Найпопулярніші види картонних коробок у Дніпрі

Питання популярності тієї чи іншої упаковки у Дніпрі є дуже цікавим. Адже на перший погляд і згідно зі статистикою в даному регіоні є попит на буквально всі пакувальні матеріали. Але чи це так насправді? Поки що незрозуміло. У цій статті ми хотіли б розпочати вивчення попиту на пакувальні матеріали у Дніпрі. І почати, звичайно, з найбільш популярного виду упаковки в цілому по Україні – з картонних коробок. Так що далі давайте поговоримо про попит та пропозицію на картонні коробки у Дніпрі докладніше. І з'ясуємо, яка саме гофротара сьогодні у Дніпропетровську має найвищий попит і чому? Крім того, дуже цікаво, для чого саме такі картонні коробки найчастіше використовуються, адже, за великим рахунком, важко собі уявити універсальнішу упаковку, ніж картонні коробки. А допоможе нам у цьому вже традиційно асортимент картонних коробок від компанії «Експрес Упаковка», оскільки саме цей виробник гофротари пропонує максимально різноманітний вибір картонних коробок у Дніпрі на сьогоднішній день. Отже, давайте приступимо.

[an error occurred while processing the directive]

Перейти до розділу контакти До каталогу Купити упаковку


Особливості попиту на картонні коробки у Дніпрі

Картонные коробки в наличии и на заказ в Днепре Для початку давайте спробуємо максимально конкретизувати коло видів гофротари, що вивчаються. Все-таки видів і типів картонних коробок існує безліч, і далеко не всі їх дійсно затребувані сьогодні в Дніпрі. Для того, щоб це зрозуміти, нам потрібно хоча б приблизно розуміти, з яких причин споживачі у Дніпрі обирають ті чи інші види картонних коробок у Дніпрі. А також з'ясувати, які види картонних коробок у Дніпрі взагалі сьогодні можна купити в наявності оптом чи в роздріб, а які можна отримати виключно на замовлення? А заразом спробувати розібратися в причинах такої ситуації.

Отже, що ми знаємо про Дніпро з погляду упаковки? Навіщо її можуть тут купувати? Дніпропетровськ розташований у центрі України по обидва береги Дніпра. Це великий промисловий та торговий центр з добре розвиненою транспортною інфраструктурою та великим торговим потенціалом. Через місто проходить безліч різних товарів та вантажів: щось виробляється міськими підприємствами, що потрапляє до Дніпра транзитним шляхом – так чи інакше, вся ця маса різноманітних товарів у щось пакується. Купити упаковку у Дніпропетровську при цьому зовсім нескладно, особливо оптом. Тільки ось якогось єдиного пакувального рішення для всіх товарів тут немає, тож тара та упаковка тут використовується різна. Це безпосередньо стосується картонних коробок. Вони тут користуються попитом справді різні. Якісь більше, якісь менше – так чи інакше, йдеться тут про вже звичні нам транспортний гофротар і споживчі картонні коробки. За фактом, різного роду товарна гофротара за рівнем попиту у Дніпрі перевищує всі інші види не лише гофротари, а й упаковки загалом. Тому початкове наше питання про те, які картонні коробки найбільш популярні у Дніпрі сьогодні, можна уточнити та перефразувати у: які саме картонні коробки найчастіше купуються у Дніпрі для пакування товарів та чому?

Почнемо з того, що споживча гофротара - це така упаковка, в якій той чи інший товар потрапляє до споживача. Тому успішний продаж товару багато в чому залежить від зовнішнього вигляду та форми упаковки. І найбільш ефективний для цього інструмент в оптово-роздрібній торгівлі харчовими та непродовольчими товарами саме картонні коробки різної форми та конструкції. Вони цілком здатні зробити додатковий ефект від покупки споживача. За рахунок чого? Тут все складно, адже за великим рахунком жоден виробник не знає на 100%, що саме зрештою змусить споживача купити той чи інший товар. Існує безліч інструментів продажів готової продукції, і одним із найефективніших серед них є упаковка, зокрема – гофротара. Так, наприклад, картонні коробки можуть бути різного розміру, форми та конструкції. Збирати їх можна різними способами. Елементи коробки можуть бути просто зафіксовані клеєм чи металевими скобами, а можуть бути скріплені спеціальним фірмовим скотчем. А існують такі моделі картонних коробок, де всі ці атрибути зовсім не потрібні. Ящики такого типу тримаються за рахунок спеціальних язичкових з'єднань, у яких клапани коробок при складанні потрапляють у заздалегідь підготовлені отвори. Картонні коробки такого типу називаються самозбірними. Тобто картонні коробки, крім своєї ефективності у справі захисту продукції, дають відмінний простір для втілення маркетингових ідей. Що ще потрібно для ефективного продажу товару?

Ну, хіба що підібрати найбільш ефективний вид та оформлення картонних коробок для тієї чи іншої сфери використання або для того чи іншого виду продукції. Простіше кажучи, потрібно обов'язково врахувати, кому і де ви збираєтеся продавати. А в іншому вам допоможуть картонні коробки. Всі види картонних коробок хоч і є великою мірою універсальними, але однаково мають найбільш популярну сферу застосування. Наприклад, великогабаритні товари та побутову техніку найчастіше упаковують у чотириклапанні короби. Клапани в таких коробках є продовженням стінок і складаються встик або внахлест. Безумовно, великогабаритні товару в теорії і навіть на практиці можна запакувати і картонні коробки самозбірного типу, але ціна на такі коробки в Дніпрі набагато перевищуватиме, ніж коробки такого ж розміру, але чотириклапанні.

Також важливо відзначити, що популярні сьогодні у Дніпрі картонні коробки відрізняються і матеріалом виготовлення. Для цих цілей застосовують багатошаровий та одношаровий картон, тришаровий та п'ятишаровий гофрований картон, а також тришаровий мікрогофрокартон. Ці види сировини для картонних коробок відрізняються щільністю, структурою, міцністю, вагою, але головне – ціною і довговічністю. Що стосується товарної упаковки, то для висікання таких картонних коробок найчастіше використовується тришаровий мікрогофрокартон. Виробники воліють його з різних причин, але в цілому, як нам здається, справа тут, як кажуть, у ціні питання та можливостях. Ціна за 1 м2 тришарового мікрогофрокартону в Дніпрі зовсім невисока, а гофротару з нього можна виготовити найрізноманітнішу, фактично яку душу забажає. В іншому ж тришаровий мікрогофрокартон мало чим відрізняється від інших видів гофрованого картону: у ньому один або кілька гофрованих шарів з обох зовнішніх сторін обклеюють плоскими, мікрогофрокартон є екологічно чистим матеріалом. Він найкраще підходить для виробництва гофротари для харчових товарів та продуктів харчування, не кажучи вже про картонні коробки для непродовольчих товарів.


Чому саме картонні коробки сьогодні набагато популярніші за інші види упаковки в Дніпрі?

Самосборные картонные коробки в наличии и на заказ в Днепре Переваги та недоліки використання картонних коробок мають свої особливості, але загалом недоліків у рази менше, ніж переваг. І це ще один вагомий аргумент, який змушує виробників різних товарів використовувати для пакування своєї продукції використовувати саме картонні коробки. Картонні коробки сьогодні – це один із найпопулярніших видів упаковки у Дніпрі. Не секрет, що саме їм віддають перевагу багато компаній: від найбільших виробництв до малого бізнесу. Картонні коробки підходять для дуже різної продукції: у них упаковують продукти харчування, витвори мистецтва, сувеніри, побутову техніку, документи та книги, їх використовують як тару для зберігання та транспортування різних предметів, від келихів до виробничих верстатів. Безперечними позитивними якостями картонних коробок є їхня дешевизна, екологічність і мала вага. Якісні картонні коробки здатні протистояти вологості, трясці, падінням з невеликої висоти, захищають предмети від тертя, не дають гострим предметам створювати проколи в упаковці і завдяки гофрованій основі рівномірно розподіляють навантаження по всій площі картону.

Картонні коробки прості у використанні та напрочуд функціональні. Вони дуже швидко збираються за будь-яких умов навіть непрофесіоналами. Залежно від конструкції картонних коробок можна заощадити на витраті додаткових пакувальних матеріалів. Не завжди і не скрізь для надійного пакування в картонні коробки обов'язково потрібна поліетиленова плівка або папір прокладки. Наприклад, всі моделі коробок складної форми висікання є самозбірними і збираються вручну без застосування скотчу або клею. Усі спеціально зроблені під конкретний товар картонні коробки виглядають красиво та естетично. Всі вони як бурого, так і будь-якого іншого кольору ідеально підходять для нанесення одноколірного або багатобарвного друку різної складності. Причому особливо важливо, можливості друку зображення при цьому обмежуються лише розмірами коробки. Саме зображення і колірна гама можуть бути обрані замовником повністю на свій розсуд.

Важливою перевагою картонних коробок є їхня набагато менша вага, ніж у інших видів тари. Безумовно, це завжди має вирішальне значення при виборі упаковки. Але, з іншого боку, це чудовий спосіб економити буквально на кожному транспортуванні товарів. При цьому картонні коробки мають більшу компактність у порівнянні з будь-яким іншим видом споживчої тари, а їх легкість і практичність взагалі вищі за будь-які похвали. Будь-які товарні картонні коробки відрізняються чудовими експлуатаційними характеристиками. Практично всі конструкції картонних коробок складені таким чином, що основні елементи коробки, на які припадає більша частина навантаження, посилюються додатково, коли коробка повністю в зібраному стані. Така особливість конструкції дає можливість використовувати картонні коробки практично для будь-яких видів готової продукції або інших товарів.

Варто відзначити також універсальність картонних коробок з погляду упаковки тієї чи іншої продукції. Якісні картонні коробки виготовляються не лише відповідно до вимог Держстандарту України, а ще й у суворій відповідності до санітарних та гігієнічних норм. Картонні коробки будь-якого типу та форми є екологічно безпечним продуктом і не завдають жодної шкоди організму. Більше того, вони є безпечними навіть для дитини! Ви легко можете використовувати картонні коробки для упаковки продуктів харчування в сирому, гарячому, холодному вигляді. При цьому, залежно від типу картону або гофрокартону коробки можна застосовувати для пакування, зберігання та перевезення харчових товарів у всіх стандартних умовах зберігання та транспортування. Наприклад, картонні коробки для зберігання в холодильних і морозильних камерах, у льохах і спеціалізованих термоприміщеннях, для зберігання на вулиці або просто неба і так далі. І, мабуть, головною перевагою картонних коробок є їхня низька ціна оптом і в роздріб. Більшість моделей картонних коробок можна купити оптом на 15-20% дешевше в порівнянні з будь-яким іншим видом споживчої тари та упаковки з іншої сировини. Погодьтеся, доступна ціна на картонні коробки у Дніпрі – це завжди дуже важливо, адже економія на упаковці автоматично знижує собівартість продукції, а отже, робить її більш конкурентоспроможною.

Але, незважаючи на всі позитивні якості, у картонних коробів є і мінуси. Хоча вони і здатні вбирати зайву вологу і захищати продукцію від вогкості, що особливо важливо при перевезенні та зберіганні продуктів харчування (наприклад, овочі, ягоди, гриби, печиво, десерти тощо) картонні коробки, все ж таки, не терплять прямого контакту з водою. А від надто високої вологості вони набухають і стають м'якими, втрачаючи свою форму і, зрештою, просто розвалюються. Ще один мінус картонних коробок полягає в тому, що, будучи повністю натуральним матеріалом, вони сильно піддаються впливу різних факторів. Мінусом такого типу у картонних коробів можна виділити їхню низьку жаростійкість. Картонні коробки дуже легко спалахують і також швидко згоряють, тому при виникненні пожежі практично не залишають шансу врятувати упакований у них товар. Також картонні коробки (хоч із продукцією всередині, хоч без), що зберігаються на складі, банально можуть зіпсувати гризуни. На відміну від металевої та пластикової тари, картонні коробки легко і досить швидко розгризаються такими паразитами, тому вимагають у цьому сенсі певних умов зберігання. Крім того, на відміну від пластикової і скляної упаковки або стрейч-плівки, які дозволяють детально розглянути вміст перед покупкою, картонні коробки не дають такої можливості в більшості випадків. Якщо, звичайно, ви не вирішите використати картонні коробки певної конструкції. Наприклад, картонні лотки або самозбірні коробки з віконцем.


Для упаковки яких товарів картонні коробки використовуються найчастіше і чому?

Товарные картонные коробки в наличии и на заказ в Днепре Популярність тих чи інших товарних картонних коробок безпосередньо пов'язані з поточної затребуваністю ринку тієї чи іншої продукції. Тому міркуючи про рівень попиту на конкретні види картонних коробок, не можна говорити про них без урахування продукції або товарів, які будуть упаковані в ці картонні коробки. По суті, будь-яка картонна коробка є пакувальним матеріалом, що забезпечує зручність, надійність транспортування та зберігання товару або готової продукції. Але купують картонні коробки саме під конкретну продукцію, а не навпаки. Картонні коробки можуть мати різні конструкції та форми, конструкційні компоненти, додаткові підсилювачі, але якщо вони банально не підходять для затребуваної продукції, їх ніхто не купить. Тому далі спробуємо розібратися в тому, для якої саме готової продукції та товарів картонні коробки купуються найчастіше і чому.

З огляду на особливості регіону особливим попитом у Дніпрі користуються картонні коробки, що застосовуються для пакування харчових товарів. Даний вид картонних коробок використовується для упаковки випічки, круп, напівфабрикатів, піци та фаст-фуду та багато іншого. Фактично будь-яких видів харчових товарів. Чому? Ну, дивіться. По-перше, ціна на картонні коробки для продуктів харчування у Дніпрі цілком собі дешева. По-друге, екологічність та безпека картонних коробок не викликає сумнівів. При контакті з продуктами вони не виділяють шкідливих та токсичних речовин, можуть контактувати з будь-якими харчовими товарами, не залишаючи слідів, смаку чи запаху. По-третє, картонні коробки забезпечують високий рівень захисту від вологи, пилу, будь-яких зовнішніх впливів. По-четверте, за допомогою упаковки у картонні коробки можна забезпечити максимальне збереження смаку та аромату продуктів, які у них упаковані. Для більш конкретного прикладу давайте розглянемо продуктові картонні коробки, які використовуються для пакування кондитерських товарів, а також чаю та кави.

Продуктові картонні коробки, що використовуються у Дніпрі для пакування кондитерських виробів, мають свої особливості, виражені у формі та конструкції коробок, а також у їх оформленні. Але важливіше те, що така варіативність взагалі можлива, а значить, для виробника кондитерських товарів надається чудова можливість за допомогою картонних коробок зробити свій товар помітнішим на тлі інших. Крім того, кондитерські вироби належать до категорії швидкопсувних харчових товарів. Через ці особливості та правила зберігання упаковка для них повинна вибиратися відповідна. Стандартні типи картонних коробок для таких продуктів харчування – це картонні коробки конструкції «кришка-дно», а також самозбірні коробки з вбудованою кришкою різного типу. Для зберігання невеликих кондитерських виробів використовуються картонні лотки у вигляді «екрана», або «телевізора», а також самозбірні коробки-скриньки, які дуже просто збираються. Ну, а якщо у складі продуктів є жири, мед, олія, важливо продумати і внутрішній простір упаковки. Щоб картонні коробки в такій ситуації не псувалися, і продукт зберігав свої смакові властивості, внутрішній шар кондитерських коробок покривається шаром, що ламінує, або прокладається спеціальним папером для просочення.

Картонні коробки для зберігання чаю та кави також відносяться до категорії харчової гофротари. Однак із ними все набагато простіше, ніж із картонними коробками для кондитерських товарів. При зберіганні чаю важливо зберегти аромат чайного листя. Спеціально для цього в картонних коробках створюється мінімальна кількість отворів, що позначається на рівні циркуляції повітря і, зрештою, на захисті від товарів від обвітрювання. Картонні коробки для чаю та кави також підбираються з відповідною (в даному випадку – низькою) вологопроникністю, так як чай відрізняється гарним вбиранням вологи та пари. Третій важливий фактор - захист продукту від сонячних променів: під їх впливом листя розсихається, вітаміни в них губляться. Для упаковки чаю використовуються кілька видів картонних коробок за розмірами, а форма здебільшого квадратна чи прямокутна.

Картонні коробки для фармацевтичної продукції в Дніпрі розрізняються в основному своїми розмірами, так у більшості випадків для упаковки такого типу продукції використовуються коробки з тришарового мікрогофрокартону. Інші види коробок або неефективні, або коштують занадто дорого. Для ліків, вітамінів, БАДів та різних медичних виробів використовується спеціальна гофротара. Вона повинна відповідати вимогам екологічності, що висуваються ГОСТами. Важливу роль відіграє захист продукту всередині картонної коробки від зовнішніх впливів. Різні види самозбірних коробок із мікрогофрокартону ідеально підходять для пакування ліків. На таку тару легко наноситься інформація для споживача, малюнки. Щоб медичні товари були надійно захищені, важливу роль відіграє грамотно обрана форма тари та її якісне складання.

Картонні коробки для продажу парфумерних товарів та косметики у Дніпрі виділяються на тлі інших видів товарної гофротари. Їм завжди намагаються надати свого роду унікальності. Вона може бути виражена у формі, конструкції, зовнішньому оформленні чи за допомогою внутрішнього дизайну коробок. Більше того, картонні коробки , наприклад, для жіночих парфумів і зовсім часто можуть бути декоративними. Конструктивно більшість картонних коробок такого типу складаються з двох частин: зовнішньої коробки та вкладиша, що укладається всередину та утримує флакон з духами від пошкодження. Використання різних технологій післядрукарської обробки у вигляді тиснення, фольгування, ультрафіолетового лакування дозволяє надати упаковці ексклюзивного вигляду. Крім того, що мікрогофрокартон, багатошаровий картон ідеально підходить для втілення в реальність будь-яких дизайнерських ідей – для цього використовуються різні види друку та обробки.

І останнім видом картонних коробок, який має справді високий попит у Дніпрі, є картонні коробки для зберігання, перевезення та продажу побутової техніки та промислового обладнання. У чому їхня особливість? Ну, дивіться, для транспортування побутової техніки, обладнання, спецтехніки потрібна відповідна тара. Дані товари найчастіше мають великі габарити і чимала власна вага, тому картонні коробки для їх упаковки повинні бути достатньо міцними, надійними, здатними витримувати великі навантаження. Найоптимальніший варіант – різні типи коробок із п'ятишарового гофрокартону. У порівнянні з популярнішим тришаровим гофрованим картоном, цей гофрокартон має велику міцність і «живучість», надійно захищаючи товари від різного роду статичних та механічних пошкоджень, вологи та пилу. Звичайно, картонні коробки з гофрованого п'ятишарового картону коштують дорожче, ніж тришарові картонні коробки, але в даному випадку без них просто не обійтися.

На цьому, мабуть, ми поки що закінчимо. І хочемо вам нагадати, що в інтернет-магазині «Експрес Упаковка» ви можете купити дешево у Дніпрі пакувальні коробки будь-якого призначення з тришарового гофрованого картону та мікрогофрокартону оптом та в роздріб недорого, а також замовити виробництво будь-яких картонних коробок такого типу від 500 штук. Більше 300 різних моделей готових картонних коробок завжди є на нашому складі. Крім того, у нас ви завжди можете замовити індивідуальні картонні коробки у Дніпрі за своїми розмірами. Величезний вибір, покупка самозбірних та чотириклапанних картонних коробок будь-якої моделі онлайн в один клік. Оформлення замовлення за 5 хвилин. Професійні менеджери-консультанти. Можливість купити дешево оптом та в роздріб картонні коробки у Дніпрі прямо зі складу. Найнижча ціна на картонні коробки від виробника у Дніпропетровську. Працювати з компанією «Експрес Упаковка» вигідно та зручно. Ми раді бачити вас 24/7.

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн