Якісна підкладка під паркет і ламінат: де купити спінений поліетилен (ВПЕ) у Дніпрі недорого?

Різні ізоляційні матеріали для підлоги та стінок традиційно користуються високим попитом у українського споживача. Наприклад, у такій ролі в Дніпрі сьогодні дуже затребуваний спінений поліетилен, або, як його часто називають, ВПЕ. Спінений поліетилен високої якості виробництва - це справді ефективне рішення для усунення багатьох проблем та комфортного облаштування житлових та нежитлових приміщень, різних транспортних контейнерів та складських споруд із різноманітних матеріалів. Особливо важливо, що ефективно використовувати ВПЕ виходить в контакті практично з будь-якими поверхнями, за будь-якої температури і за будь-якого рівня вологості (без крайнощів, звичайно). Спінений поліетилен в рулонах від виробника в Дніпрі дійсно допоможе вам створити ідеально рівну поверхню з шорстких і нерівних поверхонь, а при необхідності ще й зможе створити теплоізолюючий, звукоізолюючий та амортизуючий бар'єр. Саме ці функціональні та технічні можливості роблять спінений поліетилен настільки затребуваним у будівельній та ремонтній справі, у сфері автомобільного обслуговування, а також у промисловості та виробництві цілого ряду виробів широкого та спеціального призначення. Залишається лише відповісти на запитання: де саме в Дніпрі можна купити спінений поліетилен у рулонах за максимально вигідною ціною, і які моделі та різновиди ВПЕ доступні для покупки сьогодні у товарній кількості? У цій статті ми постараємося відповісти на всі актуальні запитання споживачів щодо поточних пропозицій з продажу ВПЕ у Дніпрі та Дніпропетровській області.

[an error occurred while processing the directive]

Перейти до розділу контакти До каталогу Купити упаковку

Що таке спінений поліетилен і навіщо його використовують у будівельних та ремонтних роботах?

Напевно, вам не раз доводилося чути або читати твердження, що спінений поліетилен - це ідеальна підкладка під ламінат і паркетну дошку. Це твердження повністю відповідає дійсності, хоч і не повністю розкриває всі функціональні можливості ВПЕ. Підкладка під дошку для підлоги – це, скажімо так, базове сприйняття спіненого поліетилену серед будівельників та ремонтників профільного спрямування. Крім того, більшість споживачів, які не особливо вникають у тонкощі будівельної чи реставраційної справи, спінений поліетилен сприймають приблизно так само.

Однак поточні експлуатаційні можливості ВПЕ у Дніпрі набагато більші, ніж просто бути підкладкою під паркетну дошку або підлоговий настил іншого типу (наприклад, лінолеум). Так, наприклад, ізоляційні можливості спіненого поліетилену по істині унікальні, адже вони дозволяють діяти за принципом «заізолював та забув», тобто вирішують проблему звуко-, шумо-, гідро- та теплоізоляції на роки і навіть не десятиліття. Але, безумовно, за умови купівлі спіненого поліетилену справді гарної якості та дотримання всіх технічних норм та вимог. Скажімо так, «не вбиваються», видів ізоляційних матеріалів для підлоги не існує в принципі, все з часом зношується і потребує заміни. Питання лише в тому, скільки триває цей період нормальної експлуатації. У спіненого поліетилену він справді високий. Особливо коли йдеться про статичну експлуатацію в умовах покриттів та настилів для підлоги чи стін у будинку чи іншій будівлі/споруді.

Коли ж йдеться про ізоляцію стін і підлоги контейнерів, що транспортуються, то терміни безперервного використання спіненого поліетилену а трохи нижче. Все-таки постійний або періодичний механічний вплив руйнує згодом будь-яку структуру матеріалу, і спінений поліетилен тут, на жаль, не є винятком. Тим не менш, на це знадобляться роки постійного використання, що в сукупності з тим фактом, що сьогодні в Дніпрі спінений поліетилен у рулонах продається за досить низькими цінами (особливо оптом, від кількох сотень метрів намотування і більше) робить ВПЕ неймовірно вигідною покупкою. Таким чином, на сьогоднішній день спінений поліетилен у Дніпрі від виробника – це просто незамінний вид ізоляційного матеріалу під час проведення ремонтних, будівельних тощо. Спінений поліетилен тут - це, перш за все, грандіозний ущільнювач і утеплювач. Крім приголомшливого ефекту утеплення, спінений поліетилен здатний забезпечити чудову шумоізоляцію: всього 5 мм спіненого поліетилену поглинають гучність звуку 22-26 дБ.

Підкладка під паркет та ламінат із спіненого поліетилену різного формату

Спінений поліетилен виробництво на замовлення у Дніпрі Отже, як ми вже встигли дізнатися, найкраща підкладка під ламінат - це спінений поліетилен від виробника. Однак відразу слід сказати, що спінений поліетилен в Україні випускається в різних варіантах і далеко не всі його моделі підходять як підкладка під паркет або ламінат. Найбільш яскравий приклад, мабуть, це джгути зі спіненого поліетилену , які використовуються для заповнення різних пустот та отворів. Зрозуміло, що в такому форматі випуску ВПЖ для застилання підлоги банально не підійде. «А в якому, у такому разі, вигляді підходить?» - Запитайте ви. Дивіться: в якості підкладки під паркет або ламінат при настилі покриття можна використовувати ВПЖ в рулонах або листах певного розміру. Причому важливо мати на увазі, що кожен сусідній відрізок ВПЕ при застиланні підлоги укладатиме встик з попередніми по довжині та ширині приміщення. І що менше таких стиків буде, то краще. Відповідно, будівельники для застилання підлоги найчастіше використовують спінений поліетилен у рулонах шириною 1 метр або близько того. Що означає близько того? В даному випадку ширина рулону може змінюватись в межах 5-10 сантиметрів – це цілком допустимо. Важливо якомога обійтися без вузьких смуг ВПЕ. Плюс до того ж формат рулону по довжині дозволяє нарізати спінений поліетилен смугами будь-якої довжини. Таким чином, якщо ви захочете купити недорого спінений поліетилен в рулон 100 метрів на 1 метр, ви отримаєте необхідну складову рівної та красивої підлоги.


Крім формату по довжині та ширині, при виборі спіненого поліетилену потрібно враховувати, що товщина полотна ВПЕ також випускається різна – 1, 2, 3 та більше міліметрів. Зрозуміло, рівень шумо- та звуко-поглинання безпосередньо залежить від товщини ВПЕ – чим більша товщина спіненого поліетилену, тим ці показники вищі. Точно за такою ж аналогією варто розраховувати рівень амортизації ВПЕ. Так, спінений поліетилен до певної міри поглинає статичні і динамічні впливи, частково нівелює їх, що, своєю чергою, позначається на довговічності і збереження підлогового покриття і самої підлоги. Тобто, ВПЕ, ця на перший погляд непомітна складова підлоги, насправді виконує безліч функцій, забезпечуючи довговічність покриття для підлоги, ефективність і високий рівень проведення ремонтних або будівельних робіт. Правильно підібрана підкладка під ламінат – це надійна звуко- та теплоізоляція, вологозахист та спосіб вирівняти невеликі нерівності.

В інтернет-магазині «Експрес Упаковка» можна купити недорого в рулонах ВПЕ в Дніпрі, а також хімічно зшитий спінений поліетилен з перфорацією товщиною 0.8 1, 2 і 3 міліметри. Обидва матеріали можна укладати під ламінат, паркет, лінолеум та інші види покриття для підлоги. Ці рулонні матеріали найкраще підходять як ізоляція для підлоги і виробляються з поліетилену шляхом його спінювання. Саме такий, хімічний спосіб спінювання забезпечує посилення зв'язку молекул ПЕ, збільшуючи міцність та зносостійкість спіненого полотна поліетилену в цілому. Ну, а якщо ви хочете трохи заощадити, то як підкладку під ламінат, можна використовувати пінополіетилен. Він підходить для пом'якшення покриття для підлоги і вирівнювання незначних похибок чорнової основи. Велике значення мають показники вологопоглинання, які виробникам вдалося звести до мінімуму. Так, спінений пінополіетилен захистить чутливий до дії вологи ламінат зсередини. Крім того, таке тонке покриття для підлоги вимагає проведення якісної звукоізоляції. Пінополіетилен, товщина якого складає всього 2-3 мм, добре зарекомендував себе як звукоізоляційний матеріал. Також його часто комбінують із іншими засобами звукоізоляції для максимального зниження ударного шуму. Аналогічні переваги відрізняють і підкладки під ламінат та паркет, виконані з хімічно зшитого спіненого поліетилену з перфорацією. Він також як і ППЕ має невелику теплопровідність, не схильний до впливу грибка і цвілі, практично не вбирає вологу. При виборі цього матеріалу покупці можуть розраховувати на збільшений термін служби покриття для підлоги, адже завдяки хімічній зшивці підкладка під ламінат буде якісно виконувати свої функції тривалий час. Підкладка під ламінат та паркет з ППЕ або з хімічно зшитого спіненого поліетилену, укладена згідно з інструкцією, допоможе зберегти первісний зовнішній вигляд та функціональність покриття для підлоги на довгі роки. Ну, а каталог інтернет-магазину «Експрес Упаковка» , у свою чергу, допоможе вам вибрати найбільш підходящий формат спіненого поліетилену в рулонах. Так, у нашому асортименті є моделі довжиною намотування 100, 50, 20 та 10 метрів різної ширини та товщини. Купуйте ВПЕ у Дніпрі в інтернет-магазині «Експрес Упаковка» з доставкою по всій території України. Ми чекаємо на вас 24/7.

Залишіть свій коментар
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн