Популярні наповнювачі для пакувальних коробок у Дніпрі.

Використання різноманітних наповнювачів для пакування подарунків у картонні коробки та інше пакування сьогодні є звичайною справою для українських споживачів. Ні для кого вже не секрет, що саме за допомогою добре підібраного під тематику заходу подарункового наповнювача будь-який подарунок може стати яскравим і незабутнім. Тому продаж наповнювачів для подарункових коробок і в цілому по Україні, і в Дніпрі, зокрема, сьогодні відрізняється досить високим споживчим попитом. Однак подарункові наповнювачі мають стабільно високий попит далеко не всякі. Якісь види наповнювачів для пакування подарунків сьогодні хочуть купити частіше, а якісь наповнювачі купують дуже рідко. І все це, звичайно, накладається ще й на специфіку того чи іншого регіону. Тому в цій статті ми розглянемо найбільш затребувані види наповнювачів для упаковки подарунків у Дніпрі з урахуванням поточного споживчого попиту. А заразом і спробуємо зрозуміти, який саме вид подарункового наповнювача сьогодні є у Дніпрі найпопулярнішим. Ну, а допоможе нам у цьому, як завжди, асортимент подарункових наповнювачів , представлений в інтернет-магазині «Експрес Упаковка», оскільки тут сьогодні діють найнижчі оптові ціни на подарунковий наповнювач різних видів. Отже, почнемо.

[an error occurred while processing the directive]

Перейти до розділу контакти До каталогу Купити упаковку


Використання наповнювачів для прикраси подарунків та товарів у картонних коробках

Натуральные наполнители для упаковочных коробок разного размера Спочатку давайте все-таки розберемося, чому сьогодні подарункову упаковку практично неможливо уявити без яскравих, тематично оформлених наповнювачів для подарункових коробок. Чому подарункові наповнювачі у Дніпрі купуються дедалі частіше? Причому настільки, що сьогодні наповнювачі для коробок використовуються вже не лише для пакування подарунків особистого характеру, а й у споживчому впакуванні комерційних товарів?

Використання різних наповнювачів в упаковці подарунків та сувенірів – це досить-таки нове явище для нашої країни в цілому та Дніпра зокрема. Якось так повелося, що в Україні в процесі пакування та оформлення подарунків більше уваги приділяється саме зовнішній оболонці пакування, а для внутрішніх, скажімо так, пакувальних матеріалів важливо бути корисними. Тобто, за фактом, все, що знаходиться всередині основної упаковки, покликане просто поліпшити процес перевезення або зберігання чогось. Зробити його зручніше. Але сучасний розвиток пакувальної галузі дозволяє поєднувати ці традиційні функції внутрішньої упаковки з іншими, спочатку не характерними властивостями споживчої упаковки. Одним з таких способів оформлення основної упаковки є застосування подарункового наповнювача. Залежно від конкретного типу наповнювача, основна упаковка набуває різних необхідних виробників товарів або дарувальника подарунка особливостей. Давайте на конкретному прикладі. Дивіться, припустимо, у вас є кілька тонко порізаних паперових смуг або стрічок. Як ними можна скористатися в оформленні подарунка чи, наприклад, товару на продаж? Перше, що спадає на думку, це прикрасити зовнішню упаковку (скажімо, картонну коробку) такими стрічками за допомогою клею або скотчу. Саме так довгий час і було у споживчій та подарунковій упаковці. Однак сьогодні такі самі паперові стрічки ще й застосовуються для заповнення порожнеч у подарункових і товарних коробках.

Сьогодні у Дніпрі різні виробники товарів та торгові компанії активно використовують подарункові наповнювачі для заповнення вільного простору всередині основної упаковки. Це дає можливість і вигідніше піднести конкретний товар споживачеві, і гарантувати його захист, безпеку, цілісність тощо під час перевезення та зберігання. А зберігання це може бути досить тривалим, як і перевезення, якщо йдеться не про товари, що швидко псуються. Тому збереження товарного вигляду та заданих виробником споживчих властивостей товару є дуже важливим завданням. Ну, а якщо йдеться про використання наповнювача для подарункових коробок в особистих цілях. Наприклад, для упаковки подарунка близькій людині. То в такому разі гарне оформлення подарунка всередині основної упаковки є можливістю справити на одержувача належне враження. Як ви самі можете помітити, завдання подарункового наповнювача можуть трохи відрізнятися в залежності від конкретної ситуації і типу наповнювача. Але незмінним є велика надійність та презентабельність товарної чи подарункової упаковки загалом. Наприклад, припустимо, вам потрібно подарувати комусь якийсь алкогольний напій у скляній пляшці, або ж ви виробник такого напою і вам потрібно його продати на вітрині магазину серед безлічі подібних товарів компаній-конкурентів. Чи можливо за допомогою наповнювача для коробок та захистити товар чи подарунок у скляній тарі? Зрозуміло, адже практично будь-який наповнювач для коробок створює шар, що амортизує, для товару, який поглинає безліч механічних і статичних впливів різного характеру. Чи корисна ця властивість подарункових наповнювачів для звичайного споживача, який купує алкоголь на подарунок будь-кому? Зрозуміло, адже такий подарунок ще потрібно якимось чином доставити до отримувача цілістю та безпекою та вручити у належному вигляді.

Треба сказати, що і виробники наповнювачів для подарункових коробок слідують тенденціям ринку, надаючи споживачам різні варіанти наповнювачів. Так, сьогодні в Дніпрі можна купити цілком недорого наповнювачі для коробок різної форми, кольору та відтінку, ваги та розміру. Залежно від потреб споживачів наповнювачі можуть мати свої особливості. Наприклад, для компаній, які виробляють або продають скляні вироби, що легко б'ються доступні варіанти наповнювачів, здатних стати захисною «подушкою для товарів». Наприклад, у таких цілях використовується широка деревна стружка і тонка сизаль . А ось для оформлення сувенірної продукції у Дніпрі часто застосовують рафію. Це наповнювач для коробок не створює ефект, що амортизує, як сизаль, проте може дуже вигідно виділити конкретний товар серед інших рівних. Тобто сьогодні наповнювач для подарункової та товарної упаковки грає не тільки функціонально корисну роль, але ще й декоративну та маркетингову. Це ще один важливий фактор, який пояснює високий попит на наповнювачі для подарункових і товарних коробок. Понад те, тут навіть цілком коректно говорити «декоративний наповнювач», хоча за фактом він таким і є. Але через цілу низку виконуваних функцій лише наповнювач у подарунковій, рекламній, сувенірній і, нарешті, товарній упаковці давно вже вийшов за свої початкові рамки сприйняття як виробниками товарів, так і споживачами.


Переваги використання наповнювачів у товарній упаковці

Древесный наполнитель для упаковки стеклянных товаров разного размера Наповнювачі для коробок у Дніпрі сьогодні дуже цікаві не лише тим, що вони можуть використовуватися для упаковки товарів чи подарунків у коробки різної форми, розміру чи конструкції. Але ще й тим, що для наповнювача не дуже важливо, з чого саме такі товарні або подарункові коробки зроблені! Це можуть абсолютно різні типи сировини і, як наслідок, пакувальні коробки з абсолютно різними характеристиками міцності та експлуатації. У будь-якому випадку наповнювач для коробок свої основні завдання виконає. Якщо, звичайно, він підібраний правильно, та ще й має, скажімо так, робочий стан. Напевно, вам не стане відкриттям, що, наприклад, натуральні наповнювачі для коробок потрібно зберігати в належних умовах і перевозити у відповідному транспорті. Натуральні наповнювачі для коробок теж можуть зіпсуватися, наприклад, намокнути або забруднитись, або пересохнути від занадто високої температури зберігання і так далі. Однак якщо всі умови зберігання, перевезення та, власне, упаковки-експлуатації дотримані, наповнювачі для коробок у Дніпрі дають масу переваг і в товарній упаковці готової продукції, і у подарунковій упаковці особистих речей чи предметів. Тому далі поговоримо про переваги використання наповнювачів для коробок залежно від конкретної сфери їх застосування.

А почнемо, мабуть, із споживчого упакування, або, як його ще називають, товарного пакування готової продукції. Так, на сьогоднішній день за допомогою коробок, у тому числі і картонних, здійснюється упаковка величезної кількості різноманітних товарів у Дніпрі. Це — відомий факт. Функції та завдання, що виконуються товарною упаковкою, численні та різноманітні. І, що найголовніше, використання наповнювачів для коробок у таких ситуаціях лише спрощує, робить надійнішим це виконання! Так, наприклад, товарні самозбірні коробки з наповнювачем усередині чудово захищають товарну продукцію від негативних зовнішніх впливів під час транспортування. Особливо динамічний, створюючи корисний амортизуючий ефект. Правильно підібрані наповнювачі для товарних коробок у Дніпрі забезпечують можливість більш тривалого та надійнішого зберігання готових виробів на складах та вітринах. Нарешті, наповнювач для коробок відіграє важливу рекламну роль, дозволяючи ефектно піднести продукцію потенційним покупцям, привернути їх увагу, підкреслити важливі споживчі властивості та переваги конкретної продукції, і, нарешті, змусити покупців здійснити покупку.

Дуже важливо, що наповнювачі для коробок здебільшого є екологічно безпечним матеріалом натурального походження. Що це означає? На практиці виходить, що, вибираючи наповнювач для коробок під конкретний тип продукції, у вас дуже велика свобода маневру. Більше того, один і той же наповнювач для товарних коробок може бути використаний під різні товари. Різної форми, конструкції, виду та типу. Навіть для пакування продуктів харчування можна використовувати подарунковий наповнювач! Зрозуміло, якщо такі харчові товари вже запаковані у споживчу упаковку. Ну, наприклад, ті ж алкогольні напої у скляних пляшках, про які ми говорили раніше. Або, скажімо, різні сири або молочні продукти у фольгованій упаковці. Всі ці продукти можна і зберігати, і перевозити, і навіть продавати разом з наповнювачами для пакувальних коробок. Більше того, як ви знаєте, до упаковки продуктів харчування висуваються особливо жорсткі вимоги, що пояснюється суттю таких продуктів. Призначенням наповнювачів для товарних коробок є захист продуктів харчування від механічних і температурних впливів, атмосферних впливів, біологічних та інших негативних факторів. Зазначимо в даному контексті і важливість використання наповнювачів для коробок і з логістичної точки зору: їх використання дозволяє зберегти продукції початкову форму та обсяг, спростити вантажно-розвантажувальні роботи та транспортування, уможливлює кількісно-якісне угруповання.

Або візьмемо для прикладу упаковку яєць чи якихось подібних харчових чи нехарчових товарів із дуже тендітною структурою. В упаковці товарів подібного типу дуже важливо не просто вберегти їх від зовнішніх впливів, але ще й зберегти їх форму, хоча це досить непросто, враховуючи можливі умови зберігання, перевезення, вантажно-розвантажувальних робіт і таке інше. Не менш важливо ще й не зіпсувати такий товар якимось впливом, адже це продукти харчування, зрештою. Тобто, незалежно від того, на яку кількість харчових товарів розрахована упаковка, чи відрізняється вона великою зручністю у використанні, це індивідуальна упаковка або групова – так чи інакше, наповнювач для коробок зможе принести велику користь, підвищуючи надійність упаковки в цілому та забезпечуючи захист від механічних пошкоджень упакованих товарів зокрема.


Переваги використання наповнювачів для коробок у подарунковій упаковці

Натуральная рафия для упаковки подарков Якщо ж ми говоримо про переваги використання наповнювачів для коробок у подарунковій упаковці або у споживчій упаковці товарів, які купують як подарунки. То тут, звичайно, є свої особливості, які відрізняють наповнювачі в даному випадку і в чисто товарній упаковці. Найважливішим тут є, звичайно, візуальна складова. Все-таки подарункова упаковка загалом має насамперед справити належне враження, тому й подарункові наповнювачі у Дніпрі купуються споживача та використовуються виробника подарункових товарів дещо за іншими принципами. Наприклад, важливим фактором при виборі наповнювача для подарункових коробок є власна вага наповнювача. Він не повинен бути занадто великим (умовно, звичайно ж), оскільки подарункові коробки часто купуються споживачами не з гофрокартону, а пресованих картонів, тому такі коробки банально не тримати форму при надлишку ваги. А вага практично будь-якого наповнювача для подарункових коробок практично не збільшує загальної ваги виробу. Це ще корисно, оскільки при упаковці різних коробок, подарунків і сувенірів під час транспортування не доведеться переплачувати перевізникам. Або, наприклад, якщо ви захочете відправити подарунок посилок «Новою поштою» з Дніпра.

Як би там не було, практично кожен з нас хоча б раз у житті дарував подарунки комусь з приводу, використовуючи подарункові коробки . Тому, погодьтеся, щоб просто справити більш приємне враження і зробити презент пам'ятнішим, наповнювач усередині подарункової коробки явно знадобиться для завершення композиції. Варіанти використання наповнювачів для подарункових коробок можуть бути різні. Практично будь-який вид наповнювача підійде для упаковки подарунків подарункові коробки, тому варто орієнтуватися на саму ситуацію, ваші уподобання і, звичайно ж, на ціни на подарунковий наповнювач у Дніпрі. Для більшості наповнювачів зовсім не важливо, яку саме конструкцію, розмір або колір подарункової коробки ви виберете, з чого вона буде зроблена і наскільки довго потрібно зберігати подарунок або сувенір до моменту вручення. Однак найчастіше в Дніпрі подарунковий наповнювач використовується для пакування дорогих алкогольних напоїв, антикваріату чи якихось цінностей із досить крихкою структурою. Наприклад, коли потрібно компактно та акуратно упаковати для вручення дорогу фарфорову вазу або сервіз. До речі, в таких випадках разом з подарунком і наповнювачем у подарункові картонні коробки часто укладаються вітальні листівки, різні стрічки або банти. Ну а оскільки для різних людей цілком природно мати власний смак і своє бачення оформлення подарункової упаковки, то і картонні коробки для подарунків використовуються дуже різні. А значить, більш затребуваним буде такий подарунковий наповнювач , який підійде під максимально велику кількість різних подарункових коробок. Наприклад, у нашому інтернет-магазині покупці найчастіше обирають подарункові коробки квадратної, прямокутної, овальної або круглої форми. При цьому найбільш поширеним варіантом подарункових коробок є подарункові коробки конструкції «кришка-дно», які також сильно відрізняються за розміром та дизайном. Не менш потрібна подарункова упаковка у вигляді самозбірної коробки-пеналу. Висувна конструкція дозволяє швидко дістати вміст, зберігаючи цілісність виробу. Презенти всередині коробок-скриньок створюють особливий азарт. Відкидна кришка зазвичай утримується за допомогою святкових стрічок. І як для таких різноманітних подарункових коробок підібрати найкращий варіант наповнювача? Тут кожен діє по-своєму, проте в більшості випадків покупці вибирають найдешевший і практичніший з точки зору використання вид подарункового наповнювача. Так, наприклад, сьогодні тенденція ринку така, що подарунковому наповнювачу має бути зовсім не принципово, подарунковій коробці якої форми ви віддасте перевагу в кінцевому підсумку. Найчастіше купуються саме ті наповнювачі, які завжди будуть корисними.

Загалом принцип вибору наповнювачів для подарункових коробок у Дніпрі, сподіваємося, вас став більш зрозумілим. Єдине, що слід додати, ряд споживачів подарункової упаковки до вибору наповнювача для подарункових коробок підходить більш ретельно. Так, якщо для більшості споживачів у Дніпрі найголовніше – це ціна на наповнювач для пакування подарунків та його універсальність у використанні. То деякі категорії споживачів хочуть бачити ще низку важливих, на їхню думку, характеристик. Ну, наприклад, для деяких споживачів подарунковий наповнювач має бути безпечним у використанні та екологічно нешкідливим. Причому настільки, щоб за його допомогою навіть діти в домашніх умовах могли прикрашати подарунки чи сувеніри. Ну, а варіативність кольорової гами подарункових наповнювачів особливо важлива, наприклад, різноманітним компаніям, які займаються організацією різноманітних святкових заходів. У такій ситуації різнокольорові наповнювачі служать як додаткова прикраса коробок з подарунками, і як засіб оформлення святкових приміщень, і навіть як спосіб прикраси, наприклад, дитячих святкових костюмів і так далі.


Натуральні деревні наповнювачі для упаковки подарунків у Дніпрі.

Натуральные древесные наполнители разного цвета в наличии За сукупністю характеристик та корисних можливостей найбільш популярними видами наповнювача для подарункових та товарних коробок сьогодні у Дніпрі є наповнювачі натурального походження, безумовно, якісь натуральні наповнювачі купуються частіше, а якісь рідше. Тут справа і у вартості, і просто покупки, і просто в особистих уподобаннях споживачів. І на сьогоднішній день серед усіх натуральних наповнювачів споживачі в Дніпрі найчастіше віддають перевагу натуральній хвойній стружці, або, як її ще називають, дерев'яній шерсті. Що являє собою такий подарунковий наповнювач , і за рахунок чого саме він так подобається споживачам? Спробуємо з'ясувати разом.

Дешеві кольорові та натурального кольору деревні наповнювачі для картонних коробок сьогодні є найпопулярнішим у Дніпрі засобом для заповнення порожнеч у товарних та подарункових картонних коробках. Очевидно, що така популярність деревної вовни визначається саме ціною – на сьогоднішній день дешевше за натуральний деревний наповнювач продається тільки паперовий наповнювач. Однак жоден паперовий наповнювач не зможе дати такий візуальний ефект подарунковій упаковці як натуральний деревний. Деревна стружка (Wood Wool) – це екологічно чистий декоративний наповнювач, виготовлений із натуральної деревини. Дерев'яна стружка (часто також кажуть целюлозна стружка) дуже легка, приємна на дотик, має натуральний колір і запах дерева. Стружка не є відходами виробництва. Вона виготовляється на спеціальному устаткуванні з різних порід дерева, тому виходить соснова стружка, липова стружка, березова стружка. Декоративну пакувальну стружку важко сплутати з дерев'яною тирсою. Довга, тонка, вузька стружка не схожа на коротку, грубу тирсу сосни або листяних порід, вона має інші характеристики і свою особливу сферу застосування.

Варіанти використання деревної стружки як наповнювача для подарункових коробок у Дніпрі бувають різні. Дерев'яна вовна - це саме той вид наповнювача для подарункових коробок, який підійде практично завжди. Для деревної вовни зовсім не важливо, яку саме конструкцію, розмір або колір подарункової коробки ви виберете, з чого вона буде зроблена і наскільки довго потрібно зберігати подарунок або сувенір до моменту вручення. У Дніпрі натуральна дерев'яна стружка як наповнювач для подарункових картонних коробок найчастіше використовується для вручення дорогих алкогольних напоїв, антикваріату чи якихось цінностей із досить крихкою структурою. Наприклад, коли потрібно компактно та акуратно упаковати для вручення дорогу фарфорову вазу або сервіз. До речі, у таких випадках разом із власне подарунком та деревним наповнювачем у подарункові картонні коробки часто укладаються вітальні листівки, різні стрічки чи банти. Ну а оскільки для різних людей цілком природно мати власний смак і своє бачення оформлення подарункової упаковки, то і картонні коробки для подарунків використовуються дуже різні.

Хоч пофарбована в якийсь відтінок, хоч натурального кольору деревна шерсть справді гарно виглядає у подарункових коробках будь-якого типу та розміру. Це такий собі універсальний спосіб прикрасити товарів чи подарунок за невеликі гроші. Стружка чудово доповнює практично будь-яку картонну упаковку: коробки з крейдованого багатошарового картону, самозбірні коробки з мікрогофрокартону, дерев'яні тубуси, мішечки з джуту та мішковини, металеві контейнери та багато іншого. Серед популярних способів застосування декоративної стружки саме у Дніпрі можна виділити кілька найцікавіших. Наприклад, натуральна деревна шерсть застосовується як наповнювач для самозбірних коробок для пакування алкогольної продукції, подарункового алкоголю (вина, шампанського, віскі, коньяку, арманьяку). Також дерев'яна стружка використовується для пакування сувенірів, у тому числі оформлення корпоративних подарунків. Деякі фірми у Дніпрі використовують деревну стружку для пакування фруктів, кондитерських виробів (сувенірних пряників, шоколадних пляшечок, шоколадних статуеток та фігурок). Дизайнери та оформлювачі застосовують кольорову деревну шерсть для пакування handmade виробів та еко-продукції. Виробники крихких товарів використовують натуральну деревну шерсть для перевезення, відправлення посилок, таких як крихкий порцеляновий посуд, статуетки. Представники текстильної промисловості у Дніпрі використовують круглу дерев'яну стружку для наповнення декоративних подушок, сувенірних саше (наприклад, ялівцева стружка). Виробники дитячих товарів застосовують деревну стружку як наповнювач для коробок під іграшки, наприклад, Ведмедик Тедді (Teddy Bears). Крім того, деревна шерсть Дніпро використовується як флористичний наповнювач для оформлення букетів, створення красивих квіткових композицій, як заміна сизалевих волокон (сизаль). Ну, і не варто забувати про те, що деревна стружка може використовуватися і як заміна тирси для свійських тварин - як підкладка для морських свинок, хом'ячків.


Де купити наповнювачі для подарункових коробок у Дніпрі дешево?

І на завершення нашої статті хочемо нагадати, що найнижчі ціни на подарункові наповнювачі в Дніпрі ви знайдете в інтернет-магазині «Експрес Упаковка»! У нас завжди є безліч видів натуральних і штучних наповнювачів для подарункових коробок будь-якого розміру, форми та конструкції. Ми пропонуємо широкий асортимент декоративної стружки, ниток та пряжі різного кольору та ваги. Крім того, в оптовому та роздрібному продажі є наповнювачі з паперу тишею, гофрований кріп папір, рафія, натуральний деревний наповнювач та багато інших видів упаковки для подарунків.

У каталозі нашого інтернет-магазину представлений найбільший у Дніпрі вибір кольорових та натурального кольору наповнювачів для подарункових коробок, які можна застосовувати не лише для подарункового впакування в коробки, але й у творчості, рукоділлі, упакуванні чи оформленні букетів. Кожна модель наповнювача для пакування подарунків, представлена на сайті інтернет-магазину «Експрес Упаковка», відповідає всім санітарним вимогам та стандартам якості. Ми цінуємо кожного нашого клієнта, тому ретельно слідом за якістю продукції. Відповідальний підхід та якість продукції – запорука успіху компанії. Купувати подарункову упаковку та аксесуари для неї в інтернет-магазині «Експрес Упаковка» вигідно та зручно. Ми чекаємо на вас 24/7!

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн