Устаткування для виробництва гофротари у Дніпрі.

Виробництво будь-якої упаковки завжди вимагає наявності відповідного обладнання. Будь-які картонні коробки у Дніпрі в цьому сенсі не є винятком. Не вдасться зробити хороші та міцні картонні коробки, просто порізавши лист гофрокартону, – цього мало, потрібні спеціальні агрегати. А підбір таких агрегатів залежить від обраної виробниками технології виробництва гофротари, а також від матеріалу, з яким доведеться працювати. У цій статті ми вирішили докладно вивчити всі види, типи та моделі виробничого обладнання, які на сьогоднішній день використовують у виробництві гофротари та картонної упаковки. А заразом і розібратися в тому, які саме агрегати використовувати більш вигідно та правильно. Ну, а допоможе нам у цьому, як завжди, асортимент різного обладнання , яке представлене на сайті інтернет-магазину «Експрес Упаковка». Тим більше що тут можна вибрати та купити різні за типом та можливостями верстати під абсолютно всі етапи гофровиробництва та виготовлення виробів із плоских та пресованих картонів. Ну, що ж, почнемо.

[an error occurred while processing the directive]

Перейти до розділу контакти До каталогу Купити упаковку


Гофролінії - основа виробництва картонної упаковки у Дніпрі.

Линия по производству гофрокартона Виготовлення будь-яких пакувальних матеріалів у Дніпрі є високотехнологічним процесом. І для здійснення цього процесу потрібне різне за своїм функціоналом обладнання. Проте, що важливіше, весь процес виробництва зокрема гофротари ділиться на кілька етапів, щодо яких потрібні верстати з відповідним функціоналом. В даному випадку не вийде обійтися якимось одним або навіть двома верстатами – для кожного етапу потрібні агрегати. Часто такі агрегати зводяться до виробничих ліній, у яких весь технологічний процес відбувається послідовно – із застосуванням відповідних агрегатів на певному етапі. При цьому лінії з виробництва гофротари - це найбільш повний за своїм наповненням перелік потрібного обладнання. Однак далеко не обов'язковий, оскільки виробництво будь-якої гофротари здійснюється поетапно, блоками, якщо хочете. Найпростіший приклад – це висікання картонних коробок для упаковки з листів тришарового гофрокартону. Тут етап виробництва самого гофрокартону у листах замінюється покупкою таких листів у готовому вигляді. Хоча загалом гофролінії виконують ці завдання повністю. Або інший приклад: якщо потрібні картонні коробки з печаткою, то не обов'язково для цього використовувати гофролінію. Можна обійтися купівлею готових картонних коробок з наступним нанесенням друку на машинах флексографічного друку або іншому обладнанні.

Таким чином, як ви самі можете помітити, виробництво будь-якої гофротари в цілому і картонних коробок для упаковки зокрема - це багатоетапний технологічний процес. І повністю він здійснюється лише на спеціальних лініях з виробництва гофротари. Сучасні лінії з виробництва гофротари є досить велике за габаритами обладнання. Так, наприклад, стандартна лінія для виробництва коробок під упаковку будь-яких рибних консервів цілком вміститься у розміри трикімнатної квартири. А в ряді випадків запросто перевершить її. На сучасних лініях виготовлення гофрокартона всі процеси виконуються автоматично, а процес здійснюється безперервно. Складається ж лінія з виробництва гофрокартону хоч і з різних, скажімо так, модулів, але в її основі завжди знаходиться гофроагрегат. Гофроагрегати – це те, без чого просто неможливо налаштувати лінію з виробництва картонних коробок, адже саме в цій секції гофролінії папір перетворюється на гофрований картон. Останнім часом гофроагрегати постійно модернізуються шляхом додавання нових функціональних секцій, а також удосконаленням наявних. Інша річ, що загалом в Україні та зокрема у Дніпрі це далеко не завжди обов'язково, хоча здавалося б.

Вся річ у тому, що обсяги виробництва гофротари повна гофролінія може дати дуже великі. Однак далеко не завжди є можливість на повну завантажити її роботою через недостатню кількість замовлень. Тут справа, звісно, у конкуренції насамперед. Практично у всіх містах України є одне чи кілька підприємств із виробництва картонної упаковки. І фактично кожен такий завод чи фабрика має у своєму розпорядженні гофроагрегат . Тому в таких умовах ринку основний наголос у модернізації гофроліній і поліпшенні їхньої продуктивності робиться на поліпшення якості продукту, що випускається, при можливому здешевленні вартості його виготовлення. Крім того, для того щоб якнайсильніше завантажити лінії з виробництва гофрокартону роботою, виробники гофротари із задоволенням приймають замовлення на виготовлення листового тришарового і п'ятишарового гофрокартону в листах, а також двошарового рулонного гофрованого картону. Хоча вони в даному випадку не тільки є напівфабрикатами коробок, але ще й мають меншу маржинальність. Загалом все для того, щоб прискорити процес виготовлення гофрокартону і максимального завантаження гофроліній.

Всі ці фактори виробників гофротари часто змушують обмежуватися запуском тільки гофроагрегатів. Сучасні гофролінії складаються з «мокрою» та сухою частин. Остання призначена для виконання різання та транспортування. А перша, у свою чергу, застосовується для безпосереднього виготовлення гофрокартону і називається гофроагрегат. Тобто, гофроагрегат – це, загалом, така сама секція гофролінії, як і висічний модуль або друкарський модуль. Однак за своєю важливістю модуль гофроагрегату в гофролінії стоїть на першому місці. Втім, гофроагрегат також може працювати автономно – це повноцінний верстат, який «перетворює» рулони паперу на двошаровий, тришаровий, п'ятишаровий і навіть у семишаровий гофрований картон. Залежно від своїх можливостей, звісно. Так, наприклад, є приклади використовуваних гофроагрегатів, які з ряду причин придатні для випуску лише двошарового гофрованого картону, а також м'якого гофрокартону в листах, який використовується тільки як матеріал прокладки.

Виробництво гофрокартону на гофроагрегатах також є послідовним процесом. Так, гофроагрегати фактично будь-якої моделі мають у своєму складі гофрувальну та клеїльно-сушильну секції. Гофрувальна секція включає гофруючий прес, підігрівач, накопичувальний міст і гуркіт. А клеїльно-сушильна секція включає подвійний підігрівач, сушильний стіл, паперосклеюючий вузол, а також гуркіт. Останній елемент потрібний для розмотування рулонів паперу або картону. Натяг матеріалу забезпечують за допомогою гальмівних механізмів. За допомогою підігрівачів підвищується температура картону. Внаслідок цього він стає більш пластичним та слухняним. Далі його подають на гофропрес. Він надає цьому матеріалу необхідний зовнішній вигляд. Усього є кілька різновидів сучасних гофропресів: вакуумний, нагнітальний, стандартний, касетний. У будь-якому випадку, технологія тут не має важливих різних. Так, паперове полотно прямує на розігріті гофрували. Внаслідок цього утворюються хвилі або гофри. Змінюючи форму гофровалів, можна одержувати різні профілі гофрокартону. На верхівки отриманих гофрів за допомогою спеціального клейового валу наноситься клей. При обробці матеріалу спеціальний контроль необхідний за рівномірністю натягу паперу та нанесенням клею. Важливо стежити за рівнем вологості, тиском та температурою паперу. Необхідно оперативно та своєчасно міняти бобіни. На завершальному етапі гофрокартон подається на сушильний стіл. Тут відбувається остаточне схоплювання клею. В результаті матеріал отримує свою остаточну форму. На сушильному столі за допомогою спеціальної системи виконується притиск гофрокартону та контроль за його коробленням. Це забезпечує максимальне зчеплення його елементів і високу якість матеріалу. Під час підготовки лінії до роботи важливо стежити, щоб сушильно-охолоджувальний стіл постійно накритий чистим гігроскопічним сукном.


Як відбувається висікання картонних коробок та іншої гофротари в Дніпрі?

Изготовление картонной упаковки Гофролінії та гофроагрегати є основою виробництва будь-яких виробів із гофрованого картону, оскільки саме на них виготовляється як мінімум гофрований картон, а як максимум готові коробки з нанесеним друком. Але це не завжди обов'язково. Виробництво гофротари у Дніпрі – це, скажімо так, модульний технологічний процес, де замість будь-якого з виробничих модулів можна обійтися покупкою сировини, напівфабрикату чи готового виробу. Наприклад, гофрокартон у листах можна купити оптом у готовому вигляді, як і замовити друк логотипу у Дніпрі на вже готових картонних коробках. Тобто щоб отримати ту чи іншу гофротару, зовсім необов'язково замовляти її виробництво з нуля. Тому сьогодні, говорячи про виготовлення гофротари, найчастіше мають на увазі її безпосередню висічку з листів гофрованого картону. Більше того, саме цю частину технологічного процесу виробництва упаковки гордо називають "виробництвом картонних коробок". Хоча, за великим рахунком, це лише один етап із усього циклу. Хоч і найважливіший, безперечно. Справа в тому, що цього процесу висікання картонної тари найчастіше буває цілком достатньо, щоб організувати невелике підприємство з виробництва картонних коробок. Листовий гофрокартон у Дніпрі продається у великому асортименті, висічні преси також можна купити б/в та навіть нові. Ну, а спеціальні прес-форми для висікання коробок із гофрокартону чи картону також виготовляють на замовлення багато підприємств нашої країни. Тобто фактично в даному випадку певні вузли гофролінії просто замінюються покупкою сировини. Ну, а сам процес висікання є операцією, під час якої за допомогою преса і прес-форм з листа гофрокартону виходять картонні коробки певного розміру, виду і типу.

На сьогоднішній день для безпосередньої висікання картонних коробок, ящиків та інших виробів з картону або гофрокартону в Україні в цілому та в Дніпрі зокрема застосовується висічне обладнання трьох типів:

  • валкові преси для технології плоскої висікання картонних коробок;
  • ротаційні преси , на яких картонні коробки висікаються великими тиражами;
  • преси тиглів , які дають можливість отримати картонні коробки будь-якої форми, але не дуже великого розміру.

Принцип отримання картонних коробок цих трьох технологіях, звичайно ж, відрізняється. Відповідно і обладнання застосовується не просто різного типу, але і з різними можливостями за обсягом продукції, що випускається, і за її якістю виготовлення. Наприклад, далеко не всі види картону і навіть гофрованого картону підходять для виготовлення коробок за технологією плоскої висікання. А ось тигельний спосіб дуже вимогливий до габаритів виробів. Найбільш ефективним за швидкістю і якістю коробок, що висікаються, є ротаційний метод висікання картонної тари та упаковки. Але й самі верстати для ротаційної висікання коштують набагато дорожче, ніж валкові чи тигельні преси.

За рядом об'єктивних факторів переважна більшість картонних коробок у Дніпрі виробляється за технологією плоскої висікання. Плоскі висічні преси при цьому бувають різні як за своїми габаритами, так і своїми можливостями. Наприклад, валкові преси можуть діяти гідравлікою, механікою, електромеханікою чи колінчастим важелем. Найбільш технологічно прості – це ручні преси, що використовуються для висікання коробок без складних чи фігурних елементів конструкції. Бувають такі преси з однією важільною передачею, з важелем храпового типу, зі складною важільною передачею. Одна пластина прикріплюється до верхнього важеля преса, друга - до нижньої нерухомої частини. Уся конструкція надійно фіксується на поверхні столу. При опусканні рукоятки оправного преса (вручну) штамп стикається з верхньою частиною контрштампу, прорізаючи матеріал, що знаходиться в зоні обробки. Плоскі висічні преси з поворотним ударником і цілісним штампом-кліше також відносяться до групи найпростіших з технологічної точки зору висічних пресів. Власне, і працюють такі преси дуже просто: оброблюваний матеріал оператор поміщає в робочу зону, а зверху на місце передбачуваної висікання матеріалу накладається штамп-кліше. Преси з поворотним ударником застосовують і для зворотного висікання, коли штамп закріплений на нерухомій плиті ріжучою кромкою вгору. Матеріал, відповідно, міститься на штамп зверху. Марзан (брусок з дерева або пластмаси, що застосовується в різальних машинах як опора ножа при різанні і служить для запобігання лезу ножа від затуплення) закріплюється на поворотному ударнику або просто прикладається вручну, потім активується цикл висікання. Верхня плита поворотного ударника опускається на штамп. Після цього прес приводиться у дію за допомогою дворучного механізму.

Більшість рольових пресів, що використовуються сьогодні в Дніпрі для виробництва картонних коробок, відноситься до категорії гідравлічних пресів. Звичайно, вони також бувають різними і з компонування, і виконання технологічних операцій. Так, наприклад, на сьогоднішній день плоскі висічні преси можуть мати не тільки стандартні два вали, що продавлюють, але ще й автоматичне відведення головки на зворотному ходу, поворотні механізми для цілісних штампів, а також рухливу головку для більш точної висікання деталей. До варіантів таких висічних систем відносяться преси з одним і двома підводними столами, інкрементною (поступовою) подачею, системи з притискними валиками, так звані системи camping beam feed та обладнання з ріжучою стрічкою. У більшості висічних пресів є махове колесо, що накопичує зусилля, в гідравлічних - гідронасос. Головка преса опускається до тих пір, поки сенсор не подає сигнал клапану про зворотний рух, ініціюючи підйом. Всі ручні моделі оснащуються дворучним механізмом розблокування, антиопускачем (перед нанесенням чергового удару необхідно відпустити обидві рукоятки), тимчасовим блокатором (обидві рукоятки необхідно штовхнути за 5 с) і системою, що запобігає повторному циклу.


Продаж обладнання для виробництва гофротари в Дніпрі.

Валковый пресс б/у
На сьогоднішній день на ринку України представлено безліч видів та типів вживаного обладнання для виробництва пакувальних матеріалів: верстати для обробки, порізки, склеювання, друку та багато інших типів машин для виготовлення упаковки. І більшість моделей такого обладнання можна купити у Дніпрі через інтернет. Зрозуміло, в місті немає якогось стаціонарного супермаркету, в якому були б представлені прямі різні моделі обладнання для виробництва хоча б тих же картонних коробок, не кажучи вже про вироби з гофрованого картону в цілому. Зате є інтернет-магазин з великим вибором б/в обладнання. Так, в інтернет-магазині «Експрес Упаковка» представлені десятки моделей висікального (вирубного) обладнання б/в, різальних гофростанків, кашувальних пристроїв, слоттерів, верстатів для нанесення флексодруку, малюнків та логотипів, рекламної інформації та багато іншого обладнання. Каталог обладнання для виробництва картонної упаковки інтернет-магазину «Експрес Упаковка» включає верстати для виготовлення картонних ящиків, лотків, великих і маленьких коробок, прокладок і підкладок, обгорткового гофрованого картону в рулонах та інших видів тари для зберігання, перевезення та пакування товарів та предметів.

Каталог верстатів для виробництва упаковки в нашому інтернет-магазині спеціально складається з кількох розділів, виходячи зі специфікації обладнання. Це зроблено спеціально, щоб ви без зусиль змогли вибрати і купити б/ушне обладнання для виготовлення картонної продукції, що цікавить вас. Представлене на нашому сайті обладнання для виробництва гофрованої упаковки відрізняється високими показниками працездатності, технологічності та функціональності. Ми не пропонуємо нашим клієнтам відпрацьований застарілий металобрухт. Тому будьте впевнені, що купивши у нас обладнання для виробництва гофролотків або клапанних ящиків, ви отримаєте відмінний верстат для виробництва, який зможе прослужити ще не один десяток років. Гнучка система купівлі верстатів для виробництва упаковки в Дніпрі дозволить вам купити дешево або купити зі знижкою за недорогою ціною обладнання для виробництва упаковки готівковим або безготівковим розрахунком, а також замовити доставку покупки в будь-яку точку України.

Купити б/в обладнання для виробництва упаковки в Дніпрі через інтернет за доступною ціною в магазині «Експрес Упаковка» - це не тільки вигідно, але й дуже зручно. Детальний опис обладнання, ввічливі менеджери, які дадуть відповідь на будь-яке ваше питання, гнучка система оплати та доставки, знижки та акції – це і багато іншого чекає на вас. Замовляйте у нас обладнання для виробництва гофротари та картонної упаковки в хорошому стані та заощаджуйте час та гроші. Працювати з компанією «Експрес Упаковка» вигідно та зручно. Ми раді бачити вас 24/7.

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн