Подарункові коробки та подарункова упаковка у Дніпрі, види та вартість

Гарною упаковкою активно користуються виробники косметики та парфумерії. За її допомогою можна сформувати подарункові набори. Необхідно враховувати, що не всі товари можна запакувати в м'які матеріали. Наприклад, посуд можна запакувати тільки в картон. На поверхню коробок наносяться різноманітні зображення. Особливо часто їх використовують у період новорічних свят.

Незважаючи на простоту, коробки з картону мають велику популярність. Вартість пакувального матеріалу – невисока. Форма коробок буває круглою, квадратною, овальною. Також можна виконати упаковку незвичайної форми, оскільки картон дуже пластичний. Розміри коробок підбирають залежно від того, яким буде заповнення.

Упаковка у Дніпрі з картону користується популярністю ще тому, що її можна декорувати за допомогою різних матеріалів. Декор представлений у вигляді бантиків, страз, стрічок, природного матеріалу.

[an error occurred while processing the directive]

Перейти до розділу контакти До каталогу Купити упаковку


Найефектніший вид картонної упаковки представлений коробками трансформуючого та лоткового типів. У їх конструкції є складні фігури. Також користуються заслуженою популярністю моделі, де є демонстраційне віконце.

Після того, як подарунок витягнуто, коробку можна використовувати як контейнер, до якого скласти речі.

Коробки бувають таких типів:

  • кришка-дно;
  • скриньку;
  • Трансформер.

Також випускаються моделі із клямкою з магніту.

Використання пакувального паперу

Часто простий папір із картону прикрашають за допомогою гарного паперу. Завдяки такому рішенню подарунок виглядає барвистим та естетичним. Пакувальний папір у Дніпрі допоможе зробити найменший презент святковим та ошатним.

Папір може використовуватися для згортання пакетів, створення композицій та кошиків, скручування рулонів. З неї можна вирізати візерунок та наклеїти на коробку, зробити квіти своїми руками. Бумага крафт Днепр

Букет, для декорування якого використаний пакувальний папір, виглядає яскравішим, ефектнішим і насиченішим. Вибрати пакувальний матеріал можна на будь-яке свято, представлений у великому асортименті. Випускаються варіанти різних кольорів, з різноманітними малюнками та візерунками. Важливо вибирати папір гарної якості, оскільки завдяки тактильним відчуттям відбувається доповнення візуального ефекту від презенту.

Пакувальний папір використовується різних типів. Вона буває:

  • матовий;
  • глянсовий;
  • фактурною;
  • оксамитової.

Щоб зробити зовнішній вигляд ексклюзивнішим, комбінують кілька видів матеріалів. Пакувальний папір у Дніпрі – швидкий та бюджетний варіант. Її використовують, щоб декорувати коробки та букети. Також він підходить для виготовлення оригінальних пакетів.

Як використовують подарункові пакети?

Пакети також користуються популярністю як упаковка для подарунків. Їх можна використовувати для оформлення на будь-які урочистості, незалежно від того, кому буде вручено презент. Пакетам не потрібне додаткове декорування, тому що вони випускаються в різних формах та кольорах.


 Відмінна риса подарункових пакетів – підвищена стійкість до розривів. Форма добре зберігається, вигляд довго залишається презентабельним. Пакет зручно тримати в руках завдяки міцним ручкам.

 Для виробництва пакетів застосовується:

Більш дорогі вироби виготовляють із дизайнерського картону, який відрізняється чіткими та насиченими кольорами. Фактура його – яскраво виражена, є імітацією шкіри, льону чи вельвету. Гладке покриття надає пакетам глянсового вигляду, вони не страждають від впливу вологи.

Використання крафт-паперу для пакування

Упаковка з крафт-паперу - одна з найдешевших і затребуваних. Вона міцна та екологічна, характеризується універсальністю застосування. Зазвичай подібний папір випускають у нейтральних відтінках, його зручно застосовувати як тло. Найчастіше її поєднують з іншими елементами декору: нитками, фотографіями, аплікаціями, вирізками з паперу.

Функції подарункової упаковки

Упаковка призначена не тільки для того, щоб збільшити інтерес до презенту. Вона захистить від пилу та різних механічних пошкоджень. Завдяки їй можна надійно захистити одяг або тендітні предмети. Зручно, що її можна використати повторно. Коробки можуть бути задіяні для зберігання різних речей, а папір багато майстринь застосовують для створення своїх шедеврів.

Якою має бути подарункова упаковка?

Головна вимога для пакування – підвищена міцність. Вона повинна деформуватися, страждати від впливу вологи. Не варто забувати про презентабельний зовнішній вигляд, який точно приверне до себе увагу. Вона служить для виконання наступних функцій:

  • відмінної безпеки подарунка;
  • захисту виробів у процесі перевезення та зберігання;
  • зручного та легкого транспортування.

Максимально всі вимоги виконує картонна упаковка, що має відмінні характеристики, високу якість та естетичний вигляд.

Які види картону використовують для виготовлення упаковки?

Упаковка має бути міцною. Для її виготовлення користуються картоном:

  • гофрованим;
  • крейдованим;
  • кашованим.

Також застосовується мікрогофрокартон, поверхня якого має найвищу жорсткість. Щоб отримати гладку поверхню, користуються якісними матовими та глянсовими лаками з водовідштовхуючими властивостями. Щоб зробити упаковку ще більш привабливою, матеріал додатково обробляють за допомогою камінування, ламінування, тиснення, складної висікання.

Як вибирати упаковку для подарунків?

З великою відповідальністю потрібно вибирати не лише презент, а й упаковку для нього. Вона дуже важливий атрибут. Саме упаковку першою бачить отримувач. Від якості упаковки залежатиме, який настрій у людини, яка розгортає подарунок. Подарочная коробка

Насамперед необхідно визначити, кому призначений дар. Навряд чи чоловічий презент буде виглядати доречно у рожевій коробочці, прикрашеній бантиками та рюшами. А дитяче пакування навряд чи сподобається строгому начальнику. Кожній людині потрібно вміти вибирати подарункову упаковку. Чоловічий варіант – нейтральні кольори, можливо з використанням геометричних візерунків. Для жінок більш підходяща романтика, для прикраси можна скористатися квітами і стрічками. Дитина буде у захваті від зображення улюблених мультяшних героїв чи тварин. Також як додатковий декор можна використовувати намистини або стрічки.

Щоб подарунок виглядав ще оригінальніше, можна додати стрічку. Її можна використовувати для перев'язування самого дару, також вона може виступати як декор для упаковки. Декоративна стрічка – доречна для будь-якого приводу, вона підійде і на Новий рік, і на день народження, і на випускний чи весілля. Існує маса способів зав'язування стрічок, можна зробити оригінальні банти самостійно.

Якщо для упаковки вибрано папір, обов'язково потрібно врахувати розміри коробки, яку потрібно буде обертати. Якщо вона невелика за розміром, можна зупинитися на папері, на який нанесений дрібний геометричний візерунок. Більше коробки краще виглядають у папері з великим малюнком. Дуже важливо правильно підібрати розмір. У магазині достатньо вибрати вид паперу, а упаковку коробку вже продавець. Але в тому випадку, якщо вирішено загортати коробку самостійно, важливо, щоб упаковки вистачило і не довелося бігти за нею у невідповідний момент. Потрібно поміряти довжину всіх сторін коробки, додати два-три сантиметри для підгину.

Як вибирати колір пакувального матеріалу?

Вибираючи забарвлення упаковки, потрібно враховувати не лише естетичну складову. Завдяки кольору можна передати своє ставлення до отримувача подарунка. Мало для кого буде секретом, що за допомогою різноманітних кольорів та відтінків можна передавати почуття, емоції та навіть наміри.

  • Жовтий. Перша асоціація – сонячне світло, гарний настрій та життєрадісність. Жовта упаковка – чудовий варіант для упаковки дитячих подарунків. Саме вони – найграйливіші та безпосередні. Через насиченість кольору не варто додавати до нього інші відтінки. Декором, навпаки, можна скористатися досить контрастним: зеленим, фіолетовим, коричневим. Завдяки йому подарунок стане ще яскравішим та оригінальнішим.
  • Помаранчевий. Апельсини практично у всіх викликають приємні почуття. Так і з упаковкою оранжевого кольору. Він говорить про щире захоплення та бурхливі емоції. Головне – не перестаратися, все має бути в міру. Можна користуватися поєднаннями, підказаними природою. Наприклад, поряд з яскравими помаранчевими фруктами можна побачити зелене листя, синє небо або коричневий стовбур дерева. Саме такі природні поєднання виглядатимуть не лише красиво, а й органічно. Такі комбінації варто використати.
  • Рожевий. Ніжні відтінки саме те, що сподобається дівчатам. Швидше за все, найменша принцеса буде просто захоплена подарунком, упакованим у рожеву коробку. Колір часто використовують для передачі ніжних почуттів, він відразу настраює на романтичний лад. Він чудово поєднується із чистим білим, виглядає при цьому дуже ніжно. Щоб додати яскравість, достатньо додати декор у відтінках фіолетового чи червоного спектрів.
  • Фіолетовий. Подібний колір максимально підходить для оформлення закритої упаковки. Завдяки йому з'являється загадковість і інтрига. Пакування бузкового або фіолетового кольору ідеально підходить для незвичайного та неординарного подарунка. Після його відкриття одержувач буде непідробним подивом. Поєднуються кольори з рожевими, сріблястими та жовтими відтінками.
  • Синій. Зазвичай застосовується для оформлення чоловічих подарунків. Синій колір говорить про шляхетність, вірність та силу. Тому при оформленні презенту можна використати це приховане значення. А якщо при привітанні відзначити, що ці якості є в одержувача, сюрприз стане вдвічі приємнішим.
  • Білий. Колір символізує чистоту та невинність. Але, незважаючи на всі переваги, професійні дизайнери не рекомендують його використовувати без добавок. Просто білий колір виглядатиме дуже просто, не викличе емоцій. Найкращий варіант – використання його як доповнення для яскравих кольорів, що стануть основою. Обмеження відсутні, білі матеріали чудово поєднуються з усіма тонами. А для весілля до повністю білої упаковки можна додати мереживо, золотий декор, різноманітну атрибутику весілля – це буде виглядати ідеально.
  • Зелений. Символи кольору – багатство, благородство та достаток. Зелений колір відрізняється великою кількістю відтінків. Від того, який тон буде обрано, задається загальний настрій. Наприклад, подарункове упакування насиченого темно-зеленого кольору – чудовий варіант, щоб оформити солідний подарунок для шановної людини. А коробка яскравого світло-зеленого кольору захопить дитину.
  • Сірий. Ті, хто думає, що сірий колір виглядає похмуро та нецікаво – помиляється. Його основні значення – елегантність та стриманість. Просту сіру упаковку можна зробити вишуканішою, додавши яскраві аксесуари або деталі. Вони можуть бути рожевими, блакитними або фіолетовими тонами.
  • Коричневий. Прекрасно підійде для оформлення ділового подарунка, коли не можна користуватися яскравими відтінками, що кричать. За допомогою спокійного та благородного кольору можна передати повагу до партнера, наголосити на власному почутті стилю. Для того, щоб додати статус подарунку, можна скористатися невеликими декоративними елементами золотистого кольору.

Щоб прикрашати упаковки, застосовуються і металеві відтінки. Але не варто думати, що подарунок повністю упакований в золотистий або сріблястий кольори - це стильно і елегантно. Усі – з точністю навпаки. Такі відтінки гарно виглядають у стрічках, кольорах, гравіювання чи інших декоративних елементах. У такому разі вони виглядатимуть актуальними та святковими. Слід зауважити, що декорування за допомогою сталевих чи сріблястих відтінків більше підходить для холодних тонів. А із золотом добре виглядає тепла кольорова гама.

Що означають кольори:

Завдяки упаковці подарунок стає більш статусним незалежно від його вартості. Дуже важливо, щоб подарунок був якісно упакований. Можна виявити креатив, і зробити гарну обгортку самостійно. А якщо немає фантазії – достатньо знайти відповідний сервіс в Інтернеті.

Онлайн можна замовити не лише різноманітну упаковку, а й навіть оформлення для неї. До того ж, якщо важко визначити необхідні розміри упаковки – на допомогу завжди прийдуть професіонали.

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн