правильного вибору захисного пакувального наповнювача обов'язковою умовою є його відповідність упакованим предметам. Хоча, безумовно, є універсальні варіанти пакувальних наповнювачів, які підійдуть практично у всіх ситуаціях. Наприклад, паперові наповнювачі з м'якого гофрованого картону, подрібненого на невеликі смужки. Захисні наповнювачі з паперової стружки або гофрованого картону в Україні сьогодні виготовляються з макулатурних паперових полотен малої та середньої щільності з м'якою фактурою полотна. Таким чином, їхня власна вага практично не збільшує загальної ваги подарункової або товарної упаковки. А ось амортизуючий ефект від них дуже помітний. Як і дешеві ціни на паперові наповнювачі у Дніпрі сьогодні.

Вигідно купити захисні пакувальні наповнювачі від виробника в Україні ви можете в інтернет-магазині «Pack Ua» . Ми можемо запропонувати вам захисні наповнювачі для упаковки в коробки, ящики, контейнери та іншу тару найрізноманітніших за вагою та габаритами товарів, вантажів та подарунків. Ексклюзивні ціни від виробника на всі види наповнювача для пакування чекають на вас в інтернет-магазині «Пак Юа» 24/7! Поспішайте, постійним клієнтам ми готові запропонувати вигідні ціни від виробника та відмінні знижки на пакувальний наповнювач в Україні.

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн