Кривий Ріг

Кривий Ріг є містом досить великим містом. За офіційними даними, його населення перевищує багато обласних центрів України. Проте Кривий Ріг не є обласним центром, а входить до Дніпропетровської області як місто обласного значення. Вдале територіальне розташування та добре розвинена інфраструктура роблять Кривий Ріг важливим економічним центром Центральної України. Тут виробляються товари, проводяться у великій кількості товаротранспортні операції, є розвинена мережа доріг та комунікацій. Словом, господарське життя міста буквально вирує. А це саме ті умови, які безпосередньо формують попит на пакування. І у Кривому Розі купити упаковку хочуть, і найчастіше оптом, що нас, як виробників пакувальних матеріалів, не може не тішити. Але як, втім, і в інших містах, упаковка тут потрібна не всяка. А ось яку саме упаковку вважають за краще купувати у Кривому Розі ми з вами та спробуємо далі з'ясувати. Зрозуміло, на прикладі товарів компанії «Експрес Упаковка», оскільки саме у нас найбільший вибір якісного пакування та гофротари в Україні. Отже, почнемо.

[an error occurred while processing the directive]

Перейти до розділу контакти До каталогу Купити упаковку


Звичайні картонні коробки купити у Кривому Розі

У каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка» ви можете обрати та купити у Кривому Розі звичайні картонні коробки оптом та в роздріб у великому асортименті. Ми пропонуємо за низькими цінами коробки з тришарового та п'ятишарового гофрованих картонів, коробки з тришарового мікрогофрокартону , пакувальні короби різної конструкції, типу, виду та розміру.

В інтернет-магазині "Експрес Упаковка" представлені картонні коробки нашого власного виробництва. Ми не є перекупниками та продаємо картонні коробки від виробника у Кривому Розі. Наш завод виготовляє різні картонні коробки, ящики, лотки та іншу гофротару. Придбати картонні коробки у нас можна в будь-яких обсягах: ваше замовлення буде виконане точно в строк з повним дотриманням побажань незалежно від обсягу замовлення та обраного способу доставки. Звичайні картонні коробки у Кривому Розі виготовлені нашими підприємствами з повним дотриманням встановлених правил і стандартів якості. Компанія «Експрес Упаковка» здійснює повний цикл виробництва гофротари: від випуску до реалізації готової продукції різних конфігурацій на повністю автоматизованому обладнанні останнього покоління. Тому наш асортимент картонних коробок у Кривому Розі – найбільший та різноманітний.

Картонна тара від компанії «Експрес Упаковка» володіє багатьма перевагами та дуже широким спектром можливостей застосування. Ми продаємо у Кривому Розі універсальну упаковку з гофрокартону, яка здатна вирішити всі завдання щодо зберігання та перевезення будь-яких товарів та вантажів. Наші картонні коробки застосовуються для різних категорій товарів, вони дуже практичні, відрізняються малою вагою, екологічністю, легкістю збирання та перевезення. У компанії «Експрес Упаковка» можна купити оптом та в роздріб у Кривому Розі якісні картонні коробки оптом та в роздріб від виробника. У каталозі нашого офіційного інтернет-магазину Пак.Юа ви знайдете великий вибір розмірів коробів з гофрованого картону, які є на складі у Кривому Розі. Ми реалізуємо картонні коробки з гофрованого тришарового та п'ятишарового картону. Всі звичайні коробки продаються в готовому вигляді і їх потрібно зібрати тільки перед упаковкою. Для виробництва гофротари використовуються натуральні сировинні матеріали, що дозволяє зберігати або перевозити у них будь-які предмети, включаючи продукти харчування. Вигідно купити звичайні картонні коробки у Кривому Розі пропонує компанія «Експрес Упаковка». Ціни залежать від габаритів коробок, кількості коробок у замовленні, а також особливостей конструкції коробок.

Для виготовлення звичайних картонних коробок ми використовуємо багатошарові гофрокартони різного виду (від 3-х до 7-ми шарів, відповідно до призначення готової тари). В якості плоских шарів використовується папір різної щільності. А оскільки виробництво гофротари передбачає обов'язкове склеювання шарів гофрокартону, ми також використовуємо яловий розчин на крохмальній основі та в особливих випадках силікатний клей. Вироби, призначені для продуктів харчування, склеюються тільки з нетоксичним крохмальним клеєм. У деяких випадках, щоб зміцнити гофрокороб, можуть застосовуватись металеві скоби.

Звичайні картонні коробки в Кривому Розі ми продаємо декількох типів за призначенням:

  1. Споживча гофротара .
  2. Транспортна гофротара .
  3. Промислова гофротара .

До споживчої гофротари відносяться картонні коробки Кривий Ріг, в які упаковуються продукти харчування, косметика та парфумерія, побутова хімія, різні електронні товари, мобільні телефони та смартфони тощо. В інтернет-магазині «Експрес Упаковка» ви можете купити у Кривому Розі споживчу гофротару як оптом, так і в роздріб.

Транспортна гофротара є зручними і міцними гофроящиками , здатними захистити вантаж у процесі транспортування та зберігання. Причому у різних умовах. Використання таких гофрокоробів раціонально під час переїздів та для упаковки предметів меблювання або особистого майна. Вироби також застосовують для транспортування всілякої техніки, вікон, різних важких та дуже важких вантажів. Продаж картонних коробок в Кривому Розі здійснюється також і оптом, і в роздріб. У каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка» ви знайдете близько 200 різних моделей такої упаковки. Просто виберіть найбільш підходящу для вас і оформити замовлення коробок оптом або в роздріб.

Промислова гофротара підходить для зберігання та перевезення мало- та середньогабаритних вантажів, випущених у промислових умовах, тобто, простіше кажучи, для готової продукції. У таких коробках товар не надходить у продаж, а лише зберігається на складах з метою захисту від різноманітних впливів. Промислові коробки з гофрокартону – надійний спосіб зберігання будь-яких предметів, незалежно від типу та розміру. У каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка» ми продаємо у Кривому Розі понад 300 видів промислових картонних коробок із тришарового та п'ятишарового гофрованого картону. Картонні промислові коробки завжди в наявності на нашому складі і доступні для покупки в будь-якій кількості оптом та в роздріб. Купити картонні коробки промислового призначення у Кривому Розі можна в режимі онлайн 24/7.


Замовити виробництво картонних коробок в Кривому Розі.

Компанія «Експрес Упаковка» готова запропонувати нашим клієнтам найоптимальніші дилерські ціни на картонні коробки власного виробництва. А якість нашої продукції завжди знаходиться на найвищому рівні! Крім того, у каталозі нашого офіційного інтернет-магазину ви знайдете найбільший у Кривому Розі асортимент картонних коробок. Крім того, тільки в інтернет-магазині «Експрес Упаковка» ви можете замовити виробництво картонних коробок абсолютно будь-яких розмірів та форм. Обладнання компанії «Експрес Упаковка» дозволяє виготовляти картонні коробки для упаковки з тришарового гофрованого картону та мікрогофрокартону, картонні коробки з п'ятишарового гофрованого картону, картонні коробки із семишарового гофрованого картону. При цьому виробництво картонних коробок у Кривому Розі можливе з кількома видами верхнього шару. Так, ми можемо виготовити для вас картонні коробки будь-якого розміру та типу конструкції наступних видів:

Виробництво картонних коробок – це насамперед досить трудомісткий технологічний процес. А тому наші фахівці при виконанні замовлення на виробництво картонних коробок завжди враховують усі тонкощі та аспекти цієї справи. Так, ми обов'язково запропонуємо вам наші рекомендації щодо уніфікації типорозмірів з метою максимальної раціоналізації виготовлення картонних коробок, транспортування та зберігання упакованого в них товару. Це дозволяє знизити як витрати на виробництво картонних коробок на ваше замовлення, так і витрати на пакування товару, транспортування, зберігання та реалізацію готової продукції.

Для того, щоб зв'язатися з нами та оформити заявку на виробництво картонних коробок у Кривому Розі, а також замовити картонні коробки з печаткою зображення, зателефонуйте за одним із наступних телефонів:

  • +38 (093) 578 8837;
  • +38 (096) 719 7719;
  • +38 (066) 330 0300.

Або ж ви можете надіслати вашу заявку з докладним описом картонних коробок і потрібного зображення на наш e-mail:

  • mail@pack.ua.

Вашу заявку ми розглянемо в найкоротші терміни і якнайшвидше приступимо до виробництва картонних коробок на замовлення. А менеджер нашої компанії завжди сповіщатиме вас про те, на якому етапі знаходиться процес виготовлення коробок, а також підкаже будь-яку необхідну інформацію на замовлення.


Картонні коробки з тришарового гофрокартону у Кривому Розі

Найбільшим попитом серед усієї гофротари у Кривому Розі користуються пакувальні коробки із тришарового гофрованого картону. Причому найчастіше бурого кольору. На відміну, наприклад, від самозбірних коробок, пакувальні коробки з тришарового гофрокартону переважно використовуються в таких цілях, коли краса та естетичність не на першому місці та поступається практичності та універсальності. Картонні коробки з тришарового гофрокартона також називаються чотириклапанні коробки і гофроящики, всі ці визначення суть те саме. Такі коробки є тару, яка обов'язково повинна бути виготовлена з тришарового гофрокартону. При цьому, що важливо, конструкція таких коробок повинна дозволяти коробці реалізовуватись у готовому вигляді. Чотириклапанні картонні коробки і вимагають проклеювання скотчем або клеєм. Для виробництва такої тари використовуються натуральні сировинні матеріали, що дозволяє зберігати або перевозити в них будь-які предмети, включаючи продукти харчування.

Найнижчі ціни на картонні коробки чотириклапанні у Кривому Розі ви знайдете в інтернет-магазині «Експрес Упаковка». Ми продаємо коробки із тришарового гофрованого картону власного виробництва. Тому повний асортимент із більш ніж 400 моделей ви зможете побачити саме в офіційному інтернет-магазині «Експрес Упаковка», або ж можете завантажити прайс-лист нашої компанії. Ми займаємося продажем картонних чотириклапанних коробок із усіх марок тришарової гофри – від Т-21 до Т-25. Тому каталог інтернет-магазину «Експрес Упаковка» - це найбільший вибір картонних коробок із тришарового гофрокартону у нашій країні. Купити недорого картонні чотириклапанні коробки у Кривому Розі можна, зайшовши на наш офіційний сайт. Тут ви завжди зможете вибрати та купити дешево картонні чотириклапанні коробки від виробника.

Купити дешево картонні коробки у Кривому Розі оптом та в роздріб ви зможете тільки у нас. За рахунок власного виробництва ми пропонуємо ціни на картонні коробки в Кривому Розі, дешевші за середньоринкові на 20-30%. Тільки у нас ви можете побачити найбільший вибір готових картонних коробок всіляких розмірів та габаритів у Кривому Розі. На сьогоднішній день в інтернет-магазині «Експрес Упаковка» можна купити оптом недорого картонні 4-х клапанні коробки будь-яких розмірів наступних типів:

  1. Картонні коробки з тришарового гофрокартону з клапанами встик (FEFCO 0201).
  2. Картонні коробки із тришарового гофрокартону з клапанами внахлест (FEFCO 0202).
  3. 4-х клапанні картонні коробки з 3-х шарового гофрованого картону без двох верхніх клапанів (FEFCO 0200).
  4. Чотириклапанні картонні коробки з гофрокартону тришарового з клапанами, що прикривають один одного (FEFCO 0203).
  5. Картонні коробки з кришкою із тришарового гофрокартону.
  6. Тришарові картонні коробки з висіканням під ручки та іншими отворами.
  7. Картонні тришарові коробки з обічайкою, гратами та іншими додатковими внутрішніми або зовнішніми елементами.

Загалом, ми здійснюємо виробництво та продаж абсолютно всіх видів чотириклапанних картонних коробок та гофроязиків за міжнародним каталогом гофротари та гофроупаковки FEFCO-ASSCO у Кривому Розі.

Крім того, тільки в інтернет-магазині «Експрес Упаковка» ви можете замовити виробництво картонних коробок із тришарового гофрованого картону будь-якої марки, абсолютно будь-яких розмірів та форм. Обладнання компанії «Експрес Упаковка» дозволяє виготовляти картонні коробки для упаковки із тришарового гофрованого картону абсолютно будь-якого виду, розміру та кольору. Просто виберіть найбільш відповідне для ваших цілей поєднання характеристик гофрокартону, з якого ми зробимо для вас картонні коробки у Кривому Розі.


Скільки коштує картонна коробка в Кривому Розі?

Купити картонні коробки в Кривому Розі купити недорого можна в інтернет-магазині «Експрес Упаковка». У нас ви не тільки зможете з'ясувати, скільки коштує картонна коробка самозбірної конструкції, але й вибрати найбільш підходящі для вас самозбірні коробки за найнижчими цінами. Самозбірні картонні коробки від компанії «Експрес Упаковка» - це зручний, економічний та дешевий вид гофротари, який використовують практично у всіх сферах обороту будь-яких товарів у Кривому Розі. Самозбірні коробки – це ідеальний варіант споживчого упакування за низькими цінами. Вони дозволяють зберігати і перевозити різні товари, захищаючи вантаж від пошкоджень, мають презентабельний вигляд, тому їх можна застосовувати як подарункову упаковку. Самозбірний гофрокороб здатний неодноразово відкриватися і закриватися, демонструючи товар покупцю, при цьому коробка залишиться такою ж надійною і анітрохи не зіпсується. Самозбірні великі та маленькі картонні коробки Кривий Ріг зручні у використанні та зберіганні. У розібраному вигляді вони займають небагато місця. Зібрати таку упаковку не складе труднощів, оскільки цей процес не вимагає додаткового склеювання, застосування скотчу та якихось особливих навичок. Сьогодні у Кривому Розі багато компаній використовує у своїй роботі самозбірні коробки з мікрогофрокартону. Вони ідеально підходять для транспортування, зберігання та продажу практично будь-якої продукції. Ціна на самозбірні коробки в Кривому Розі дуже приваблива, наприклад, коробки з пластмаси або дерева коштують набагато дорожче. Самозбірні коробки – це найкраща товарна тара та споживча упаковка на сьогоднішній день.

На сьогоднішній день у каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка» ви можете купити недорого оптом та в роздріб самозбірні картонні коробки у Кривому Розі для величезної кількості різноманітних видів готової продукції з різними умовами зберігання. Вибір картонних коробок самозбірного типу під різні умови експлуатації також досить великий. Крім того, спеціально для вас ми можемо виготовити картонну коробку спеціального призначення нестандартної конструкції або під незвичайний вид товару чи вантажу. Величезний та різноманітний асортимент картонних самозбірних коробок у Кривому Розі – це все продукція нашого підприємства з виробництва гофротари та картонної упаковки. Вже понад десять років ми займаємося виготовленням та продажем картонних самозбірних коробок усіх типів та розмірів за каталогом FEFCO-ASSCO. Ми в однакових обсягах виробляємо всі види самозбірних картонних коробок з тришарового мікрогофрокартону Е і B профілю. Цілком самозбірні коробки, представлені в каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка» на сьогоднішній день, виробляються тільки нашими підприємствами. Ми не перекупники, у нас ви можете купити самозбірні коробки оптом за цінами виробника. Ми пропонуємо кілька десятків різних видів самозбірних коробок із мікрогофрокартону у Кривому Розі власного виробництва. Так, на сьогоднішній день у каталозі інтернет-магазину «Експрес Упаковка» ви можете купити дешево оптом та в роздріб самозбірні картонні коробки від виробника у Кривому Розі наступних видів:

В інтернет-магазині «Експрес Упаковка» ви можете купити картонні коробки та іншу упаковку у Кривому Розі оптом та в роздріб недорого. Більше 500 різних видів коробок з гофрокартону завжди є на нашому складі. Крім того, у нас ви завжди можете замовити виробництво картонних коробок у Кривому Розі. Величезний вибір, покупка коробок будь-якої моделі онлайн в один клік, оформлення замовлення за 5 хвилин, професійні менеджери-консультанти, можливість покупки упаковки зі складу, низька ціна на картонні коробки у Кривому Розі – всі ці та інші переваги чекають на вас при замовленні пакувальних матеріалів інтернет-магазині «Експрес Упаковка». Працювати з компанією «Експрес Упаковка» вигідно та зручно. Ми раді бачити вас 24/7.

Нас знаходили за такими словами:


Немає статей

Хіт продажу

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Коробка картонна 220 х 220 х 230 мм, самозбірна

Квадратна картонна коробка для всіх видів упаковки. Універсальна споживча гофротара із тришарового м..


Оптові ціни:

23.95грн з ПДВ: 23.95грн

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Коробка картонна 185 х 110 х 37 мм, самозбірна

Самозбірна коробка невеликого розміру для упаковки подарунків та сувенірів. Зокрема, коробочка ідеал..


Оптові ціни:

7.13грн з ПДВ: 7.13грн

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Коробка картонна 240 х 170 х 50 мм, самозбірна

Невелика поштова коробка самозбірної конструкції для посилок будь-якої української пошти. Доступна д..


Оптові ціни:

12.50грн з ПДВ: 12.50грн